1000 և ավելի խաղի մասնակցած NBA բասկետբոլիստների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Ռոբերտ Փերիշ, NBA կարիերայի ընթացքում անցկացրած խաղերի քանակով առաջնորդ

Ստորև ներկայացված ցանկում ներկայացված են այն բասկետբոլիստները, որոնք NBA-ի կարիերայի պարբերական առաջնությունների ընթացքում խաղացել են ավելի քան 1000 խաղ։ Այս անվանակարգի ներկայացուցիչների ամբողջական ցանկը հրապարակված է basketball-reference.com կայքում[1]։

Ցանկի լեգենդա[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Դիրք ԹՀ ԾՀ Կ Խ ՀՊ ԾԹ Ծանոթ.
Դիրք Թեթև հարձակվող Ծանր
հարձակվող
Կենտրոնական Խաղարկող Հարձակվող
պաշտպան
Ծննդյան
թվական
Ծանո-
թագրություններ

^ Բասկետբոլի ազգային ասոցիացիայի գործող խաղացող
* Ընտրվել է Նեյսմիթի անվան Բասկետբոլի փառքի սրահ
Վերջերս է ավարտել կարիերան, բայց դեռ չի ընտրվել փառքի սրահ[2][3]
Կարիերան ավարտել է ավելի քան 10 տարի առաջ, բայց այդպես էլ չի ընտրվել փառքի սրահ

Ցանկ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2018 թվականի հունվարի 28-ի դրությամբ

Տեղ Խաղացող Լուսանկար Դիրք ԾԹ Ակումբներ
(թվականներ)
Խաղացած
խաղեր
Ընդհանուր
մրցաշրջան
Միավորների
քանակ
Փառքի
սրահ
Ծանոթ.
1 Փերիշ, ՌոբերտՌոբերտ Փերիշ* Robert Parish.jpg Կ 1953 Գոլդեն Սթեյթ Ուորիորս (1976—1980)
Բոստոն Սելտիքս (1980—1994)
Շառլոթ Հորնեթս (1994—1996)
Չիկագո Բուլս (1996—1997)
1611 21 2333423 334 2003[4] [5][6]
2 Աբդուլ-Ջաբար, ՔարիմՔարիմ Աբդուլ-Ջաբար* Kareem Abdul Jabbar crop.jpg Կ 1947 Միլոուքի Բաքս (1969—1975)
Լոս Անջելես Լեյքերս (1975—1989)
1560 20 3838738 387 1995 [7][8]
3 Սթոքթոն, ՋոնՋոն Սթոքթոն* John Stockton - Utah.jpg Խ 1962 Յութա Ջազ (1984—2003) 1504 19 1971119 711 2009 [9][10]
4 Նովիցկի, ԴիրքԴիրք Նովիցկի^ NowitzkiWizards2.jpg ԾՀ 1979 Դալաս Մավերիքս (1999—) 1489 20 3125431 254 [11][12]
5 Մելոուն, ԿարլԿարլ Մելոուն* Karl Malone in Afghanistan.jpg ԾՀ 1963 Յութա Ջազ (1985—2003)
Լոս Անջելես Լեյքերս (2003—2004)
1476 19 3692836 928 2010 [13][14]
6 Գառնեթ, ՔևինՔևին Գառնեթ Kevin Garnett in AT&T Center.jpg ԾՀ/
Կ
1976 Մինեսոտա Թիմբերվուլվզ
(1995—2007, 2015—2016)
Բոստոն Սելտիքս (2007—2013)
Բրուքլին Նեթս (2013—2015)
1462 21 2607126 071 [15][16]
7 Կարտեր, ՎինսՎինս Կարտեր^ Vince talking.jpg ՀՊ/
ԹՀ
1977 Տորոնտո Ռեպտորս (1999—2004)
Նյու Ջերսի Նեթս (2004—2009)
Օռլանդո Մեջիք (2009—2010)
Ֆինիքս Սանս (2010—2011)
Դալաս Մավերիքս (2011—2014)
Մեմֆիս Գրիզլիս (2014—2017)
Սակրամենտո Քինգս (2017—2018)
Ատլանտա Հոքս (2018—)
1449 20+ 2516525 165 [17][18]
8 Ուիլիս, ՔևինՔևին Ուիլիս Basketball player.svg ԾՀ/
Կ
1962 Ատլանտա Հոքս (1984—1994, 2004—2005)
Մայամի Հիթ (1994—1996)
Գոլդեն Սթեյթ Ուորիորս (1996)
Հյուստոն Ռոքեթս (1996—1998, 2001—2002)
Տորոնտո Ռեպտորս (1999—2001)
Դենվեր Նագեթս (2001)
Սան Անտոնիո Սփըրս (2002—2004)
Դալաս Մավերիքս (2007)
1424 21 1725317 253 [19][20]
9 Տերի, ՋեյսոնՋեյսոն Տերի 4 Jason Terry.jpg ՀՊ/
Խ
1977 Ատլանտա Հոքս (1999—2004)
Դալաս Մավերիքս (2004—2012)
Բոստոն Սելտիքս (2012—2013)
Բրուքլին Նեթս (2013—2014)
Հյուստոն Ռոքեթս (2014—2016)
Միլոուքի Բաքս (2016—2018)
1410 19 1888118 881 [21][22]
10 Դանքան, ԹիմԹիմ Դանքան Tim Duncan.jpg ԾՀ/
Կ
1976 Սան Անտոնիո Սփըրս (1997—2016) 1392 19 2649626 496 [23][24]
11 Քիդ, ՋեյսոնՋեյսոն Քիդ* Jason Kidd.jpg Խ 1973 Դալաս Մավերիքս (1994—1996, 2008—2012)
Ֆինիքս Սանս (1996—2001)
Նյու Ջերսի Նեթս (2001—2008)
Նյու Յորք Նիքս (2012—2013)
1391 19 1752917 529 2018 [25][26]
12 Միլեր, ՌեջիՌեջի Միլեր* Reggie Miller crop.png ՀՊ 1965 Ինդիանա Փեյսերս (1987—2005) 1389 18 2527925 279 2012 [27][28]
13 Ռոբինսոն, ԿլիֆորդԿլիֆորդ Ռոբինսոն Basketball player.svg ԾՀ 1966 Պորտլենդ Թրեյլ Բլեյզերս (1989—1997)
Ֆինիքս Սանս (1997—2001)
Դետրոյթ Փիստոնս (2001—2003)
Գոլդեն Սթեյթ Ուորիորս (2003—2005)
Նյու Ջերսի Նեթս (2005—2007)
1380 18 1959119 591 [29][30]
14 Բրայանտ, ԿոբիԿոբի Բրայանտ Kobe Asia 09.jpg ՀՊ 1978 Լոս Անջելես Լեյքերս (1996—2016) 1346 20 3364333 643 [31][32]
15 Փիրս, ՓոլՓոլ Փիրս Paul Pierce Wizards.jpg ԹՀ 1977 Բոստոն Սելտիքս (1999—2013)
Բրուքլին Նեթս (2013—2014)
Վաշինգտոն Վիզարդս (2014—2015)
Լոս Անջելես Կլիպերս (2015—2017)
1343 19 2639726 397 [33][34]
16 Փեյթոն, ԳերիԳերի Փեյթոն* Gary payton z.jpg Խ 1968 Սիեթլ Սուպերսոնիքս (1990—2003)
Միլոուքի Բաքս (2003)
Լոս Անջելես Լեյքերս (2003—2004)
Բոստոն Սելտիքս (2004—2005)
Մայամի Հիթ (2005—2007)
1335 17 2181321 813 2013 [35][36]
17 Մելոուն, ՄոզեսՄոզես Մելոուն* Moses Malone.jpg Կ 1955

2015
Բաֆալո Բրեյվզ (1976)
Հյուստոն Ռոքեթս (1976—1982)
Ֆիլադելֆիա-76 (1982—1986, 1993—1994)
Վաշինգտոն Վիզարդս (1986—1988)
Ատլանտա Հոքս (1988—1991)
Միլոուքի Բաքս (1991—1993)
Սան Անտոնիո Սփըրս (1994—1995)
1329 19 2740927 409 2001 [37][38]
18 Ուիլյամս, ԲակԲակ Ուիլյամս Buck Williams - Defense.gov News Photo 060406-N-0696M-015 (cropped).jpg ԾՀ 1960 Նյու Ջերսի Նեթս (1981—1989)
Պորտլենդ Թրեյլ Բլեյզերս (1989—1996)
Նյու Յորք Նիքս (1996—1998)
1307 17 1678416 784 [39][40]
19 Կրոուֆորդ, ՋամալՋամալ Կրոուֆորդ^ CrawfordNYK.jpg ՀՊ/
Խ
1980 Չիկագո Բուլս (2000—2004)
Նյու Յորք Նիքս (2004—2008)
Գոլդեն Սթեյթ Ուորիորս (2008—2009)
Ատլանտա Հոքս (2009—2011)
Պորտլենդ Թրեյլ Բլեյզերս (2011—2012)
Լոս Անջելես Լեյքերս (2012—2017)
Մինեսոտա Թիմբերվուլվզ (2017—2018)
Ֆինիքս Սանս (2018—)
1304 18+ 1917019 170 [41][42]
19 Միլեր, ԱնդրեԱնդրե Միլեր Andre Miller Wizards.jpg Խ 1976 Կլիվլենդ Կավալիերս (1999—2002)
Լոս Անջելես Կլիպերս (2002—2003)
Դենվեր Նագեթս (2003—2006, 2011—2013)
Ֆիլադելֆիա-76 (2006—2009)
Պորտլենդ Թրեյլ Բլեյզերս (2009—2011)
Վաշինգտոն Վիզարդս (2014—2015)
Սակրամենտո Քինգս (2015)
Մինեսոտա Թիմբերվուլվզ (2015—2016)
Սան Անտոնիո Սփըրս (2016)
1304 17 1627816 278 [43][44]
20 Հեյզ, ԷլվինԷլվին Հեյզ* Elvin Hayes 1975.jpeg ԾՀ/
Կ
1945 Սան Դիեգո/ Հյուստոն Ռոքեթս
(1968—1972, 1981—1984)
Բալտիմոր/ Կեպիտալ/ Վաշինգտոն
Բուլեթս
(1972—1981)
1303 16 2731327 313 1990 [45][46]
21 Ալեն, ՌեյՌեյ Ալեն* Ray Allen 2008-01-13.jpg ՀՊ 1975 Միլոուքի Բաքս (1996—2003)
Սիեթլ Սուպերսոնիքս (2003—2007)
Բոստոն Սելտիքս (2007—2012)
Մայամի Հիթ (2012—2014)
1300 18 2450524 505 2018 [47][48]
23 Ջեքսոն, ՄարկՄարկ Ջեքսոն Coach Mark Jackson at Warriors open practice Oct 13, 2012.jpg Խ 1965 Նյու Յորք Նիքս (1987—1992, 2001—2002)
Լոս Անջելես Կլիպերս (1992—1994)
Ինդիանա Փեյսերս (1994—1996, 1997—2000)
Դենվեր Նագեթս (1996—1997)
Տորոնտո Ռեպտորս (2000—2001)
Յութա Ջազ (2002—2003)
Հյուստոն Ռոքեթս (2004)
1296 17 1248912 489 [49][50]
24 Ֆիշեր, ԴերեքԴերեք Ֆիշեր Derek Fisher Mavs 2012.jpg Խ/
ՀՊ
1974 Լոս Անջելես Լեյքերս
(1996—2004, 2007—2012)
Գոլդեն Սթեյթ Ուորիորս (2004—2006)
Յութա Ջազ (2006—2007)
Օկլահոմա Սիթի Թանդեր (2012, 2013—2014)
Դալաս Մավերիքս (2012)
1287 18 1071310 713 [51][52]
24 Պերկինս, ՍեմՍեմ Պերկինս Sam Perkins cropped.jpg ԾՀ/
Կ
1961 Դալաս Մավերիքս (1984—1990)
Լոս Անջելես Լեյքերս (1990—1993)
Սիեթլ Սուպերսոնիքս (1993—1998)
