Աստերոիդների ցանկ (72201-72300)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (72101-72200)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (72301-72400)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(72201) 2000 YX132 30 դեկտեմբեր 2000 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(72202) 2000 YY132 30 դեկտեմբեր 2000 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(72203) 2000 YJ133 31 դեկտեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(72204) 2000 YV133 31 դեկտեմբեր 2000 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(72205) 2000 YO137 23 դեկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72206) 2000 YL139 27 դեկտեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(72207) 2000 YM139 27 դեկտեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(72208) 2000 YP139 27 դեկտեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(72209) 2000 YD143 19 դեկտեմբեր 2000 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(72210) 2001 AK 1 հունվար 2001 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(72211) 2001 AS 2 հունվար 2001 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(72212) 2001 AT 2 հունվար 2001 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(72213) 2001 AU 2 հունվար 2001 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(72214) 2001 AM3 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72215) 2001 AJ4 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72216) 2001 AG5 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72217) 2001 AQ5 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72218) 2001 AL6 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72219) 2001 AC7 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72220) 2001 AJ9 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72221) 2001 AY9 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72222) 2001 AD10 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72223) 2001 AM10 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72224) 2001 AN11 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72225) 2001 AP12 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72226) 2001 AJ13 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72227) 2001 AA14 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72228) 2001 AR14 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72229) 2001 AK15 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72230) 2001 AN15 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72231) 2001 AC16 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72232) 2001 AD16 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72233) 2001 AJ16 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72234) 2001 AR16 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72235) 2001 AA17 2 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72236) 2001 AD19 4 հունվար 2001 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(72237) 2001 AX20 3 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72238) 2001 AE21 3 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72239) 2001 AF21 3 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72240) 2001 AL21 3 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72241) 2001 AN23 3 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72242) 2001 AT23 3 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72243) 2001 AW24 4 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72244) 2001 AH25 4 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72245) 2001 AS25 5 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72246) 2001 AL26 5 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72247) 2001 AH27 5 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72248) 2001 AL28 6 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72249) 2001 AX28 4 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72250) 2001 AO29 4 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72251) 2001 AJ31 4 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72252) 2001 AQ31 4 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72253) 2001 AT31 4 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72254) 2001 AW31 4 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72255) 2001 AZ31 4 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72256) 2001 AQ32 4 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72257) 2001 AV32 4 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72258) 2001 AW32 4 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72259) 2001 AY32 4 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72260) 2001 AQ33 4 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72261) 2001 AC34 4 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72262) 2001 AD35 5 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72263) 2001 AG35 5 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72264) 2001 AE38 5 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72265) 2001 AJ41 3 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72266) 2001 AL41 3 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72267) 2001 AN41 3 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72268) 2001 AO41 3 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72269) 2001 AQ41 3 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72270) 2001 AQ42 4 հունվար 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(72271) 2001 AS42 4 հունվար 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(72272) 2001 AQ43 4 հունվար 2001 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(72273) 2001 AR44 15 հունվար 2001 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(72274) 2001 AB45 15 հունվար 2001 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(72275) 2001 AE45 15 հունվար 2001 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(72276) 2001 AN45 5 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72277) 2001 AZ49 15 հունվար 2001 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(72278) 2001 AZ51 12 հունվար 2001 Կվիստաբերգ UDAS ծրագիր
(72279) 2001 BT 17 հունվար 2001 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(72280) 2001 BJ2 16 հունվար 2001 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(72281) 2001 BF4 18 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72282) 2001 BH6 19 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72283) 2001 BT7 19 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72284) 2001 BG8 19 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72285) 2001 BJ9 19 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72286) 2001 BL9 19 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72287) 2001 BA11 16 հունվար 2001 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(72288) 2001 BC13 21 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72289) 2001 BW14 21 հունվար 2001 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(72290) 2001 BQ15 21 հունվար 2001 Օիզումի Տակաո Կոբայաշի
(72291) 2001 BA17 18 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72292) 2001 BE22 20 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72293) 2001 BH22 20 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72294) 2001 BG23 20 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72295) 2001 BO24 20 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72296) 2001 BX24 20 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72297) 2001 BV26 20 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72298) 2001 BT28 20 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72299) 2001 BC29 20 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(72300) 2001 BM29 20 հունվար 2001 Սոկորո LINEAR ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (72101-72200)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (72301-72400)