«Բաֆֆի` վամպիրների բնաջնջողը» հեռուստասերիալի սերիաների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

«Բաֆֆի` վամպիրների բնաջնջողը», Ջոսս Ուիդոնի կողմից ստեղծված ամերիկյան սերիալ, որի պրեմիերան տեղի է ունեցել 1997 թվականի մարտի 10-ին: Սերիալի վերջին սերիան ցուցադրվել է 2003 թվականի մայիսի 20-ին, այն բաից հետո, երբ հեռարձակվել է յոթ եթերաշրջան, ընդհանուր 144 սերիա, չհաշված նաև առաջին սերիան, որը եթեր դուրս չի եկել:

Եթերաշրջանների ամփոփում[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Եթերաշրջան Սերիաներ Ցուցադրման օրիգինալ ամսաթիվը Ալիք
Եթերաշրջանի պրեմիերան Եթերաշրջանի վերջը
1 12 1997 թվականի մարտի 10 1997 թվականի հունիսի 2 The WB
2 22 1997 թվականի սեպտեմբերի 15 1998 թվականի մայիսիս 19
3 22 1998 թվականի սեպտեմբերի 29 13 հուլիսի 1999 թվականի հուլիսի 13
4 22 1999 թվականի հոկտեմբերի 5 2000 թվականի մայիսի 23
5 22 2000 թվականի սեպտեմբերի 26 2001 թվականի մայիսի 22
6 22 2001 թվականի հոկտեմբերի 2 2002 թվականի մայիսի 21 UPN
7 22 2002 թվականի սեպտեմբերի 24 2003 թվականի մայիսիս 20

Սերիաների ցանկ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

1-ին եթերաշրջան (1997)[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

# Անվանում Ռեժիսոր Սցենար Պրեմիերայի ամսաթիվը Կոդ Դիտողներ ԱՄՆ-ում
(մլն.)
00 "Չհեռարձակված սերիա"
"Unaired Pilot"
Ջոսս ՈւիդոնՋոսս ՈւիդոնN/A4V79
N/A
11 «Բարի գալուստ դժոխքի երախը» (Մաս 1-ին) Չարլզ մարտի ն ՍմիթՋոսս Ուիդոն10 մարտի 19974V014.8[1]
22 «Քաղոցք» (Մաս 2-րդ)
"The Harvest (Part 2)"
Ջոն Տ. ԿրետչմերՋոսս Ուիդոն10 մարտի 19974V024.8[1]
33 "Կախարդուհին"
"Witch"
Սթիվեն ԿրեգգԴանա Ռեսթոն17 մարտի 19974V034.6[2]
44 "Ուսուցչի սիրելին"
"Teacher's Pet"
Բրյուս Սեթ ԳրինԴևիդ Գրինուոլթ24 մարտի 19974V043.0[3]
55 "Երբեք մի սպանիր տղային առաջին ժամադրության ժամանակ"
"Never Kill a Boy on the First Date"
Դևիդ ՍեմելՌոբ Դես Հոտել և Դին Բատալի31 մարտի 19974V054.0[4]
66 "Ոհմակը"
"The Pack"
Բրյուս Սեթ ԳրինՄեթ Կինե և Ջո Ռեյնկեմայեր7 ապրիլի 19974V063.6[5]
77 "Հրեշտակ"
"Angel"
Սքոթ ԲրազիլԴևիդ Գրինուոլթ14 ապրիլի 19974V073.4[6]
88 "Եսէ Ռոբոտ, դուէ Ջեյն"
"I, Robot... You, Jane"
Սթիվեն ՊոուզենԷշլի Գեյբլ և Ա. Սվիդեն28 ապրիլի 19974V082.5[7]
99 "Տիկնիկային ներկայացում"
"The Puppet Show"
Հելեն Ս. ՊրեսսմանՌոբ Դես Հոտել և Դին Բատալի5 մայիսի 19974V092.6[8]
1010 "Գիշերային մղձավանջներ"
"Nightmares"
Բրյուս Սեթ ԳրինՍյուժե: Ջոսս Ուիդոն
Հեռուստասցենար: Դևիդ Գրինուոլթ
12 մայիսի 19974V1103.5[9]
1111 "Անտեսանելի աղջիկը (Հոգեկան անտեսանելին)"
"Invisible Girl (Out of Mind, Out of Sight)"
Ռեզ ԲադիյիՍյուժե: Ջոսս Ուիդոն
Հեռուստասցենար: Էշլի Գեյբլ և Ա. Սվիդեն
17 մայիսի 19974V113.4[10]
1212 "Առաքելության աղջիկը"
"Prophecy Girl"
Ջոսս ՈւիդոնՋոսս Ուիդոն2 հունիսի 19974V124.0[11]