Ինդիանա Փեյսերս (1998—2001)
1286 17 1532415 324 [53][54]
26 Օկլի, ՉարլզՉարլզ Օկլի Charles Oakley.jpg ԾՀ/
Կ
1963 Չիկագո Բուլս (1985—1988, 2001—2002)
Նյու Յորք Նիքս (1988—1998)
Տորոնտո Ռեպտորս (1999—2001)
Վաշինգտոն Վիզարդս (2002—2003)
Հյուստոն Ռոքեթս (2004)
1282 19 1241712 417 [55][56]
27 Գրին, Էյ ՍիԷյ Սի Գրին A. C. Green at HUD in 2004.JPG ԾՀ/
Կ
1963 Լոս Անջելես Լեյքերս
(1985—1993, 1999—2000)
Ֆինիքս Սանս (1993—1996)
Դալաս Մավերիքս (1996—1999)
Մայամի Հիթ (2000—2001)
1278 16 1233112 331 [57][58]
28 Ջոնսոն, ՋոՋո Ջոնսոն Joe Johnson Mar-2012.jpg ՀՊ/
ԹՀ
1981 Բոստոն Սելտիքս (2001—2002)
Ֆինիքս Սանս (2002—2005)
Ատլանտա Հոքս (2005—2012)
Բրուքլին Նեթս (2012—2016)
Մայամի Հիթ (2016)
Յութա Ջազ (2016—2018)
Հյուստոն Ռոքեթս (2018)
1276 17 2040520 405 [59][60]
29 Պորտեր, ՏերիՏերի Պորտեր Terry Porter.jpg Խ/
ՀՊ
1963 Պորտլենդ Թրեյլ Բլեյզերս (1985—1995)
Մինեսոտա Թիմբերվուլվզ (1995—1998)
Մայամի Հիթ (1999)
Սան Անտոնիո Սփըրս (1999—2002)
1274 17 1558615 586 [61][62]
30 Հավլիչեկ, ՋոնՋոն Հավլիչեկ* John Havliceck, Boston Celtics, 1960s.jpg ԹՀ/
ՀՊ
1940 Բոստոն Սելտիքս (1962—1978) 1270 16 2639526 395 1984 [63][64]
31 Տորպ, ՕտիսՕտիս Տորպ Basketball player.svg ԾՀ/
Կ
1962 Կանզաս Սիթի/ Սակրամենտո Քինգս
(1984—1988, 1998)
Հյուստոն Ռոքեթս (1988—1995)
Պորտլենդ Թրեյլ Բլեյզերս (1995)
Դետրոյթ Փիստոնս (1995—1997)
Վանկուվեր Գրիզլիս (1997—1998)
Վաշինգտոն Վիզարդս (1999)
Մայամի Հիթ (1999—2000)
Շառլոթ Հորնեթս (2000—2001)
1257 17 1760017 600 [65][66]
32 Սայլաս, ՊոլՊոլ Սայլաս Paul Silas 1977 press photo by Seattle SuperSonics.jpg ԾՀ 1943 Սենթ Լուիս/ Ատլանտա Հոքս (1964—1969)
Ֆինիքս Սանս (1969—1972)
Բոստոն Սելտիքս (1972—1976)
Դենվեր Նագեթս (1976—1977)
Սիեթլ Սուպերսոնիքս (1977—1980)
1254 16 1178211 782 [67][68]
33 Օլաջուվոն, ՀակիմՀակիմ Օլաջուվոն* Hakeemsigningautocropped.jpg Կ 1963 Հյուստոն Ռոքեթս (1984—2001)
Տորոնտո Ռեպտորս (2001—2002)
1238 18 2694626 946 2008 [69][70]
34 Պարկեր, ԹոնիԹոնի Պարկեր^ Parker khomar.JPG Խ 1982 Սան Անտոնիո Սփըրս (2001—2018)
Շառլոթ Հորնեթս (2018—)
1236 17+ 1929919 299 [71][72]
35 Նեշ, ՍթիվՍթիվ Նեշ* Steve Nash Lakers smiling 2013.jpg Խ 1974 Ֆինիքս Սանս (1996—1998, 2004—2012)
Դալաս Մավերիքս (1998—2004)
Լոս Անջելես Լեյքերս (2012—2014)
1217 18 1738717 387 2018 [73][74]
36 Գասոլ, ՊաուՊաու Գասոլ^ Pau Gasol on April 12, 2014 (cropped).jpg ԾՀ/
Կ
1980 Մեմֆիս Գրիզլիս (2001—2008)
Լոս Անջելես Լեյքերս (2008—2014)
Չիկագո Բուլս (2014—2016)
Սան Անտոնիո Սփըրս (2016—)
1216 17+ 2087320 873 [75][76]
36 Էլիս, ԴեյլԴեյլ Էլիս Basketball player.svg ԹՀ/
ՀՊ
1960 Դալաս Մավերիքս (1983—1986)
Սիեթլ Սուպերսոնիքս
(1986—1991, 1997—1999)
Միլոուքի Բաքս (1991—1992, 1999—2000)
Սան Անտոնիո Սփըրս (1992—1994)
Դենվեր Նագեթս (1994—1997)
Շառլոթ Հորնեթս (2000)
1209 17 1900419 004 [77][78]
38 Հովարդ, ՋուվանՋուվան Հովարդ JuwanHowardMiami.jpg ԾՀ/
ԹՀ
1973 Վաշինգտոն Բուլեթս/ Վիզարդս (1994—2001)
Դալաս Մավերիքս (2001—2002, 2007—2008)
Դենվեր Նագեթս (2002—2003, 2008)
Օռլանդո Մեջիք (2003—2004)
Հյուստոն Ռոքեթս (2004—2007)
Շառլոթ Հորնեթս (2008—2009)
Պորտլենդ Թրեյլ Բլեյզերս (2009—2010)
Մայամի Հիթ (2010—2013)
1208 19 1615916 159 [79][80]
39 Օ'Նիլ, ՇաքիլՇաքիլ Օ'Նիլ* Shaq Heat (cropped).jpg Կ 1972 Օռլանդո Մեջիք (1992—1996)
Լոս Անջելես Լեյքերս (1996—2004)
Մայամի Հիթ (2004—2008)
Ֆինիքս Սանս (2008—2009)
Կլիվլենդ Կավալիերս (2009—2010)
Բոստոն Սելտիքս (2010—2011)
1207 19 2859628 596 2016 [81][82]
40 Հարպեր, ԴերեքԴերեք Հարպեր Basketball player.svg Խ 1961 Դալաս Մավերիքս (1983—1994, 1996—1997)
Նյու Յորք Նիքս (1994—1996)
Օռլանդո Մեջիք (1997—1998)
Լոս Անջելես Լեյքերս (1999)
1199 16 1600616 006 [83][84]
40 Ջոնսոն, ԷդիԷդի Ջոնսոն Basketball player.svg ԹՀ/
ՀՊ
1959 Կանզաս Սիթի/ Սակրամենտո Քինգս (1981—1987)
Ֆինիքս Սանս (1987—1990)
Սիեթլ Սուպերսոնիքս (1990—1993)
Շառլոթ Հորնեթս (1993—1994)
Ինդիանա Փեյսերս (1995—1997)
Հյուստոն Ռոքեթս (1997—1999)
1199 17 1920219 202 [85][86]
42 Մուտոմբո, ԴիկեմբեԴիկեմբե Մուտոմբո* Mutombo.jpg Կ 1966 Դենվեր Նագեթս (1991—1996)
Ատլանտա Հոքս (1996—2001)
Ֆիլադելֆիա-76 (2001—2002)
Նյու Ջերսի Նեթս (2002—2003)
Նյու Յորք Նիքս (2003—2004)
Հյուստոն Ռոքեթս (2004—2009)
1196 18 1172911 729 [87][88]
43 Ինգլիշ, ԱլեքսԱլեքս Ինգլիշ* Alex English, Jay Triano, Marc Iavaroni.jpg ԹՀ 1954 Միլոուքի Բաքս (1976—1978)
Ինդիանա Փեյսերս (1978—1980)
Դենվեր Նագեթս (1980—1990)
Դալաս Մավերիքս (1990—1991)
1193 15 2561325 613 1997 [89][90]
44 Յուինգ, ՊատրիկՊատրիկ Յուինգ* Patrick Ewing Magic cropped.jpg Կ 1962 Նյու Յորք Նիքս (1985—2000)
Սիեթլ Սուպերսոնիքս (2000—2001)
Օռլանդո Մեջիք (2001—2002)
1183 17 2481524 815 2008 [91][92]
44 Կամինգս, ՏերիՏերի Կամինգս Basketball player.svg ԾՀ 1961 Սան Դիեգո Կլիպերս (1982—1984)
Միլոուքի Բաքս (1984—1989, 1995—1996)
Սան Անտոնիո Սփըրս (1989—1995)
Սիեթլ Սուպերսոնիքս (1997)
Ֆիլադելֆիա-76 (1997—1998)
Նյու Յորք Նիքս (1998)
Գոլդեն Սթեյթ Ուորիորս (1999—2000)
1183 18 1946019 460 [93][94]
46 Ջեֆերսոն, ՌիչարդՌիչարդ Ջեֆերսոն Richard Jefferson 2017.jpg ԹՀ 1980 Նյու Ջերսի Նեթս (2001—2008)
Միլոուքի Բաքս (2008—2009)
Սան Անտոնիո Սփըրս (2009—2012)
Գոլդեն Սթեյթ Ուորիորս (2012—2013)
Յութա Ջազ (2013—2014)
Դալաս Մավերիքս (2014—2015)
Կլիվլենդ Կավալիերս (2015—2017)
Դենվեր Նագեթս (2017—2018)
1181 17 1490414 904 [95][96]
47 Պիպեն, ՍկոտիՍկոտի Պիպեն* Scottie Pippen headshot.jpg ԹՀ 1965 Չիկագո Բուլս (1987—1998, 2003—2004)
Հյուստոն Ռոքեթս (1999)
Պորտլենդ Թրեյլ Բլեյզերս (1999—2003)
1178 17 1894018 940 2010 [97][98]
48 Ջեյմս, ԼեբրոնԼեբրոն Ջեյմս^ LeBron James 1109.jpg ԹՀ/
ԾՀ
1984 Կլիվլենդ Կավալիերս (2003—2010, 2014—2018)
Մայամի Հիթ (2010—2014)
Լոս Անջելես Լեյքերս (2018—)
1177 15+ 3196631 966 [99][100]
48 Էդվարդս, ՋեյմսՋեյմս Էդվարդս Basketball player.svg Կ 1955 Լոս Անջելես Լեյքերս (1977, 1992—1994)
Ինդիանա Փեյսերս (1977—1981)
Կլիվլենդ Կավալիերս (1981—1983)
Ֆինիքս Սանս (1983—1988)
Դետրոյթ Փիստոնս (1988—1991)
Լոս Անջելես Կլիպերս (1991—1992)
Պորտլենդ Թրեյլ Բլեյզերս (1994—1995)
Չիկագո Բուլս (1995—1996)
1168 19 1486214 862 [101][102]
50 Գրանտ, ՀորասՀորաս Գրանտ Basketball player.svg ԾՀ/
Կ
1965 Չիկագո Բուլս (1987—1994)
Օռլանդո Մեջիք (1994—1999, 2001—2002)
Սիեթլ Սուպերսոնիքս (1999—2000)
Լոս Անջելես Լեյքերս
(2000—2001, 2003—2004)
1165 17 1299612 996 [103][104]
51 Մերիոն, ՇոնՇոն Մերիոն Shawn Marion Mavs 2009.jpg ԹՀ/
ԾՀ
1978 Ֆինիքս Սանս (1999—2008)
Մայամի Հիթ (2008—2009)
Տորոնտո Ռեպտորս (2009)
Դալաս Մավերիքս (2009—2014)
Կլիվլենդ Կավալիերս (2014—2015)
1163 16 1770017 700 [105][106]
52 Նյումեն, ՋոնիՋոնի Նյումեն Basketball player.svg ԹՀ/
ՀՊ
1963 Կլիվլենդ Կավալիերս (1986—1987, 1998—1999)
Նյու Յորք Նիքս (1987—1990)
Շառլոթ Հորնեթս (1990—1993)
Նյու Ջերսի Նեթս (1993—1994, 1999—2001)
Միլոուքի Բաքս (1994—1997)
Դենվեր Նագեթս (1997—1998)
