Ֆիլմերի ցանկ ըստ DC Comics-ի կոմիքսների

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից

Խաղարկային և անիմացիոն ֆիլմեր, որոնք հիմնված են DC Comicsկոմիքսների վրա:

Խաղային ֆիլմեր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Տարի Անվանում Ստուդիա Ծանոթագրություն
1950 Ատոմային մարդը Սուպերմենի դեմ Columbia Pictures 1948 թվականի կապված է Սուպերմենի մասին ֆիլմ-սերիալի հետ
1951 Սուպերմեն և խլուրդ-մարդիկ Lippert Pictures 1948 թվականի կապված է Սուպերմենի մասին ֆիլմ-սերիալի, ինչպես նաև Ատոմային մարդը Սուպերմենի դեմ ֆիլմի հետ
1954 Սուպերմենի խնայողության օրը ԱՄՆ-ի ֆինանսների նախարարություն Կարճամետրաժ պետական ֆիլմ հանրության սեփականությունում
1966 Բեթմեն 20th Century Fox Կապված է «Բեթմեն» ֆիլմի 1960-ական թվականներին
1974 Հրաշք-կինը Warner Bros.
1975 Սա ծիտ է, սա ինքնաթիռ է, սա Սուպերմենն է Հեռուստատեսային ադապտացիա Բրոդեյվյան մյուղիքլի 1965 թվականներին
1978 Սուպերմեն Օսկարի մրցանակ և 3 նոմինացիա
1980 Սուպերմեն 2
1982 Ճահճային գազանը Embassy Pictures
1983 Սուպերմեն 3 Warner Bros.
1984 Սուպերգրլ
Ջունգլիների թագուհի Շինա Columbia Pictures
1987 Ոգի Warner Bros.
Սուպերմեն 4։ Խաղաղության համար պայքարը Warner Bros./Golan-Globus/Cannon Films.
1989 Ճահճային գազանի վերադարձը Lightyear Entertainment
Բեթմեն Warner Bros. Օսկարի մրցանակ ամենալավ գեղանկարիչ-բեմադրող աշխատանքի համար
1990 Ֆլեշ Մի քանի սերիա սերիալից մոնտաժված էին ֆիլմի մեջ
1991 Ֆլեշ 2: Աճպարարի վրեժը
Ֆլեշ 3: Մահացու մորմը
1992 Բեթմենի վերադարձը Օսկարի 2 նոմինացիա
1994 Ստվեր Universal Pictures
1995 Հավիտյան Բեթմեն Warner Bros. Օսկարի 3 նոմինացիա
1997 Բեթմեն և Ռոբին
Պողպատ
2003 Ականավոր ջենթլմենների լիգան 20th Century Fox
2004 Կին-կատուն Warner Bros. / Village Roadshow Pictures
2005 Կոնստանտին: Խավարի տիրակալը Warner Bros./Village Roadshow Pictures/The Donners' Company/Batfilm Productions/3 Arts Entertainment Hellblazer կոմիքսների սերիաների հիման վրա
Բեթմեն։ Սկիզբը Warner Bros./DC Entertainment/Legendary Pictures/Syncopy Inc./Patalex III Productions Օսկարի նոմինացիա և մրցանակ
2006 Սուպերմենի վերադարձը Warner Bros./DC Entertainment/Legendary Pictures/Bad Hat Harry Productions «Սուպերմեն 2» ֆիլմի շարունակություն, Օսկարի նոմինացիա
Սուպերմեն 2: Ռիչարդ Դոնների տարբերակը Warner Bros. Վերահրատարակություն «Սուպերմենի 2» ֆիլմի հ, Միանգամից սուրս է եկել Վիդեոյի վրա
2008 Սև ասպետը Warner Bros./DC Entertainment/Legendary Pictures/Syncopy Inc. 2 Օսկարի նոմինացիա և 6 մրցանակ
Վրիժառուն Lions Gate Entertainment Sony Pictures Entertainment- ը ցրողն է ԱՄՆ - ի տարածքից դուրս
2009 Պահապանները Warner Bros./DC Entertainment/ Paramount Pictures/Legendary Pictures
2010 Ջոնա Հեկս Warner Bros./DC Entertainment/Legendary Pictures/Weed Road Pictures
ՌԵԴ Summit Entertainment/DC Entertainment
2011 Կանաչ լապտերը Warner Bros./DC Entertainment/De Line Pictures
2012 Խավարի ասպետը։ Լեգենդի վերածնունդը Warner Bros./DC Entertainment/Legendary Pictures/Syncopy Inc.
2013 Պողպատե մարդը Warner Bros./DC Entertainment/Legendary Pictures/Cruel and Unusual Films/Syncopy Inc. DC ընդլայնված կինեմատեգրաֆիկ աշխարհի առաջին ֆիլմը
ՌԵԴ 2 Summit Entertainment/DC Entertainment
2016 Բեթմենն ընդդեմ Սուպերմենի։ Արդարության արշալույսին Warner Bros./DC Entertainment/RatPac Entertainment/Cruel and Unusual Films/Atlas Entertainment
Ինքնասպանների ջոկատ Warner Bros./DC Entertainment/RatPac Entertainment/Atlas Entertainment
Շուտով
2017 Հրաշք-կին Warner Bros./DC Entertainment/RatPac Entertainment/Atlas Entertainment/Cruel and Unusual Films Էկրանավորումը կլինի 2 հուսնիսի 2017 թվականին.
Արդարության լիգա Էկրանավորումը կլինի 17 նոյեմբեր 2017 թվականին
2018 Ֆլեշ Warner Bros./DC Entertainment/RatPac Entertainment Էկրանավորումը կլինի 16 մարտ 2018 թվականին
Աքվամեն Warner Bros./DC Entertainment/RatPac Entertainment/Cruel and Unusual Films Էկրանավորումը կլինի 26 հուլիս 2018 թվականին
Բեթմեն Warner Bros./DC Entertainment/RatPac Entertainment Էկրանավորումը կլինի 5 հոկտեմբեր 2018 թվականին
2019 Շազամ Warner Bros./DC Entertainment/RatPac Entertainment/New Line Cinema Էկրանավորումը կլինի 4 ապրիլ 2019 թվականին
Արդարության լիգա։ մաս 2 Warner Bros./DC Entertainment/RatPac Entertainment/Cruel and Unusual Films Էկրանավորումը կլինի 14 հունիս 2019 թվականին
Ինքնասպանների ջոկատ։ մաս 2 Warner Bros./DC Entertainment/RatPac Entertainment/Atlas Entertainment Էկրանավորումը կլինի 1 նոյեմբեր 2019 թվականին
2020 Կիբօրգ Warner Bros./DC Entertainment/RatPac Entertainment Էկրանավորումը կլինի 2 ապրիլ 2020 թվականին
Կանաչ լապտերների կորպուս Էկրանավորումը կլինի 24 հուլիս 2020 թվականին
TBA Հարլի Քվին / Գիշատիչ թռչուններ
Բուսթեր Գոլդը և կապույտ խավարասերը
Լոբո
Խավարային աշխարհ
Պողպատե մարդ։ մաս 2