2-րդ եթերաշրջան (1997–98)[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

# Անվանում Ռեժիսոր Սցենար Պրեմիերայի ամսաթիվը Կոդ Դիտողներ ԱՄՆ-ում
(մլն.)
131 "Երբ նա չար էր"
"When She Was Bad"
Ջոսս ՈւիդոնՋոսս Ուիդոն15 սեպտեմբերի 19975V014.4[10]
142 "Հավաք է պահանջվում"
"Some Assembly Required"
Բրյուս Սեթ ԳրինՏայ Քինգ22 սեպտեմբերի 19975V024.4[10]
153 "Ուսուցման դժվարությունները"
"School Hard"
Ջոն Տ. ԿրետչմերՍյուժե: Ջոսս Ուիդոն և Դևիդ Գրինուոլթ
Հեռուստասցենար: Դևիդ Գրինուոլթ
29 սեպտեմբերի 19975V034.9[10]
164 "Ինկերի Մումիա-աղջիկը"
"Inca Mummy Girl"
Հելեն Ս. ՊրեսսմանՄեթ Կինե և Ջո Ռեյնկեմայեր6 հոկտեմբերի 19975V044.7[12]
175 "Парень-рептилия"
"Reptile Boy"
Դևիդ ԳրինուոլթԴևիդ Գրինուոլթ13 հոկտեմբերի 19975V054.8[13]
186 "Հելլոուին"
"Halloween"
Բրյուս Սեթ ԳրինԿարլ Էլլսվորթ27 հոկտեմբերի 19975V065.9[14]
197 "Խաբիր ինձ"
"Lie to Me"
Ջոսս ՈւիդոնՋոսս Ուիդոն3 նոյեմբերի 19975V075.0[15]
208 "Մութ անցյալը"
"The Dark Age"
Բրյուս Սեթ ԳրինԴին Բատալի և Ռոբ Դես Հոտել10 նոյեմբերի 19975V085.6[16]
219 "Ինչպիսին է իմ ճանապարհը (Մաս 1-ին)"
"What's My Line (Part 1)"
Դևիդ ՍոլոմոնՀովարդ Գորդոն և Մարտի Նոկսոն17 նոյեմբերի 19975V095.0[17]
2210 "Ինչպիսին է իմ ճանապարհը (Մաս 2-րդ)"
"What's My Line (Part 2)"
Դևիդ ՍեմելՄարտի Նոկսոն24 նոյեմբերի 19975V105.4[10]
2311 "Թեդ"
"Ted"
Բրյուս Սեթ ԳրինԴևիդ Գրինուոլթ и Ջոսս Ուիդոն8 դեկտեմբերի 19975V116.1[10]
2412 "Վատ ձվեր"
"Bad Eggs"
Դևիդ ԳրինուոլթՄարտի Նոկսոն12 հունվարի 19985V126.5[18]
2513 «Անակնկալ» (Մաս 1-ին)
"Surprise (Part 1)"
Մայքլ ԼենգՄարտի Նոկսոն19 հունվարի 19985V137.6[10]
2614 «Անմեղություն» (Մաս 2-րդ)
"Innocence (Part 2)"
Ջոսս ՈւիդոնՋոսս Ուիդոն20 հունվարի 19985V147.9[10]
2715 "Լարեր"
"Phases"
Բրյուս Սեթ ԳրինՌոբ Դես Հոտել և Դին Բատալի27 հունվարի 19985V157.3[19]
2816 "Կախարդանք, անհանգստոթյուն և զարմանք"
"Bewitched, Bothered and Bewildered"
Ջեյմս Ա. ԿոնտերՄարտի Նոկսոն10 փետրվարի 19985V165.8[20]
2917 "Կիրք"
"Passion"
Մայքլ ԳերշմանՏայ Քինգ24 փետրվարի 19985V176.1[21]
3018 "Սպանվածները Մահվան կողմից"
"Killed by Death"
Դերան ՍարաֆյանՌոբ Դես Հոտել և Դին Բատալի3 մարտի 19985V186.1[22]
3119 "Ես միայն քեզ եմ տեսնում"
"I Only Have Eyes for You"
Ջեյմս ւիթմոր կրտ.Մարտի Նոկսոն28 ապրիլի 19985V195.1[23]
3220 "Ջկնորսության!"
"Go Fish"
Դևիդ ՍեմելԷլին Հեմփթոն և Элин Хэмптон5 մայիսի 19985V205.1[24]
3321 "Վերափոխում (Մաս 1-ին)"
"Becoming (Part 1)"
Ջոսս ՈւիդոնՋոսս Ուիդոն12 մայիսի 19985V215.3[25]
3422 "Վերափոխում (Մաս 2-րդ)"
"Becoming (Part 2)"
Ջոսս ՈւիդոնՋոսս Ուիդոն19 մայիսի 19985V226.4[26]