Դալաս Մավերիքս (2001—2002)
1159 16 1274012 740 [107][108]
53 Ռոլինզ, ԹրիԹրի Ռոլինզ Tree Rollins 2012.jpg Կ 1955 Ատլանտա Հոքս (1977—1988)
Կլիվլենդ Կավալիերս (1988—1990)
Դետրոյթ Փիստոնս (1990—1991)
Հյուստոն Ռոքեթս (1991—1993)
Օռլանդո Մեջիք (1993—1995)
1156 18 062496249 [109][110]
54 Կերսի, ՋերոմՋերոմ Կերսի US Navy 030328-N-3503M-001 Former NBA player Jerome Kersey addresses a group of kids on the basketball court in the Naval Air Facility, Ranger Gym cropped.jpg ԹՀ 1962 Պորտլենդ Թրեյլ Բլեյզերս (1984—1995)
Գոլդեն Սթեյթ Ուորիորս (1995—1996)
Լոս Անջելես Լեյքերս (1996—1997)
Սիեթլ Սուպերսոնիքս (1997—1998)
Սան Անտոնիո Սփըրս (1999—2000)
Միլոուքի Բաքս (2000—2001)
1153 17 1182511 825 [111][112]
55 Կորվեր, ԿայլԿայլ Կորվեր^ Kyle Korver Bulls.jpg ԹՀ/
ՀՊ
1981 Ֆիլադելֆիա-76 (2003—2007)
Յութա Ջազ (2007—2010)
Չիկագո Բուլս (2010—2012)
Ատլանտա Հոքս (2012—2017)
Կլիվլենդ Կավալիերս (2017—2018)
Յութա Ջազ (2018—)
1149 15+ 1136911 369 [113][114]
56 Քեյջ, ՄայքլՄայքլ Քեյջ Basketball player.svg ԾՀ/
Կ
1962 Լոս Անջելես Կլիպերս (1984—1988)
Սիեթլ Սուպերսոնիքս (1988—1994)
Կլիվլենդ Կավալիերս (1994—1996)
Ֆիլադելֆիա-76 (1996—1997)
Նյու Ջերսի Նեթս (1997—1998, 1999—2000)
1140 15 082788278 [115][116]
57 Շեյես, ԴենիԴենի Շեյես Basketball player.svg Կ/
ԾՀ
1959 Յութա Ջազ (1981—1983)
Դենվեր Նագեթս (1983—1990)
Միլոուքի Բաքս (1990—1994)
Լոս Անջելես Լեյքերս (1994)
Ֆինիքս Սանս (1994—1995)
Մայամի Հիթ (1995—1996)
Օռլանդո Մեջիք (1996—1999)
1138 18 087808780 [117][118]
58 Շրեմպֆ, ԴետլեֆԴետլեֆ Շրեմպֆ Detlef Schrempf at NBA All-Star Center Court 2016 (24742228990).jpg ԹՀ/
ԾՀ
1963 Դալաս Մավերիքս (1985—1989)
Ինդիանա Փեյսերս (1989—1993)
Սիեթլ Սուպերսոնիքս (1993—1999)
Պորտլենդ Թրեյլ Բլեյզերս (1999—2001)
1136 16 1576115 761 [119][120]
59 Դիվաց, ՎլադեՎլադե Դիվաց Vlade Divac cropped.jpg Կ 1968 Լոս Անջելես Լեյքերս
(1989—1996, 2004—2005)
Շառլոթ Հորնեթս (1996—1998)
Սակրամենտո Քինգս (1999—2004)
1134 16 1339813 398 [121][122]
60 Գրիր, ՀելՀել Գրիր* Hal Greer 1969.jpeg ՀՊ/
Խ
1936 Սիրաքյուս Նեշնլզ/ Ֆիլադելֆիա-76
(1958—1973)
1122 15 2158621 586 1982 [123][124]
61 Չենդլեր, ԹայսոնԹայսոն Չենդլեր^ Tyson Chandler Mavs cropped.jpg Կ 1982 Չիկագո Բուլս (2001—2006)
Նյու Օռլեանս Հորնեթս (2006—2009)
Շառլոթ Հորնեթս (2009—2010)
Դալաս Մավերիքս (2010—2011, 2014—2015)
Նյու Յորք Նիքս (2011—2014)
Ֆինիքս Սանս (2015—2018)
Լոս Անջելես Լեյքերս (2018—)
1119 17+ 094549454 [125][126]
62 Մահորն, ՌիկՌիկ Մահորն Rick Mahorn.jpg ԾՀ/
Կ
1958 Վաշինգտոն Բուլեթս (1980—1985)
Դետրոյթ Փիստոնս (1985—1989, 1996—1998)
Ֆիլադելֆիա-76 (1989—1991, 1999)
Նյու Ջերսի Նեթս (1992—1996)
1117 18 077637763 [127][128]
63 Ռենդոլֆ, ԶաքԶաք Ռենդոլֆ^ Zach Randolph 20131118 cropped.jpg ԾՀ/
Կ
1981 Պորտլենդ Թրեյլ Բլեյզերս (2001—2007)
Նյու Յորք Նիքս (2007—2008)
Լոս Անջելես Կլիպերս (2008—2009)
Մեմֆիս Գրիզլիս (2009—2017)
Սակրամենտո Քինգս (2017—)
1116 17 1857818 578 [129][130]
64 Տոմաս, ԿուրտԿուրտ Տոմաս Kurt Thomas posing.jpg ԹՀ/
Կ
1972 Մայամի Հիթ (1995—1997)
Դալաս Մավերիքս (1997)
Նյու Յորք Նիքս (1998—2005, 2012—2013)
Ֆինիքս Սանս (2005—2007)
Սիեթլ Սուպերսոնիքս (2007—2008)
Սան Անտոնիո Սփըրս (2008—2009)
Միլոուքի Բաքս (2009—2010)
Չիկագո Բուլս (2010—2011)
Պորտլենդ Թրեյլ Բլեյզերս (2011—2012)
1110 18 089738973 [131][132]
65 Ուոլես, ՌաշիդՌաշիդ Ուոլես Rasheed Wallace 2 cropped.jpg ԾՀ/
Կ
1974 Վաշինգտոն Բուլեթս (1995—1996)
Պորտլենդ Թրեյլ Բլեյզերս (1996—2004)
Ատլանտա Հոքս (2004)
Դետրոյթ Փիստոնս (2004—2009)
Բոստոն Սելտիքս (2009—2010)
Նյու Յորք Նիքս (2012—2013)
1109 16 1600616 006 [133][134]
66 Չամբերս, ՏոմՏոմ Չամբերս Basketball player.svg ԾՀ 1959 Սան Դիեգո Կլիպերս (1981—1983)
Սիեթլ Սուպերսոնիքս (1983—1988)
Ֆինիքս Սանս (1988—1993)
Յութա Ջազ (1993—1995)
Շառլոթ Հորնեթս (1997)
Ֆիլադելֆիա-76 (1997)
1107 16 2004920 049 [135][136]
66 Օրի, ՌոբերտՌոբերտ Օրի Robert Horry 2012.jpg ԾՀ/
ԹՀ
1970 Հյուստոն Ռոքեթս (1992—1996)
Ֆինիքս Սանս (1996—1997)
Լոս Անջելես Լեյքերս (1997—2003)
Սան Անտոնիո Սփըրս (2003—2008)
1107 16 077157715 [137][138]
66 Սիկմա, ՋեկՋեկ Սիկմա Jack Sikma 1978.jpg Կ/
ԾՀ
1955 Սիեթլ Սուպերսոնիքս (1977—1986)
Միլոուքի Բաքս (1986—1991)
1107 14 1782717 827 [139][140]
69 Ֆինլի, ՄայքլՄայքլ Ֆինլի Michael Finley 2009.jpg ԹՀ/
ՀՊ
1973 Ֆինիքս Սանս (1995—1996)
Դալաս Մավերիքս (1996—2005)
Սան Անտոնիո Սփըրս (2005—2010)
Բոստոն Սելտիքս (2010)
1103 15 1730617 306 [141][142]
69 Ուիլյամս, ՀերբՀերբ Ուիլյամս Herb Williams 2 at 2 August 2015 game cropped.jpg Կ/
ԾՀ
1958 Ինդիանա Փեյսերս (1981—1989)
Դալաս Մավերիքս (1989—1992)
Նյու Յորք Նիքս (1992—1996, 1996—1999)
Տորոնտո Ռեպտորս (1996)
1102 18 1194411 944 [143][144]
70 Չիկս, ՄորիսՄորիս Չիկս* Maurice Cheeks.jpg Խ 1956 Ֆիլադելֆիա-76 (1978—1989)
Սան Անտոնիո Սփըրս (1989—1990)
Նյու Յորք Նիքս (1990—1991)
Ատլանտա Հոքս (1991—1992)
Նյու Ջերսի Նեթս (1993)
1101 15 1219512 195 2018 [145][146]
72 Ջոնսոն, ԴենիսԴենիս Ջոնսոն* Dennis Johnson Lipofsky.jpg Խ/
ՀՊ
1954

2007
Սիեթլ Սուպերսոնիքս (1976—1980)
Ֆինիքս Սանս (1980—1983)
Բոստոն Սելտիքս (1983—1990)
1100 14 1553515 535 2010 [147][148]
73 Դևիս, ԴեյլԴեյլ Դևիս Basketball player.svg ԾՀ/
Կ
1969 Ինդիանա Փեյսերս (1991—2000, 2005)
Պորտլենդ Թրեյլ Բլեյզերս (2000—2004)
Գոլդեն Սթեյթ Ուորիորս (2004—2005)
Դետրոյթ Փիստոնս (2005—2007)
1094 16 087068706 [149][150]
73 Ստրիկլենդ, ՌոդՌոդ Ստրիկլենդ Rod-Strickland.jpg Խ 1966 Նյու Յորք Նիքս (1988—1990)
Սան Անտոնիո Սփըրս (1990—1992)
Պորտլենդ Թրեյլ Բլեյզերս (1992—1996, 2001)
Վաշինգտոն Բուլեթս/ Վիզարդս (1996—2001)
Մայամի Հիթ (2001—2002)
Մինեսոտա Թիմբերվուլվզ (2002—2003)
Օռլանդո Մեջիք (2003—2004)
Տորոնտո Ռեպտորս (2004)
Հյուստոն Ռոքեթս (2005)
1094 17 1446314 463 [151][152]
75 Ուեսթ, ՄարկՄարկ Ուեսթ Basketball player.svg Կ 1960 Դալաս Մավերիքս (1983—1984)
Միլոուքի Բաքս (1984)
Կլիվլենդ Կավալիերս
(1984—1988, 1996—1997)
Ֆինիքս Սանս (1988—1994, 1999—2000)
Դետրոյթ Փիստոնս (1994—1996)
Ինդիանա Փեյսերս (1997—1998)
Ատլանտա Հոքս (1999)
1090 17 062596259 [153][154]
76 Բրաուն, Պի ՋեյՊի Ջեյ Բրաուն PJ Brown 03 24 2008.jpg ԾՀ/
Կ
1969 Նյու Ջերսի Նեթս (1993—1996)
Մայամի Հիթ (1996—2000)
Շառլոթ Հորնեթս (2000—2002)
Նյու Օռլեանս/ Օկլահոմա Սիթի Հորնեթս (2002—2006)
Չիկագո Բուլս (2006—2007)
Բոստոն Սելտիքս (2008)
1089 15 098709870 [155][156]
77 Ուեոլես, ԲենԲեն Ուեոլես BenWallaceCloseup.jpg Կ/
ԾՀ
1974 Վաշինգտոն Բուլեթս/ Վիզարդս (1996—1999)
Օռլանդո Մեջիք (1999—2000)
Դետրոյթ Փիստոնս (2000—2006, 2009—2012)
Չիկագո Բուլս (2006—2008)
Կլիվլենդ Կավալիերս (2008—2009)
1088 16 062546254 [157][158]
78 Դրեկսլեր, ՔլայդՔլայդ Դրեկսլեր* Clyde Drexler 01.jpg ՀՊ/
ԹՀ
1962 Պորտլենդ Թրեյլ Բլեյզերս (1983—1995)
Հյուստոն Ռոքեթս (1995—1998)
1086 15 2219522 195 2004 [159][160]
81 Իգուադալա, ԱնդրեԱնդրե Իգուադալա^ Andre Iguodala.jpg ԹՀ/
ՀՊ
1984 Ֆիլադելֆիա-76 (2004—2012)
Դենվեր Նագեթս (2012—2013)
Գոլդեն Սթեյթ Ուորիորս (2013—)
1084 14+ 1331613 316 [161][162]
80 Ջեյմիսոն, ԱնտուանԱնտուան Ջեյմիսոն Antawn Jamison Wizards.jpg ԾՀ/
ԹՀ
1976 Գոլդեն Սթեյթ Ուորիորս (1999—2003)
Դալաս Մավերիքս (2003—2004)
Վաշինգտոն Վիզարդս (2004—2010)
Կլիվլենդ Կավալիերս (2010—2012)
Լոս Անջելես Լեյքերս (2012—2013)
Լոս Անջելես Կլիպերս (2013—2014)
1083 16 2004220 042 [163][164]
80 Քարի, ԴելԴել Քարի Dell Curry at 2016 All-Star Weekend.jpg ՀՊ 1964 Յութա Ջազ (1986—1987)
Կլիվլենդ Կավալիերս (1987—1988)
Շառլոթ Հորնեթս (1988—1998)
Միլոուքի Բաքս (1999)
Տորոնտո Ռեպտորս (1999—2002)
1083 16 1267012 670 [165][166]
82 Հորնասեկ, ՋեֆՋեֆ Հորնասեկ Coach Jeff Hornacek.jpg ՀՊ 1963 Ֆինիքս Սանս (1986—1992)
Ֆիլադելֆիա-76 (1992—1994)
Յութա Ջազ (1994—2000)
1077 14 1565915 659 [167][168]
82 Ուիլկենս, ԼենիԼենի Ուիլկենս* Lenny Wilkens 1968.jpeg Խ 1937 Ատլանտա Հոքս (1960—1968)
Սիեթլ Սուպերսոնիքս (1968—1972)
Կլիվլենդ Կավալիերս (1972—1974)
Պորտլենդ Թրեյլ Բլեյզերս (1974—1975)
1077 15 1777217 772 1989 [169][170]
84 Ուիլկինս, ԴոմինիկԴոմինիկ Ուիլկինս* 1996 Dominique Wilkins Panathinaikos.jpg ԹՀ 1960 Ատլանտա Հոքս (1982—1994)
Լոս Անջելես Կլիպերս (1994)
Բոստոն Սելտիքս (1994—1995)
Սան Անտոնիո Սփըրս (1996—1997)
Օռլանդո Մեջիք (1999)
1074 15 2666826 668 2006 [171][172]
85 Բարքլի, ՉարլզՉարլզ Բարքլի* CharlesBarkley07.jpg ԾՀ 1963 Ֆիլադելֆիա-76 (1984—1992)
Ֆինիքս Սանս (1992—1996)
Հյուստոն Ռոքեթս (1996—2000)
1073 16 2375723 757 2006 [173][174]
85 Սքոթ, ԲայրոնԲայրոն Սքոթ Byron Scott 2008.jpg ՀՊ 1961 Լոս Անջելես Լեյքերս
(1983—1993, 1996—1997)
Ինդիանա Փեյսերս (1993—1995)
Մեմֆիս Գրիզլիս (1995—1996)
1073 14 1509715 097 [175][176]
87 Ջորդան, ՄայքլՄայքլ Ջորդան* Michael Jordan.jpg ՀՊ 1963 Չիկագո Բուլս (1984—1993, 1995—1998)
Վաշինգտոն Վիզարդս (2001—2003)
1072 15 3229232 292 2009 [177][178]
88 Պաչուլիա, ԶազաԶազա Պաչուլիա^ Zaza Pachulia.jpg Կ 1984 Օռլանդո Մեջիք (2003—2004)
Միլոուքի Բաքս (2004—2005)
Ատլանտա Հոքս (2005—2013)
Միլոուքի Բաքս (2013—2015)
Դալաս Մավերիքս (2015—2016)
Գոլդեն Սթեյթ Ուորիորս (2016—2018)
Դետրոյթ Փիստոնս (2018—)
1068 15+ 073207320 [179][180]
88 Լեյմբիր, ԲիլԲիլ Լեյմբիր Laimbeer 2007.jpg Կ 1957 Կլիվլենդ Կավալիերս (1980—1982)
Դետրոյթ Փիստոնս (1982—1993)
1068 14 1379013 790 [181][182]
88 Ջոնս, ՔոլդուելՔոլդուել Ջոնս Caldwell Jones 76-82.JPG Կ 1950

2014
Ֆիլադելֆիա-76 (1976—1982)
Հյուստոն Ռոքեթս (1982—1984)
Չիկագո Բուլս (1984—1985)
Պորտլենդ Թրեյլ Բլեյզերս (1985—1989)
Սան Անտոնիո Սփըրս (1989—1990)
1068 14 065896589 [183][184]
90 Կորբին, ԹայրոնԹայրոն Կորբին Tyrone-Corbin-Salt-Lake-City-2013.jpg ԹՀ 1962 Սան Անտոնիո Սփըրս (1985—1987)
Կլիվլենդ Կավալիերս (1987—1988)
Ֆինիքս Սանս (1988—1989)
Մինեսոտա Թիմբերվուլվզ (1989—1991)
Յութա Ջազ (1991—1994)
Ատլանտա Հոքս (1994—1995, 1996—1999)
Սակրամենտո Քինգս (1995—1996, 1999—2000)
Մայամի Հիթ (1996)
Տորոնտո Ռեպտորս (2000—2001)
1065 16 097669766 [185][186]
91 Էնթոնի, ԿարմելոԿարմելո Էնթոնի^ Carmelo Anthony Nov 2013.jpg ԹՀ/
ԾՀ
1984 Դենվեր Նագեթս (2003—2011)
Նյու Յորք Նիքս (2011—2017)
Օկլահոմա Սիթի Թանդեր (2017—2018)
Հյուստոն Ռոքեթս (2018—)
1064 15+ 2555125 551 [187][188]
91 Դիաու, ԲորիսԲորիս Դիաու Boris Diaw 20160316.jpg ԾՀ/
Կ
1982 Ատլանտա Հոքս (2003—2005)
Ֆինիքս Սանս (2005—2008)
Շառլոթ Հորնեթս (2008—2012)
Սան Անտոնիո Սփըրս (2012—2016)
Յութա Ջազ (2016—2017)
1064 14 091399139 [189][190]
94 Փոլինայս, ՕլդենՕլդեն Փոլինայս Basketball player.svg Կ 1964 Սիեթլ Սուպերսոնիքս (1987—1991, 1999)
Լոս Անջելես Կլիպերս (1991—1992, 2003)
Դետրոյթ Փիստոնս (1992—1994)
Սակրամենտո Քինգս (1994—1998)
Յութա Ջազ (1999—2001)
1058 15 082658265 [191][192]
94 Բրենդ, ԷլթոնԷլթոն Բրենդ Elton Brand vs Warriors cropped.jpg ԾՀ 1979 Չիկագո Բուլս (1999—2001)
Լոս Անջելես Կլիպերս (2001—2008)
Ֆիլադելֆիա-76 (2008—2012, 2016)
Դալաս Մավերիքս (2012—2013)
Ատլանտա Հոքս (2013—2015)
1058 17 1682716 827 [193][194]
96 Գրին, ՋոնիՋոնի Գրին Johnny Green basketball.jpeg ԾՀ 1933 Նյու Յորք Նիքս (1959—1965)
Վաշինգտոն Վիզարդս (1965—1967)
Հյուստոն Ռոքեթս (1967—1968)
Ֆիլադելֆիա-76 (1968—1969)
Ցինցինատի Ռոյալզ/
Կանզաս Սիթի Օմահա Քինգս
(1969—1973)
1057 14 1228112 281 [195][196]
96 Ջինոբիլի, ՄանուՄանու Ջինոբիլի Manu Ginóbili (cropped 2).jpg ՀՊ 1977 Սան Անտոնիո Սփըրս (2002—2018) 1057 16 1404314 043 [197][198]
97 Ջոնսոն, ԷվերիԷվերի Ջոնսոն Avery Johnson.jpg Խ 1965 Սիեթլ Սուպերսոնիքս (1988—1990)
Դենվեր Նագեթս (1990, 2001—2002)
Սան Անտոնիո Սփըրս (1991,
1992—1993, 1994—2001)
Հյուստոն Ռոքեթս (1992)
Գոլդեն Սթեյթ Ուորիորս
(1993—1994, 2003—2004)
Դալաս Մավերիքս (2002—2003)
1054 16 088178817 [199][200]
98 Նելսոն, ԴոնԴոն Նելսոն Don Nelson.jpg ԹՀ/
ԾՀ
1940 Չիկագո Բուլս (1962—1963)
Լոս Անջելես Լեյքերս (1963—1965)
Բոստոն Սելտիքս (1965—1976)
1053 14 1089810 898 [201][202]
100 Կեմպ, ՇոնՇոն Կեմպ Shawn Kemp Concord High School 1988.jpg ԾՀ/
Կ
1969 Սիեթլ Սուպերսոնիքս (1989—1997)
Կլիվլենդ Կավալիերս (1997—2000)
Պորտլենդ Թրեյլ Բլեյզերս (2000—2002)
Օռլանդո Մեջիք (2002—2003)
1051 14 1534715 347 [203][204]
101 Լյուիս, ՌեշարդՌեշարդ Լյուիս Rashard Lewis Wizards 2.jpg ԾՀ/
ԹՀ
1979 Սիեթլ Սուպերսոնիքս (1998—2007)
Օռլանդո Մեջիք (2007—2010)
Վաշինգտոն Վիզարդս (2010—2012)
Մայամի Հիթ (2012—2014)
1049 16 1557915 579 [205][206]
102 Էլիս, ԼերոյԼերոյ Էլիս Basketball player.svg Կ/
ԾՀ
1940

2012
Լոս Անջելես Լեյքերս
(1962—1966, 1971—1972)
Վաշինգտոն Վիզարդս (1966—1970)
Պորտլենդ Թրեյլ Բլեյզերս (1970—1971)
Ֆիլադելֆիա-76 (1972—1976)
1048 14 1017610 176 [207][208]
103 Չեմբեռլեն, ՈւիլթՈւիլթ Չեմբեռլեն* Wilt Chamberlain headshot.jpg Կ 1936

1999
Ֆիլադելֆիա/ Սան Ֆրանցիսկո Ուորիորս (1959—1965)
Ֆիլադելֆիա-76 (1965—1968)
Լոս Անջելես Լեյքերս (1968—1973)
1045 14 3141931 419 1979 [209][210]
104 Հովարդ, ԴուայթԴուայթ Հովարդ^ Dwight howard 2009z.jpg Կ 1985 Օռլանդո Մեջիք (2004—2012)
Լոս Անջելես Լեյքերս (2012—2013)
Հյուստոն Ռոքեթս (2013—2016)
Ատլանտա Հոքս (2016—2017)
Շառլոթ Հորնեթս (2017—2018)
Վաշինգտոն Վիզարդս (2018—)
1044 14+ 1811418 114 [211][212]
104 Կեմպբել, ԷլդենԷլդեն Կեմպբել Campbell, Elden (2008).jpg Կ/
ԾՀ
1968 Լոս Անջելես Լեյքերս (1990—1999)
Շառլոթ Հորնեթս (1999—2002)
Շառլոթ Հորնեթս (2002—2003)
Սիեթլ Սուպերսոնիքս (2003)
Դետրոյթ Փիստոնս (2003—2005, 2005)
Նյու Ջերսի Նեթս (2005)
1044 15 1080510 805 [213][214]
106 Բելամի, ՈւոլթՈւոլթ Բելամի* Walt Bellamy 1972.JPG Կ 1939

2013
Չիկագո Պեկերս/ Չիկագո Զեֆիրս/
Բալտիմոր Բուլեթս
(1961—1965)
Նյու Յորք Նիքս (1965—1968)
Դետրոյթ Փիստոնս (1968—1970)
Ատլանտա Հոքս (1970—1974)
Յութա Ջազ (1974)
1043 14 2094120 941 1993 [215][216]
106 Բիլապս, ՉանսիՉանսի Բիլապս Chauncey Billups.jpg Խ/
ՀՊ
1976 Բոստոն Սելտիքս (1997—1998)
Տորոնտո Ռեպտորս (1998)
Դենվեր Նագեթս (1999, 2008—2011)
