Աստերոիդների ցանկ (35101-35200)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (35001-35100)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (35201-35300)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(35101) 1991 PL16 7 օգոստոս 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(35102) 1991 RT 4 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Է. Հելին
(35103) 1991 RZ14 15 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(35104) 1991 RP17 11 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(35105) 1991 RP23 15 սեպտեմբեր 1991 Պալոմար Հ. Հոլտ
(35106) 1991 TE11 11 հոկտեմբեր 1991 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(35107) 1991 VH 9 նոյեմբեր 1991 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(35108) 1991 VZ7 3 նոյեմբեր 1991 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(35109) 1991 XM 4 դեկտեմբեր 1991 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(35110) 1992 BJ2 30 հունվար 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(35111) 1992 BH4 29 հունվար 1992 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(35112) 1992 BT5 30 հունվար 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(35113) 1992 CR2 2 փետրվար 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(35114) 1992 DC7 29 փետրվար 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(35115) 1992 DN8 29 փետրվար 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(35116) 1992 DV8 29 փետրվար 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(35117) 1992 DN9 29 փետրվար 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(35118) 1992 EV5 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(35119) 1992 EY6 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(35120) 1992 EN7 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(35121) 1992 EP8 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(35122) 1992 ET15 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(35123) 1992 EB17 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(35124) 1992 EU21 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(35125) 1992 ED22 1 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(35126) 1992 EM25 6 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(35127) 1992 EQ26 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(35128) 1992 EG27 2 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(35129) 1992 EZ29 3 մարտ 1992 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(35130) 1992 LQ 3 հունիս 1992 Պալոմար Գ. Լեոնարդ
(35131) 1992 PE2 2 օգոստոս 1992 Պալոմար Հ. Հոլտ
(35132) 1992 PY3 2 օգոստոս 1992 Պալոմար Հ. Հոլտ
(35133) 1992 QX 29 օգոստոս 1992 Պալոմար Է. Հելին
(35134) 1992 RE 4 սեպտեմբեր 1992 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(35135) 1992 RO1 1 սեպտեմբեր 1992 Պալոմար Է. Հելին
(35136) 1992 RU1 2 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(35137) 1992 RT4 2 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(35138) 1992 RV5 2 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(35139) 1992 RP7 2 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(35140) 1992 RQ7 2 սեպտեմբեր 1992 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(35141) 1992 SH1 23 սեպտեմբեր 1992 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(35142) 1992 ST7 26 սեպտեմբեր 1992 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(35143) 1992 UF1 19 հոկտեմբեր 1992 Կիտամի Մ. Յանայ, Կ. Վատանաբե
(35144) 1992 YE1 18 դեկտեմբեր 1992 Կոսոլ Է. Էլստ
(35145) 1993 AM 13 հունվար 1993 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(35146) 1993 FC9 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(35147) 1993 FD9 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(35148) 1993 FX15 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(35149) 1993 FG33 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(35150) 1993 FR41 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(35151) 1993 FQ50 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(35152) 1993 FG51 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(35153) 1993 FU52 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(35154) 1993 FF53 17 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(35155) 1993 FU58 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(35156) 1993 FH59 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(35157) 1993 FQ73 21 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(35158) 1993 FL82 19 մարտ 1993 Լա Սիլյա UESAC ծրագիր
(35159) 1993 LH1 13 հունիս 1993 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(35160) 1993 NY 12 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(35161) 1993 OW 16 հուլիս 1993 Պալոմար Է. Հելին
(35162) 1993 OE2 20 հուլիս 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(35163) 1993 OD5 20 հուլիս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(35164) 1993 PZ8 14 օգոստոս 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(35165) Քվեբեք 1993 QF1 16 օգոստոս 1993 Կոսոլ Է. Էլստ
(35166) 1993 QD8 20 օգոստոս 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(35167) 1993 RX13 14 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Ա. Դեբեոն, Է. Էլստ
(35168) 1993 RS14 15 սեպտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(35169) 1993 SP2 19 սեպտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(35170) 1993 TM 8 հոկտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(35171) 1993 TF1 15 հոկտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(35172) 1993 TA3 11 հոկտեմբեր 1993 Կիտամի Կ. Էնդատե, Կ. Վատանաբե
(35173) 1993 TP9 12 հոկտեմբեր 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(35174) 1993 TV13 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(35175) 1993 TJ21 10 հոկտեմբեր 1993 Պալոմար Հ. Հոլտ
(35176) 1993 TK21 10 հոկտեմբեր 1993 Պալոմար Հ. Հոլտ
(35177) 1993 TP22 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(35178) 1993 TQ27 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(35179) 1993 TK28 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(35180) 1993 TC38 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(35181) 1993 TO38 9 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(35182) 1993 US1 20 հոկտեմբեր 1993 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(35183) 1993 UY2 20 հոկտեմբեր 1993 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(35184) 1993 UW3 20 հոկտեմբեր 1993 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(35185) 1993 VS 14 նոյեմբեր 1993 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(35186) 1993 VV1 11 նոյեմբեր 1993 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(35187) 1993 VW1 11 նոյեմբեր 1993 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(35188) 1993 VP3 11 նոյեմբեր 1993 Կուշիրո Ս. Ուեդա, Հ. Կանեդա
(35189) 1994 AE 2 հունվար 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(35190) 1994 AW 4 հունվար 1994 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(35191) 1994 CE3 10 փետրվար 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(35192) 1994 CG6 12 փետրվար 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(35193) 1994 CG14 8 փետրվար 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(35194) 1994 ET3 10 մարտ 1994 Պալոմար Է. Հելին
(35195) 1994 JD4 3 մայիս 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(35196) 1994 JC8 11 մայիս 1994 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(35197) Լոնգմիր 1994 LH 7 հունիս 1994 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(35198) 1994 PM1 9 օգոստոս 1994 Սայդինգ Սփրինգ Ռ. ՄաքՆոտ
(35199) 1994 PE3 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(35200) 1994 PX4 10 օգոստոս 1994 Լա Սիլյա Է. Էլստ
Աստերոիդների ցանկ (35001-35100)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (35201-35300)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]