3-րդ եթերաշրջան (1998—99)[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

# Անվանում Ռեժիսոր Սցենար Պրեմիերայի ամսաթիվը Կոդ Դիտողներ ԱՄՆ-ում
(մլն.)
351 "Էննի"
"Anne"
Ջոսս ՈւիդոնՋոսս Ուիդոն29 սեպտեմբերի 19983ABB01
N/A
362 "Մահացածի խնջույքը"
"Dead Man's Party"
Ջեյմս ւիթմոր կրտ.Մարտի Նոկսոն6 հոկտեմբերի 19983ABB02
N/A
373 "Հավատ, հույս և խաբկանք"
"Faith, Hope & Trick"
Ջեյմս Ա. ԿոնտերԴևիդ Գրինուոլթ13 հոկտեմբերի 19983ABB03
N/A
384 "Գեղեցկուհին և հրեշը"
"Beauty and the Beasts"
Ջեյմս ւիթմոր կրտ.Մարտի Նոկսոն20 հոկտեմբերի 19983ABB04
N/A
395 "Պարահանդեսի թագուհին"
"Homecoming"
Դևիդ ԳրինուոլթԴևիդ Գրինուոլթ3 նոյեմբերի 19983ABB05
N/A
406 "Քաղցրավենիքներ դեպի դպրոցական նվագախմբի ֆոնդը"
"Band Candy"
Մայքլ ԼենգՋեյն Էսփենսոն10 նոյեմբերի 19983ABB06
N/A
417 "ԴԻմակազերծում"
"Revealations"
Ջեյմս Ա. ԿոնտերԴուգլաս Պետրի17 նոյեմբերի 19983ABB07
N/A
428 "Սիրահարների զբոսանքը"
"Lovers Walk"
Դևիդ ՍեմելԴեն Վեբբեր24 նոյեմբերի 19983ABB08
N/A
439 "Ցանկություն"
"The Wish"
Դևիդ ԳրինուոլթՄարտի Նոկսոն8 դեկտեմբերի 19983ABB09
N/A
4410 "Մեղքերի թողություն"
"Amends"
Ջոսս ՈւիդոնՋոսս Ուիդոն15 դեկտեմբերի 19983ABB10
N/A
4511 "Թխվածքե տնակը"
"Gingerbread"
Ջեյմս ւիթմոր կրտ.Սյուժե: Տանյա Սենթ-Ջոն և Ջեյն Էսպենսոն
Հեռուստասցենար: Ջեյն Էսպենսոն
12 հունվարի 19993ABB11
N/A
4612 "Անօգնականը"
"Helpless"
Ջեյմս Ա. ԿոնտերԷլին Հեմփթոն19 հունվարի 19993ABB12
N/A
4713 "Անօգուտը"
"The Zeppo"
Ջեյմս ւիթմոր կրտ.Դեն Վեբբեր26 հունվարի 19993ABB13
N/A
4814 "Վատ աղջնակներ"
"Bad Girls"
Մայքլ ԼենգԴուգլաս Պետրի9 փետրվարի 19993ABB14
N/A
4915 "Հետևանքներ"
"Consequences"
Մայքլ ԳերշմանՄարտի Նոկսոն16 փետրվարի 19993ABB15
N/A
5016 "Երկվորյակների երկիրը"
"Doppelgangland"
Ջոսս ՈւիդոնՋոսս Ուիդոն23 փետրվարի 19993ABB16
N/A
5117 "Թշնամիներ"
"Enemies"
Դևիդ ԳրոսսմանԴուգլաս Պետրի16 մարտի 19993ABB17
N/A
5218 "Ձայներ"
"Earshot"
Ռեջիս ԿիմբլՋեյն Էսպենսոն21 ապրիլի 19993ABB18
N/A
5319 "Որոշումներ"
"Choices"
Ջեյմս Ա. ԿոնտերԷլին Հեմփթոն4 մայիսի 19993ABB19
N/A
5420 "Ավարտական պարահանդես"
"The Prom"
Դևիդ ՍոլոմոնՄարտի Նոկսոն11 մայիսի 19993ABB20
N/A
5521 "Դպրոցի ավարտումը (Մաս 1-ին)"
"Graduation Day (Part 1)"
Ջոսս ՈւիդոնՋոսս Ուիդոն18 մայիսի 19993ABB21
N/A
5622 "Դպրոցի ավարտումը (Մաս 2-րդ)"
"Graduation Day (Part 2)"
Ջոսս ՈւիդոնՋոսս Ուիդոն13 հուլիսի 19993ABB22
N/A

4-րդ եթերաշրջան (1999—2000)[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

# Անվանում Ռեժիսոր Սցենար Պրեմիերայի ամսաթիվը Կոդ Դիտողներ ԱՄՆ-ում
(մլն.)
571 "Առաջին կուրսեցին"
"The Freshman"
Ջոսս ՈւիդոնՋոսս Ուիդոն5 հոկտեմբերի 19994ABB01
N/A
582 "Ապրելու պայմանները"
"Living Conditions"
Դևիդ ԳրոսսմանՄարտի Նոկսոն12 հոկտեմբերի 19994ABB02
N/A
593 "Օրվա կոպիտ լույսը"
"The Harsh Light of Day"
Ջեյմս Ա. ԿոնտերՋեյն Էսփենսոն19 հոկտեմբերի 19994ABB03
N/A
604 "Վախը սեփական անձով"
"Fear, Itself"
Տակեր ՀեյթսԷլին Հեմփթոն26 հոկտեմբերի 19994ABB04
N/A
615 "Վատ գարեջուր"
"Beer Bad"
Դևիդ ՍոլոմոնԹրեյսի Ֆորբս2 նոյեմբերի 19994ABB05
N/A
626 "Վայրին սրտով"
"Wild at Heart"
Դևիդ ԳրոսսմանՄարտի Նոկսոն9 նոյեմբերի 19994ABB06
N/A
637 "Նախաձեռնություն"
"The Initiative"
Ջեյմս Ա. ԿոնտերԴուգլաս Պետրի16 նոյեմբերի 19994ABB07
N/A
648 "Տանջանքներ"
"Pangs"
Մայքլ ԼենգՋեյն Էսպենսոն23 նոյեմբերի 19994ABB08
N/A
659 "Ինչ որ կապույտ բան"
"Something Blue"
Նիկ ՄարկԹրեյսի Ֆորբս30 նոյեմբերի 19994ABB09
N/A
6610 "Լռություն"
"Hush"
Ջոսս ՈւիդոնՋոսս Ուիդոն14 դեկտեմբերի 19994ABB10
N/A
6711 "Դատապարտվածները"
"Doomed"
Ջեյմս Ա. ԿոնտերՄարտի Նոկսոն և Էլին Հեմփթոն և Ջեյն Էսպենսոն18 հունվարի 20004ABB115.4[27]
6812 "Նոր մարդ"
"A New Man"
Մայքլ ԳերշմանՋեյն Էսպենսոն25 հունվարի 20004ABB12
N/A
6913 "Ես խմբում եմ"
"The I in Team"
Ջեյմս Ա. ԿոնտերԷլին Հեմփթոն8 փետրվարի 20004ABB13
N/A
7014 "Ցտեսություն Այովա"
"Goodbye Iowa"
Դևիդ ՍոլոմոնՄարտի Նոկսոն15 փետրվարի 20004ABB14
N/A
7115 «Տարվա աղջիկ» (Մաս 1-ին)
"This Year's Girl (Part 1)"
Մայքլ ԳերշմանԴուգլաս Պետրի22 փետրվարի 20004ABB15
N/A
7216 «Դու ո՞վ ես» (Մաս 2-րդ)
"Who Are You (Part 2)"
Ջոսս ՈւիդոնՋոսս Ուիդոն29 փետրվարի 20004ABB16
N/A
7317 "Սուպերաստղ"
"Superstar"
Դևիդ ԳրոսսմանՋեյն Էսպենսոն4 ապրիլի 20004ABB17
N/A
7418 "Այնտեղ, որտեղ վայրի բաներ են տեղի ունենում"
"Where the Wild Things Are"
Դևիդ ՍոլոմոնԹրեյսի Ֆորբս25 ապրիլի 20004ABB18
N/A
7519 "Երիտասարդ Լուսնի ծագումը"
"The New Moon Rising"
Ջեյմս Ա. ԿոնտերՄարտի Նոկսոն2 մայիսի 20004ABB19
N/A
7620 «Ֆակտոր Յոկո» (Մաս 1-ին)
"The Yoko Factor (Part 1)"
Դևիդ ԳրոսսմանԴուգլաս Պետրի9 մայիսի 20004ABB20
N/A
7721 «Հնադարություն» (Մաս 2-րդ)
"Primeval (Part 2)"
Ջեյմս Ա. ԿոնտերԷլին Հեմփթոն16 մայիսի 20004ABB21
N/A
7822 "Անհանգստություն"
"Restless"
Ջոսս ՈւիդոնՋոսս Ուիդոն23 մայիսի 20004ABB22
N/A

5-րդ եթերաշրջան (2000—01)[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

# Անվանում Ռեժիսոր Սցենար Պրեմիերայի ամսաթիվը Կոդ Դիտողներ ԱՄՆ-ում
(մլն.)
791 "Բաֆֆին Դրակուլաի դեմ"
"Buffy vs. Dracula"
Դևիդ ՍոլոմոնՄարտի Նոկսոն26 սեպտեմբերի 20005ABB015.8[28]
802 "Իմ իրական Ես-ը"
"Real Me"
Դևիդ ԳրոսսմանԷլին Հեմփթոն3 հոկտեմբերի 20005ABB026.2[29]
813 "Խաբկանք"
"The Replacement"
Ջեյմս Ա. ԿոնտերՋեյն Էսփենսոն10 հոկտեմբերի 20005ABB035.3[30]
824 "Ես խելագարվում եմ"
"Out of My Mind"
Դևիդ ԳրոսսմանՌեբեկկա Ռինդ Կիրշներ17 հոկտեմբերի 20005ABB045.1[31]
835 "անից լավ տեղ չրկա"
"No Place Like Home"
Դևիդ ՍոլոմոնԴուգլաս Պետրի24 հոկտեմբերի 20005ABB056.4[32]
846 "Ընտանիք"
"Family"
Ջոսս ՈւիդոնՋոսս Ուիդոն7 նոյեմբերի 20005ABB066.2[33]
857 "Սիրո ժամանակվա հիմարությունները"
"Fool for Love"
Նիկ ՄարկԴուգլաս Պետրի14 նոյեմբերի 20005ABB075.7[34]
868 "Ստվեր"
"Shadow"
Դեն ԱտտաիսԷլին Հեմփթոն21 նոյեմբերի 20005ABB084.8[35]
879 "Հավատալ վախին"
"Listening to Fear"
Դևիդ ՍոլոմոնՌեբեկկա Ռինդ Կիրշներ28 նոյեմբերի 20005ABB095.5[36]
8810 "Թափառել խավարի մեջ"
"Into the Woods"
Մարտի ՆոկսոնՄարտի Նոկսոն19 դեկտեմբերի 20005ABB104.9[37]
8911 "Եռանկյուն"
"Triangle"
Քրիստոֆեր ՀիբլերՋեյն Էսպենսոն9 հունվարի 20015ABB114.8[38]
9012 "Ստուգում"
"Checkpoint"
Նիկ ՄարկԴուգլաս Պետրի և Ջեյն Էսպենսոն23 հունվարի 20015ABB125.0[39]
9113 "Արյունական կապեր"
"Blood Ties"
Մայքլ ԳերշմանՍթիվեն Ս, Դենայտ6 փետրվարի 20015ABB134.9[40]
9214 "Սիրահարվածություն"
"Crush"
Դեն ԱտտաիսԷլին Հեմփթոն13 փետրվարի 20015ABB144.9[41]
9315 "Ես ստեղծվել եմ, որպեսզի սիրեմ քեզ"
"I Was Made to Love You"
Ջեյմս Ա. ԿոնտերՋեյն Էսպենսոն20 փետրվարի 20015ABB155.1[42]
9416 "Մարմին"
"The Body"
Ջոսս ՈւիդոնՋոսս Ուիդոն27 փետրվարի 20015ABB166.0[43]
9517 "Հավերժ"
"Forever"
Մարտի ՆոկսոնՄարտի Նոկսոն17 ապրիլի 20015ABB174.3[44]
9618 "Ներխուժում"
"Intervention"
Մայքլ ԳերշմանՋեյն Էսպենսոն24 ապրիլի 20015ABB184.7[45]
9719 "Դժվար սեր"
"Tough Love"
Դևիդ ԳրոսսմանՌեբեկկա Ռինդ Կիրշներ1 մայիսի 20015ABB194.6[46]
9820 "Գալարագիծ"
"Spiral"
Ջեյմս Ա. ԿոնտերՍթիվեն Ս, Դենայտ8 մայիսի 20015ABB205.1[47]
9921 "Աշխարհի ծանրությունը"
"The Weight of the World"
Դևիդ ՍոլոմոնԴուգլաս Պետրի15 մայիսի 20015ABB214.8[48]
10022 "Պարգև"
"The Gift"
Ջոսս ՈւիդոնՋոսս Ուիդոն22 մայիսի 20015ABB225.2[49]

