NBA-ի պատմության 50 լավագույն դիպուկահարների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Քարիմ Աբդուլ Ջաբար, NBA պատմության լավագույն դիպուկահար

Ստորև ներկայացված ցանկում ներկայացված են այն 50 բասկետբոլիստները, որոնք NBA-ի կարիերայի պարբերական առաջնությունների ընթացքում հավաքել են առավելագույն միավորներ։ Այս անվանակարգի ներկայացուցիչների ամբողջական ցանկը հրապարակված է basketball-reference.com կայքում[1]։

Ցանկի լեգենդա[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Դիրք ԹՀ ԾՀ Կ Խ ՀՊ ԾԹ ԽՆ Ծան.
Դիրք Թեթև հարձակվող Ծանր
հարձակվող
Կենտրոնական Խաղարկող Հարձակվող
պաշտպան
Ծննդյան
թվական
Խաղերի
նետումներ
Ծանո-
թագրություններ

^ Բասկետբոլի ազգային ասոցիացիայի գործող խաղացող
* Ընտրվել է Նեյսմիթի անվան Բասկետբոլի փառքի սրահ
Վերջերս է ավարտել կարիերան, բայց դեռ չի ընտրվել փառքի սրահ[2][3]
Կարիերան ավարտել է ավելի քան 10 տարի առաջ, բայց այդպես էլ չի ընտրվել փառքի սրահ

Ցանկ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2018 թվականի դեկտեմբերի 25-ի դրությամբ

Տեղ Խաղա-
ցող
Լուսանկար Դիրք ԾԹ Ակումբներ
(թթ.)
Միավորներ Խաղեր Միավորներ
խաղի
ընթացքում
ԽՆ 3-միա.
նետ.
Տուգ.
նետ.
Փառքի
սրահ
Ծան.
1 Աբդուլ Ջաբար, ՔարիմՔարիմ Աբդուլ Ջաբար* Kareem Abdul-Jabbar 1970.jpeg Կ 1947 Միլոուքի Բաքս (1969—1975)
Լոս Անջելես Լեյքերս (1975—1989)
38 387 1560 24,6 1583715 837 00011 6712 1995[4] [5][6]
2 Մելոուն, ԿարլԿարլ Մելոուն* The Mailman with a scary face.jpg ԾՀ 1963 Յութա Ջազ (1985—2003)
Լոս Անջելես Լեյքերս (2003—2004)
36 928 1476 25,0 1352813 528 008585 9787 2010 [7][8]
3 Բրայանտ, ԿոբիԿոբի Բրայանտ Kobe Bryant Profile.jpg ՀՊ 1978 Լոս Անջելես Լեյքերս (1996—2016) 33 643 1346 25,0 1171911 719 18271827 8378 [9][10]
4 Ջորդան, ՄայքլՄայքլ Ջորդան* Michael Jordan.jpg ՀՊ 1963 Չիկագո Բուլս (1984—1993, 1995—1998)
Վաշինգտոն Վիզարդս (2001—2003)
32 292 1072 30,1 1219212 192 0581581 7327 2009 [11][12]
5 Ջեյմս, ԼեբրոնԼեբրոն Ջեյմս^ LeBron James 1109.jpg ԹՀ/
ԾՀ
1984 Կլիվլենդ Կավալիերս (2003—2010, 2014—2018)
Մայամի Հիթ (2010—2014)
Լոս Անջելես Լեյքերս (2018—)
31 949 1174 27,2 1161411 614 16841684 7037 [13][14]
6 Չեմբեռլեն, ՈւիլթՈւիլթ Չեմբեռլեն* Wilt Chamberlain headshot.jpg Կ 1936

1999
Ֆիլադելֆիա/ Սան Ֆրանցիսկո Ուորիորս
(1959—1965)
Ֆիլադելֆիա-76 (1965—1968)
Լոս Անջելես Լեյքերս (1968—1973)
31 419 1045 30,1 1268112 681 0000 6057 1979 [15][16]
7 Նովիցկի, ԴիրքԴիրք Նովիցկի^ NowitzkiWizards2.jpg ԾՀ 1978 Դալաս Մավերիքս (1999—) 31 198 1475 21,1 1103811 038 19191919 7202 [17][18]
8 Օ'Նիլ, ՇաքիլՇաքիլ Օ'Նիլ* Shaquille O'Neal in 2011.jpg Կ 1972 Օռլանդո Մեջիք (1992—1996)
Լոս Անջելես Լեյքերս (1996—2004)
Մայամի Հիթ (2004—2008)
Ֆինիքս Սանս (2008—2009)
Կլիվլենդ Կավալիերս (2009—2010)
Բոստոն Սելտիքս (2010—2011)
28 596 1207 23,7 1133011 330 00011 5935 2016 [19][20]
9 Մելոուն, ՄոզեսՄոզես Մելոուն* Moses Malone.jpg Կ 1955

2015
Բաֆալո Բրեյվզ (1976)
Հյուստոն Ռոքեթս (1976—1982)
Ֆիլադելֆիա-76 (1982—1986, 1993—1994)
Վաշինգտոն Բուլեթս (1986—1988)
Ատլանտա Հոքս (1988—1991)
Միլոուքի Բաքս (1991—1993)
Սան Անտոնիո Սփըրս (1994—1995)
27 409 1329 20,6 094359435 00088 8531 2001 [21][22]
10 Հեյզ, ԷլվինԷլվին Հեյզ* Elvin Hayes.jpg ԾՀ/
Կ
1945 Սան Դիեգո/ Հյուստոն Ռոքեթս
(1968—1972, 1981—1984)
Բալտիմոր/ Կեպիտալ/ Վաշինգտոն Բուլեթս (1972—1981)
27 313 1303 21,0 1097610 976 00055 5356 1990 [23][24]
11 Օլաջուվոն, ՀակիմՀակիմ Օլաջուվոն* Hakeemsigningautocropped.jpg Կ 1963 Հյուստոն Ռոքեթս (1984—2001)
Տորոնտո Ռեպտորս (2001—2002)
26 946 1238 21,8 1074910 749 002525 5423 2008 [25][26]
12 Ռոբերտսոն, ՕսկարՕսկար Ռոբերտսոն* Oscar Robertson 1960.jpeg Խ 1938 Ցինցինատի Ռոյալզ (1960—1970)
Միլոուքի Բաքս (1970—1974)
26 710 1040 25,7 095089508 0000 7694 1980 [27][28]
13 Ուիլկինս, ԴոմինիկԴոմինիկ Ուիլկինս* 1996 Dominique Wilkins Panathinaikos.jpg ЛФ 1960 Ատլանտ Հոքս (1982—1994)
Լոս Անջելես Կլիպերս (1994)
Բոստոն Սելտիքս (1994—1995)
Սան Անտոնիո Սփըրս (1996—1997)
Օռլանդո Մեջիք (1999)
26 668 1074 24,8 099639963 0711711 6031 2006 [29][30]
14 Դանքան, ԹիմԹիմ Դանքան Tim Duncan.jpg ԾՀ/
Կ
1976 Սան Անտոնիո Սփըրս (1997—2016) 26 496 1392 19,0 1028510 285 003030 5896 [31][32]
15 Փիրս, ՓոլՓոլ Փիրս Paul Pierce (15103206723).jpg ԹՀ/
ՀՊ
1977 Բոստոն Սելտիքս (1999—2013)
Բրուքլին Նեթս (2013—2014)
Վաշինգտոն Վիզարդս (2014—2015)
Լոս Անջելես Կլիպերս (2015—2017)
26 397 1343 19,7 086688668 21432143 6918 [33][34]
16 Հավլիչեկ, ՋոնՋոն Հավլիչեկ* John Havliceck, Boston Celtics, 1960s.jpg ԹՀ/
ՀՊ
1940 Բոստոն Սելտիքս (1962—1978) 26 395 1270 20,8 1051310 513 0000 5369 1984 [35][36]
17 Գառնեթ, ՔևինՔևին Գառնեթ Kevin Garnett in AT&T Center.jpg ԾՀ/
Կ
1976 Մինեսոտա Թիմբերվուլվզ (1995—2007, 2015—2016)
Բոստոն Սելտիքս (2007—2013)
Բրուքլին Նեթս (2013—2015)
26 071 1462 17,8 1050510 505 0174174 4887 [37][38]
18 Ինգլիշ, ԱլեքսԱլեքս Ինգլիշ* Alex English, Jay Triano, Marc Iavaroni.jpg ԹՀ 1954 Միլոուքի Բաքս (1976—1978)
Ինդիանա Փեյսերս (1978—1980)
Դենվեր Նագեթս (1980—1990)
Դալաս Մավերիքս (1990—1991)
25 613 1193 21,5 1065910 659 001818 4277 1997 [39][40]
19 Էնթոնի, ԿարմելոԿարմելո Էնթոնի^ Carmelo Anthony 2011 Shankbone.JPG ԹՀ/
ԾՀ
1984 Դենվեր Նագեթս (2003—2011)
Նյու Յորք Նիքս (2011—2017)
Օկլահոմա Սիթի Թանդեր (2017—2018)
Հյուստոն Ռոքեթս (2018—)
25 551 1064 24,0 091379137 13621362 5915 [41][42]
20 Միլեր, ՌեջիՌեջի Միլեր* Reggie Miller crop.png ՀՊ 1965 Ինդիանա Փեյսերս (1987—2005) 25 279 1389 18,2 082418241 25602560 6237 2012 [43][44]
21 Ուեսթ, ՋերիՋերի Ուեսթ* Jerry West 1972.jpeg Խ/
ՀՊ
1938 Լոս Անջելես Լեյքերս (1960—1974) 25 192 932 27,0 090169016 0000 7160 1980 [45][46]
22 Կարտեր, ՎինսՎինս Կարտեր^ Vince Carter Suns cropped.jpg ՀՊ/
ԹՀ
1977 Տորոնտո Ռեպտորս (1999—2004)
Նյու Ջերսի Նեթս (2004—2009)
Օռլանդո Մեջիք (2009—2010)
Ֆինիքս Սանս (2010—2011)
Դալաս Մավերիքս (2011—2014)
Մեմֆիս Գրիզլիս (2014—2017)
Սակրամենտո Քինգս (2017—2018)
Ատլանտա Հոքս (2018—)
25 079 1434 17,5 090669066 21482148 4799 [47][48]
23 Յուինգ, ՊատրիկՊատրիկ Յուինգ* Patrick Ewing Magic cropped.jpg Կ 1962 Նյու Յորք Նիքս (1985—2000)
Սիեթլ Սուպերսոնիքս (2000—2001)
Օռլանդո Մեջիք (2001—2002)
24 815 1183 21,0 097029702 001919 5392 2008 [49][50]
24 Ալեն, ՌեյՌեյ Ալեն* Ray Allen 2008-01-13.jpg ՀՊ 1975 Միլոուքի Բաքս (1996—2003)
Սիեթլ Սուպերսոնիքս (2003—2007)
Բոստոն Սելտիքս (2007—2012)
Մայամի Հիթ (2012—2014)
24 505 1300 18,9 085678567 29732973 4398 2018 [51][52]
25 Այվերսոն, ԱլենԱլեն Այվերսոն* Allen Iverson Smile.jpg Խ/
ՀՊ
1975 Ֆիլադելֆիա-76 (1996—2006, 2009—2010)
Դենվեր Նագեթս (2006—2008)
Դետրոյթ Փիստոնս (2008—2009)
Մեմֆիս Գրիզլիս (2009)
24 368 914 26,7 084678467 10591059 6375 2016 [53][54]
26 Բարքլի, ՉարլզՉարլզ Բարքլի* CharlesBarkley07.jpg ԾՀ 1963 Ֆիլադելֆիա-76 (1984—1992)
Ֆինիքս Սանս (1992—1996)
Հյուստոն Ռոքեթս (1996—2000)
23 757 1073 22,1 084358435 0538538 6349 2006 [55][56]
27 Փերիշ, ՌոբերտՌոբերտ Փերիշ* Robert Parish.jpg Կ 1953 Գոլդեն Սթեյթ Ուորիորս (1976—1980)
Բոստոն Սելտիքս (1980—1994)
Շառլոթ Հորնեթս (1994—1996)
Չիկագո Բուլս (1996—1997)
23 334 1611 14,5 096149614 00000 4106 2003 [57][58]
28 Դենթլի, ԷդրիանԷդրիան Դենթլի* Basketball player.svg ԹՀ 1956 Բաֆալո Բրեյվզ (1976—1977)
Ինդիանա Փեյսերս (1977)
Լոս Անջելես Լեյքերս (1977—1979)
Յութա Ջազ (1979—1986)
Դետրոյթ Փիստոնս (1986—1989)
Դալաս Մավերիքս (1989—1990)
Միլոուքի Բաքս (1991)
23 177 955 24,3 081698169 00077 6832 2008 [59][60]
29 Բեյլոր, ԷլջինԷլջին Բեյլոր* Elgin Baylor Night program.jpeg ԹՀ 1934 Մինեապոլիս/ Լոս Անջելես Լեյքերս
(1958—1971)
23 149 846 27,4 086938693 0000 5763 1977 [61][62]
30 Ուեյդ, ԴուեյնԴուեյն Ուեյդ^ Dwyane Wade 2012.jpg ՀՊ/
Խ
1982 Մայամի Հիթ (2003—2016, 2018—)
Չիկագո Բուլս (2016—2017)
Կլիվլենդ Կավալիերս (2017—2018)
22 423 1006 22,3 081628162 04984978 5601 [63][64]
31 Դրեքսլեր, ՔլայդՔլայդ Դրեքսլեր* Clyde Drexler 01.jpg ՀՊ/
ԹՀ
1962 Պորտլենդ Թրեյլ Բլեյզերս (1983—1995)
Հյուստոն Ռոքեթս (1995—1998)
22 195 1086 20,4 083358335 0827827 4698 2004 [65][66]
32 Դյուրանտ, ՔևինՔևին Դյուրանտ^ Kevin Durant Feb 2014.jpg ԹՀ/
ՀՊ
1988 Սիեթլ Սուպերսոնիքս (2007—2008)
Օկլահոմա Սիթի Թանդեր (2008—2016)
Գոլդեն Սթեյթ Ուորիորս (2016—)
21 900 805 27,2 074327432 14941494 5542 [67][68]
33 Փեյթոն, ԳերիԳերի Փեյթոն* Gary payton z.jpg Խ 1968 Սիեթլ Սուպերսոնիքս (1990—2003)
Միլոուքի Բաքս (2003)
Լոս Անջելես Լեյքերս (2003—2004)
Բոստոն Սելտիքս (2004—2005)
Մայամի Հիթ (2005—2007)
21 813 1335 16,3 087088708 11321132 3265 2013 [69][70]
34 Բըրդ, ԼարիԼարի Բըրդ* Larry Bird1.jpg ԹՀ/
ԾՀ
1956 Բոստոն Սելտիքս (1979—1992) 21 791 897 24,3 085918591 0649649 3960 1998 [71][72]
35 Գրիր, ՀելՀել Գրիր* Hal Greer 1969.jpeg ՀՊ/
Խ
1936

2018
Սիրաքյուս Նեշնլս/ Ֆիլադելֆիա-76
(1958—1973)
21 586 1122 19,2 085048504 0000 4578 1982 [73][74]
36 Բելամի, ՈւոլթՈւոլթ Բելամի* Walt Bellamy 1972.JPG Կ 1939

2013
Չիկագո Պեկերս/ Չիկագո Զեֆիրս/
Բալտիմոր Բուլեթս
(1961—1965)
Նյու Յորք Նիքս (1965—1968)
Դետրոյթ Փիստոնս (1968—1970)
Ատլանտա Հոքս (1970—1974)
Նյու Օռլեանս Ջազ (1974)
20 941 1043 20,1 079147914 0000 5113 1993 [75][76]
37 Պետիտ, ԲոբԲոբ Պետիտ* Bob Pettit 1961.jpeg ԹՀ/
Կ
1932 Միլոուքի/ Սենթ Լուիս Հոքս (1954—1965) 20 880 792 26,4 073497349 0000 6182 1971 [77][78]
38 Գասոլ, ՊաուՊաու Գասոլ^ Pau Gasol on April 12, 2014 (cropped).jpg ԾՀ/
Կ
1980 Մեմֆիս Գրիզլիս (2001—2008)
Լոս Անջելես Լեյքերս (2008—2014)
Չիկագո Բուլս (2014—2016)
Սան Անտոնիո Սփըրս (2016—)
20 837 1205 17,3 079607960 0177177 4740 [79][80]
39 Ռոբինսոն, ԴավիթԴավիթ Ռոբինսոն* David Robinson (NBA).jpg Կ 1965 Սան Անտոնիո Սփըրս (1989—2003) 20 790 987 21,1 073657365 002525 6035 2009 [81][82]
40 Գերվին, ՋորջՋորջ Գերվին* George Gervin ABA.jpeg ՀՊ/
ԹՀ
1952 Սան Անտոնիո Սփըրս (1976—1985)
Չիկագո Բուլս (1985—1986)
20 708 791 26,2 080458045 007777 4541 1996 [83][84]
41 Ռիչմոնդ, ՄիտչՄիտչ Ռիչմոնդ* Mitch Richmond cropped.jpg ՀՊ 1965 Գոլդեն Սթեյթ Ուորիորս (1988—1991)
Սակրամենտո Քինգս (1991—1998)
Վաշինգտոն Վիզարդս (1999—2001)
Լոս Անջելես Լեյքերս (2001—2002)
20 497 976 21,0 073057305 13261326 4561 2014 [85][86]
42 Ջոնսոն, ՋոՋո Ջոնսոն Joe Johnson Brooklyn Nets.jpg ՀՊ/
ԹՀ
1981 Բոստոն Սելտիքս (2001—2002)
Ֆինիքս Սանս (2002—2005)
Ատլանտա Հոքս (2005—2012)
Բրուքլին Նեթս (2012—2016)
Մայամի Հիթ (2016)
Յութա Ջազ (2016—2018)
Հյուտոն Ռոքեթս (2018)
20 405 1276 16,0 078227822 19781978 2783 [87][88]
43 Չամբերս, ՏոմՏոմ Չամբերս Basketball player.svg ԾՀ 1959 Սան Դիեգո Կլիպերս (1981—1983)
Սիեթլ Սուպերսոնիքս (1983—1988)
Ֆինիքս Սանս (1988—1993)
Յութա Ջազ (1993—1995)
Շառլոթ Հորնեթս (1997)
Ֆիլադելֆիա-76 (1997)
20 049 1107 18,1 073787378 0227227 5066 [89][90]
44 Ջեյմիսոն, ԱնտուանԱնտուան Ջեյմիսոն Antawn Jamison 2009.jpg ԾՀ/
ԹՀ
1976 Գոլդեն Սթեյթ Ուորիորս (1999—2003)
Դալաս Մավերիքս (2003—2004)
Վաշինգտոն Վիզարդս (2004—2010)
Կլիվլենդ Կավալիերս (2010—2012)
Լոս Անջելես Լեյքերս (2012—2013)
Լոս Անջելես Կլիպերս (2013—2014)
20 042 1083 18,5 076797679 11631163 3521 [91][92]
45 Սթոթքոն, ՋոնՋոն Սթոթքոն* John Stockton.jpg Խ 1962 Յութա Ջազ (1984—2003) 19 711 1504 13,1 070397039 0845845 4788 2009 [93][94]
46 Քինգ, ԲերնարդԲերնարդ Քինգ* Basketball player.svg ԹՀ 1956 Նյու Ջերսի Նեթս (1977—1979, 1993)
Յութա Ջազ (1979)
Գոլդեն Սթեյթ Ուորիորս (1980—1982)
Նյու Յորք Նիքս (1982—1987)
Վաշինգտոն Վիզարդս (1987—1991)
19 655 874 22,5 078307830 002323 3972 2013 [95][96]
47 Ռոբինսոն, ԿլիֆորդԿլիֆորդ Ռոբինսոն Basketball player.svg ԾՀ/
ԹՀ
1966 Պորտլենդ Թրեյլ Բլեյզերս (1989—1997)
Ֆինիքս Սանս (1997—2001)
Դետրոյթ Փիստոնս (2001—2003)
Գոլդեն Սթեյթ Ուորիորս (2003—2005)
Նյու Ջերսի Նեթս (2005—2007)
19 591 1380 14,2 073897389 12531253 3560 [97][98]
48 Դևիս, ՈւոլթերՈւոլթեր Դևիս Basketball player.svg ՀՊ/
ԹՀ
1954 Ֆինիքս Սանս (1977—1988)
Դենվեր Նագեթս (1988—1991, 1991—1992)
Պորտլենդ Թրեյլ Բլեյզերս (1991)
19 521 1033 18,9 081188118 0157157 3128 [99][100]
49 Կամինգս, ՏերիՏերի Կամինգս Basketball player.svg ԾՀ 1961 Սան Սիեգո Կլիպերս (1982—1984)
Միլոուքի Բաքս (1984—1989, 1995—1996)
Սան Անտոնիո Սփըրս (1989—1995)
Սիեթլ Սուպերսոնիքս (1997)
Ֆիլադելֆիա-76 (1997—1998)
Նյու Յորք Նիքս (1998)
Գոլդեն Սթեյթ Ուորիորս (1999—2000)
19 460 1183 16,4 080458045 004444 3326 [101][102]
50 Լենյե, ԲոբԲոբ Լենյե* BobLanier.jpg Կ 1948 Դետրոյթ Փիստոնս (1970—1979)
Միլոուքի Բաքս (1980—1984)
19 248 959 20,1 077617761 00022 3724 1992 [103][104]

