Աստերոիդների ցանկ (23901-24000)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (23801-23900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (24001-24100)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(23901) 1998 SU62 25 սեպտեմբեր 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(23902) 1998 SN64 20 սեպտեմբեր 1998 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(23903) 1998 SK65 20 սեպտեմբեր 1998 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(23904) Ամիտանգ 1998 SE70 21 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23905) 1998 SQ70 21 սեպտեմբեր 1998 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(23906) 1998 SB72 21 սեպտեմբեր 1998 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(23907) 1998 SH72 21 սեպտեմբեր 1998 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(23908) 1998 SL80 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23909) 1998 SZ96 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23910) 1998 SP115 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23911) 1998 SF128 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23912) 1998 SU128 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23913) 1998 SB129 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23914) 1998 SO129 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23915) 1998 SN130 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23916) 1998 SD131 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23917) 1998 SV132 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23918) 1998 SH133 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23919) 1998 SV134 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23920) 1998 SE135 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23921) 1998 SH135 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23922) Տավադրոս 1998 SR135 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23923) 1998 SA137 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23924) Պրեմտ 1998 SX140 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23925) 1998 SZ140 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23926) 1998 SU141 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23927) 1998 SS144 20 սեպտեմբեր 1998 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(23928) Դերբիվուդարտ 1998 ST160 26 սեպտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23929) 1998 SU163 18 սեպտեմբեր 1998 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(23930) 1998 SX163 18 սեպտեմբեր 1998 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(23931) 1998 SV164 21 սեպտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(23932) 1998 TN2 13 հոկտեմբեր 1998 Կաուսոլս ODAS ծրագիր
(23933) 1998 TD3 14 հոկտեմբեր 1998 Կատալինա CSS ծրագիր
(23934) 1998 TN5 13 հոկտեմբեր 1998 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ
(23935) 1998 TU6 13 հոկտեմբեր 1998 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ
(23936) 1998 TV6 13 հոկտեմբեր 1998 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ
(23937) Դելիբես 1998 TR15 15 հոկտեմբեր 1998 Կաուսոլս ODAS ծրագիր
(23938) 1998 TR33 14 հոկտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(23939) 1998 TV33 14 հոկտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(23940) 1998 UE 16 հոկտեմբեր 1998 Կատալինա CSS ծրագիր
(23941) 1998 UW1 16 հոկտեմբեր 1998 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ
(23942) 1998 UX1 16 հոկտեմբեր 1998 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ
(23943) 1998 UO2 20 հոկտեմբեր 1998 Կաուսոլս ODAS ծրագիր
(23944) Դյուսսեր 1998 UR3 20 հոկտեմբեր 1998 Կաուսոլս ODAS ծրագիր
(23945) 1998 US4 20 հոկտեմբեր 1998 Կաուսոլս ODAS ծրագիր
(23946) Մարկէլերուքս 1998 UL6 22 հոկտեմբեր 1998 Կաուսոլս ODAS ծրագիր
(23947) 1998 UH16 23 հոկտեմբեր 1998 Կաուսոլս ODAS ծրագիր
(23948) 1998 UQ18 25 հոկտեմբեր 1998 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23949) Դազապատա 1998 UP21 28 հոկտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23950) 1998 UM24 18 հոկտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(23951) 1998 UX25 18 հոկտեմբեր 1998 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(23952) 1998 UU28 18 հոկտեմբեր 1998 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(23953) 1998 UV30 18 հոկտեմբեր 1998 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(23954) 1998 UT35 28 հոկտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23955) 1998 UO44 18 հոկտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(23956) 1998 VD9 10 նոյեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23957) 1998 VL16 10 նոյեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23958) 1998 VD30 10 նոյեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23959) 1998 VZ36 10 նոյեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23960) 1998 VL37 10 նոյեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23961) 1998 VL39 11 նոյեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23962) 1998 WO1 18 նոյեմբեր 1998 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23963) 1998 WY8 18 նոյեմբեր 1998 Չիչիբու Նաոտո Սատո
(23964) 1998 WR15 21 նոյեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23965) 1998 WP16 21 նոյեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23966) 1998 WO22 18 նոյեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23967) 1998 XQ12 14 դեկտեմբեր 1998 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ
(23968) 1998 XA13 8 դեկտեմբեր 1998 Կաուսոլս ODAS ծրագիր
(23969) 1998 XF78 15 դեկտեմբեր 1998 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23970) 1998 YP6 21 դեկտեմբեր 1998 Կաուսոլս ODAS ծրագիր
(23971) 1998 YU9 25 դեկտեմբեր 1998 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ, Մարիո Յուրիչ
(23972) 1999 AA 3 հունվար 1999 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(23973) 1999 CA4 5 փետրվար 1999 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(23974) 1999 CK12 12 փետրվար 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23975) Ակրան 1999 CU81 12 փետրվար 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23976) 1999 DZ6 23 փետրվար 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23977) 1999 GW6 14 ապրիլ 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23978) 1999 JF21 10 մայիս 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23979) 1999 JL82 12 մայիս 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23980) Օգդեն 1999 JA124 14 մայիս 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23981) Պետջոնսոն 1999 LC4 9 հունիս 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23982) 1999 LM12 9 հունիս 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23983) 1999 NS11 13 հուլիս 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23984) 1999 NC42 14 հուլիս 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23985) 1999 NB53 12 հուլիս 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23986) 1999 NZ53 12 հուլիս 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23987) 1999 NB63 13 հուլիս 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23988) Մաունգակիկի 1999 RB 2 սեպտեմբեր 1999 Օկլենդ Իան Գրիֆին
(23989) Ֆարփոյնթ 1999 RF 3 սեպտեմբեր 1999 Ֆարփոյնթ Գարի Հուգ, Գրեմ Բելլ
(23990) Սփրինգսթին 1999 RM1 4 սեպտեմբեր 1999 Օկլենդ Իան Գրիֆին
(23991) 1999 RD3 6 սեպտեմբեր 1999 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ
(23992) Մարկհոբս 1999 RO11 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23993) 1999 RS13 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23994) Մեյհան 1999 RA14 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23995) Օեչսլ 1999 RX17 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23996) 1999 RT27 8 սեպտեմբեր 1999 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ
(23997) 1999 RW27 8 սեպտեմբեր 1999 Վիշնյանյան Կորադո Կորոլևիչ
(23998) 1999 RP29 8 սեպտեմբեր 1999 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(23999) Ռիներ 1999 RA33 9 սեպտեմբեր 1999 Սեն Միշել սյուղ Մե Լոուրենտ Բերնասկոնի
(24000) Պատրիկդյուֆուր 1999 RB33 10 սեպտեմբեր 1999 Սեն Միշել սյուղ Մե Լոուրենտ Բերնասկոնի
Աստերոիդների ցանկ (23801-23900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (24001-24100)