6-րդ եթերաշրջան (2001—02)[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

# Անվանում Ռեժիսոր Սցենար Պրեմիերայի ամսաթիվը Կոդ Դիտողներ ԱՄՆ-ում
(մլն.)
1011 "Պայման (Մաս 1-ին)"
"Bargaining (Part 1)"
Դևիդ ԳրոսսմանՄարտի Նոկսոն2 հոկտեմբերի 20016ABB017.7[50]
1022 "Պայման (Մաս 2-րդ)"
"Bargaining (Part 2)"
Դևիդ ԳրոսսմանԷլին Հեմփթոն2 հոկտեմբերի 20016ABB027.7[50]
1033 "Կյանքը մահից հետո"
"After Life"
Դևիդ ՍոլոմոնՋեյն Էսփենսոն9 հոկտեմբերի 20016ABB035.6[51]
1044 "Ջրհեղեղ"
"Flooded"
Դուգլաս ՊետրիԴուգլաս Պետրի և Ջեյն Էսպենսոն16 հոկտեմբերի 20016ABB046.0[52]
1055 "Կյանքը ըստ ծրագրավորածի"
"Life Serial"
Նիկ ՄարկԷլին Հեմփթոն և Ջեյն Էսպենսոն23 հոկտեմբերի 20016ABB055.7[53]
1066 "Մինչև սեփական մահը"
"All the Way"
Դևիդ ՍոլոմոնՍթիվեն Ս, Դենայտ30 հոկտեմբերի 20016ABB065.2[54]
1077 "Եվս մեկ անգամ, և զգացմունքով"
"Once More, with Feeling"
Ջոսս ՈւիդոնՋոսս Ուիդոն6 նոյեմբերի 20016ABB075.4[55]
1088 "Մաքուր թերթից"
"Tabula Rasa"
Դևիդ ԳրոսսմանՌեբեկկա Ռինդ Կիրշներ13 նոյեմբերի 20016ABB085.4[56]
1099 "Անսարքություն"
"Smashed"
Տուրի ՄայերԴրյու Զ. Գրինբերգ20 նոյեմբերի 20016ABB095.4[57]
11010 "Ձախողում"
"Wrecked"
Դևիդ ՍոլոմոնՄարտի Նոկսոն27 նոյեմբերի 20016ABB105.6[58]
11111 "Անհայտացածը"
"Gone"
Էլին ՀեմփթոնԷլին Հեմփթոն8 հունվարի 20026ABB115.2[59]
11212 "Դրախտ համադամասերի համար"
"Doublemeat Palace"
Նիկ ՄարկՋեյն Էսպենսոն29 հունվարի 20026ABB125.6[60]
11313 "Մահացած իրեր"
"Dead Things"
Ջեյմս Ա. ԿոնտերՍթիվեն Ս, Դենայտ5 փետրվարի 20026ABB135.6[60]
11414 "Մեծացում"
"Older and Far Away"
Մայքլ ԳերշմանԴրյու Զ. Գրինբերգ12 փետրվարի 20026ABB145.0[61]
11515 "Ինչպես են գործերտ?"
"As You Were"
Դուգլաս ՊետրիԴուգլաս Պետրի26 փետրվարի 20026ABB154.7[62]
11616 "Սատանայական զանգեր"
"Hell's Bells"
Դևիդ ՍոլոմոնՌեբեկկա Ռինդ Կիրշներ5 մարտի 20026ABB165.6[63]
11717 "Եվ կրկին ամեն ինչ կարգին է"
"Normal Again"
Ռիկ ՌոզենտալԴիեգո Հուտիրես12 մարտի 20026ABB175.0[64]
11818 "Էնտրոպիա"
"Entropy"
Ջեյմս Ա. ԿոնտերԴրյու Զ. Գրինբերգ30 ապրիլի 20026ABB184.5[65]
11919 "Ամեն ինչ կարմիր գույնով տեսնել"
"Seeing Red"
Մայքլ ԳերշմանՍթիվեն Ս, Դենայտ7 մայիսի 20026ABB194.1[66]
12020 "Չարագործներ"
"Villains"
Դևիդ ՍոլոմոնՄարտի Նոկսոն14 մայիսի 20026ABB205.0[67]
12121 «Երկուսով մնածաները» (Մաս 1-ին)
"Two to Go (Part 1)"
Բիլլ Լ. ՆորթոնԴուգլաս Պետրի21 մայիսի 20026ABB215.3[68]
12222 «Գերեզման» (Մաս 2-րդ)
"Grave (Part 2)"
Ջեյմս Ա. ԿոնտերԷլին Հեմփթոն21 մայիսի 20026ABB225.3[68]

