Աստերոիդների ցանկ (23001-23100)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (22901-23000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (23101-23200)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(23001) 1999 VS89 5 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23002) Ջիլլհիրշ 1999 VX92 9 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23003) Զիմինսկի 1999 VP106 9 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23004) 1999 VH114 9 նոյեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(23005) 1999 VJ114 9 նոյեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(23006) Պազդեն 1999 VX137 13 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23007) 1999 VC145 13 նոյեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(23008) Ռեբեկաջոնս 1999 VA149 14 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23009) 1999 VL149 14 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23010) Կաթիֆինչ 1999 VR158 14 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23011) Պետաչ 1999 VG163 14 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23012) 1999 VM166 14 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23013) Կարոլսմիթ 1999 VP168 14 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23014) Վալշտեյն 1999 VV173 15 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23015) 1999 VQ179 6 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23016) Միքաելռոշե 1999 VZ184 15 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23017) Ադվինկուլա 1999 VQ190 15 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23018) Աննմորիարտի 1999 VY190 15 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23019) Թոմգրեգորի 1999 VQ201 3 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23020) 1999 WY2 27 նոյեմբեր 1999 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ
(23021) 1999 WR3 28 նոյեմբեր 1999 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23022) 1999 WJ4 28 նոյեմբեր 1999 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23023) 1999 WA7 28 նոյեմբեր 1999 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ
(23024) 1999 WM7 28 նոյեմբեր 1999 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ
(23025) 1999 WR9 30 նոյեմբեր 1999 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23026) 1999 WV9 30 նոյեմբեր 1999 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23027) 1999 WV17 30 նոյեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23028) 1999 XV3 4 դեկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(23029) 1999 XF4 4 դեկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(23030) Ջիմքենեդի 1999 XR7 4 դեկտեմբեր 1999 Ֆոնտայն Հիլլզ Չառլզ Ջուելզ
(23031) 1999 XX7 3 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23032) Ֆոսեյ 1999 XB8 3 դեկտեմբեր 1999 Ռիդի Քրիկ Ջոն Բրոուտոն
(23033) 1999 XU10 5 դեկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(23034) 1999 XJ15 5 դեկտեմբեր 1999 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ
(23035) 1999 XS17 2 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23036) 1999 XF18 3 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23037) 1999 XM18 3 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23038) Ջեֆբաուգման 1999 XD19 3 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23039) 1999 XP20 5 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23040) Լեթամ 1999 XK22 6 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23041) Հանթ 1999 XL22 6 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23042) Քրեյգպետերս 1999 XR22 6 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23043) 1999 XN25 6 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23044) Ստարոդուբ 1999 XS25 6 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23045) Սարահոկեն 1999 XT27 6 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23046) Սթիվենգորդոն 1999 XN28 6 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23047) Այսերոֆ 1999 XS28 6 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23048) Դևիդնելսոն 1999 XE29 6 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23049) 1999 XT30 6 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23050) 1999 XJ36 6 դեկտեմբեր 1999 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ
(23051) 1999 XF37 7 դեկտեմբեր 1999 Ֆոնտայն Հիլլզ Չառլզ Ջուելզ
(23052) 1999 XK37 7 դեկտեմբեր 1999 Ֆոնտայն Հիլլզ Չառլզ Ջուելզ
(23053) 1999 XD42 7 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23054) Թոմասլինչ 1999 XE42 7 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23055) Բարբջուիտ 1999 XF43 7 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23056) 1999 XL44 7 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23057) Անջելաուիլսոն 1999 XB45 7 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23058) 1999 XP45 7 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23059) Պաուլպայնո 1999 XT45 7 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23060) Շեփարդ 1999 XV46 7 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23061) Բլյուգլաս 1999 XW46 7 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23062) Դոնամունի 1999 XN52 7 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23063) Լիխտման 1999 XH53 7 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23064) Մետմիլեր 1999 XE54 7 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23065) 1999 XF54 7 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23066) Յիհեյոնգ 1999 XN54 7 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23067) Իշաջայն 1999 XX54 7 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23068) Տյագի 1999 XY60 7 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23069) Կապպս 1999 XR64 7 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23070) Կուսա 1999 XV64 7 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23071) Տինալիու 1999 XH65 7 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23072) 1999 XS71 7 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23073) 1999 XT75 7 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23074) Սարակիրշ 1999 XJ78 7 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23075) 1999 XV83 7 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23076) 1999 XP93 7 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23077) 1999 XZ93 7 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23078) 1999 XB95 7 դեկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(23079) Մանգույա 1999 XO97 7 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23080) 1999 XH100 7 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23081) 1999 XQ105 11 դեկտեմբեր 1999 Օաքսակա Ջեյմս Ռոի
(23082) 1999 XK107 4 դեկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(23083) 1999 XU110 5 դեկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(23084) 1999 XU113 11 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23085) 1999 XM116 5 դեկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(23086) 1999 XB118 5 դեկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(23087) 1999 XL118 5 դեկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(23088) 1999 XR118 5 դեկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(23089) 1999 XC119 5 դեկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(23090) 1999 XX121 7 դեկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(23091) Ստենսիլ 1999 XP128 7 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23092) 1999 XT136 14 դեկտեմբեր 1999 Ֆոնտայն Հիլլզ Չառլզ Ջուելզ
(23093) 1999 XW136 14 դեկտեմբեր 1999 Ֆոնտայն Հիլլզ Չառլզ Ջուելզ
(23094) 1999 XF143 15 դեկտեմբեր 1999 Ֆոնտայն Հիլլզ Չառլզ Ջուելզ
(23095) 1999 XP144 15 դեկտեմբեր 1999 Օոհիրա Տակեշի Ուրատա
(23096) Միհիկա 1999 XT156 8 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23097) 1999 XF157 8 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23098) Հուանգհուանգ 1999 XH158 8 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23099) 1999 XA160 8 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23100) 1999 XN164 8 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (22901-23000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (23101-23200)