Աստերոիդների ցանկ (109101-109200)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (109001-109100)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (109201-109300)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(109101) 2001 QH35 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109102) 2001 QR35 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109103) 2001 QW35 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109104) 2001 QV36 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109105) 2001 QP37 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109106) 2001 QU37 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109107) 2001 QB38 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109108) 2001 QG38 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109109) 2001 QU38 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109110) 2001 QW38 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109111) 2001 QD39 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109112) 2001 QR39 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109113) 2001 QB41 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109114) 2001 QE41 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109115) 2001 QV41 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109116) 2001 QD42 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109117) 2001 QE42 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109118) 2001 QH42 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109119) 2001 QB43 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109120) 2001 QO43 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109121) 2001 QU43 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109122) 2001 QZ43 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109123) 2001 QX44 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109124) 2001 QT45 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109125) 2001 QT46 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109126) 2001 QK48 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109127) 2001 QQ48 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109128) 2001 QW48 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109129) 2001 QV49 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109130) 2001 QK51 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109131) 2001 QV51 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109132) 2001 QE52 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109133) 2001 QH52 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109134) 2001 QF53 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109135) 2001 QK53 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109136) 2001 QM54 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109137) 2001 QO54 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109138) 2001 QF55 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109139) 2001 QJ55 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109140) 2001 QK55 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109141) 2001 QZ55 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109142) 2001 QP56 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109143) 2001 QC57 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109144) 2001 QN57 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109145) 2001 QO57 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109146) 2001 QS57 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109147) 2001 QZ57 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109148) 2001 QL58 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109149) 2001 QR58 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109150) 2001 QW58 17 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109151) 2001 QH59 17 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109152) 2001 QA60 18 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109153) 2001 QH60 18 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109154) 2001 QN60 18 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109155) 2001 QR60 16 օգոստոս 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(109156) 2001 QV60 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109157) 2001 QW60 17 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109158) 2001 QW61 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109159) 2001 QY61 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109160) 2001 QM62 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109161) 2001 QN62 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109162) 2001 QW62 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109163) 2001 QX62 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109164) 2001 QA63 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109165) 2001 QF63 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109166) 2001 QH63 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109167) 2001 QO63 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109168) 2001 QE64 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109169) 2001 QF64 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109170) 2001 QK64 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109171) 2001 QP64 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109172) 2001 QT64 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109173) 2001 QZ64 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109174) 2001 QS65 17 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109175) 2001 QB66 17 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109176) 2001 QE66 17 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109177) 2001 QL66 17 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109178) 2001 QS66 17 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109179) 2001 QX66 18 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109180) 2001 QD67 18 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109181) 2001 QN67 19 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109182) 2001 QV67 19 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109183) 2001 QO68 20 օգոստոս 2001 Տերե Հաուտ Ք. Վոլֆե
(109184) 2001 QE69 17 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109185) 2001 QA70 17 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109186) 2001 QB70 17 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109187) 2001 QK71 16 օգոստոս 2001 Պալոմար NEAT ծրագիր
(109188) 2001 QE72 21 օգոստոս 2001 Դեզերտ Իգլ Ու. Յոն
(109189) 2001 QT72 19 օգոստոս 2001 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(109190) 2001 QK73 19 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109191) 2001 QS73 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109192) 2001 QU73 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109193) 2001 QL74 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109194) 2001 QB75 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109195) 2001 QE75 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109196) 2001 QA76 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109197) 2001 QN76 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109198) 2001 QP76 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109199) 2001 QV77 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(109200) 2001 QA78 16 օգոստոս 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (109001-109100)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (109201-109300)