Աստերոիդների ցանկ (112901-113000)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերողը(ները)
(112901) 2002 QK51 16 օգոստոս 2002 Պալոմար Էնդրյու Լոուի
(112902) 2002 QO52 29 օգոստոս 2002 Պալոմար Սեբաստիան Հյոնինգ
(112903) 2002 QB53 29 օգոստոս 2002 Պալոմար Սեբաստիան Հյոնինգ
(112904) 2002 QS53 29 օգոստոս 2002 Պալոմար Սեբաստիան Հյոնինգ
(112905) 2002 QD54 29 օգոստոս 2002 Պալոմար Սեբաստիան Հյոնինգ
(112906) 2002 QP54 29 օգոստոս 2002 Պալոմար Սեբաստիան Հյոնինգ
(112907) 2002 QR54 17 օգոստոս 2002 Պալոմար Էնդրյու Լոուի
(112908) 2002 QX54 29 օգոստոս 2002 Պալոմար Սեբաստիան Հյոնինգ
(112909) 2002 QL56 29 օգոստոս 2002 Պալոմար Սեբաստիան Հյոնինգ
(112910) 2002 QY56 29 օգոստոս 2002 Պալոմար Սեբաստիան Հյոնինգ
(112911) 2002 QB57 17 օգոստոս 2002 Պալոմար Էնդրյու Լոուի
(112912) 2002 QF58 29 օգոստոս 2002 Պալոմար Սեբաստիան Հյոնինգ
(112913) 2002 QP58 18 օգոստոս 2002 Պալոմար Սեբաստիան Հյոնինգ
(112914) 2002 QA59 17 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112915) 2002 QC60 16 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112916) 2002 QM60 17 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112917) 2002 QQ61 27 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112918) 2002 QD62 17 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112919) 2002 QQ62 28 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112920) 2002 QR62 28 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112921) 2002 QC63 17 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112922) 2002 QN63 30 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112923) 2002 QA65 27 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112924) 2002 QD65 30 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112925) 2002 QE65 27 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112926) 2002 QJ66 18 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112927) 2002 QU66 18 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112928) 2002 QZ66 30 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112929) 2002 QN67 16 օգոստոս 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(112930) 2002 QW67 17 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112931) 2002 QW68 29 օգոստոս 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112932) 2002 RQ2 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112933) 2002 RT2 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112934) 2002 RG3 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112935) 2002 RH3 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112936) 2002 RO3 1 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112937) 2002 RU3 1 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(112938) 2002 RK4 3 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112939) 2002 RP4 3 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112940) 2002 RK5 3 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112941) 2002 RD6 1 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(112942) 2002 RN6 1 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(112943) 2002 RU6 1 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(112944) 2002 RV6 1 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(112945) 2002 RA7 2 սեպտեմբեր 2002 Կիթ Պիկ Spacewatch ծրագիր
(112946) 2002 RZ7 3 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(112947) 2002 RQ8 3 սեպտեմբեր 2002 Կամպո Իմպերատորե CINEOS ծրագիր
(112948) 2002 RX8 4 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112949) 2002 RG9 4 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112950) 2002 RK9 4 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112951) 2002 RZ9 4 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112952) 2002 RJ10 4 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112953) 2002 RF11 4 սեպտեմբեր 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(112954) 2002 RM12 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112955) 2002 RS12 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112956) 2002 RH13 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112957) 2002 RP13 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112958) 2002 RX13 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112959) 2002 RZ13 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112960) 2002 RB14 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112961) 2002 RE14 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112962) 2002 RV14 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112963) 2002 RV15 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112964) 2002 RW15 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112965) 2002 RU16 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112966) 2002 RA19 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112967) 2002 RF19 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112968) 2002 RH19 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112969) 2002 RL19 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112970) 2002 RN19 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112971) 2002 RA20 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112972) 2002 RJ20 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112973) 2002 RK20 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112974) 2002 RP20 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112975) 2002 RX20 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112976) 2002 RF22 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112977) 2002 RE23 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112978) 2002 RY23 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112979) 2002 RK24 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112980) 2002 RT24 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112981) 2002 RK25 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112982) 2002 RA27 5 սեպտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112983) 2002 RV27 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112984) 2002 RF28 5 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112985) 2002 RS28 6 սեպտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112986) 2002 RJ29 3 սեպտեմբեր 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(112987) 2002 RK31 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112988) 2002 RO31 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112989) 2002 RB32 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112990) 2002 RN32 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112991) 2002 RG33 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112992) 2002 RX33 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112993) 2002 RY33 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112994) 2002 RP34 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112995) 2002 RD35 4 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112996) 2002 RF37 5 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112997) 2002 RK37 5 սեպտեմբեր 2002 Սոկորո LINEAR ծրագիր
(112998) 2002 RN37 5 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(112999) 2002 RG38 5 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(113000) 2002 RL38 5 սեպտեմբեր 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր