Աստերոիդների ցանկ (81301-81400)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (81201-81300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (81401-81500)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(81301) 2000 GM3 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81302) 2000 GE5 3 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81303) 2000 GY5 4 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81304) 2000 GZ5 4 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81305) 2000 GP6 4 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81306) 2000 GV7 4 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81307) 2000 GZ8 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81308) 2000 GC9 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81309) 2000 GD10 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81310) 2000 GM10 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81311) 2000 GU10 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81312) 2000 GL11 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81313) 2000 GD12 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81314) 2000 GQ12 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81315) 2000 GX12 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81316) 2000 GE13 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81317) 2000 GM14 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81318) 2000 GW14 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81319) 2000 GB15 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81320) 2000 GP15 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81321) 2000 GE17 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81322) 2000 GC20 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81323) 2000 GM20 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81324) 2000 GC21 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81325) 2000 GM22 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81326) 2000 GO25 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81327) 2000 GY26 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81328) 2000 GA28 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81329) 2000 GE28 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81330) 2000 GN30 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81331) 2000 GF32 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81332) 2000 GJ32 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81333) 2000 GR32 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81334) 2000 GS32 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81335) 2000 GP33 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81336) 2000 GX35 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81337) 2000 GP36 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81338) 2000 GR37 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81339) 2000 GB38 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81340) 2000 GL38 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81341) 2000 GS38 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81342) 2000 GJ40 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81343) 2000 GB41 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81344) 2000 GJ41 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81345) 2000 GW41 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81346) 2000 GX43 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81347) 2000 GB47 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81348) 2000 GP47 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81349) 2000 GV47 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81350) 2000 GC49 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81351) 2000 GH50 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81352) 2000 GN50 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81353) 2000 GP50 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81354) 2000 GR52 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81355) 2000 GT52 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81356) 2000 GT53 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81357) 2000 GV55 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81358) 2000 GH57 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81359) 2000 GR57 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81360) 2000 GL58 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81361) 2000 GN59 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81362) 2000 GU59 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81363) 2000 GO60 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81364) 2000 GG61 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81365) 2000 GX61 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81366) 2000 GM63 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81367) 2000 GN64 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81368) 2000 GR64 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81369) 2000 GT64 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81370) 2000 GV64 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81371) 2000 GB65 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81372) 2000 GG65 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81373) 2000 GA67 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81374) 2000 GE67 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81375) 2000 GZ68 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81376) 2000 GB69 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81377) 2000 GG69 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81378) 2000 GT69 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81379) 2000 GO70 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81380) 2000 GT70 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81381) 2000 GJ71 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81382) 2000 GO71 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81383) 2000 GP71 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81384) 2000 GU71 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81385) 2000 GM72 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81386) 2000 GT73 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81387) 2000 GD75 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81388) 2000 GG75 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81389) 2000 GR78 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81390) 2000 GB79 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81391) 2000 GP79 5 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81392) 2000 GH81 6 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81393) 2000 GL81 6 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81394) 2000 GV82 7 ապրիլ 2000 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(81395) 2000 GK83 3 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81396) 2000 GO83 3 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81397) 2000 GZ83 3 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81398) 2000 GP84 3 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81399) 2000 GY84 3 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(81400) 2000 GA85 3 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (81201-81300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (81401-81500)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]