Աստերոիդների ցանկ (23301-23400)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (23201-23300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (23401-23500)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(23301) 2001 AO16 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23302) 2001 AB17 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23303) 2001 AD17 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23304) 2001 AN17 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23305) 2001 AH18 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23306) Ադամֆիլդս 2001 AC20 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23307) Ալեքսռամեկ 2001 AG20 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23308) Նիյոմսատիան 2001 AS21 3 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23309) 2001 AX22 3 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23310) Սիրիվոն 2001 AA25 4 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23311) 2001 AM29 4 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23312) 2001 AV41 3 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23313) Սուպոկայվանիչ 2001 AC42 3 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23314) 2001 AU44 15 հունվար 2001 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23315) Նավինբրեյն 2001 BN8 19 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23316) 2001 BZ8 19 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23317) 2001 BP13 21 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23318) Սալվադորսանչեզ 2001 BT13 20 հունվար 2001 Ամատելլա դե Մար Ժաումե Նոմեն
(23319) 2001 BR14 21 հունվար 2001 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23320) 2001 BP15 21 հունվար 2001 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23321) 2001 BY16 18 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23322) Դայինգսևա 2001 BW24 20 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23323) Անանդ 2001 BJ25 20 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23324) Կվակ 2001 BW25 20 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23325) Արոյո 2001 BK30 20 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23326) 2001 BL30 20 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23327) Լուչէրնանդեզ 2001 BE31 20 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23328) 2001 BM34 20 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23329) Ժոզեվեգա 2001 BP42 19 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23330) 2001 BP43 19 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23331) Հալիմզեյդան 2001 BY43 19 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23332) 2001 BP54 18 հունվար 2001 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23333) 2059 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23334) 2508 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23335) 2542 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23336) 2579 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23337) 2613 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23338) 2809 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23339) 3025 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23340) 3092 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23341) 3503 P-L 17 հոկտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23342) 4086 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23343) 4238 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23344) 4612 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23345) 4619 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23346) 4695 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23347) 5567 P-L 17 հոկտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23348) 6046 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23349) 6741 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23350) 6779 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23351) 6818 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23352) 7585 P-L 17 հոկտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23353) 9518 P-L 17 հոկտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23354) 9547 P-L 17 հոկտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23355) Էլեֆենոր 9602 P-L 17 հոկտեմբեր 1960 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23356) 1194 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23357) 1285 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23358) 2194 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23359) 2301 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23360) 3101 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23361) 3243 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23362) 3248 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23363) 3770 T-1 13 մայիս 1971 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23364) 4060 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23365) 4217 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23366) 1043 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23367) 1173 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23368) 1196 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23369) 1295 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23370) 1329 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23371) 1364 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23372) 1405 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23373) 2133 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23374) 2207 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23375) 2234 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23376) 2239 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23377) 3035 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23378) 3043 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23379) 3159 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23380) 3197 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23381) 3363 T-2 25 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23382) Էպիստրոֆոս 4536 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23383) Շեդիոս 5146 T-2 25 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23384) 5163 T-2 25 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23385) 5168 T-2 25 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23386) 5179 T-2 25 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23387) 1039 T-3 17 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23388) 1168 T-3 17 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23389) 1181 T-3 17 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23390) 1186 T-3 17 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23391) 2065 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23392) 2416 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23393) 3283 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23394) 4340 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23395) 5018 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23396) 5112 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23397) 5122 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23398) 5124 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23399) 5132 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կոռնելիս վան Հաուտեն, Ինգրիդ Հաուտեն-Գրունենվելդ, Թոմ Գերելս
(23400) A913 CF 11 փետրվար 1913 Մաունթ Համիլտոն Հեբեր Կուրտիս
Աստերոիդների ցանկ (23201-23300)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (23401-23500)