AMD FX միկրոպրոցեսորների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Սեղանադիր համակարգերի համար[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Bulldozer[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

«Zambezi» (32 նմ)[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Բոլլոր մոդելները աջակցում են. MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, SSE4.1, SSE4.2, SSE4a, AES, CLMUL, AVX, XOP, FMA4, CVT16, AMD64, Cool'n'Quiet, AMD-V:

մոդելի համար տարբերակի համարը միջուկների քանակը Հաճախականությունը քեշ Հիշողության կարգավորիչի հաճախականությունը Բազմապատկիչ սնուցման լարումը TDP տարեթիվը Սերիայի համարը շուկայական գինը(USD)
Հիմնական Բոլոր միջուկների ավտոմատ արագացումը Միջուկների կեսի ավտոմատ արագացումը L2 L3
Չորս միջուկանի պրոցեցորներ
FX-4100 B2 4/2 3.6 ԳԳց 3.7 ԳԳց 3.8 ԳԳց 2×2 МБ 8 МБ 2000 ՄԳց 4-18x 0.775 — 1.425 Վ 95 Վատ 12.10.2011 FD4100WMW4KGU 110$
FX-4120 3.9 ԳԳց 4.0 ԳԳց 4.1 ԳԳց 4-20.5x 0.775 — 1.425 վ 2012 Չեղարկված է 122$
FX-4130 3.8 ԳԳց 3.9 ԳԳց 4.0 ԳԳց 4 МБ 4-20x 0.775 — 1.425 Վ 125 Վատ 27.08.2012 FD4130FRW4MGU 125$
FX-4150 B3 3.8 ԳԳց 3.9 ԳԳց 4.0 ԳԳց 8 МБ 2200 МГц 4-20x 0.75 — 1.40 Վ 95 Վատ 2012 Չեղարկված 137$
FX-4170 B2 4.2 ԳԳց 4.3 ԳԳց 4.3 ԳԳց 4-21.5x 0.75 — 1.40 Վ 125 Վատ 25.02.2012 FD4170FRW4KGU 119$
Վեց միջուկանի պրոցեսորներ
FX-6100 B2 6/3 3.3 ԳԳց 3.6 ԳԳց 3.9 ԳԳց 3×2 МБ 8 МБ 2000 ՄԳց 4-19.5x 0.775 — 1.425 Վ 95 Վատ 12.10.2011 FD6100WMW6KGU 114$
FX-6120 3.6 ԳԳց 3.9 ԳԳց 4.2 ԳԳց 4-21x 0.775 — 1.425 В 2012 FD6120WMW6KGU 155$
FX-6130 3.6 ԳԳց 3.8 ԳԳց 3.9 ԳԳց 4-19.5x 0.775 — 1.425 В 2012 չեղարկված է 157$
FX-6200 3.8 ԳԳՑ 4.0 ԳԳց 4.1 ԳԳց 2200 ՄԳց 4-20.5x 0.75 — 1.40 Վ 125 Վատ 25.02.2012 FD6200FRW6KGU 150$
ութ միջուկանի պրոցեսորներ
FX-8100 B2 8/4 2.8 ԳԳց 3.1 ԳԳց 3.7 ԳԳց 4×2 ՄԲ 8 ՄԲ 2000 ՄԳց 4-18.5x 0.775 — 1.425 Վ 95 Вт 30.10.2011 FD8100WMW8KGU 185$
FX-8120 3.1 ԳԳց 3.4 ԳԳց 4.0 ԳԳց 4-20x 0.775 — 1.425 Վ 125 Վատ 12.10.2011 FD8120FRW8KGU 159$
FX-8140 B3 3.2 ԳԳց 3.6 ԳԳց 4.1 ԳԳց 2200 ՄԳց 4-20.5x 0.775 — 1.425 Վ 95 Վատ 2012 չեղարկված է 205$
FX-8150 B2 3.6 ԳԳց 3.9 ԳԳց 4.2 ԳԳց 4-21x 0.775 — 1.425 Վ 125 Վատ 12.10.2011 FD8150FRW8KGU 179$
FX-8170 B3 3.9 ԳԳց 4.2 ԳԳց 4.5 ԳԳց 4-22.5x 0.75 — 1.45 Վ 2012 չեղարկված է 275$

