Աստերոիդների ցանկ (23201-23300)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (23101-23200)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (23301-23400)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(23201) 2000 SJ42 27 սեպտեմբեր 2000 Զենո Թոմ Ստաֆորդ
(23202) 2000 SU49 23 սեպտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23203) 2000 SU161 20 սեպտեմբեր 2000 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(23204) Արդիտկրոնի 2000 SN172 27 սեպտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23205) 2000 SL222 26 սեպտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23206) 2000 SL225 27 սեպտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23207) 2000 SL279 30 սեպտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23208) 2000 SO279 25 սեպտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23209) 2000 SX279 25 սեպտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23210) 2000 SA293 27 սեպտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23211) 2000 SC311 26 սեպտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23212) Արկաջիդեյ 2000 UR39 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23213) Ամելիաչենգ 2000 US70 25 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23214) Պատրիկչեն 2000 UQ73 26 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23215) 2000 UV75 31 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23216) Մայկհեգլեր 2000 UX79 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23217) Նայանա 2000 UV104 25 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23218) Պատաչի 2000 VN23 1 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23219) 2000 VW23 1 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23220) Յելիմիքաելս 2000 VO28 1 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23221) Դելգադո 2000 VX35 1 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23222) 2000 VZ53 3 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23223) 2000 WA 16 նոյեմբեր 2000 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23224) 2000 WD10 22 նոյեմբեր 2000 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23225) 2000 WD25 20 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23226) 2000 WC49 21 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23227) 2000 WP55 20 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23228) Նանդինիսարմա 2000 WQ57 21 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23229) 2000 WX58 21 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23230) 2000 WM59 21 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23231) 2000 WT59 21 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23232) Բաշուր 2000 WU59 21 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23233) 2000 WM72 19 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23234) Լիլիանցայ 2000 WO88 20 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23235) Յինգֆան 2000 WD98 21 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23236) 2000 WX100 21 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23237) 2000 WV104 24 նոյեմբեր 2000 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23238) Օկազիո-Կորտեզ 2000 WU111 20 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23239) 2000 WR116 20 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23240) 2000 WG118 20 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23241) 2000 WV131 20 նոյեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(23242) 2000 WY140 21 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23243) 2000 WT145 22 նոյեմբեր 2000 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(23244) Լաֆայետ 2000 WP162 20 նոյեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(23245) 2000 WP168 25 նոյեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(23246) 2000 WY168 25 նոյեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(23247) 2000 WG174 26 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23248) Բետչելոր 2000 WW178 25 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23249) Լիաոյենտինգ 2000 WJ179 26 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23250) 2000 WQ181 22 նոյեմբեր 2000 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(23251) 2000 XL6 1 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23252) 2000 XO7 1 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23253) 2000 YY12 19 դեկտեմբեր 2000 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(23254) 2000 YZ15 22 դեկտեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(23255) 2000 YD17 22 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23256) 2000 YK17 28 դեկտեմբեր 2000 Ֆոնտայն Հիլլզ Չառլզ Ջուելզ
(23257) Դիննի 2000 YW21 29 դեկտեմբեր 2000 Դեզերտ Բիվեր Ուլյամ Յոնգ
(23258) Ցույհարկ 2000 YY21 29 դեկտեմբեր 2000 Դեզերտ Բիվեր Ուլյամ Յոնգ
(23259) Միվադագակուեն 2000 YX29 29 դեկտեմբեր 2000 Բեյսեյ կենտրոն BATTeRS ծրագիր
(23260) 2000 YA34 28 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23261) 2000 YQ44 30 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23262) Թիագուլսոն 2000 YW44 30 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23263) 2000 YE46 30 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23264) 2000 YC50 30 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23265) ֆոն Վուրդեն 2000 YO50 30 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23266) 2000 YP50 30 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23267) 2000 YJ54 30 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23268) 2000 YD55 30 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23269) 2000 YH62 30 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23270) Կելլերման 2000 YN62 30 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23271) Կելլիչակոն 2000 YO67 28 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23272) 2000 YR67 28 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23273) 2000 YM75 30 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23274) Վումինչուն 2000 YK91 30 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23275) 2000 YP101 28 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23276) 2000 YT101 28 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23277) Բենհյուջս 2000 YC104 28 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23278) 2000 YD105 28 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23279) Չենհունգյեն 2000 YY115 30 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23280) Լայտսայտա 2000 YT116 30 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23281) Վիյայջան 2000 YY116 30 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23282) 2000 YZ116 30 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23283) Ջինջույի 2000 YP117 30 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23284) Սելիկ 2000 YD118 30 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23285) 2000 YH119 29 դեկտեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(23286) Պարլակգուլ 2000 YH120 19 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23287) 2000 YL120 19 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23288) 2000 YG123 28 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23289) 2000 YQ126 29 դեկտեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(23290) 2000 YQ127 29 դեկտեմբեր 2000 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(23291) 2000 YB128 29 դեկտեմբեր 2000 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(23292) 2000 YH128 29 դեկտեմբեր 2000 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(23293) 2000 YS131 30 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23294) 2000 YJ137 23 դեկտեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(23295) Բրանդորիվիս 2000 YK137 23 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23296) Բրայանրիվիս 2001 AR3 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23297) 2001 AX3 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23298) Լոուենշտեյն 2001 AA5 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23299) 2001 AP9 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23300) 2001 AE16 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (23101-23200)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (23301-23400)