Աստերոիդների ցանկ (180601-180700)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (180501-180600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (180701-180800)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(180601) 2004 FH81 16 մարտ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180602) 2004 FM82 17 մարտ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(180603) 2004 FY83 18 մարտ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(180604) 2004 FX89 20 մարտ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180605) 2004 FC92 29 մարտ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180606) 2004 FE94 22 մարտ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180607) 2004 FM94 23 մարտ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(180608) 2004 FB96 23 մարտ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180609) 2004 FQ97 23 մարտ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180610) 2004 FD100 23 մարտ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(180611) 2004 FD105 23 մարտ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180612) 2004 FP106 20 մարտ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180613) 2004 FM108 23 մարտ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(180614) 2004 FV116 23 մարտ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180615) 2004 FZ117 22 մարտ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180616) 2004 FQ118 22 մարտ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180617) 2004 FZ118 22 մարտ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180618) 2004 FD121 23 մարտ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180619) 2004 FZ121 24 մարտ 2004 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(180620) 2004 FE126 27 մարտ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180621) 2004 FM126 27 մարտ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180622) 2004 FD127 27 մարտ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180623) 2004 FJ127 27 մարտ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180624) 2004 FW127 27 մարտ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180625) 2004 FW134 26 մարտ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180626) 2004 FL136 27 մարտ 2004 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(180627) 2004 FD137 28 մարտ 2004 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(180628) 2004 FE137 28 մարտ 2004 Կատալինա CSS ծրագիր
(180629) 2004 FY139 26 մարտ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180630) 2004 FQ141 27 մարտ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180631) 2004 FF148 19 մարտ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180632) 2004 FG160 18 մարտ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180633) 2004 FL160 18 մարտ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180634) 2004 FG161 18 մարտ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(180635) 2004 FG165 27 մարտ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180636) 2004 GG4 11 ապրիլ 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(180637) 2004 GC5 11 ապրիլ 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(180638) 2004 GK7 12 ապրիլ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(180639) 2004 GQ9 12 ապրիլ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(180640) 2004 GJ14 13 ապրիլ 2004 Կատալինա CSS ծրագիր
(180641) 2004 GL14 13 ապրիլ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(180642) 2004 GY17 12 ապրիլ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(180643) Կարդոեն 2004 GK20 14 ապրիլ 2004 Վալմեկա Մ. Օրի
(180644) 2004 GO22 12 ապրիլ 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(180645) 2004 GD23 12 ապրիլ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(180646) 2004 GE26 14 ապրիլ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(180647) 2004 GQ27 15 ապրիլ 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(180648) 2004 GY29 12 ապրիլ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(180649) 2004 GK30 12 ապրիլ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(180650) 2004 GK32 12 ապրիլ 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(180651) 2004 GT33 12 ապրիլ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(180652) 2004 GE34 12 ապրիլ 2004 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(180653) 2004 GR34 13 ապրիլ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(180654) 2004 GZ34 13 ապրիլ 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(180655) 2004 GP35 13 ապրիլ 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(180656) 2004 GH36 13 ապրիլ 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(180657) 2004 GL36 13 ապրիլ 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(180658) 2004 GF40 11 ապրիլ 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(180659) 2004 GL41 13 ապրիլ 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(180660) 2004 GQ42 15 ապրիլ 2004 Կատալինա CSS ծրագիր
(180661) 2004 GB43 15 ապրիլ 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(180662) 2004 GQ46 12 ապրիլ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(180663) 2004 GW46 12 ապրիլ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(180664) 2004 GD60 14 ապրիլ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(180665) 2004 GF60 14 ապրիլ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(180666) 2004 GC61 15 ապրիլ 2004 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(180667) 2004 GW63 13 ապրիլ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(180668) 2004 GG65 13 ապրիլ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(180669) 2004 GQ65 13 ապրիլ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(180670) 2004 GW72 14 ապրիլ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(180671) 2004 GX72 14 ապրիլ 2004 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(180672) 2004 GC74 13 ապրիլ 2004 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(180673) 2004 GL74 15 ապրիլ 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(180674) 2004 GW76 15 ապրիլ 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(180675) 2004 GK77 14 ապրիլ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180676) 2004 GL77 14 ապրիլ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180677) 2004 GL79 12 ապրիլ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(180678) 2004 GZ81 13 ապրիլ 2004 Կատալինա CSS ծրագիր
(180679) 2004 GM82 14 ապրիլ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(180680) 2004 GE83 14 ապրիլ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(180681) 2004 GG87 14 ապրիլ 2004 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(180682) 2004 GK87 15 ապրիլ 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(180683) 2004 HF 16 ապրիլ 2004 Էմերալդ Լեյն Լ. Բոլ
(180684) 2004 HW1 20 ապրիլ 2004 Դեզերտ Իգլ Ու. Յոն
(180685) 2004 HC6 17 ապրիլ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180686) 2004 HN6 17 ապրիլ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180687) 2004 HO7 19 ապրիլ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180688) 2004 HN10 17 ապրիլ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180689) 2004 HU10 17 ապրիլ 2004 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(180690) 2004 HG15 16 ապրիլ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(180691) 2004 HH19 19 ապրիլ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180692) 2004 HH24 16 ապրիլ 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(180693) 2004 HB26 19 ապրիլ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180694) 2004 HD28 20 ապրիլ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180695) 2004 HA31 21 ապրիլ 2004 Ռիդի Քրիկ Ջ. Բրոուտոն
(180696) 2004 HO31 19 ապրիլ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180697) 2004 HF32 20 ապրիլ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(180698) 2004 HH32 20 ապրիլ 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(180699) 2004 HZ33 16 ապրիլ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(180700) 2004 HA44 21 ապրիլ 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (180501-180600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (180701-180800)