Աստերոիդների ցանկ (23801-23900)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (23701-23800)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (23901-24000)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(23801) Էրիկգուստաֆսոն 1998 QQ38 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23802) 1998 QA39 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23803) 1998 QE39 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23804) Հաբեր 1998 QR39 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23805) 1998 QB40 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23806) 1998 QD40 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23807) 1998 QM40 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23808) Ջոշուահամմեր 1998 QL42 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23809) Հասվել 1998 QC44 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23810) 1998 QO45 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23811) Կոնորիվենս 1998 QB46 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23812) Ջանուզի 1998 QR46 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23813) 1998 QT46 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23814) Բետանիլին 1998 QE49 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23815) 1998 QF49 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23816) Ռոհիտկամատ 1998 QF50 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23817) Գոկուլկ 1998 QX50 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23818) Մեթյուլեպով 1998 QZ50 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23819) 1998 QK54 27 օգոստոս 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(23820) 1998 QT69 24 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23821) Մորգանմոնրո 1998 QZ69 24 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23822) 1998 QC70 24 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23823) 1998 QJ70 24 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23824) 1998 QX72 24 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23825) 1998 QD73 24 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23826) 1998 QO73 24 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23827) 1998 QG74 24 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23828) 1998 QK76 24 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23829) 1998 QR77 24 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23830) 1998 QZ85 24 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23831) Մեթմունի 1998 QK86 24 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23832) 1998 QW89 24 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23833) Մոուերս 1998 QS90 28 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23834) Մուխոպադյայ 1998 QW90 28 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23835) 1998 QF91 28 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23836) 1998 QS93 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23837) Մետթեվնանի 1998 QY93 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23838) 1998 QB96 19 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23839) 1998 QO100 26 օգոստոս 1998 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(23840) 1998 QP100 26 օգոստոս 1998 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(23841) 1998 QG102 26 օգոստոս 1998 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(23842) 1998 QM106 25 օգոստոս 1998 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(23843) 1998 QU106 25 օգոստոս 1998 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(23844) Ռաղվենդրա 1998 QB109 17 օգոստոս 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23845) 1998 RB 2 սեպտեմբեր 1998 Դայնիկ Ացուշի Սուգիե
(23846) 1998 RF 1 սեպտեմբեր 1998 Վումերա Ֆրանկ Զոլտովսկի
(23847) 1998 RC1 12 սեպտեմբեր 1998 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23848) 1998 RJ1 10 սեպտեմբեր 1998 Վիշնյանյան Վիշնյանյան աստղադիտարան
(23849) 1998 RA19 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23850) Ռամասվամի 1998 RJ34 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23851) Ռոտման-Յանգ 1998 RZ34 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23852) Լաուրիռումկեր 1998 RN35 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23853) 1998 RZ35 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23854) Ռիկշաֆեր 1998 RD40 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23855) Բրենդոնշիհ 1998 RD44 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23856) 1998 RU47 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23857) 1998 RT50 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23858) Ամբրոսսոեն 1998 RG53 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23859) 1998 RX55 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23860) 1998 RU56 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23861) Բենջամինսոնգ 1998 RM58 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23862) 1998 RU59 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23863) 1998 RB62 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23864) 1998 RP64 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23865) Կարլսորենսեն 1998 RK65 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23866) 1998 RC69 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23867) Կաթսոտո 1998 RG71 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23868) 1998 RA73 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23869) 1998 RF74 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23870) 1998 RW75 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23871) 1998 RC76 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23872) 1998 RH76 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23873) 1998 RL76 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23874) 1998 RB77 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23875) Ստրուբե 1998 RC77 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23876) 1998 RZ79 14 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23877) Գուրմաուդ 1998 SP 16 սեպտեմբեր 1998 Կաուսոլս ODAS ծրագիր
(23878) 1998 SN2 18 սեպտեմբեր 1998 Կաուսոլս ODAS ծրագիր
(23879) 1998 SX4 17 սեպտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(23880) Տոնգլի 1998 SG5 18 սեպտեմբեր 1998 Յունչուն Տայ-Հյունգ Լի
(23881) 1998 SP7 20 սեպտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(23882) Ֆրեդկուրանտ 1998 SC12 22 սեպտեմբեր 1998 Կաուսոլս ODAS ծրագիր
(23883) 1998 SL12 21 սեպտեմբեր 1998 Վիշնյանյան Վիշնյանյան աստղադիտարան
(23884) Կարենհարվեյ 1998 SY12 20 սեպտեմբեր 1998 Գուդրիկ-Պիգոտ Ռոյ Տակեր
(23885) 1998 SE13 16 սեպտեմբեր 1998 Կաուսոլս ODAS ծրագիր
(23886) 1998 SV23 17 սեպտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(23887) 1998 SA24 17 սեպտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(23888) 1998 SZ24 18 սեպտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(23889) Հերմանգրասման 1998 SC28 26 սեպտեմբեր 1998 Պրեսկոտ Պաուլ Կոմբա
(23890) Քուինդու 1998 SO35 22 սեպտեմբեր 1998 Կաուսոլս ODAS ծրագիր
(23891) 1998 SC49 23 սեպտեմբեր 1998 Վիշնյանյան Վիշնյանյան աստղադիտարան
(23892) 1998 SH49 23 սեպտեմբեր 1998 Ուքլ Տիրի Պաուելս
(23893) Լաուման 1998 SL54 16 սեպտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(23894) 1998 SM56 16 սեպտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(23895) 1998 SH58 17 սեպտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(23896) 1998 SF59 17 սեպտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(23897) 1998 SA60 17 սեպտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(23898) 1998 SG60 17 սեպտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(23899) 1998 SE61 17 սեպտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(23900) 1998 SO61 17 սեպտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (23701-23800)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (23901-24000)