2017 թվականի լիամետրաժ անիմացիոն ֆիլմերի ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Հունվար[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Անվանում Երկիր Օրիգինալ անվանում Ցուցադրման թվականը Ժանր
Երեք դյուցազունները և ծովերի տիրկալը Ռուսաստան Երեք դյուցազունները և ծովերի տիրկալը 1 հունվարի կատակերգություն, արկածային, երևակայական, ընտանեկան ֆիլմ
Խիզախ ասպետը Գերմանիա/Ավստրիա Der kleine Ritter Trenk 19 հունվարի երևակայական, ընտանեկան ֆիլմ, արկածային
Պարուհի Ֆրանսիա/Կանադա Ballerina արկածային, ընտանեկան, մյուզիքլ

Փետրվար[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Անվանում Երկիր Օրիգինալ անվանում Ցուցադրման թվականը Ժանր
Լեգո Ֆիլմ։ Բեթմեն ԱՄՆ/Դանիա The Lego Batman Movie 9 փետրվարի կատակերգություն, մարտաֆիլմ, երևակայական, ընտանեկան ֆիլմ
Ձկներ ԱՄՆ Fishtales 9 փետրվարի կատակերգություն, ընտանեկան ֆիլմ, արկածային
Կարմիր կրիա Ֆրանսիա La tortue rouge 16 փետրվարի երևակայական
Բիլալ ԱՄԷ/Սաուդյան Արաբիա Bilal։ A New Breed of Hero 23 փետրվարի ֆիլմ կենսագրություն, ընտանեկան ֆիլմ

Մարտ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Անվանում Երկիր Օրիգինալ անվանում Ցուցադրման թվականը Ժանր
Երգիր ԱՄՆ Sing 2 մարտի կատակերգություն, մելոդրամա, մյուզիքլ, ընտանեկան ֆիլմ
Փոքրիկ բոս ԱՄՆ The Boss Baby 23 մարտի կատակերգություն, ընտանեկան ֆիլմ, արկածային
Սմորֆիկներ։ Կորած գյուղ ԱՄՆ Smurfs։ The Lost Village 23 մարտի երևակայական,

կատակերգություն, ընտանեկան ֆիլմ, արկածային

Ապրիլ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Անվանում Երկիր Օրիգինալ անվանում Ցուցադրման թվականը Ժանր
Ուրֆին Ջյուսը և նրա փայտե զինվորները Ռուսաստան Ուրֆին Ջյուսը և նրա փայտե զինվորները 20 ապրիլի երևակայական, արկածային, ընտանեկան ֆիլմ
Ռոկ Դոգ ԱՄՆ/Չինաստան Rock Dog 27 ապրիլի

կատակերգություն, ընտանեկան ֆիլմ

Սպարկ ԱՄՆ/Հյուսիսային Կորեա/Կանադա Spark 27 ապրիլի երևակայական,

մարտաֆիլմ, ընտանեկան ֆիլմ, արկածային

Մայիս[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Անվանում Երկիր Օրիգինալ անվանում Ցուցադրման թվականը Ժանր
Փետրավոր եռյակ Լյուքսենբուրգ/ Բելգիա/ Գերմանիա/Նորվեգիա/ԱՄՆ Richard the Stork 18 մայիսի արկածային, ընտանեկան ֆիլմ, կատակերգություն

Հունիս[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Անվանում Երկիր Օրիգինալ անվանում Ցուցադրման թվականը Ժանր
Կապիտան անդերփանթս ԱՄՆ Captain Underpants 1 հունիսի ֆանտաստիկա, կատակերգություն, ընտանեկան ֆիլմ
Մեքենաներ 3 ԱՄՆ Cars 3 15 հունիսի

կատակերգություն, ընտանեկան ֆիլմ, սպորտ

Անճոռնի ես 3 ԱՄՆ Despicable Me 3 29 հունիսի ֆանտաստիկա,

մարտաֆիլմ, ընտանեկան ֆիլմ, կատակերգություն

Օգոստոս[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Անվանում Երկիր Օրիգինալ անվանում Ցուցադրման թվականը Ժանր
Չարմինգ Կանադա Charming 10 օգոստոսի երևակայական, կատակերգություն, մյուզիքլ
Emojimovie: Express Yourself ԱՄՆ Emojimovie։ Express Yourself 24 օգոստոսի

կատակերգություն, ընտանեկան ֆիլմ

Թռչնային պահակախումբ ԱՄՆ Manou the Swif 31 օգոստոսի ընտանեկան ֆիլմ, կատակերգություն

Սեպտեմբեր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Լեգո ֆիլմ։ Նինդզյագո ԱՄՆ/Դանիա The Lego Ninjago Movie 21 սեպտեմբերի կատակերգություն, մարտաֆիլմ, երևակայական, ընտանեկան ֆիլմ

Հոկտեմբեր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Անվանում Երկիր Օրիգինալ անվանում Ցուցադրման թվականը Ժանր
Ետիի որդին Ֆրանսիա/Բելգիա The Son of Bigfoot 5 հոկտեմբերի երևակայական, կատակերգություն, ընտանեկան
Սադկո Ռուսաստան Սադկո 19 հոկտեմբերի

արկածային, երևակայական, ընտանեկան

Նոյեմբեր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Անվանում Երկիր Օրիգինալ անվանում Ցուցադրման թվականը Ժանր
Փոր վամպիրը Գերմանիա The Little Vampire 3D 2 նոյեմբերի երևակայական, արկածային, ընտանեկան
Կոկո ԱՄՆ Coco 23 նոյեմբերի

երևակայական, ընտանեկան ֆիլմ, դետեկտիվ, միստիկա

Դեկտեմբեր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Անվանում Երկիր Օրիգինալ անվանում Ցուցադրման թվականը Ժանր
Կուզյան և տրոլների ընտանիքը - Hugo 7 դեկտեմբերի երևակայական, արկածային, ընտանեկան
Գառ ԱՄՆ The Star 7 դեկտեմբերի

երևակայական, ընտանեկան ֆիլմ

Ֆերֆինանդ ԱՄՆ Ferdinand 21 դեկտեմբերի

արկածային, ընտանեկան ֆիլմ