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. «NBA & ABA Career Leaders and Records for Points»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  2. «Guidelines For Nomination and Election Into the Naismith Memorial Basketball Hall of Fame» (անգլերեն)։ Hoophall.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2009-09-04-ին։ Վերցված է 2013-03-13 
  3. «Naismith Memorial Basketball Hall of Fame Class of 2016 Announcement presented by Haggar Clothing Company»։ hoophall.com (անգլերեն)։ Basketball Hall of Fame։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2016-04-17-ին։ Վերցված է 2016-04-04 
  4. «Naismith Memorial Basketball Hall of Fame» (անգլերեն)։ Hoophall.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2013-03-16-ին։ Վերցված է 2013-03-13 
  5. «Kareem Abdul-Jabbar»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  6. «Kareem Abdul-Jabbar Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  7. «Karl Malone»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  8. «Karl Malone Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  9. «Kobe Bryant»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  10. «Kobe Bryant Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  11. «Michael Jordan»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  12. «Michael Jordan Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  13. «LeBron James»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  14. «LeBron James Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  15. «Wilt Chamberlain»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  16. «Wilt Chamberlain Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  17. «Dirk Nowitzki»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  18. «Dirk Nowitzki Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  19. «Shaquille O'Neal»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  20. «Shaquille O'Neal Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  21. «Moses Malone»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  22. «Moses Malone Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  23. «Elvin Hayes»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  24. «Elvin Hayes Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  25. «Hakeem Olajuwon»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  26. «Hakeem Olajuwon Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  27. «Oscar Robertson»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  28. «Oscar Robertson Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  29. «Dominique Wilkins»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  30. «Dominique Wilkins Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  31. «Tim Duncan»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  32. «Tim Duncan Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  33. «Paul Pierce»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  34. «Paul Pierce Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  35. «John Havlicek»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  36. «John Havlicek Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  37. «Kevin Garnett»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  38. «Kevin Garnett Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  39. «Alex English»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  40. «Alex English Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  41. «Carmelo Anthony»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-12-15 
  42. «Carmelo Anthony Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-12-15 
  43. «Reggie Miller»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  44. «Reggie Miller Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  45. «Jerry West»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  46. «Jerry West Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  47. «Vince Carter»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  48. «Vince Carter Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  49. «Patrick Ewing»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  50. «Patrick Ewing Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  51. «Ray Allen»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  52. «Ray Allen Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  53. «Allen Iverson»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  54. «Allen Iverson Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  55. «Charles Barkley»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  56. «Charles Barkley Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  57. «Robert Parish»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  58. «Robert Parish Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  59. «Adrian Dantley»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  60. «Adrian Dantley Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  61. «Elgin Baylor»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  62. «Elgin Baylor Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  63. «Dwyane Wade»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2014-04-17 
  64. «Dwyane Wade Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2014-04-17 
  65. «Clyde Drexler»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  66. «Clyde Drexler Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  67. «Kevin Durant»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2016-01-03 
  68. «Kevin Durant Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2016-01-03 
  69. «Gary Payton»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  70. «Gary Payton Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  71. «Larry Bird»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  72. «Larry Bird Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  73. «Hal Greer»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  74. «Hal Greer Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  75. «Walt Bellamy»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  76. «Walt Bellamy Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  77. «Bob Pettit»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  78. «Bob Pettit Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  79. «Pau Gasol»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-04-30 
  80. «Pau Gasol Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-04-30 
  81. «David Robinson»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  82. «David Robinson Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  83. «George Gervin»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  84. «George Gervin Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  85. «Mitch Richmond»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  86. «Mitch Richmond Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  87. «Joe Johnson»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-07-06 
  88. «Joe Johnson Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-07-06 
  89. «Tom Chambers»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  90. «Tom Chambers Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  91. «Antawn Jamison»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  92. «Antawn Jamison Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  93. «John Stockton»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  94. «John Stockton Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  95. «Bernard King»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  96. «Bernard King Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  97. «Clifford Robinson»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  98. «Clifford Robinson Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  99. «Walter Davis»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  100. «Walter Davis Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  101. «Terry Cummings»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  102. «Terry Cummings Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  103. «Bob Lanier»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  104. «Bob Lanier Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 


Արտաքին հղումներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]