Հայաստանի Հանրապետության քաղաքացիական ծառայության առաջին դասի պետական խորհրդականների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Ստորև ներկայացված է Հայաստանի Հանրապետության քաղաքացիական ծառայության առաջին դասի պետական խորհրդականների ցանկը։ Ներկայացված են միայն այն անձինք, ում դասային աստիճանը շնորհվել է ՀՀ Նախագահ Ս. Սարգսյանի կողմից (2008 թ. ապրիլի 9-ից առ այսօր)։ Մինչ այդ դասային աստիճանը ստացածների ցանկը կտեղադրվի տվյալների ձեռքբերումից հետո։

     Ներկայումս հանդիսանում է ՀՀ քաղաքացիական ծառայող

2008 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Դասային աստիճանը որևէ մեկին չի շնորհվել։

2009 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Դասային աստիճանը որևէ մեկին չի շնորհվել։

2010 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Դասային աստիճանը որևէ մեկին չի շնորհվել։

2011 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Անուն, հայրանուն, ազգանուն Լուսանկարը Կյանքի տարիներ Դասային աստիճանի շնորհման ամսաթիվը Պաշտոնը դասային աստիճանի շնորհման օրվա դրությամբ Արձակվել է քաղաքացիական ծառայությունից
1 Արայիկ Ժորայի ԹՈՒՆՅԱՆ 29 դեկտեմբերի 2011[1] ՀՀ Նախագահի աշխատակազմի իրավաբանական վարչության պետ
2 Ջեմմա ՀԱԿՈԲՅԱՆ 29 դեկտեմբերի 2011[1] ՀՀ Նախագահի աշխատակազմի ներման, քաղաքացիության, պարգևների և կոչումների վարչության պետ
3 Մերի Իլյիչի ՀԱՐՈՒԹՅՈՒՆՅԱՆ 29 դեկտեմբերի 2011[1] Հայաստանի Հանրապետության Նախագահի աշխատակազմի հասարակայնության և տեղեկատվության միջոցների հետ կապերի վարչության պետ

2012 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Անուն, հայրանուն, ազգանուն Լուսանկարը Կյանքի տարիներ Դասային աստիճանի շնորհման ամսաթիվը Պաշտոնը դասային աստիճանի շնորհման օրվա դրությամբ Արձակվել է քաղաքացիական ծառայությունից
4 Արինա Կարապետի ԱՂԱՋԱՆՅԱՆ 19 հունվարի 2012[2] ՀՀ կառավարության աշխատակազմի ֆինանսական և հաշվապահական հաշվառման վարչության պետ
5 Ամալյա Սաշիկի ԵՆԳՈՅԱՆ 19 հունվարի 2012[2] ՀՀ կառավարության աշխատակազմի Ազգային ժողովի հետ կապերի վարչության պետ
6 Սիմոն Եղիշի ՏԵՐ-ՍԻՄՈՆՅԱՆ 19 հունվարի 2012[2] ՀՀ կառավարության աշխատակազմի վարկային և մարդասիրական օգնության ծրագրերի վարչության պետ
7 Սամվել Խաչիկի ՅԱԶԵՐՅԱՆ 28 դեկտեմբերի 2012 ՀՀ քաղաքացիական ծառայության խորհրդի աշխատակազմի ղեկավար

2013 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Դասային աստիճանը չի շնորհվել։

2014 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Անուն, հայրանուն, ազգանուն Լուսանկարը Կյանքի տարիներ Դասային աստիճանի շնորհման ամսաթիվը Պաշտոնը դասային աստիճանի շնորհման օրվա դրությամբ Արձակվել է քաղաքացիական ծառայությունից
8 Հրաչյա Յուրիկի ԳԵՎՈՐԳՅԱՆ 19 սեպտեմբերի 2014[3] Հայաստանի Հանրապետության Արագածոտնի մարզպետարանի աշխատակազմի ղեկավար
9 Աշոտ Վրույրի ՄԱՆՈՒԿՅԱՆ 19 սեպտեմբերի 2014[4] Հայաստանի Հանրապետության Լոռու մարզպետարանի աշխատակազմի ղեկավար
10 Սվետլանա Լևոնի ԴԱՎԹՅԱՆ 19 սեպտեմբերի 2014[5] Հայաստանի Հանրապետության Տավուշի մարզպետարանի աշխատակազմի ղեկավար
11 Փառանձեմ Սուրենի ԿԱՐԱՊԵՏՅԱՆ 19 սեպտեմբերի 2014[6] Հայաստանի Հանրապետության Արմավիրի մարզպետարանի աշխատակազմի ղեկավար
12 Խաչատուր Սենեքերիմի ՊՈՂՈՍՅԱՆ 19 սեպտեմբերի 2014[7] Հայաստանի Հանրապետության Շիրակի մարզպետարանի աշխատակազմի ղեկավար
13 Արաիկ ՀԱՅՐԱՊԵՏՅԱՆ 19 սեպտեմբերի 2014[8] Հայաստանի Հանրապետության ազգային վիճակագրական ծառայության աշխատակազմի ղեկավար

2015 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Դասային աստիճանը չի շնորհվել։

Աստիճան ունեցող այլ անձինք[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. 1,0 1,1 1,2 664 Քաղաքացիական ծառայության դասային աստիճան շնորհելու մասին
  2. 2,0 2,1 2,2 Քաղաքացիական ծառայության դասային աստիճաններ շնորհելու մասին
  3. Հ. ԳԵՎՈՐԳՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՔԱՂԱՔԱՑԻԱԿԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅԱՆ 1-ԻՆ ԴԱՍԻ ՊԵՏԱԿԱՆ ԽՈՐՀՐԴԱԿԱՆԻ ԴԱՍԱՅԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  4. Ա. ՄԱՆՈՒԿՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՔԱՂԱՔԱՑԻԱԿԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅԱՆ 1-ԻՆ ԴԱՍԻ ՊԵՏԱԿԱՆ ԽՈՐՀՐԴԱԿԱՆԻ ԴԱՍԱՅԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  5. Ս. ԴԱՎԹՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՔԱՂԱՔԱՑԻԱԿԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅԱՆ 1-ԻՆ ԴԱՍԻ ՊԵՏԱԿԱՆ ԽՈՐՀՐԴԱԿԱՆԻ ԴԱՍԱՅԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  6. Փ. ԿԱՐԱՊԵՏՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՔԱՂԱՔԱՑԻԱԿԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅԱՆ 1-ԻՆ ԴԱՍԻ ՊԵՏԱԿԱՆ ԽՈՐՀՐԴԱԿԱՆԻ ԴԱՍԱՅԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  7. Խ. ՊՈՂՈՍՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՔԱՂԱՔԱՑԻԱԿԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅԱՆ 1-ԻՆ ԴԱՍԻ ՊԵՏԱԿԱՆ ԽՈՐՀՐԴԱԿԱՆԻ ԴԱՍԱՅԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  8. Ա. ՀԱՅՐԱՊԵՏՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՔԱՂԱՔԱՑԻԱԿԱՆ ԾԱՌԱՅՈՒԹՅԱՆ 1-ԻՆ ԴԱՍԻ ՊԵՏԱԿԱՆ ԽՈՐՀՐԴԱԿԱՆԻ ԴԱՍԱՅԻՆ ԱՍՏԻՃԱՆ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