7-րդ եթերաշրջան (2002—03)[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

# Անվանում Ռեժիսոր Սցենար Պրեմիերայի ամսաթիվը Կոդ Դիտողներ ԱՄՆ-ում
(մլն.)
1231 "Դասեր"
"Lessons"
Դևիդ ՍոլոմոնՋոսս Ուիդոն24 սեպտեմբերի 20027ABB015.0[69]
1242 "Դու արժանի չես ինձ"
"Beneath You"
Նիկ ՄարկԴուգլաս Պետրի1 հոկտեմբերի 20027ABB025.0[70]
1253 "Նույն տեղում, նույն ժամին"
"Same Time, Same Place"
Ջեյմս Ա. ԿոնտերՋեյն Էսփոնսոն8 հոկտեմբերի 20027ABB034.9[71]
1264 "Օգնություն"
"Help"
Ռիկ ՌոզենտալՌեբեկկա Ռենդ Կիրշներ15 հոկտեմբերի 20027ABB045.0[72]
1275 "Եսասերը"
"Selfless"
Դևիդ ՍոլոմոնԴրյու Հոդդարդ22 հոկտեմբերի 20027ABB055.0[73]
1286 "Հանուն նրա"
"Him"
Մայքլ ՀերշմանԴրյու Զ. Գրինբերգ5 նոյեմբերի 20027ABB064.6[74]
1297 "Զրույց մահացածների հետ"
"Conversations with Dead People"
Նիկ ՄարկՋեյն Էսփենսոն և Դրյու Հոդդարդ12 նոյեմբերի 20027ABB074.8[75]
1308 "Քնածը"
"Sleeper"
Ալան Ջ. ԼևիԴևիդ Ֆյուրի և Ջեյն Էսփենսոն19 նոյեմբերի 20027ABB085.0[76]
1319 "Երբեք չլքես ինձ"
"Never Leave Me"
Դևիդ ՍոլոմոնԴրյու Հոդդարդ26 նոյեմբերի 20027ABB094.8[77]
13210 "Գիշեր է գալիս"
"Bring on the Night"
Դևիդ ԳրոսսմանՄարտի Նոկսոն և Դուգլաս Պետրի17 դեկտեմբերի 20027ABB104.8[78]
13311 "Շոուն սկսվում է"
"Showtime"
Մայքլ ԳրոսսմանԴևիդ Ֆյուրի7 հունվարի 20037ABB114.1[79]
13412 "Բարձրագույն"
"Potential"
Ջեյմս Ա. ԿոնտերՌեբեկկա Ռենդ Կիրշներ21 հունվարի 20037ABB123.6[80]
13513 "Մարդասպանը իմ մեջ"
"The Killer in Me"
Դևիդ ՍոլոմոնԴրյու Զ. Գրինբերգ4 փետրվարի 20037ABB133.5[81]
13614 "Առաջին ժամադրությունը"
"First Date"
Դևիդ ԳրոսսմանՋեյն Էսփենսոն11 փետրվարի 20037ABB144.2[82]
13715 "Արա դա"
"Get It Done"
Դուգլաս ՊետրիԴուգլաս Պետրի18 փետրվարի 20037ABB153.4[83]
13816 "Պատմողը"
"Storyteller"
Մարիտա ԳրաբյակՋեյն Էսփենսոն25 փետրվարի 20037ABB163.6[84]
13917 "Սուտը, որը ինձ պատմնել են ծնողներս"
"Lies My Parents Told Me"
Դևիդ ՖյուրիԴևիդ Ֆյուրի և Դրյու Հոդդարդ25 մարտի 20037ABB173.4[85]
14018 "Կեղտոտ աղջիկներ"
"Dirty Girls"
Մայքլ ՀերշմանԴրյու Հոդդարդ15 ապրիլի 20037ABB183.3[86]
14119 "Լքված վայրեր"
"Empty Places"
Ջեյմս Ա. ԿոնտերԴրյու Զ. Գրինբերգ29 ապրիլի 20037ABB193.6[87]
14220 "Նրբության պահը"
"Touched"
Դևիդ ՍոլոմոնՌեբեկկա Ռենդ Կիրշներ6 մայիսի 20037ABB204.0[88]
14321 "Աշխարհի վերջը"
"End of Days"
Մարիտա ԳրաբյակԴուգլաս Պետրի և Ջեյն Էսփենսոն13 մայիսի 20037ABB214.1[89]
14422 "Ընտրվածները"
"Chosen"
Ջոսս ՈւիդոնՋոսս Ուիդոն20 մայիսի 20037ABB224.9[90]

