Հայաստանի Հանրապետության քաղաքացիական հատուկ ծառայության երկրորդ դասի պետական խորհրդականների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search


Ստորև ներկայացված է Հայաստանի Հանրապետության քաղաքացիական հատուկ ծառայության երկրորդ դասի պետական խորհրդականների ցանկը։ Ներկայացված են միայն այն անձինք, ում դասային աստիճանը շնորհվել է ՀՀ Նախագահ Ս. Սարգսյանի կողմից (2008 թ. ապրիլի 9-ից առ այսօր)։ Մինչ այդ դասային աստիճանը ստացածների ցանկը կտեղադրվի տվյալների ձեռքբերումից հետո։

     Ներկայումս հանդիսանում է ՀՀ քաղաքացիական հատուկ ծառայող

2008 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Դասային աստիճանը որևէ մեկին չի շնորհվել։

2009 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Դասային աստիճանը որևէ մեկին չի շնորհվել։

2010 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Անուն, հայրանուն, ազգանուն Լուսանկարը Կյանքի տարիներ Դասային աստիճանի շնորհման ամսաթիվը Պաշտոնը դասային աստիճանի շնորհման օրվա դրությամբ Արձակվել է քաղաքացիական հատուկ ծառայությունից
1 Դավիթ Էդգարի ՏՈՆՈՅԱՆ ՀՀ պաշտպանության նախարարության պաշտպանական քաղաքականության վարչության պետ 2 հոկտեմբերի 2010
2 Վարդան Վաղարշակի ԹՈՒՆՅԱՆ 24․12․2010 ՀՀ Պաշտպանության նախարարության տնտեսագիտական վերլուծության և գնումների փաստաթղթերի ձևակերպման վարչության պետ 2013
3 Սերգեյ ԱԲՈՎՅԱՆ 24․12․2010 ՀՀ պաշտպանության նախարարության աշխատակազմի ղեկավարի տեղակալ
4 Լևոն Գրիգորի ԱՅՎԱԶՅԱՆ 24․12․2010 ՀՀ ՊՆ պաշտպանական քաղաքականության վարչության պետ
5 Արա Գրիգորի ՄԵՍՐՈԲՅԱՆ 24․12․2010 ՀՀ ՊՆ պաշտպանական քաղաքականության վարչության պետի տեղակալ
6 Աշոտ ԲԱՐՍԵՂՅԱՆ 24․12․2010 ՀՀ ՊՆ աշխատակազմի ֆինանսական տեսչական վարչության պետ
7 Աշոտ ԳՐԻԳՈՐՅԱՆ 24․12․2010 ՀՀ ՊՆ կապիտալ շինարարության և զորքերի բնակավորման վարչության պետ
8 Ռոբերտ ՆԱԴԻՐՅԱՆ 24․12․2010 ՀՀ ՊՆ

նյութատեխնիկական ապահովման դեպարտամենտի ֆինանսական վարչության պետ

9 Մկրտիչ ԿԱՐԱՊԵՏՅԱՆ 24․12․2010 ՀՀ ՊՆ

կադրերի և               ռազմական կրթության վարչության պետ

10 Արսեն ՊԵՏՐՈՍՅԱՆ 24․12․2010 ՀՀ ՊՆ

կենտրոնական

ռազմաբժշկական հանձնաժողովի նախագահ

11 Արմեն ՍԱՐԳՍՅԱՆ 24․12․2010 ՀՀ ՊՆ

աշխատակազմի       վարչատնտեսական վարչության պետ

2011 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Դասային աստիճանը որևէ մեկին չի շնորհվել։

2012 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Անուն, հայրանուն, ազգանուն Լուսանկարը Կյանքի տարիներ Դասային աստիճանի շնորհման ամսաթիվը Պաշտոնը դասային աստիճանի շնորհման օրվա դրությամբ Արձակվել է քաղաքացիական հատուկ ծառայությունից
3 Մուրադ Ռոմայի ԻՍԱԽԱՆՅԱՆ 26 հունվարի 2012[1] ՀՀ պաշտպանության նախարարության ռազմարդյունաբերական վարչության պետ

2013 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Դասային աստիճանը չի շնորհվել։

2014 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Դասային աստիճանը չի շնորհվել։

2015 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Անուն, հայրանուն, ազգանուն Լուսանկարը Կյանքի տարիներ Դասային աստիճանի շնորհման ամսաթիվը Պաշտոնը դասային աստիճանի շնորհման օրվա դրությամբ Արձակվել է քաղաքացիական հատուկ ծառայությունից
4 Մհեր Արմոյի ՇԻՐԻՆՅԱՆ 5 սեպտեմբերի 2015[2] ՀՀ պաշտպանության նախարարության կադրերի և ռազմական կրթության վարչության պետ
5 Սուրեն Զավենի ՊՈՂՈՍՅԱՆ 5 սեպտեմբերի 2015[3] ՀՀ պաշտպանության նախարարության աշխատակազմի քարտուղարության պետ-աշխատակազմի ղեկավարի տեղակալ

Աստիճան ունեցող այլ անձինք[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  • Լևոն ԱՅՎԱԶՅԱՆ - ՀՀ Պաշտպանության նախարարության պաշտպանական քաղաքականության վարչության պետ։
  • Աշոտ ԳՐԻԳՈՐՅԱՆ - ՀՀ Պաշտպանության նախարարության կապիտալ շինարարության և զորքերի բնակավորման վարչության պետ։
  • Աշոտ ԲԱՐՍԵՂՅԱՆ - ՀՀ Պաշտպանության նախարարության ֆինանսական տեսչական վարչության պետ։
  • Արմեն ՍԱՐԳՍՅԱՆ - ՀՀ Պաշտպանության նախարարության վարչատնտեսական վարչության պետ։
  • Արսեն ՊԵՏՐՈՍՅԱՆ - ՀՀ Պաշտպանության նախարարության ռազմաբժշկական հանձնաժողովի նախագահ։
  • Սեդրակ Գերասիմի ՍԵԴՐԱԿՅԱՆ - ՀՀ Պաշտպանության նախարարության իրավաբանական վարչության պետ[4]։

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]