Piledriver[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

«Vishera» (32 նմ)[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Բոլոր մոդելները աջակցում են. MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, SSE4.1, SSE4.2, SSE4a, AES, CLMUL, AVX, XOP, FMA4, CVT16, AMD64, Cool'n'Quiet, AMD-V, F16C, Turbo Core:

մոդելի համար տարբերակի համարը միջուկների քանակը Հաճախականությունը քեշ Հիշողության կարգավորիչի հաճախականությունը Բազմապատկիչ սնուցման լարումը TDP տարեթիվը Սերիայի համարը շուկայական գինը(USD)
Հիմնական Բոլոր միջուկների ավտոմատ արագացումը Միջուկների կեսի ավտոմատ արագացումը L2 L3
Չորս միջուկանի պրոցեսորներ
FX-4300 C0 4/2 3.8 ԳԳց 3.9 ԳԳց 4.0 ԳԳց 2×2 ՄԲ 4 ՄԲ 2000 МГц 4-20x 0.815-1.425 В 95 Վատ 23.10.2012 FD4300WMHKBOX 122$
FX-4320 4.0 ԳԳց 4.1 ԳԳց 4.2 ԳԳց 4-21x 0.815-1.450 Վ 95 Վատ FD4320WMW4MHK
FD4320WMHKBOX
FX-4330 4.0 ԳԳց 2х2 ՄԲ 8 ՄԲ 20x 95 Վատ FD4330WMW4KHK
FX-4350 4.2 ԳԳց 4.3 ԳԳց 4.4 ԳԳց 2х2 4 ՄԲ 4-22x 0.815-1.450 Վ 125 Վատ 30.04.2013 FD4350FRW4KHK
FD4350FRHKBOX
Վեց միջուկանի պրոցեսոր
FX-6300 C0 6/3 3.5 ԳԳց 3.8 ԳԳց 4.1 ԳԳց 3×2 ՄԲ 8 ՄԲ 2000 ՄԳց 4-20.5x 0.800-1.425 Վ 95 Վատ 23.10.2012 FD6300WMHKBOX 132$
FX-6350 3.9 ԳԳց 4.2 ԳԳց 4.5 ԳԳց 3×2 ՄԲ 8 ՄԲ 4-22.5x 0.8-1.450 V 125 Վատ 30.04.2013 FD6350FRHKBOX
ութ միջուկանի պրոցեսոր
FX-8300 C0 8/4 3.3 ԳԳց 3.6 ԳԳց 4.2 ԳԳց 4×2 ՄԲ 8 ՄԲ 2200 ՄԳց 4-19.5x 0.825-1.425 В 95 Վատ 29.12.2012 FD8300FRW8KHK 199$
FX-8320 3.5 ԳԳց 3.7 ԳԳց 4.0 ԳԳց 4-20x 0.800-1.425 Վ 125 Վատ 23.10.2012 FD8320FRHKBOX 169$
FX-8350 4.0 ԳԳց 4.1 ԳԳց 4.2 ԳԳց 7-21x 0.815-1.450 Վ 125 Վատ 23.10.2012 FD8350FRW8KHK 200$
FX-8370 4.0 ԳԳց 4.2 ԳԳց 4.3 ԳԳց 7-21.5x 0.815-1.400 В 125 Վատ 01.09.2014 FD8370FRHKBOX 200$
FX-9370 4.4 ԳԳց 4.7 ԳԳց 4.9 ԳԳց 4-22x 0.815-1.450 Վ 220 Վատ 23.07.2013 FD9370F 240$
FX-9590 4.7 ԳԳց 5.0 ԳԳց 5.2 ԳԳց 4-23.5x 0.815-1.500 В 220 ԳԳց 23.07.2013 FD9590F 330$

Արտաքին հղումներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  • AMD FX Model Number Comparison
  • AMD FX-Series system-on-a-chip family