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. 1,0 1,1 «Nielsen ratings»։ USA Today (Gannett Company)։ March 10, 1997։ էջ D3։ Վերցված է October 3, 2015 
  2. «Nielsen ratings»։ USA Today (Gannett Company)։ March 17, 1997։ էջ D3։ Վերցված է October 3, 2015 
  3. «Nielsen ratings»։ USA Today (Gannett Company)։ March 24, 1997։ էջ D3։ Վերցված է October 3, 2015 
  4. «Nielsen ratings»։ USA Today (Gannett Company)։ March 31, 1997։ էջ D3։ Վերցված է October 3, 2015 
  5. «Nielsen ratings»։ USA Today (Gannett Company)։ April 7, 1997։ էջ D3։ Վերցված է October 3, 2015 
  6. «Nielsen ratings»։ USA Today (Gannett Company)։ April 14, 1997։ էջ D3։ Վերցված է October 3, 2015 
  7. «Nielsen ratings»։ USA Today (Gannett Company)։ April 28, 1997։ էջ D3։ Վերցված է October 3, 2015 
  8. «Nielsen ratings»։ USA Today (Gannett Company)։ May 5, 1997։ էջ D3։ Վերցված է October 3, 2015 
  9. «Nielsen ratings»։ USA Today (Gannett Company)։ May 12, 1997։ էջ D3։ Վերցված է October 3, 2015 
  10. 10,0 10,1 10,2 10,3 10,4 10,5 10,6 10,7 «Episode List: Buffy the Vampire Slayer»։ TV Tango։ Վերցված է May 17, 2015 
  11. «Nielsen ratings»։ USA Today (Gannett Company)։ June 6, 1997։ էջ D3։ Վերցված է October 3, 2015 
  12. «Nielsen ratings»։ USA Today (Gannett Company)։ October 6, 1998։ էջ D3։ Վերցված է October 3, 2015 
  13. «Nielsen ratings»։ USA Today (Gannett Company)։ October 13, 1998։ էջ D3։ Վերցված է October 3, 2015 
  14. «Nielsen ratings»։ USA Today (Gannett Company)։ October 27, 1998։ էջ D3։ Վերցված է October 3, 2015 
  15. «Nielsen ratings»։ USA Today (Gannett Company)։ November 3, 1998։ էջ D3։ Վերցված է October 3, 2015 
  16. «Nielsen ratings»։ USA Today (Gannett Company)։ November 10, 1998։ էջ D3։ Վերցված է October 3, 2015 
  17. «Nielsen ratings»։ USA Today (Gannett Company)։ November 17, 1998։ էջ D3։ Վերցված է September 29, 2015 
  18. «Nielsen ratings»։ USA Today (Gannett Company)։ January 12, 1998։ էջ D3։ Վերցված է September 29, 2015 
  19. «Nielsen ratings»։ USA Today (Gannett Company)։ January 26, 1998։ էջ D3։ Վերցված է September 29, 2015 
  20. «Nielsen ratings»։ USA Today (Gannett Company)։ February 16, 1998։ էջ D3։ Վերցված է September 29, 2015 
  21. «Nielsen ratings»։ USA Today (Gannett Company)։ February 23, 1998։ էջ D3։ Վերցված է September 29, 2015 
  22. «Nielsen ratings»։ USA Today (Gannett Company)։ March 2, 1998։ էջ D3։ Վերցված է September 29, 2015 
  23. Associated Press (April 30, 1998)։ «'Merlin' works ratings magic»։ Rocky Mountain News։ էջ 14D 
  24. «Nielsen ratings»։ USA Today (Gannett Company)։ May 14, 1998։ էջ D3։ Վերցված է September 29, 2015 
  25. «Nielsen ratings»։ USA Today (Gannett Company)։ May 14, 1998։ էջ D3։ Վերցված է September 29, 2015 
  26. «Nielsen ratings»։ USA Today (Gannett Company)։ May 14, 1998։ էջ D3։ Վերցված է September 29, 2015 
  27. «Episode List: Buffy the Vampire Slayer»։ TV Tango։ Վերցված է May 17, 2015 
  28. «September 26, 2000»։ TV Tango։ Վերցված է September 30, 2013 
  29. «October 3, 2000»։ TV Tango։ Վերցված է September 30, 2013 
  30. «October 10, 2000»։ TV Tango։ Վերցված է September 30, 2013 
  31. «October 17, 2000»։ TV Tango։ Վերցված է September 30, 2013 
  32. «October 24, 2000»։ TV Tango։ Վերցված է September 30, 2013 
  33. «November 7, 2000»։ TV Tango։ Վերցված է September 30, 2013 
  34. «November 14, 2000»։ TV Tango։ Վերցված է September 30, 2013 
  35. «November 21, 2000»։ TV Tango։ Վերցված է September 30, 2013 
  36. «November 28, 2000»։ TV Tango։ Վերցված է September 30, 2013 
  37. «December 19, 2000»։ TV Tango։ Վերցված է September 30, 2013 
  38. «January 9, 2001»։ TV Tango։ Վերցված է September 30, 2013 
  39. «January 23, 2001»։ TV Tango։ Վերցված է September 30, 2013 
  40. «February 6, 2001»։ TV Tango։ Վերցված է September 30, 2013 
  41. «February 13, 2001»։ TV Tango։ Վերցված է September 30, 2013 
  42. «February 20, 2001»։ TV Tango։ Վերցված է September 30, 2013 
  43. «February 27, 2001»։ TV Tango։ Վերցված է September 30, 2013 
  44. «April 17, 2001»։ TV Tango։ Վերցված է September 30, 2013 
  45. «April 24, 2001»։ TV Tango։ Վերցված է September 30, 2013 
  46. «May 1, 2001»։ TV Tango։ Վերցված է September 30, 2013 
  47. «May 8, 2001»։ TV Tango։ Վերցված է September 30, 2013 
  48. «May 15, 2001»։ TV Tango։ Վերցված է September 30, 2013 
  49. «May 22, 2001»։ TV Tango։ Վերցված է September 30, 2013 
  50. 50,0 50,1 Kurtz Frank (October 11, 2001)։ «Top Ten Genre Broadcast TV Ratings (Oct. 1-7)»։ Mania.com։ Վերցված է September 29, 2013 
  51. «October 9, 2001»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  52. «October 16, 2001»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  53. «October 23, 2001»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  54. «October 30, 2001»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  55. «November 6, 2001»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  56. «November 13, 2001»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  57. «November 20 2001»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  58. «November 27, 2001»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  59. «January 8, 2002»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  60. 60,0 60,1 «January 29, 2002»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  61. «February 12, 2002»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  62. «February 26, 2002»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  63. «March 5, 2002»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  64. «March 12, 2002»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  65. «April 30, 2002»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  66. «May 7, 2002»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  67. «May 14, 2002»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  68. 68,0 68,1 «May 21, 2002»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  69. «September 24, 2002»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  70. «October 1, 2002»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  71. «October 8, 2002»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  72. «October 15, 2002»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  73. «October 22, 2002»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  74. «November 5, 2002»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  75. «November 12, 2002»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  76. «November 19, 2002»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  77. «November 26, 2002»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  78. «December 17, 2002»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  79. «January 7, 2003»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  80. «January 21, 2003»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  81. «February 4, 2003»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  82. «February 11, 2003»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  83. «February 18, 2003»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  84. «February 25, 2003»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  85. «March 25, 2003»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  86. «April 15, 2003»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  87. «April 29, 2003»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  88. «May 6, 2003»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  89. «May 13, 2003»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013 
  90. «May 20, 2003»։ TV Tango։ Վերցված է September 29, 2013