Աստերոիդների ցանկ (99701-99800)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (99601-99700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (99801-99900)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(99701) 2002 JW34 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99702) 2002 JN35 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99703) 2002 JU35 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99704) 2002 JX35 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99705) 2002 JY36 7 մայիս 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(99706) 2002 JC38 8 մայիս 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(99707) 2002 JY38 9 մայիս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(99708) 2002 JN39 9 մայիս 2002 Դեզերտ Իգլ Ու. Յոն
(99709) 2002 JW39 10 մայիս 2002 Դեզերտ Իգլ Ու. Յոն
(99710) 2002 JX39 10 մայիս 2002 Դեզերտ Իգլ Ու. Յոն
(99711) 2002 JK40 8 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99712) 2002 JR40 8 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99713) 2002 JS40 8 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99714) 2002 JQ41 8 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99715) 2002 JY41 8 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99716) 2002 JU42 8 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99717) 2002 JS43 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99718) 2002 JV43 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99719) 2002 JA44 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99720) 2002 JK45 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99721) 2002 JN45 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99722) 2002 JW46 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99723) 2002 JA47 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99724) 2002 JM48 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99725) 2002 JK49 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99726) 2002 JZ50 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99727) 2002 JW52 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99728) 2002 JX54 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99729) 2002 JQ55 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99730) 2002 JL57 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99731) 2002 JM57 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99732) 2002 JN57 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99733) 2002 JB58 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99734) 2002 JN61 8 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99735) 2002 JT61 8 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99736) 2002 JW61 8 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99737) 2002 JQ63 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99738) 2002 JN64 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99739) 2002 JT64 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99740) 2002 JO65 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99741) 2002 JX66 10 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99742) 2002 JY68 7 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99743) 2002 JP69 7 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99744) 2002 JZ69 7 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99745) 2002 JK71 8 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99746) 2002 JJ73 8 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99747) 2002 JK74 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99748) 2002 JP77 11 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99749) 2002 JF79 11 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99750) 2002 JC83 11 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99751) 2002 JG83 11 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99752) 2002 JK84 11 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99753) 2002 JC85 11 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99754) 2002 JV88 11 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99755) 2002 JZ88 11 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99756) 2002 JH90 11 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99757) 2002 JK90 11 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99758) 2002 JN90 11 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99759) 2002 JY99 8 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99760) 2002 JN100 15 մայիս 2002 Ֆոնտայն Հիլլզ Ֆոնտայն Հիլլզ աստղադիտարան
(99761) 2002 JK101 15 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99762) 2002 JF102 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99763) 2002 JG102 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99764) 2002 JK102 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99765) 2002 JZ102 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99766) 2002 JC103 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99767) 2002 JP104 11 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99768) 2002 JW104 11 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99769) 2002 JD106 14 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99770) 2002 JU106 11 մայիս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(99771) 2002 JE110 11 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99772) 2002 JL110 11 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99773) 2002 JC112 11 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99774) 2002 JL112 11 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99775) 2002 JA113 13 մայիս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(99776) 2002 JP114 13 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99777) 2002 JR114 13 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99778) 2002 JC115 13 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99779) 2002 JN115 15 մայիս 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(99780) 2002 JM116 3 մայիս 2002 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(99781) 2002 JY118 5 մայիս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(99782) 2002 JA121 5 մայիս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(99783) 2002 JE127 7 մայիս 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(99784) 2002 JT129 8 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99785) 2002 JU133 9 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99786) 2002 JD141 10 մայիս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(99787) 2002 JM146 15 մայիս 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(99788) 2002 KV1 16 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99789) 2002 KE2 18 մայիս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(99790) 2002 KS2 18 մայիս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(99791) 2002 KD4 18 մայիս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(99792) 2002 KN4 16 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99793) 2002 KO4 16 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99794) 2002 KS5 16 մայիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99795) 2002 KM6 19 մայիս 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(99796) 2002 KL12 17 մայիս 2002 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(99797) 2002 KJ13 18 մայիս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(99798) 2002 LT 2 հունիս 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(99799) 2002 LJ3 5 հունիս 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(99800) 2002 LF7 2 հունիս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (99601-99700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (99801-99900)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]