Աստերոիդների ցանկ (39001-39100)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Աստերոիդների ցանկ (38901-39000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (39101-39200)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(39001) 2000 UN27 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39002) 2000 UO33 18 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39003) 2000 UL37 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39004) 2000 UV37 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39005) 2000 UK39 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39006) 2000 UH40 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39007) 2000 UK40 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39008) 2000 UU41 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39009) 2000 UZ42 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39010) 2000 UU44 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39011) 2000 UY44 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39012) 2000 UG46 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39013) 2000 UA47 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39014) 2000 UO49 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39015) 2000 UR49 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39016) 2000 UH50 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39017) 2000 UL50 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39018) 2000 UM53 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39019) 2000 UR53 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39020) 2000 UT53 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39021) 2000 UO54 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39022) 2000 UP54 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39023) 2000 UZ55 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39024) 2000 UW58 25 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39025) 2000 UA59 25 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39026) 2000 UD65 25 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39027) 2000 UR66 25 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39028) 2000 UX70 25 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39029) 2000 UP72 25 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39030) 2000 UG74 29 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39031) 2000 UH76 29 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39032) 2000 UU76 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39033) 2000 UX77 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39034) 2000 UE78 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39035) 2000 UH78 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39036) 2000 UQ78 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39037) 2000 UG79 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39038) 2000 UE80 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39039) 2000 UN82 29 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39040) 2000 UH87 31 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39041) 2000 UW89 31 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39042) 2000 UX89 31 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39043) 2000 UT90 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39044) 2000 UD91 25 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39045) 2000 US93 25 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39046) 2000 UZ94 25 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39047) 2000 UQ95 25 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39048) 2000 UJ96 25 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39049) 2000 UJ97 25 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39050) 2000 UQ98 25 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39051) 2000 UB99 25 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39052) 2000 UL99 25 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39053) 2000 UX99 25 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39054) 2000 UA103 25 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39055) 2000 UO103 25 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39056) 2000 UR103 25 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39057) 2000 UE104 25 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39058) 2000 UM104 25 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39059) 2000 UB106 29 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39060) 2000 UD106 29 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39061) 2000 UX108 31 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39062) 2000 US109 31 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39063) 2000 UZ110 26 հոկտեմբեր 2000 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(39064) 2000 UD111 26 հոկտեմբեր 2000 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(39065) 2000 UY111 29 հոկտեմբեր 2000 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(39066) 2000 US112 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39067) 2000 VG3 1 նոյեմբեր 2000 Դեզերտ Բիվեր Ուլյամ Յոնգ
(39068) 2000 VW9 1 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39069) 2000 VM10 1 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39070) 2000 VS11 1 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39071) 2000 VS14 1 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39072) 2000 VM17 1 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39073) 2000 VN17 1 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39074) 2000 VX17 1 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39075) 2000 VA21 1 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39076) 2000 VL22 1 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39077) 2000 VJ24 1 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39078) 2000 VJ26 1 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39079) 2000 VF29 1 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39080) 2000 VW30 1 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39081) 2000 VO31 1 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39082) 2000 VB32 1 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39083) 2000 VA34 1 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39084) 2000 VB34 1 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39085) 2000 VW34 1 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39086) 2000 VG41 1 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39087) 2000 VN50 2 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39088) 2000 VO50 2 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39089) 2000 VP52 3 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39090) 2000 VM54 3 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39091) 2000 VX54 3 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39092) 2000 VB57 3 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39093) 2000 VM58 2 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39094) 2000 VQ58 1 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39095) 2000 VC59 3 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39096) 2000 WE1 17 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39097) 2000 WX7 20 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(39098) 2000 WR12 22 նոյեմբեր 2000 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(39099) 2000 WS12 22 նոյեմբեր 2000 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(39100) 2000 WD14 20 նոյեմբեր 2000 Սոկորո LINEAR ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (38901-39000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (39101-39200)