Աստերոիդների ցանկ (23101-23200)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (23001-23100)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (23201-23300)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(23101) 1999 XP164 8 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23102) Դեյանլի 1999 XA168 10 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23103) 1999 XK169 10 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23104) 1999 XK182 12 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23105) 1999 XN184 12 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23106) 1999 XM191 12 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23107) 1999 XA242 13 դեկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(23108) 1999 YP9 31 դեկտեմբեր 1999 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23109) 1999 YD13 30 դեկտեմբեր 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(23110) Էրիկբերն 2000 AE 2 հունվար 2000 Ֆոնտայն Հիլլզ Չառլզ Ջուելզ
(23111) Ֆրիցպերլս 2000 AG 2 հունվար 2000 Ֆոնտայն Հիլլզ Չառլզ Ջուելզ
(23112) 2000 AG3 2 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23113) Աարոնհակիմ 2000 AE13 3 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23114) 2000 AL16 3 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23115) Վալկուրտ 2000 AS18 3 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23116) Ստրեյչ 2000 AW22 3 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23117) 2000 AC25 3 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23118) 2000 AU27 3 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23119) 2000 AP33 3 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23120) Պոլալեն 2000 AP50 5 հունվար 2000 Ֆոնտայն Հիլլզ Չառլզ Ջուելզ
(23121) Միքաելդինգ 2000 AP51 4 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23122) Լորգատ 2000 AU52 4 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23123) 2000 AU57 4 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23124) 2000 AW82 5 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23125) 2000 AK94 4 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23126) 2000 AK95 4 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23127) 2000 AV97 4 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23128) Դորմինի 2000 AQ98 5 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23129) 2000 AO100 5 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23130) 2000 AZ106 5 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23131) Դեբենեդիկտս 2000 AS128 5 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23132) 2000 AT131 3 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23133) Ռիշինբեհլ 2000 AO139 5 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23134) 2000 AU142 5 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23135) 2000 AN146 7 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23136) 2000 AD148 5 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23137) 2000 AV148 7 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23138) 2000 AV150 8 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23139) 2000 AP151 8 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23140) 2000 AW154 3 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23141) 2000 AB163 5 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23142) 2000 AM165 8 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23143) 2000 AZ177 7 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23144) 2000 AY182 7 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23145) 2000 AB187 8 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23146) 2000 AM200 9 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23147) 2000 AQ228 5 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23148) 2000 AR242 7 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23149) 2000 AF244 8 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23150) 2000 AG244 8 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23151) Ջորջհոց 2000 BH27 30 հունվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23152) 2000 CS8 2 փետրվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23153) Էնդրյունովել 2000 CH46 2 փետրվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23154) 2000 CL58 5 փետրվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23155) Ջուդիթբլեք 2000 CK86 4 փետրվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23156) 2000 DM3 28 փետրվար 2000 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ, Մարիո Յուրիչ
(23157) 2000 DH19 29 փետրվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23158) Բուլինյի 2000 DN99 29 փետրվար 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23159) 2000 EB58 8 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23160) 2000 EN201 13 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23161) 2000 FS3 28 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23162) Ալեքսկրուկ 2000 FX48 30 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23163) 2000 FG49 30 մարտ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23164) Բեդջեր 2000 GR73 5 ապրիլ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23165) Կակինչան 2000 GO81 6 ապրիլ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23166) Բիլալ 2000 GE104 7 ապրիլ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23167) 2000 GL124 7 ապրիլ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23168) Լաուրիֆլետչ 2000 GZ136 12 ապրիլ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23169) 2000 GK174 5 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(23170) 2000 GZ178 4 ապրիլ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23171) 2000 HF10 27 ապրիլ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23172) Ուիլիամարտին 2000 HU22 29 ապրիլ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23173) 2000 HF26 24 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(23174) 2000 HM40 30 ապրիլ 2000 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23175) 2000 HL87 27 ապրիլ 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23176) Միսակարվել 2000 JK44 7 մայիս 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23177) 2000 JD58 6 մայիս 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23178) Գաբեն 2000 KJ21 28 մայիս 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23179) Նիեդերմեյեր 2000 KF28 28 մայիս 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23180) 2000 KH57 28 մայիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(23181) 2000 LP20 8 հունիս 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23182) Սիյուքսուզա 2000 OV12 23 հուլիս 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23183) 2000 OY21 28 հուլիս 2000 Սայդինգ-Սփրինգ Ռոբերտ ՄաքՆոտ
(23184) 2000 OD36 23 հուլիս 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23185) 2000 PQ7 2 օգոստոս 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23186) 2000 PO8 6 օգոստոս 2000 Նիդվիլ Ուիլիամ Դիլոն
(23187) 2000 PN9 8 օգոստոս 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23188) 2000 PJ20 1 օգոստոս 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23189) 2000 PT23 2 օգոստոս 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23190) Կլագես-Մունդտ 2000 QP29 24 օգոստոս 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23191) Սուջայտլե 2000 QD45 24 օգոստոս 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23192) Կեյսվեստերբի 2000 QN122 25 օգոստոս 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23193) 2000 QK181 31 օգոստոս 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23194) 2000 RF1 1 սեպտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23195) 2000 RA58 7 սեպտեմբեր 2000 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23196) 2000 RY59 5 սեպտեմբեր 2000 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ
(23197) Դանիելկուկ 2000 RA62 1 սեպտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23198) Նորվել 2000 RL68 2 սեպտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23199) Բիզդեկ 2000 RB92 3 սեպտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23200) 2000 SH3 20 սեպտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (23001-23100)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (23201-23300)