Աստերոիդների ցանկ (120601-120700)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(120601) 1995 UN73 20 հոկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120602) 1995 VZ1 11 նոյեմբեր 1995 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(120603) 1995 VN4 14 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120604) 1995 VF7 14 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120605) 1995 VX7 14 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120606) 1995 VH11 15 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120607) 1995 VH17 15 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120608) 1995 WV11 16 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120609) 1995 WW12 16 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120610) 1995 WF15 17 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120611) 1995 WB17 17 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120612) 1995 WF18 17 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120613) 1995 WV19 17 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120614) 1995 WZ24 18 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120615) 1995 WO27 19 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120616) 1995 WE33 20 նոյեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120617) 1995 XE4 14 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120618) 1995 YD5 16 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120619) 1995 YU10 18 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120620) 1995 YT20 25 դեկտեմբեր 1995 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120621) 1996 AS13 15 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120622) 1996 AD14 15 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120623) 1996 BM6 18 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120624) 1996 EM2 11 մարտ 1996 Հալեկալա AMOS աստղադիտարան
(120625) 1996 ES6 11 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120626) 1996 EE8 11 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120627) 1996 EM9 12 մարտ 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120628) 1996 FO21 24 մարտ 1996 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(120629) 1996 GC8 12 ապրիլ 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120630) 1996 GL8 13 ապրիլ 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120631) 1996 GX9 13 ապրիլ 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120632) 1996 GC10 13 ապրիլ 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120633) 1996 GZ11 15 ապրիլ 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120634) 1996 GP14 12 ապրիլ 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120635) 1996 HE16 18 ապրիլ 1996 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(120636) 1996 HW17 18 ապրիլ 1996 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(120637) 1996 JC12 9 մայիս 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120638) 1996 JC13 11 մայիս 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120639) 1996 KJ3 24 մայիս 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(120640) 1996 PN 9 օգոստոս 1996 Մակքուարի Ռոբերտ ՄաքՆոտ, Ջեք Չայլդ
(120641) 1996 PH4 10 օգոստոս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(120642) 1996 PY5 10 օգոստոս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(120643) 1996 RU 10 սեպտեմբեր 1996 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(120644) 1996 RM3 11 սեպտեմբեր 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(120645) 1996 RA10 7 սեպտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120646) 1996 RE17 13 սեպտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120647) 1996 SZ3 21 սեպտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120648) 1996 SE4 19 սեպտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(120649) 1996 TZ3 8 հոկտեմբեր 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(120650) 1996 TV7 11 հոկտեմբեր 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(120651) 1996 TA10 15 հոկտեմբեր 1996 Սադբուրի Դենիս դի Սիկո
(120652) 1996 TF16 4 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120653) 1996 TB19 4 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120654) 1996 TU26 7 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120655) 1996 TZ29 7 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120656) 1996 TV45 7 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120657) 1996 UP2 17 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120658) 1996 UQ2 17 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120659) 1996 UX2 18 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120660) 1996 VA 1 նոյեմբեր 1996 Պրեսկոտ Պաուլ Կոմբա
(120661) 1996 VZ2 11 նոյեմբեր 1996 Սադբուրի Դենիս դի Սիկո
(120662) 1996 VK9 3 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120663) 1996 VN15 5 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120664) 1996 VR15 5 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120665) 1996 XT 1 դեկտեմբեր 1996 Չիչիբու Նաոտո Սատո
(120666) 1996 XL4 6 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120667) 1996 XB8 1 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120668) 1996 XM8 6 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120669) 1996 XT13 4 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120670) 1996 XM21 8 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120671) 1996 XT25 12 դեկտեմբեր 1996 Օոհիրա Տակեշի Ուրատա
(120672) 1997 AK 2 հունվար 1997 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(120673) 1997 AA6 2 հունվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-CCD աստերոիդների ծրագիր
(120674) 1997 AV7 2 հունվար 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120675) 1997 AO10 9 հունվար 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120676) 1997 AO16 14 հունվար 1997 Կլետ Կլետի աստղադիտարան
(120677) 1997 AW20 11 հունվար 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120678) 1997 BB4 31 հունվար 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120679) 1997 BW4 29 հունվար 1997 Սորմանո Աուգուստո Տեստա, Պաոլո Կյավենա
(120680) 1997 BT5 31 հունվար 1997 Պրեսկոտ Պաուլ Կոմբա
(120681) 1997 BB6 31 հունվար 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120682) 1997 CZ1 1 փետրվար 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120683) 1997 CJ6 6 փետրվար 1997 Մոդրա Ադրիան Գալադ, Ալեքսանդեր Պրավդա
(120684) 1997 CA9 1 փետրվար 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120685) 1997 CM9 1 փետրվար 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120686) 1997 CY10 3 փետրվար 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120687) 1997 CJ11 3 փետրվար 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120688) 1997 CM23 7 փետրվար 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120689) 1997 EG5 4 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120690) 1997 EE9 2 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120691) 1997 EZ28 10 մարտ 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120692) 1997 EA37 5 մարտ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(120693) 1997 GN1 8 ապրիլ 1997 Օնդրեյով Պետր Պրավեց
(120694) 1997 GV5 2 ապրիլ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(120695) 1997 GU40 7 ապրիլ 1997 Լա Սիլա Էրիկ Էլստ
(120696) 1997 HH 28 ապրիլ 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120697) 1997 HP1 28 ապրիլ 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120698) 1997 HG13 30 ապրիլ 1997 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(120699) 1997 HM14 27 ապրիլ 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(120700) 1997 HO16 30 ապրիլ 1997 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր