BTS խմբի մրցանակների և անվանակարգերի ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
BTS խմբի անդամները
Siot base.svg Այս էջում կա կորեերեն տեքստ։ Առանց արևելաասիական լեզուների գրերի օժանդակ ծրագրի՝ դուք կարող եք կորեերեն պայմանանշանների փոխարեն տեսնել հարցականներ կամ այլ նշաններ։

Հարավկորեական BTS բոյբենդի մրցանակների և նոմինացիաների ցանկն ներառում է ավելի քան 45 նոմինացիա, 125 հաղթանակ, ինչպես նաև 40-ից ավելի մրցանակ տարբեր երաժշտական շոուներում (M!Countdown, Music Bank, Inkigayo և այլն)։ Իր առաջին հաղթանակը երաժշտական շոուում խումբը վաստակել է 2015 թվականի մայիսին՝ «I Need U» սինգլով։ Ամենաշատ թվով մրցանակների արժանացել է «Fake Love» սինգլը (2018)։ Իր առաջին դեսանը (կամ բարձրագույն պարգևը) խումբը վաստակել է 2016 թվականի նոյեմբերի 19-ին «MelOn Music Awards »մրցանակբաշխությանը՝ որպես «Տարվա ալբոմ» անվանակարգում (The Most Beautiful Moment in Life։ Young Forever

Երաժշտական մրցանակներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Կորեական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Melon Music Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմիանացիաներ Արդյունքներ Հղումներ
5-րդ 2013 BTS Տարվա նոր արտիստ Հաղթանակ [1][2]
7-րդ 2015 Արտիստ Թոփ-10 Առաջադրված [3]
«I Need U» Տղամարդու լավագույն պար Հաղթանակ [4]
8-րդ 2016 The Most Beautiful Moment in Life։ Young Forever Տարվա ալբոմ Հաղթանակ [5]
BTS
Արտիստ Թոփ-10 Հաղթանակ
Netizen Popularity Award Առաջադրված
Kakao Hot Star Առաջադրված
«FIRE» Տղամարդու լավագույն պար Առաջադրված
9-րդ 2017 Wings։ You Never Walk Alone Տարվա ալբոմ Առաջադրված [6]
«Spring Day» Տարվա երգ Հաղթանակ
BTS Տարվա արտիստ Առաջադրված
Արտիստ Թոփ-10 Հաղթանակ
Global Artist Հաղթանակ
Netizen Popularity Award Առաջադրված
Kakao Hot Star Առաջադրված
«DNA» Լավագույն երաժշտական տեսահոլովակ Հաղթանակ
Տղամարդու լավագույն պար Առաջադրված

Melon Popularity Award[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություններ Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիաներ Արդյունքներ
- 2015 «Run» Շաբաթվա առաջատար

(դեկտեմբերի 7)

Հաղթանակ
2016 «Blood, Sweat & Tears» Շաբաթվա առաջատար

(հոկտեմբերի 17)

Հաղթանակ
Շաբաթվա առաջատար

(հոկտեմբերի 24)

Հաղթանակ
2017 «Spring Day» Շաբաթվա առաջատար

(փետրվարի 20)

Հաղթանակ
«DNA» Շաբաթվա առաջատար

(հոկտեմբերի 2)

Հաղթանակ
Շաբաթվա առաջատար

(հոկտեմբերի 9)

Հաղթանակ
Շաբաթվա առաջատար

(հոկտեմբերի 16)

Հաղթանակ
Շաբաթվա առաջատար

(հոկտեմբերի 23)

Հաղթանակ
Շաբաթվա առաջատար

(հոկտեմբերի 30)

Հաղթանակ

Mnet Asian Music Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիաներ Արդյունքներ Հղումներ
15-րդ 2013 BTS Տղամարդու նոր լավագույն արտիստ Առաջադրված [7]
16-րդ 2014 «Boy In Luv» Լավագույն պարային ելույթ (Տղամարդկանց խումբ) Առաջադրված [8]
17-րդ 2015 BTS Տղամարդկանց լավագույն խումբ Առաջադրված [9]
Լավագույն համաշխարհային կատարող Հաղթանակ
The Most Beautiful Moment in Life, Part 1 Տարվա ալբոմ Առաջադրված
18-րդ 2016 Wings Տարվա ալբոմ Առաջադրված [10][11]
«Blood Sweat & Tears» Տարվա երգ Առաջադրված
Լավագույն պարային ելույթ (Տղամարդկանց խումբ) Հաղթանակ
Լավագույն երաժշտական տեսահոլովակ Առաջադրված
BTS Տարվա արտիստ Հաղթանակ
Տղամարդկանց լավագույն խումբ Առաջադրված
Լավագույն համաշխարհային արտիստ Առաջադրված
19-րդ 2017 Love Yourself։ Her Տարվա ալբոմ Առաջադրված [12]
«Spring Day» Լավագույն երաժշտական տեսահոլովակ Հաղթանակ
«DNA» Լավագույն պարային ելույթ (Տղամարդկանց խումբ) Առաջադրված
BTS Տարվա արտիստ Հաղթանակ
Տղամարդկանց լավագույն խումբ Առաջադրված
Best Asian Style in Hong Kong Հաղթանակ
Լավագույն համաշխարհային արտիստ Առաջադրված

Golden Disk Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
28-րդ 2014 BTS Նորեկի պարգև Հաղթանակ
29-րդ 2015 Dark & Wild Բոնսան սկավառակ Հաղթանակ [13]
30-րդ 2016 The Most Beautiful Moment in Life, Part 1 Բոնսան սկավառակ Հաղթանակ [14]
BTS Համաշխարհային հայտնիության մրցանակ Առաջադրված
31-րդ 2017 Wings Բոնսան սկավառակ Հաղթանակ [15]
BTS Golden Disc Asian Choice Առաջադրված
Global K-Pop Artist Award Հաղթանակ
32-րդ 2018 Love Yourself։ Her Բոնսան սկավառակ Հաղթանակ
Դեսանի սկավառակ Հաղթանակ
«Spring Day» Բոնսան սկավառակ Հաղթանակ
Դեսանի սկավառակ Առաջադրված
BTS Համաշխարհային հայտնիության մրցանակ Հաղթանակ

Seoul Music Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
23-րդ 2014 BTS Նորեկի մրցանակ Հաղթանակ [16]
24-րդ 2015 Բոնսանի մրցանակ Հաղթանակ [17]
Հայտնիության մրցանակ Առաջադրված [18]
Հալյուի հատուկ մրցանակ Առաջադրված
25-րդ 2016 Բոնսանի մրցանակ Հաղթանակ [19]
Հայտնիության մրցանակ Առաջադրված
Հալյուի հատուկ մրցանակ Առաջադրված
26-րդ 2017 Բոնսանի հատուկ մրցանակ Հաղթանակ [20]
Տղամարդկանց լավագույն պարային ելույթ Հաղթանակ
Դեսանի մրցանակը Առաջադրված
Հայտնիության մրցանակ Առաջադրված
Wings Տարվա ալբոմ Հաղթանակ
«Blood Sweat & Tears» Տղամարդկանց լավագույն տեսահոլովակ Հաղթանակ
27-րդ 2018 BTS Բոնսանի մրցանակ Հաղթանակ
Դեսանի մրցանակը Հաղթանակ
Հայտնիության մրցանակ Առաջադրված
Հալյուի հատուկ մրցանակը Առաջադրված

Gaon Chart K-Pop Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
3-րդ 2014 BTS Տարվա նոր արտիստ (Տղամարդկանց խումբ) Հաղթանակ [21]
4-րդ 2015 Համաշխարհային նորեկի մրցանակ Հաղթանակ [22]
5-րդ 2016 K-Pop World Hallyu Star Award Հաղթանակ [23]
6-րդ 2017 The Most Beautiful Moment in Life։ Young Forever Տարվա ալբոմ (երկրորդ եռամսյակ) Առաջադրված
«Blood Sweat & Tears» Տարվա երգ- հոկտեմբեր Առաջադրված
Wings Տարվա ալբոմ (չորրորդ եռամսյակ) Հաղթանակ
BTS V Live Global Popularity Award Հաղթանակ
7-րդ 2018 Wings։ You Never Walk Alone Տարվա ալբոմ (առաջին եռամսյակ) Հաղթանակ
Love Yourself։ Her Տարվա ալբոմ (երրորդ եռամսյակ) Հաղթանակ
«Spring Day» Տարվա երգ - փետրվար Առաջադրված
«DNA» Տարվա երգ - սեպտեմբեր Առաջադրված

MBC Music Show Champion Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
- 2015 BTS - «Run» Լավագույն ելույթ (Տղամարդկանց խումբ) Հաղթանակ [24]

Korean Popular Culture & Arts Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
7-րդ 2016 BTS Մշակույթի նախարարության մրցանակ Հաղթանակ [25]

Asia Artist Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
1-րդ 2016 BTS Հայտնիության մրցանակ Առաջադրված [26]
Լավագույ պատկեր Հաղթանակ
Լավագույն արտիստ

(Տղամարդ կատարող)

Հաղթանակ

Hanteo Award[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմիանացիա Արդյունքներ Հղումներ
8-րդ 2016 Wings Լավագույն ալբոմ Հաղթանակ [27]

Cable TV Broadcast Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
9-րդ 2015 BTS Hallyu Star Popularity Award Հաղթանակ [28]

Համաշխարհային[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Billboard Music Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
25-րդ 2017 BTS Համացանցի լավագույն արտիստ Հաղթանակ [29]
26-րդ 2018 BTS Համացանցի լավագույն արտիստ Հաղթանակ

MTV Europe Music Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
21-րդ 2014 BTS Կորեական լավագույն արտիստ Առաջադրված [30]
22-րդ 2015 Կորեական լավագույն արտիստ Հաղթանակ [31]
Լավագույն համաշխարհային արտիստ։ Ասիա Առաջադրված

iHeartRadio Music Awards

Արարողություն Տարի Իչն է նոմինացած Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
5-րդ 2018 BTS Տղամարդկանց լավագույն խումբ Հաղթանակ [32]
ARMY Լավագույն Ֆանբազա Հաղթանակ

YinYueTai V-Chart[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
2-րդ 2014 BTS Նորեկի մրցանակ Հաղթանակ [33]

Japan Gold Disc Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Результат Ссылки
29-րդ 2015 BTS Լավագույն նոր արիստ (Ասիա) Հաղթանակ [34]
Թոփ-3 նոր արտիստներ (Ասիա) Հաղթանակ

PKCI Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
5-րդ 2013 BTS Տարվա նորեկ Հաղթանակ [35]
7-րդ 2015 «I Need U» Տարվա երգ Հաղթանակ [36]
8-րդ 2016 BTS Տղամարդկանց լավագույն արտիստ/խումբ Հաղթանակ [37]

Teen Choice Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Ref.
19-րդ 2017 BTS Լավագույն համաշխարհային արտիստ Հաղթանակ [38]
20-րդ 2018 Լավագույն համաշխարհային արտիստ Սպասվող [39]
Լավագույն ֆանդոմ Սպասվող

Radio Disney Music Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
13-րդ 2018 BTS Լավագույն դուետ/Խումբ Հաղթանակ [40]
Նվիրված երկրպագուներ Հաղթանակ
«DNA» Երգ, որը ձեզ կստիպի ժպտալ Հաղթանակ
«Mic Drop (Steve Aoki Remix)» Լավագույն պարային թրեք Հաղթանակ

Shorty Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
9-րդ 2017 BTS Լավագույները երաժշտությունում Հաղթանակ [41]

The Asian Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
8-րդ 2018 BTS Բացառիկ հաջողություն երաժշտությունում Հաղթանակ [42]

The Hall of Stars Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նմոինացիա Արդյունքներ Հղումներ
1-րդ 2018 BTS Լավագույն ֆանդոմ (Իսպանիա) Հաղթանակ [43]
Լավագույն ֆանդոմ (Աշխարհ) Հաղթանակ

Yinyuetai V Chart Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
2-րդ 2014 BTS Նորեկի մրցանակ Հաղթանակ [44]
5-րդ 2017 Լավագույն ելույթ Հաղթանակ [45]

Այլ մրցանակներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

CJ E&M America Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
- 2016 BTS Տղամարդու լավագույն արտիստ Հաղթանակ [46]

Global V LIVE Award[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
- 2017 BTS Արտիստ Թոփ-10 Հաղթանակ [47]

KBS MV Bank MV Best 5[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
- 2016 «FIRE» Լավագույն երաժշտական հոլովակ (Տղամարդկանց խումբ) Հաղթանակ [48]
«Blood Sweat & Tears» 3-րդ տեղ

KBS World Radio[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
- 2016 BTS Տղամարդկանց լավագույն խումբ Հաղթանակ [49]
«FIRE» Լավագույն երգ Հաղթանակ

Soompi Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
9-րդ 2013 BTS Տարվա նորեկ Հաղթանակ [50]
11-րդ 2015 Արտիստ-Բեկում Հաղթանակ [51]
«DOPE» Լավագույն խորեոգրաֆիա Հաղթանակ
Լավագույն բեմական կերպար Հաղթանակ
12-րդ 2016 BTS Տղամարդկանց լավագույն խումբ Առաջադրված [52]
«Fire» Լավագույն խորեոգրաֆիա Առաջադրված
«Blood, Sweat & Tears» Տարվա երաժշտական հոլովակ Առաջադրված
Տարվա երգ Հաղթանակ
Wings Տարվա ալբոմ Հաղթանակ
BTS Տարվա արտիստ Առաջադրված
13-րդ 2017 «DNA» Տարվա երգ Հաղթանակ
Wings։ You Never Walk Alone Տարվա ալբոմ Հաղթանակ
BTS Տարվա արտիստ Հաղթանակ
«Spring Day» Տարվա երաժշտական հոլովակ Հաղթանակ
«DNA» Լավագույն խորեոգրաֆիա Հաղթանակ
«Mic Drop (Steve Aoki Remix)» Լավագույն համագործակցություն Հաղթանակ
BTS Տղամարդկանց լավագույն խումբ Առաջադրված

Daum Official Fancafe Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
- 2015 BTS Trending Keyword Idol Հաղթանակ [53]

K-Ville Music Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
1-րդ 2015 «DOPE» Լավագույն խորեոգրաֆիա Հաղթանակ [54]
2-րդ 2016 Agust D Լավագույն ռեփեր Հաղթանակ [55]
«Save ME» Լավագույն խորեոգրաֆիա Հաղթանակ
Wings Տարվա ալբոմ Հաղթանակ
BTS Տղամարդկանց տարվա խումբ Հաղթանակ
«Blood Sweat & Tears» Տարվա երաժշտական հոլովակ Հաղթանակ
«FIRE» Տարվա երգ Հաղթանակ

UK Charts Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
- 2016 Wings Տարվա լավագույն ալբոմ Հաղթանակ [56]
BTS' A.R.M.Y Տարվա ֆանդոմ Հաղթանակ [57]
BTS Տարվա համաշխարհային արտիստ Հաղթանակ [58]
Տարվա արտիստ Առաջադրված [59]
Տարվա լավագույն խումբ Առաջադրված

PopCrush Fan Choice Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
6-րդ 2016 Wings Լավագույն ալբոմ Հաղթանակ [60]
BTS Լավագույն խումբ Հաղթանակ [61]
Լավագույն կորեական արտիստ Հաղթանակ [62]
BTS' A.R.M.Y. Ամենանվիրված ֆանբազա Հաղթանակ [63]
«Blood Sweat & Tears» Լավագույն երաժշտական հոլովակ Հաղթանակ [64]

SBS PopAsia Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
2-րդ 2013 BTS Լավագույն նոր խումբ Հաղթանակ [65]
5-րդ 2016 «Blood Sweat & Tears» Լավագույն երգ Հաղթանակ [66]

Arirang TV Simply K-Pop Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
- 2015 BTS Տղամարդկանց խմբի լավագույն ելույթ Հաղթանակ [67]

Arirang TV Pops in Seoul Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
- 2014 BTS Բարձրացող աստղի մրցանակ Հաղթանակ [68]

European So-Loved Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
4-րդ 2013 BTS Տղամարդկանց լավագույն դեբյուտ Հաղթանակ [69]
2 Cool 4 Skool Սինգլի լավագույն թողարկում Հաղթանակ
5-րդ 2014 Skool Luv Affair Լավագույն մինի-ալբոմ Հաղթանակ [70]
«Boy In Luv» Լավագույն երգ Հաղթանակ
Տղամարդկանց լավագույն խորեոգրաֆիա Հաղթանակ
BTS Լավագույն Հիփ-Հոփ/R&B Խումբ Հաղթանակ

Remarkable German Korean Entertainment Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
4-րդ 2013 BTS Նոր լավագույն արտիստ Հաղթանակ [71]
5-րդ 2014 «Boy In Luv» Տղամարդու լավագույն պար Հաղթանակ [72]

Hello Asia! K-Pop Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
2-րդ 2013 BTS Լավագույն դեբյուտ

(Տղամարդկանց խումբ)

Հաղթանակ [73]
4-րդ 2015 Տարվա արտիստ Հաղթանակ [74]
Տարվա խումբ Հաղթանակ
«DOPE» Լավագույն պարային ելույթ Հաղթանակ
Լավագույն երաժշտական հոլովակ Հաղթանակ
5-րդ 2016 BTS Տարվա արտիստ Հաղթանակ [75]
«Blood Sweat & Tears» Լավագույն պարային ելույթ Հաղթանակ
Լավագույն երաժշտական հոլովակ Հաղթանակ

Mp3 Music Awards[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
8-րդ 2014 «Boy In Luv» Լավագույն սսիական երգ Առաջադրված [76]

iF Design Award[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
2018 BTS, Plus X (Գործընկեր) Բրենդի մրցանակ Հաղթանակ [77]

A Design Award and Competition[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Արարողություն Տարի Ինչն է ներկայացվել Նոմինացիա Արդյունքներ Հղումներ
2018 BTS, Plus X (Գործընկեր) Iron A դիզայնի մրցանակ Հաղթանակ [78]

The Show[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Տարի Ամսաթիվ Երգ
2015 Մայիսի 5 «I Need U»[79]
Մայիսի 12
Դեկտեմբերի 8 «Run»[80]
2016 Հոկտեմբերի 25 «Blood, Sweat & Tears»
2017 Սեպտեմբերի 26 «DNA»

M! Countdown[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Տարի Ամսաթիվ Երգ
2015 Մայիսի 7 «I Need U»[81]
2016 Մայիսի 12 «FIRE»[82]
Հոկտեմբերի 20 «Blood, Sweat & Tears»[83]
2017 Փետրվարի 23 «Spring Day»
Սեպտեմբերի 28 «DNA»
Հոկտեմբերի 5
2018 Մայիսի 31 «Fake Love»
Հունիսի 7

Music Bank[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Տարի Ամսաթիվ Երգ
2015 Մայիսի 8 «I Need U»[84]
Դեկտեմբերի 11 «Run»[85]
2016 Հունվարի 8
Մայիսի 13 «FIRE»[86]
Հոկտեմբերի 21 «Blood, Sweat & Tears»[87][88]
Հոկտեմբերի 28
2017 Փետրվարի 24 «Spring Day»
Սեպտեմբերի 29 «DNA»
Հոկտեմբերի 6
Հոկտեմբերի 13
2018 Մայիսի 25 «Fake Love»
Հունիսի 1
Հունիսի 8

Show Champion[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Տարի Ամսաթիվ Երգ
2015 Մայիսի 13 «I Need U»
Դեկտեմբերի 9 «Run»[89]
Դեկտեմբերի 16
2016 Հոկտեմբերի 19 «Blood, Sweat & Tears»[90]
2017 Փետրվարի 22 «Spring Day»
Սեպտեմբերի 27 «DNA»
2018 Մայիսի 30 «Fake Love»

Inkigayo[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Տարի Ամսաթիվ Երգ
2016 Մայիսի 15 «FIRE»[91]
Հոկտեմբերի 23 «Blood, Sweat & Tears»
2017 Փետրվարի 26 «Spring Day»
Հոկտեմբերի 1 «DNA»
Հոկտեմբերի 8
Հոկտեմբերի 15
2018 Մայիսի 27 «Fake Love»
Հունիսի 3
Հունիսի 10

Music Core[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Տարի Ամսաթիվ Երգ
2018 Մայիսի 26 «Fake Love»
Հունիսի 2
Հունիսի 9

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. Park Si-soo (March 7, 2014)։ «BTS to make foray in Japan in June»։ The Korea Times։ Վերցված է February 7, 2015 
  2. Jung Yeawon (November 15, 2013)։ «EXO and SHINee Win Big at the ‘2013 MelOn Music Awards’»։ enewsWorld։ Վերցված է February 7, 2015 
  3. «TOP10 투표 진행 중!»։ October 8, 2015։ Արխիվացված է օրիգինալից 2015-10-21-ին։ Վերցված է October 15, 2015 
  4. «2015 Melon Music Awards: BIGBANG, EXO Take Home The Big Prizes» 
  5. Jeong G. (November 19, 2016)։ «The Winners Of The 2016 Melon Music Awards»։ Soompi։ Վերցված է 2016-11-19 
  6. G. Jeong (2 декабря 2017г.)։ «The Winners Of The 2017 Melon Music Awards»։ https://www.soompi.com/ 
  7. «2013 Mnet Asian Music Awards»։ [[Mnet (TV chann el)|Mnet]] 
  8. «MAMA Vote 2014»։ Mwave։ Mnet։ Արխիվացված է օրիգինալից 2014-10-27-ին։ Վերցված է February 7, 2015 
  9. «The 2015 Mnet Asian Music Awards: BIGBANG and EXO Take Home The Grand Prizes»։ Soompi։ Վերցված է December 2, 2015 
  10. Jeong G. (2016-10-28)։ «Nominees For 2016 MAMA Announced»։ Soompi։ Վերցված է 2016-10-29 
  11. McLachlan C. (2016-12-02)։ «All The Winners Of The 2016 Mnet Asian Music Awards (MAMA)»։ Soompi։ Վերցված է 2016-12-06 
  12. Choi R.։ «Here Are The Winners Of The 2017 Mnet Asian Music Awards (MAMA) In Hong Kong»։ Soompi։ Վերցված է 2017-12-01 
  13. «The 29th Golden Disk Awards in Beijing»։ Golden Disk Awards։ Արխիվացված է օրիգինալից February 7, 2015-ին։ Վերցված է February 7, 2015 
  14. «Winners of the "30th Golden Disk Awards" - Day 1 & Day 2»։ Koreaboo (en-US)։ January 21, 2016։ Վերցված է 2016-01-22 
  15. https://www.soompi.com/2017/01/14/winners-31st-golden-disc-awards-day-2/
  16. Hong Grace Danbi (24 January 2014)։ «EXO Takes the Daesang at the Seoul Music Awards»։ CJ E&M enewsWorld։ Վերցված է 28 December 2014 
  17. Lee Min Ji (January 23, 2015)։ «SM Sweeps ′Seoul Music Awards′ Taking Rookie and Daesang Awards»։ Newsen (CJ E&M)։ Վերցված է February 7, 2015 
  18. «BTS at The 24th Seoul Music Awards»։ btsdiary։ November 27, 2014։ Վերցված է November 7, 2015 
  19. «Winners of 25th Seoul Music Awards»։ Soompi։ January 14, 2016։ Վերցված է 2016-01-15 
  20. «Winners Of The 26th Seoul Music Awards»։ Soompi։ January 19, 2017։ Վերցված է 2017-01-19 
  21. Hwang Hye Jin (February 13, 2014)։ «EXO Wins Big Trophies from Gaon Chart K-Pop Awards»։ Newsen։ Վերցված է 7 February 2015 
  22. Jeon Ah Ram (January 29, 2015)։ «[FULL WINNERS LIST] Super Junior and More Catch Attention with Their Words as They Win Big at ′Gaon Chart Awards′»։ Newsen։ Վերցված է 7 February 2015 
  23. ilmare42։ «Winners of the 5th Gaon Chart K-Pop Awards»։ Soompi։ Վերցված է 2016-02-20 
  24. «'Show Champion' reveals 'Best Champion Songs' of 2015 and more for its end-of-the-year awards»։ Վերցված է December 25, 2015 
  25. Post iTech (2016-10-26)։ «BTS Creates Another Milestone; To Receive 2016 Korean Popular Culture Award»։ iTech Post։ Արխիվացված է օրիգինալից 2016-10-29-ին։ Վերցված է 2016-10-29 
  26. Kim E. (2016-11-16)։ «Winners Of The 2016 Asia Artist Awards Announced»։ Soompi։ Վերցված է 2016-11-17 
  27. «Hanteo Award» 
  28. «2015년 케이블TV 방송대상 수상작» 
  29. «BTS wins Billboard Music Awards»։ YonhapNews։ May 22, 2017։ Վերցված է May 22, 2017 
  30. «BTS Moves On to MTV EMA’s Best Korea Act Vote, Up Against B.A.P, BEAST, CNBLUE, and KARA»։ Soompi։ September 18, 2014։ Վերցված է 2015-10-11 
  31. aoshima11 (19 October 2015)։ «BTS wins Best Korean Act in MTV awards»։ The Korea Times։ Վերցված է 20 October 2015 
  32. «2018 iHeartRadio Music Awards: See The Full List Of Nominees & Winners | iHeartRadio Music Awards | iHeartRadio»։ iHeartRadio (en-US)։ Վերցված է 2018-03-28 
  33. «Super Junior-EXO-BTS Sweeps Awards at China 'YINYUE V-Chart Awards'»։ KpopStarz։ April 15, 2014։ Վերցված է 27 June 2015 
  34. «The Japan Gold Disc Awards 2015»։ Վերցված է 24 July 2015 
  35. «Winners of the 5th Philippine Kpop Convention»։ Philippine Kpop Committee, Inc։ Վերցված է 2016-12-22 
  36. «Bangtan Boys PH on Twitter»։ Twitter։ Վերցված է 2016-12-22 
  37. «Bangtan Boys PH on Twitter»։ Twitter։ Վերցված է 2016-12-22 
  38. Mahjouri Shakiel (August 13, 2017)։ «2017 Teen Choice Awards Winners List!»։ ET Canada։ Վերցված է March 11, 2018 
  39. Gawley Paige (June 22, 2018)։ «2018 Teen Choice Awards Nominations: The Complete List»։ Entertainment Tonight։ Վերցված է June 22, 2018 
  40. Ungerman Alex (June 23, 2018)։ «Radio Disney Music Awards 2018: The Complete Winners List»։ Entertainment Tonight (անգլերեն)։ Արխիվացված օրիգինալից June 24, 2018-ին։ Վերցված է June 24, 2018 
  41. «BTS wins Shorty Award for social media influence»։ yonhapnews.co.kr։ April 24, 2017։ Վերցված է April 24, 2017 
  42. «The Asian Awards 2018»։ Asian Awards։ Վերցված է April 27, 2018 
  43. «[SBS Star] BTS Wins 'The Hall Of Stars Awards 2018' and Sweeps Spain!»։ SBS NEWS (en-US)։ May 3, 2018։ Վերցված է June 2, 2018 
  44. «The 2nd V Chart Awards-Winners»։ Yinyuetai։ Վերցված է March 11, 2018 
  45. «The 5th V Chart Awards - Winners»։ Yinyuetai։ Վերցված է March 11, 2018 
  46. «The 2016 CJ Awards»։ Kcon.tv։ Վերցված է 2017-01-01 
  47. «V 2017 Global Top 10»։ Naver.com (անգլերեն)։ Վերցված է 2018-01-28 
  48. «뮤비뱅크 스타더스트2 - 2016 뮤비뱅크 MV Best 보이 그룹 부문 - 1위 방탄소년단.20161227»։ KBS Entertainment։ Վերցված է 2016-12-27 
  49. «The World's Favorite K-pop Song and Artist of 2016!»։ KBS World Radio։ Վերցված է 2016-12-22 
  50. edward1849 (2014-02-18)։ «[EXCLUSIVE] G-Dragon, EXO, 2NE1 and More Thank Fans for Soompi Awards 2013»։ Soompi։ Վերցված է 2016-12-22 
  51. McLachlan C. (2016-02-23)։ «Announcing the Results of the 11th Annual Soompi Awards 2015»։ Soompi։ Վերցված է 2016-12-22 
  52. «Soompi Awards 2016 Voting | Soompi»։ www.soompi.com։ Վերցված է 2016-12-22 
  53. «Daum 2015 공식 팬카페 어워드»։ Daum Cafe։ Վերցված է 2015-12-22 
  54. «The 2015 K-Ville Music Awards | Winner's Announcement»։ K-Ville Entertainment (անգլերեն)։ Youtube։ 2016-01-02։ Վերցված է 2017-01-23 
  55. «The 2016 K-Ville Music Awards | Winner's Announcement»։ K-Ville Entertainment (անգլերեն)։ Youtube։ 2016-12-29։ Վերցված է 2017-01-23 
  56. «BTS Wins Best Album Of The Year 2016 in Charts Awards»։ UK Charts Awards։ Վերցված է 2016-12-19 
  57. «BTS Wins Best Fandom Of The Year 2016 in Charts Awards»։ UK Charts Awards։ Վերցված է 2016-12-19 
  58. «BTS Wins Global Artist Of The Year 2016 in Charts Awards»։ UK Charts Awards։ Վերցված է 2016-12-19 
  59. «BTS is nominated to 5 categories at the #ChartsAwards!»։ UK Charts Awards։ Վերցված է 2016-12-13 
  60. «BTS Wins Best Album of 2016 in PopCrush Fan Choice Awards»։ PopCrush։ Վերցված է 2016-12-22 
  61. «BTS Wins Best Group of 2016 in PopCrush Fan Choice Awards»։ PopCrush։ Վերցված է 2016-12-22 
  62. «BTS Wins Best K-Pop Act of 2016 in PopCrush Fan Choice Awards»։ PopCrush։ Վերցված է 2016-12-22 
  63. «BTS Wins Most Loyal Fanbase of 2016: Fan Choice Awards»։ PopCrush։ Վերցված է 2016-12-22 
  64. «Best Music Video of 2016: The PopCrush Fan Choice Awards»։ PopCrush։ Վերցված է 2016-12-30 
  65. «WINNER: Best Rookie Asian Pop Group of 2013»։ SBS PopAsia։ Վերցված է 2016-12-22 
  66. sbspopasia (2016-12-16), SBS PopAsia Awards - The Best Song of 2016, https://www.youtube.com/watch?v=m5VgoQc9-Eg, վերցված է 2016-12-22 
  67. «The 2015 #SimplyKpop Best Performance Boy Group went to #BTS, topping the votes in Asia, Africa, Oceania, N&S America & Europe! Congrats!»։ Վերցված է December 27, 2015 
  68. ARIRANG K-POP (2014-12-23), Pops in Seoul-BTS (Danger) | 방탄소년단 (Danger), https://www.youtube.com/watch?v=-aWX0KSE8c0, վերցված է 2016-12-22 
  69. KpopStarz (2013-12-09)։ «Who's 'So Loved' in Europe? The Winners and Nominees for the 2013 European K-Pop So Loved Awards- 2NE1, B.A.P, Ailee and G-Dragon Get 'Loved'»։ KpopStarz։ Վերցված է 2016-12-22 
  70. btsdiary (2014-10-01)։ «[Info] BTS Winner 4 Categories in So Loved Awards 2014 [141001]»։ Վերցված է 2016-12-22 
  71. «remarkable Awards 2013»։ re[mark]able (en-US)։ 2013-11-20։ Վերցված է 2016-12-22 
  72. «remarkable Awards 2014»։ re[mark]able (en-US)։ 2015-01-04։ Վերցված է 2016-12-22 
  73. «Hello Asia! K-Pop Awards 2013 | the AU review»։ the AU review։ Վերցված է 2016-12-22 
  74. «Full winners list from 2015 Hello Asia K-Pop Awards – Hello Asia!»։ Hello Asia!։ Վերցված է 2016-12-22 
  75. «ALL THE WINNERS FROM 2016 HELLO ASIA K-POP AWARDS»։ Hello Asia!։ Վերցված է 2017-01-01 
  76. «Mp3 Music Awards Nominees 2014»։ 2014-12-02։ Արխիվացված է օրիգինալից 2014-12-02-ին։ Վերցված է 2016-12-22 
  77. «Award-winning Design Since 1953»։ iF World Design Guide (անգլերեն)։ Վերցված է March 11, 2018 
  78. «BTS Brand Identity Design by PlusX and BigHit Entertainment»։ A' Design Award & Competition (անգլերեն)։ Վերցված է June 29, 2018 
  79. «BTS Take Home 5th Music Show Trophy For 'I Need U'»։ KpopStarz։ Վերցված է 27 June 2015 
  80. «BTS 'Run' toward their first win on 'The Show'!»։ allkpop։ Վերցված է 8 December 2015 
  81. «BTS Takes Home First M!Countdown Win With "I NEED U"»։ Soompi։ May 7, 2015։ Վերցված է 2016-11-06 
  82. «Watch: BTS Takes 1st Win For "Fire" On "M!Countdown" + Performances By Tiffany, Woohyun, AKMU, Stephanie, and More»։ Soompi։ May 12, 2016։ Վերցված է 2016-11-06 
  83. «Watch: BTS Grabs 2nd Win For "Blood Sweat & Tears" on "M!Countdown," Performances By SHINee, GOT7, I.O.I, And More»։ Soompi։ October 20, 2016։ Վերցված է 2016-11-06 
  84. «BTS’s "I Need U" Wins First Place on "Music Bank"»։ Soompi։ May 8, 2015։ Վերցված է 2016-11-06 
  85. «BTS win #1 + Performances from December 11th 'Music Bank'!»։ allkpop։ Վերցված է 11 December 2015 
  86. «Watch: BTS Gets 2nd Win With "Fire" On "Music Bank"»։ Soompi։ May 13, 2016։ Վերցված է 2016-11-06 
  87. «Watch: BTS Gets 3rd Win For "Blood Sweat & Tears" On "Music Bank," Performances By SHINee, GOT7, I.O.I, And More»։ Soompi։ October 21, 2016։ Վերցված է 2016-11-06 
  88. «Watch: BTS Grabs 6th Win For "Blood Sweat & Tears" On "Music Bank"; Performances By TWICE, GOT7, I.O.I, And More»։ Soompi։ October 28, 2016։ Վերցված է 2016-11-06 
  89. «BTS Continues Winning Streak With "Run" on "Show Champion"»։ Soompi։ Վերցված է 9 December 2015 
  90. «Watch: BTS Takes 1st Win For "Blood Sweat & Tears" On "Show Champion," Performances By I.O.I, MONSTA X, And More»։ Soompi։ October 19, 2016։ Վերցված է 2016-11-06 
  91. «BTS Wins No. 1 on "Inkigayo" With "Fire"; Performances by Tiffany, Woohyun, and More»։ Soompi։ May 15, 2016։ Վերցված է 2016-11-06