Աստերոիդների ցանկ (49701-49800)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (49601-49700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (49801-49900)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(49701) 1999 VZ1 5 նոյեմբեր 1999 Օաքսակա Ջեյմս Ռոի
(49702) Կոյկեդա 1999 VC2 4 նոյեմբեր 1999 Յանագիտա Ակիրա Ցուչիկավա
(49703) 1999 VT12 11 նոյեմբեր 1999 Ֆոնտայն Հիլլզ Չառլզ Ջուելզ
(49704) 1999 VR15 2 նոյեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(49705) 1999 VC19 11 նոյեմբեր 1999 Ֆարփոյնթ Գրեմ Բելլ, Գարի Հուգ
(49706) 1999 VB21 10 նոյեմբեր 1999 Գեկկո Տեցուո Կագավա
(49707) 1999 VZ23 13 նոյեմբեր 1999 Կաշիհարա Ֆումիակի Ուտո
(49708) 1999 VH26 3 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49709) 1999 VJ26 3 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49710) 1999 VC27 3 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49711) 1999 VB29 3 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49712) 1999 VP29 3 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49713) 1999 VB34 3 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49714) 1999 VP34 3 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49715) 1999 VZ34 3 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49716) 1999 VZ35 3 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49717) 1999 VR36 3 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49718) 1999 VP39 10 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49719) 1999 VE50 3 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49720) 1999 VV52 3 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49721) 1999 VX52 3 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49722) 1999 VS63 4 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49723) 1999 VX64 4 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49724) 1999 VQ66 4 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49725) 1999 VD67 4 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49726) 1999 VF67 4 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49727) 1999 VG69 4 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49728) 1999 VE72 11 նոյեմբեր 1999 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(49729) 1999 VB73 12 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49730) 1999 VQ78 4 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49731) 1999 VR80 4 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49732) 1999 VX85 4 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49733) 1999 VB103 9 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49734) 1999 VR106 9 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49735) 1999 VX106 9 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49736) 1999 VU109 9 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49737) 1999 VS112 9 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49738) 1999 VP113 4 նոյեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(49739) 1999 VZ121 4 նոյեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(49740) 1999 VV123 5 նոյեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(49741) 1999 VW124 9 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49742) 1999 VS129 11 նոյեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(49743) 1999 VP143 11 նոյեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(49744) 1999 VO145 9 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49745) 1999 VM153 11 նոյեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(49746) 1999 VG156 12 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49747) 1999 VK161 14 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49748) 1999 VD166 14 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49749) 1999 VQ166 14 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49750) 1999 VV167 14 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49751) 1999 VL168 14 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49752) 1999 VP169 14 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49753) 1999 VD172 14 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49754) 1999 VL172 14 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49755) 1999 VO172 14 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49756) 1999 VJ177 5 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49757) 1999 VO183 12 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49758) 1999 VY188 15 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49759) 1999 VX189 15 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49760) 1999 VK190 15 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49761) 1999 VU201 3 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49762) 1999 VQ207 13 նոյեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(49763) 1999 VO210 12 նոյեմբեր 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(49764) 1999 VE212 12 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49765) 1999 VB217 4 նոյեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49766) 1999 WS 18 նոյեմբեր 1999 Օոհիրա Տակեշի Ուրատա
(49767) 1999 WK2 26 նոյեմբեր 1999 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ
(49768) 1999 WP3 28 նոյեմբեր 1999 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(49769) 1999 WZ6 28 նոյեմբեր 1999 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ
(49770) 1999 WC7 28 նոյեմբեր 1999 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ
(49771) 1999 WP7 28 նոյեմբեր 1999 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ
(49772) 1999 WT7 28 նոյեմբեր 1999 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ
(49773) 1999 WJ8 28 նոյեմբեր 1999 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(49774) 1999 WT9 30 նոյեմբեր 1999 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(49775) 1999 WO13 29 նոյեմբեր 1999 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ
(49776) 1999 WG18 28 նոյեմբեր 1999 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ
(49777) Կապպի 1999 XS 2 դեկտեմբեր 1999 Պրեսկոտ Պաուլ Կոմբա
(49778) 1999 XT 2 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49779) 1999 XG3 4 դեկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(49780) 1999 XG6 4 դեկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(49781) 1999 XT7 4 դեկտեմբեր 1999 Ֆոնտայն Հիլլզ Չառլզ Ջուելզ
(49782) 1999 XK9 2 դեկտեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(49783) 1999 XW9 4 դեկտեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(49784) 1999 XA10 5 դեկտեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(49785) 1999 XB10 5 դեկտեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(49786) 1999 XE11 5 դեկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(49787) 1999 XY11 6 դեկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(49788) 1999 XA13 5 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49789) 1999 XY15 6 դեկտեմբեր 1999 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ
(49790) 1999 XF20 5 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49791) 1999 XF31 6 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49792) 1999 XO31 6 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49793) 1999 XX31 6 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49794) 1999 XH32 6 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49795) 1999 XJ32 6 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49796) 1999 XS32 6 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49797) 1999 XC33 6 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49798) 1999 XL33 6 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49799) 1999 XB34 6 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(49800) 1999 XL34 6 դեկտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (49601-49700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (49801-49900)