Մինեսոտա Թիմբերվուլվզ (2000—2002)
Դետրոյթ Փիստոնս (2002—2008, 2013—2014)
Նյու Յորք Նիքս (2011)
Լոս Անջելես Կլիպերս (2011—2013)
1043 17 1580215 802 [217][218]
108 Էյնջ, ԴենիԴենի Էյնջ Danny, calm as always.jpg ՀՊ/
Խ
1959 Բոստոն Սելտիքս (1981—1989)
Սակրամենտո Քինգս (1989—1990)
Պորտլենդ Թրեյլ Բլեյզերս (1990—1992)
Ֆինիքս Սանս (1992—1995)
1042 14 1196411 964 [219][220]
109 Ռոբերտսոն, ՕսկարՕսկար Ռոբերտսոն* Oscar Robertson 1960.jpeg Խ 1938 Ցինցինատի Ռոյալզ (1960—1970)
Միլոուքի Բաքս (1970—1974)
1040 14 2671026 710 1980 [221][222]
110 Ուեսթ, ԴավիթԴավիթ Ուեսթ David West 2011.jpg ԾՀ/
Կ
1980 Շառլոթ Հորնեթս (2003—2011)
Ինդիանա Փեյսերս (2011—2015)
Սան Անտոնիո Սփըրս (2015—2016)
Գոլդեն Սթեյթ Ուորիորս (2016—2018)
1034 15 1403414 034 [223][224]
111 Դևիս, ՈւոլթերՈւոլթեր Դևիս Basketball player.svg ՀՊ/
ԹՀ
1954 Ֆինիքս Սանս (1977—1988)
Դենվեր Նագեթս (1988—1991, 1991—1992)
Պորտլենդ Թրեյլ Բլեյզերս (1991)
1033 15 1952119 521 [225][226]
112 Ուոքեր, ՉետՉետ Ուոքեր* Chet Walker 1975.jpeg ԹՀ 1940 Սիրաքյուս Նեշնլզ/
Ֆիլադելֆիա-76
(1962—1969)
Չիկագո Բուլս (1969—1975)
1032 13 1883118 831 2012 [227][228]
112 Միլլեր, ՄայքՄայք Միլլեր Mike Miller.jpg ԹՀ/
ՀՊ
1980 Օռլանդո Մեջիք (2000—2003)
Մեմֆիս Գրիզլիս (2003—2008)
Մինեսոտա Թիմբերվուլվզ (2008—2009)
Վաշինգտոն Վիզարդս (2009—2010)
Մայամի Հիթ (2010—2013)
Մեմֆիս Գրիզլիս (2013—2014)
Կլիվլենդ Կավալիերս (2014—2015)
Դենվեր Նագեթս (2015—2017)
1032 17 1097310 973 [229][230]
114 Գուդրիչ, ԳեյլԳեյլ Գուդրիչ* Gail Goodrich LA Lakers.jpeg ՀՊ/
Խ
1943 Լոս Անջելես Լեյքերս
(1965—1968, 1970—1976)
Ֆինիքս Սանս (1968—1970)
Նյու Օռլեանս Պելիկանս (1976—1979)
1031 14 1918119 181 1996 [231][232]
115 Սմիթ, ՋոՋո Սմիթ Joe Smith Lakers1.jpg ԾՀ/
Կ
1975 Գոլդեն Սթեյթ Ուորիորս (1995—1998)
Ֆիլադելֆիա-76 (1998, 2006—2007)
Մինեսոտա Թիմբերվուլվզ
(1999—2000, 2001—2003)
Դետրոյթ Փիստոնս (2000—2001)
Միլոուքի Բաքս (2003—2006)
Դենվեր Նագեթս (2006)
Չիկագո Բուլս (2007—2008)
Կլիվլենդ Կավալիերս (2008, 2009)
Օկլահոմա Սիթի Թանդեր (2008—2009)
Ատլանտա Հոքս (2009—2010)
Նյու Ջերսի Նեթս (2010)
Լոս Անջելես Լեյքերս (2010—2011)
1030 16 1120811 208 [233][234]
116 Հիլ, ԳարնտԳարնտ Հիլ* Grant Hill 2007-12-08.jpg ԹՀ/
ՀՊ
1972 Դետրոյթ Փիստոնս (1994—2000)
Օռլանդո Մեջիք (2000—2007)
Ֆինիքս Սանս (2007—2012)
Լոս Անջելես Կլիպերս (2012—2013)
1026 18 1713717 137 2018 [235][236]
116 Տեուս, ՌեջիՌեջի Տեուս Reggie Theus 1979.JPG ՀՊ/
Խ
1957 Չիկագո Բուլս (1978—1984)
Կանզաս Սիթի/ Սակրամենտո Քինգս (1984—1988)
Ատլանտա Հոքս (1988—1989)
Օռլանդո Մեջիք (1989—1990)
Նյու Ջերսի Նեթս (1990—1991)
1026 13 1901519 015 [237][238]
118 Ուեյդ, ԴուեյնԴուեյն Ուեյդ^ Dwyane Wade.jpg ՀՊ/
Խ
1982 Մայամի Հիթ (2003—2016, 2018—)
Չիկագո Բուլս (2016—2017)
Կլիվլենդ Կավալիերս (2017—2018)
1021 15+ 2262022 620 [239][240]
119 Դումարս, ՋոՋո Դումարս* Joe Dumars.jpg ՀՊ/
Խ
1963 Դետրոյթ Փիստոնս (1985—1999) 1018 14 1640116 401 2006 [241][242]
120 Փրինս, ԹեյշաունԹեյշաուն Փրինս Tayshaun Prince.jpg ԹՀ 1980 Դետրոյթ Փիստոնս (2002—2013)
Մեմֆիս Գրիզլիս (2013—2015)
Բոստոն Սելտիքս (2015)
Դետրոյթ Փիստոնս (2015)
Մինեսոտա Թիմբերվուլվզ (2015—2016)
1017 14 1127211 272 [243][244]
120 Մակդայես, ԱնտոնիոԱնտոնիո Մակդայես Mcdyess free throw.jpg ԾՀ/
Կ
1974 Դենվեր Նագեթս (1995—1997, 1998—2002)
Ֆինիքս Սանս (1997—1998, 2004)
Նյու Յորք Նիքս (2003—2004)
Դետրոյթ Փիստոնս (2004—2009)
Սան Անտոնիո Սփըրս (2009—2011)
1015 15 1222712 227 [245][246]
121 Օ Նիլ, ՋերմեյնՋերմեյն Օ Նիլ Jermaine O'Neal smiling.jpg ԾՀ/
Կ
1978 Պորտլենդ Թրեյլ Բլեյզերս (1996—2000)
Ինդիանա Փեյսերս (2000—2008)
Տորոնտո Ռեպտորս (2008—2009)
Մայամի Հիթ (2009—2010)
Բոստոն Սելտիքս (2010—2012)
Ֆինիքս Սանս (2012—2013)
Գոլդեն Սթեյթ Ուորիորս (2013—2014)
1011 18 1330913 309 [247][248]
123 Հարպեր, ՌոնՌոն Հարպեր Ron Harper.jpg ՀՊ/
Խ
1964 Կլիվլենդ Կավալիերս (1986—1989)
Լոս Անջելես Կլիպերս (1989—1994)
Չիկագո Բուլս (1994—1999)
Լոս Անջելես Լեյքերս (1999—2001)
1009 15 1391013 910 [249][250]
124 Մուհամեդ, ՆազրՆազր Մուհամեդ Nazr Mohammed.jpg Կ 1977 Ֆիլադելֆիա-76 (1998—2001)
Ատլանտա Հոքս (2001—2004)
Նյու Յորք Նիքս (2004—2005)
Սան Անտոնիո Սփըրս (2005—2006)
Դետրոյթ Փիստոնս (2006—2007)
Շառլոթ Հորնեթս (2007—2011)
Օկլահոմա Սիթի Թանդեր (2011—2012, 2016)
Չիկագո Բուլս (2012—2015)
1005 18 058275827 [251][252]
125 Լոնգ, ԳրանտԳրանտ Լոնգ Basketball player.svg ԾՀ 1966 Մայամի Հիթ (1988—1994)
Ատլանտա Հոքս (1994—1996, 1999)
Դետրոյթ Փիստոնս (1996—1998)
Վանկուվեր/ Մեմֆիս Գրիզլիս (1999—2002)
Բոստոն Սելտիքս (2003)
1003 15 095189518 [253][254]
126 Մերֆի, ՔելվինՔելվին Մերֆի* Calvin Murphy 1.jpg Խ/
ՀՊ
1948 Սան Դիեգո/ Հյուստոն Ռոքեթս (1970—1983) 1002 13 1794917 949 1993 [255][256]
126 Լեյսի, ՍեմՍեմ Լեյսի Sam Lacey 1971.JPG Կ 1948

2014
Ցինցինատի Ռոյալզ/ Կանզաս Սիթի Օմահա/ Կանզաս Սիթի Քինգս (1970—1981)
Նյու Ջերսի Նեթս (1981—1982)
Կլիվլենդ Կավալիերս (1982—1983)
1002 13 1030310 303 [257][258]
127 Բիբի, ՄայքՄայք Բիբի MikeBibbyMiamiHeat.jpg Խ 1978 Մեմֆիս Գրիզլիս (1999—2001)
Սակրամենտո Քինգս (2001—2008)
Ատլանտա Հոքս (2008—2011)
Վաշինգտոն Վիզարդս (2011)
Մայամի Հիթ (2011)
Նյու Յորք Նիքս (2011—2012)
1001 14 1469814 698 [259][260]
127 Օգմոն, ՍթեյսիՍթեյսի Օգմոն Stacey Augmon in 2009.jpg ՀՊ/
ԹՀ
1968 Ատլանտա Հոքս (1991—1996)
Դետրոյթ Փիստոնս (1996—1997)
Պորտլենդ Թրեյլ Բլեյզերս (1997—2001)
Շառլոթ Հորնեթս (2001—2002)
Նյու Օռլեանս Պելիկանս (2002—2004)
Օռլանդո Մեջիք (2004—2006)
1001 15 079907990 [261][262]
129 Ռայս, ԳլենԳլեն Ռայս Glen Rice 2010 (cropped).jpg ԹՀ 1967 Մայամի Հիթ (1989—1995)
Շառլոթ Հորնեթս (1995—1998)
Լոս Անջելես Լեյքերս (1999—2000)
Նյու Յորք Նիքս (2000—2001)
Հյուստոն Ռոքեթս (2001—2003)
Լոս Անջելես Կլիպերս (2003—2004)
1000 15 1833618 336 [263][264]

Տես նաև[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. «NBA & ABA Career Leaders and Records for Games»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  2. «Guidelines For Nomination and Election Into the Naismith Memorial Basketball Hall of Fame» (անգլերեն)։ Hoophall.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2009-09-04-ին։ Վերցված է 2013-03-13 
  3. «Naismith Memorial Basketball Hall of Fame Class of 2016 Announcement presented by Haggar Clothing Company»։ hoophall.com (անգլերեն)։ Basketball Hall of Fame։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2016-04-17-ին։ Վերցված է 2016-04-04 
  4. «Naismith Memorial Basketball Hall of Fame» (անգլերեն)։ Hoophall.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2013-03-16-ին։ Վերցված է 2013-03-13 
  5. «Robert Parish»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  6. «Robert Parish Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  7. «Kareem Abdul-Jabbar»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  8. «Kareem Abdul-Jabbar Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  9. «John Stockton»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  10. «John Stockton Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  11. «Dirk Nowitzki»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  12. «Dirk Nowitzki Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  13. «Karl Malone»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  14. «Karl Malone Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  15. «Kevin Garnett»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  16. «Kevin Garnett Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  17. «Vince Carter»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  18. «Vince Carter Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  19. «Kevin Willis»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  20. «Kevin Willis Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  21. «Jason Terry»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  22. «Jason Terry Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  23. «Tim Duncan»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  24. «Tim Duncan Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  25. «Jason Kidd»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  26. «Jason Kidd Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  27. «Reggie Miller»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  28. «Reggie Miller Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  29. «Clifford Robinson»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  30. «Clifford Robinson Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  31. «Kobe Bryant»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  32. «Kobe Bryant Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  33. «Paul Pierce»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  34. «Paul Pierce Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  35. «Gary Payton»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  36. «Gary Payton Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  37. «Moses Malone»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  38. «Moses Malone Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  39. «Buck Williams»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  40. «Buck Williams Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  41. «Jamal Crawford»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  42. «Jamal Crawford Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  43. «Andre Miller»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  44. «Andre Miller Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  45. «Elvin Hayes»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  46. «Elvin Hayes Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  47. «Ray Allen»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  48. «Ray Allen Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  49. «Mark Jackson»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  50. «Mark Jackson Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  51. «Derek Fisher»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  52. «Derek Fisher Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  53. «Sam Perkins»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  54. «Sam Perkins Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  55. «Charles Oakley»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  56. «Charles Oakley Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  57. «A.C. Green»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  58. «A.C. Green Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  59. «Joe Johnson»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-07-06 
  60. «Joe Johnson Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-07-06 
  61. «Terry Porter»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  62. «Terry Porter Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  63. «John Havlicek»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  64. «John Havlicek Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  65. «Otis Thorpe»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  66. «Otis Thorpe Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  67. «Paul Silas»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-05-01 
  68. «Paul Silas Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  69. «Hakeem Olajuwon»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  70. «Hakeem Olajuwon Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  71. «Tony Parker»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  72. «Tony Parker Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  73. «Steve Nash»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  74. «Steve Nash Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  75. «Pau Gasol»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-04-30 
  76. «Pau Gasol Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-04-30 
  77. «Dale Ellis»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  78. «Dale Ellis Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  79. «Juwan Howard»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  80. «Juwan Howard Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  81. «Shaquille O'Neal»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  82. «Shaquille O'Neal Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  83. «Derek Harper»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  84. «Derek Harper Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  85. «Eddie Johnson»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  86. «Eddie Johnson Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  87. «Dikembe Mutombo»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  88. «Dikembe Mutombo Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  89. «Alex English»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  90. «Alex English Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  91. «Patrick Ewing»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  92. «Patrick Ewing Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  93. «Terry Cummings»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  94. «Terry Cummings Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  95. «Richard Jefferson»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2015-03-28 
  96. «Richard Jefferson Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2015-03-28 
  97. «Scottie Pippen»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  98. «Scottie Pippen Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  99. «LeBron James»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  100. «LeBron James Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  101. «James Edwards»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  102. «James Edwards Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  103. «Horace Grant»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  104. «Horace Grant Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  105. «Shawn Marion»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  106. «Shawn Marion Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  107. «Johnny Newman»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  108. «Johnny Newman Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  109. «Tree Rollins»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  110. «Tree Rollins Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  111. «Jerome Kersey»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  112. «Jerome Kersey Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  113. «Kyle Korver»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  114. «Kyle Korver Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  115. «Michael Cage»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  116. «Michael Cage Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  117. «Danny Schayes»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  118. «Danny Schayes Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  119. «Detlef Schrempf»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  120. «Detlef Schrempf Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  121. «Vlade Divac»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  122. «Vlade Divac Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  123. «Hal Greer»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  124. «Hal Greer Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  125. «Tyson Chandler»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  126. «Tyson Chandler Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  127. «Rick Mahorn»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  128. «Rick Mahorn Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  129. «Zach Randolph»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  130. «Zach Randolph Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  131. «Kurt Thomas»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  132. «Kurt Thomas Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  133. «Rasheed Wallace»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  134. «Rasheed Wallace Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  135. «Tom Chambers»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  136. «Tom Chambers Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  137. «Robert Horry»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  138. «Robert Horry Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  139. «Jack Sikma»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  140. «Jack Sikma Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  141. «Michael Finley»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  142. «Michael Finley Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  143. «Herb Williams»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  144. «Herb Williams Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  145. «Maurice Cheeks»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  146. «Maurice Cheeks Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  147. «Dennis Johnson»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  148. «Dennis Johnson Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  149. «Dale Davis»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  150. «Dale Davis Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  151. «Rod Strickland»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  152. «Rod Strickland Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  153. «Mark West»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  154. «Mark West Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  155. «P.J. Brown»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  156. «P.J. Brown Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  157. «Ben Wallace»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  158. «Ben Wallace Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  159. «Clyde Drexler»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  160. «Clyde Drexler Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  161. «Andre Iguodala»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2015-04-14 
  162. «Andre Iguodala Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2015-04-14 
  163. «Antawn Jamison»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  164. «Antawn Jamison Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  165. «Dell Curry»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  166. «Dell Curry Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  167. «Jeff Hornacek»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  168. «Jeff Hornacek Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  169. «Lenny Wilkens»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  170. «Lenny Wilkens Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  171. «Dominique Wilkins»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  172. «Dominique Wilkins Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  173. «Charles Barkley»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  174. «Charles Barkley Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  175. «Byron Scott»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  176. «Byron Scott Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  177. «Michael Jordan»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  178. «Michael Jordan Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  179. «Zaza Pachulia»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2018-01-23 
  180. «Zaza Pachulia Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2018-01-23 
  181. «Bill Laimbeer»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  182. «Bill Laimbeer Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  183. «Caldwell Jones»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  184. «Caldwell Jones Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  185. «Tyrone Corbin»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  186. «Tyrone Corbin Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  187. «Carmelo Anthony»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-12-15 
  188. «Carmelo Anthony Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-12-15 
  189. «Boris Diaw»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2016-11-19 
  190. «Boris Diaw Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2016-11-19 
  191. «Olden Polynice»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  192. «Olden Polynice Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  193. «Elton Brand»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  194. «Elton Brand Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  195. «Johnny Green»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  196. «Johnny Green Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  197. «Manu Ginobili»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2014-01-05 
  198. «Manu Ginobili Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2014-01-05 
  199. «Avery Johnson»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  200. «Avery Johnson Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  201. «Don Nelson»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  202. «Don Nelson Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  203. «Shawn Kemp»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  204. «Shawn Kemp Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  205. «Rashard Lewis»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  206. «Rashard Lewis Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  207. «Leroy Ellis»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  208. «Leroy Ellis Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  209. «Wilt Chamberlain»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  210. «Wilt Chamberlain Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  211. «Dwight Howard»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  212. «Dwight Howard Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  213. «Elden Campbell»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  214. «Elden Campbell Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  215. «Walt Bellamy»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  216. «Walt Bellamy Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  217. «Chauncey Billups»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  218. «Chauncey Billups Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  219. «Danny Ainge»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  220. «Danny Ainge Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  221. «Oscar Robertson»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  222. «Oscar Robertson Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  223. «David West»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2018-01-06 
  224. «David West Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2018-01-06 
  225. «Walter Davis»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  226. «Walter Davis Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  227. «Chet Walker»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  228. «Chet Walker Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  229. «Mike Miller»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  230. «Mike Miller Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  231. «Gail Goodrich»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  232. «Gail Goodrich Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  233. «Joe Smith»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  234. «Joe Smith Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  235. «Grant Hill»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  236. «Grant Hill Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  237. «Reggie Theus»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  238. «Reggie Theus Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  239. «Dwyane Wade»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2014-04-17 
  240. «Dwyane Wade Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2014-04-17 
  241. «Joe Dumars»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  242. «Joe Dumars Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  243. «Tayshaun Prince»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2016-02-01 
  244. «Tayshaun Prince Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2016-02-01 
  245. «Antonio McDyess»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  246. «Antonio McDyess Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  247. «Jermaine O'Neal»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  248. «Jermaine O'Neal Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  249. «Ron Harper»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  250. «Ron Harper Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  251. «Nazr Mohammed»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2015-04-16 
  252. «Nazr Mohammed Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2015-04-16 
  253. «Grant Long»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  254. «Grant Long Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  255. «Calvin Murphy»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  256. «Calvin Murphy Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  257. «Sam Lacey»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  258. «Sam Lacey Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  259. «Mike Bibby»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  260. «Mike Bibby Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  261. «Stacey Augmon»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  262. «Stacey Augmon Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  263. «Glen Rice»։ basketball-reference.com (անգլերեն)։ Sports Reference LLC։ Վերցված է 2013-03-13 
  264. «Glen Rice Summary Stats»։ basketball.realgm.com (անգլերեն)։ RealGM, LLC։ Վերցված է 2013-03-13 


Արտաքին հղումներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]