Աստերոիդների ցանկ (164301-164400)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (164201-164300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (164401-164500)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(164301) 2004 YY20 18 դեկտեմբեր 2004 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(164302) 2004 YH21 18 դեկտեմբեր 2004 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(164303) 2004 YE25 18 դեկտեմբեր 2004 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(164304) 2005 AR4 06 հունվար 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(164305) 2005 AR10 06 հունվար 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(164306) 2005 AC11 08 հունվար 2005 Նյու Մեքսիկո Սկայս Է. Լոուի
(164307) 2005 AJ11 01 հունվար 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(164308) 2005 AE12 06 հունվար 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(164309) 2005 AL20 06 հունվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(164310) 2005 AW20 06 հունվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(164311) 2005 AC21 06 հունվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(164312) 2005 AD22 06 հունվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(164313) 2005 AL23 07 հունվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(164314) 2005 AC26 11 հունվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(164315) 2005 AW29 08 հունվար 2005 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(164316) 2005 AP32 11 հունվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(164317) 2005 AS35 13 հունվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(164318) 2005 AJ37 13 հունվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(164319) 2005 AJ40 15 հունվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(164320) 2005 AS41 15 հունվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(164321) 2005 AH43 15 հունվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(164322) 2005 AT43 15 հունվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(164323) 2005 AS46 11 հունվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(164324) 2005 AU47 13 հունվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(164325) 2005 AJ48 13 հունվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(164326) 2005 AJ49 13 հունվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(164327) 2005 AO49 13 հունվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(164328) 2005 AH54 13 հունվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(164329) 2005 AE69 15 հունվար 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(164330) 2005 AG69 15 հունվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(164331) 2005 AV72 15 հունվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(164332) 2005 AW79 15 հունվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(164333) 2005 BF 16 հունվար 2005 Դեզերտ Իգլ Ու. Յոն
(164334) 2005 BF2 18 հունվար 2005 Նյու Մեքսիկո Սկայս Ուլրիխ Վոլֆ
(164335) 2005 BR2 16 հունվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(164336) 2005 BB11 16 հունվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(164337) 2005 BR12 17 հունվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(164338) 2005 BN16 16 հունվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(164339) 2005 BO16 16 հունվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(164340) 2005 BF43 16 հունվար 2005 Մաունա Կեա Ք. Վիլլե
(164341) 2005 CO 02 փետրվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(164342) 2005 CP 02 փետրվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(164343) 2005 CU12 02 փետրվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(164344) 2005 CJ14 02 փետրվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(164345) 2005 CV15 02 փետրվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(164346) 2005 CH31 01 փետրվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(164347) 2005 CN48 02 փետրվար 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(164348) 2005 CP49 02 փետրվար 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(164349) 2005 CO51 02 փետրվար 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(164350) 2005 CU52 03 փետրվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(164351) 2005 CA56 04 փետրվար 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(164352) 2005 CW57 02 փետրվար 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(164353) 2005 CH59 02 փետրվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(164354) 2005 CG62 09 փետրվար 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(164355) 2005 CQ65 09 փետրվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(164356) 2005 CF73 01 փետրվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(164357) 2005 CN75 02 փետրվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(164358) 2005 DB 16 փետրվար 2005 Գնոսկա Ս. Սպոզետի
(164359) 2005 EC1 02 մարտ 2005 Գրեյթ Շեֆորդ Պ. Բրթվիզլ
(164360) 2005 EL2 01 մարտ 2005 Գնոսկա Ս. Սպոզետի
(164361) 2005 EV11 02 մարտ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(164362) 2005 EH13 03 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(164363) 2005 EN14 03 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(164364) 2005 EG23 03 մարտ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(164365) 2005 EO35 04 մարտ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(164366) 2005 EV40 01 մարտ 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(164367) 2005 EB46 03 մարտ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(164368) 2005 EJ48 03 մարտ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(164369) 2005 ED49 03 մարտ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(164370) 2005 EZ49 03 մարտ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(164371) 2005 ET65 04 մարտ 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(164372) 2005 EU67 04 մարտ 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(164373) 2005 ED68 07 մարտ 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(164374) 2005 EM97 03 մարտ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(164375) 2005 EM107 04 մարտ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(164376) 2005 ET113 04 մարտ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(164377) 2005 EM118 07 մարտ 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(164378) 2005 EY124 08 մարտ 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(164379) 2005 EE134 09 մարտ 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(164380) 2005 EB148 10 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(164381) 2005 EC168 11 մարտ 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(164382) 2005 EQ182 09 մարտ 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(164383) 2005 ES205 13 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(164384) 2005 EJ210 04 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(164385) 2005 EQ217 09 մարտ 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(164386) 2005 EJ240 11 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(164387) 2005 EY263 13 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(164388) 2005 EG273 03 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(164389) 2005 EL278 09 մարտ 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(164390) 2005 EO289 09 մարտ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(164391) 2005 EG318 13 մարտ 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(164392) 2005 FG5 30 մարտ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(164393) 2005 GP1 01 ապրիլ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(164394) 2005 GH2 01 ապրիլ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(164395) 2005 GJ20 02 ապրիլ 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(164396) 2005 GW38 04 ապրիլ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(164397) 2005 GK39 04 ապրիլ 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(164398) 2005 GZ39 04 ապրիլ 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(164399) 2005 GK45 05 ապրիլ 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(164400) 2005 GN59 07 ապրիլ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (164201-164300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (164401-164500)