Աստերոիդների ցանկ (169301-169400)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (169201-169300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (169401-169500)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(169301) 2001 TO2 06 հոկտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(169302) 2001 TF3 07 հոկտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(169303) 2001 TB12 13 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169304) 2001 TB23 13 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169305) 2001 TJ49 15 հոկտեմբեր 2001 Դեզերտ Իգլ Ու. Յոն
(169306) 2001 TX60 13 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169307) 2001 TC66 13 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169308) 2001 TA70 13 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169309) 2001 TF81 14 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169310) 2001 TQ81 14 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169311) 2001 TV81 14 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169312) 2001 TM99 14 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169313) 2001 TJ106 13 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169314) 2001 TP109 14 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169315) 2001 TH111 14 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169316) 2001 TJ120 15 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169317) 2001 TZ124 12 հոկտեմբեր 2001 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(169318) 2001 TH132 11 հոկտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(169319) 2001 TS133 12 հոկտեմբեր 2001 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(169320) 2001 TC138 14 հոկտեմբեր 2001 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(169321) 2001 TP142 10 հոկտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(169322) 2001 TJ144 10 հոկտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(169323) 2001 TK146 10 հոկտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(169324) 2001 TU149 10 հոկտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(169325) 2001 TU150 10 հոկտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(169326) 2001 TO151 10 հոկտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(169327) 2001 TX154 15 հոկտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(169328) 2001 TN157 14 հոկտեմբեր 2001 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(169329) 2001 TX159 13 հոկտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(169330) 2001 TZ162 11 հոկտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(169331) 2001 TB165 15 հոկտեմբեր 2001 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(169332) 2001 TU166 15 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169333) 2001 TE172 13 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169334) 2001 TQ176 14 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169335) 2001 TK178 14 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169336) 2001 TO178 14 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169337) 2001 TP178 14 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169338) 2001 TP186 14 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169339) 2001 TO191 14 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169340) 2001 TR193 15 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169341) 2001 TL200 11 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169342) 2001 TA204 11 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169343) 2001 TD205 11 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169344) 2001 TW207 11 հոկտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(169345) 2001 TS211 13 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169346) 2001 TZ221 14 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169347) 2001 TM233 15 հոկտեմբեր 2001 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(169348) 2001 TG238 15 հոկտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(169349) 2001 TA240 10 հոկտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(169350) 2001 US5 21 հոկտեմբեր 2001 Դեզերտ Իգլ Ու. Յոն
(169351) 2001 UT7 17 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169352) 2001 UY16 23 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169353) 2001 UL17 24 հոկտեմբեր 2001 Դեզերտ Իգլ Ու. Յոն
(169354) 2001 UF24 18 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169355) 2001 UO31 16 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169356) 2001 UY40 17 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169357) 2001 UR46 17 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169358) 2001 UV57 17 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169359) 2001 UN63 17 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169360) 2001 UE64 18 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169361) 2001 UQ75 17 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169362) 2001 UV84 21 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169363) 2001 UE85 16 հոկտեմբեր 2001 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(169364) 2001 UH89 22 հոկտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(169365) 2001 UO96 17 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169366) 2001 UF103 20 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169367) 2001 UA105 20 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169368) 2001 UJ111 21 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169369) 2001 UK111 21 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169370) 2001 UY125 23 հոկտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(169371) 2001 UX136 23 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169372) 2001 UF137 23 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169373) 2001 UT150 23 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169374) 2001 UK161 23 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169375) 2001 UK173 18 հոկտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(169376) 2001 UA174 18 հոկտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(169377) 2001 UV178 24 հոկտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(169378) 2001 UR182 16 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169379) 2001 UH189 18 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169380) 2001 UD193 18 հոկտեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169381) 2001 UF205 19 հոկտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(169382) 2001 UL209 20 հոկտեմբեր 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(169383) 2001 VY7 09 նոյեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169384) 2001 VU19 09 նոյեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169385) 2001 VC26 09 նոյեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169386) 2001 VB29 09 նոյեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169387) 2001 VC40 09 նոյեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169388) 2001 VP43 09 նոյեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169389) 2001 VD50 10 նոյեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169390) 2001 VR51 10 նոյեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169391) 2001 VU61 10 նոյեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169392) 2001 VA65 10 նոյեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169393) 2001 VN90 15 նոյեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169394) 2001 VQ93 15 նոյեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169395) 2001 VL94 15 նոյեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169396) 2001 VS104 12 նոյեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169397) 2001 VE113 12 նոյեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169398) 2001 VP119 12 նոյեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(169399) 2001 WX 16 նոյեմբեր 2001 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(169400) 2001 WA30 17 նոյեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (169201-169300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (169401-169500)