DC - ի շտամպերը[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Տաի Ավանում Ստուդիա Ծանոթագրություն
Paradox Press
2002 Անիծված ճանապարհ DreamWorks
2005 Արդարացված դաժանությունը New Line Cinema
Vertigo
2006 V — նշանակում է վենդետտա Warner Bros./Virtual Studios/Silver Pictures/Anarchos Productions Հիմնաված է Ալլան Մուրի նովելլի վրա
Շատրվան Warner Bros.
2007 Աստղային փոշի Paramount Pictures
2010 Անհաջողակներ Warner Bros./Dark Castle Entertainment
2013 Խելագար Մաքս։ Անիմացվախ կոմիքս DC Entertainment Մինի-սերիալ
2015 Խելագար Մաքս։ զասման ճանապարհ Warner Bros.
Շուտվ
TBA Ավազե մարդ Warner Bros./DC Entertainment/RatPac Entertainment/New Line Cinema
100 փամփուշտ Warner Bros./DC Entertainment/
Ականավոր ջենթլմենների լիգան 20th Century Fox./DC Entertainment

Մուլտֆիլմեր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Տարի Անվանում Ծանոթագրություն
1997 Բեթմեն և Սուպերմենը Բեթմեն մուլտֆիլմի շարունակությունը
1998 Բեթմենը և Միստեր Ֆրիզը
Գեն-13: Ծագման պրոեկտ
2000 Ապագայի Բեթմենը։ Ջոկերի վերադարձը Ապագայի Բեթմենը մուլտսերիալի շարունակությունը
2005 Բեթմենը դրակուլայի դեմ Բեթմեն մուլտֆիլմի շարունակությունը
2006 Սուպերմեն։Բրեյնայկի հարձակումը
2007 Սուպերմեն։ դատաստանի օրը
2008 Բեթմեն Գոթփմի ասպետը
2009 Հրաշք-կինը
Կանաչ լապտերը: առաջին թռիչքը
Սուպերմեն/Բեթմեն հասարակության թշնամիները
2010 Արդարության լիգա։ Երկու աշխարհի ճգնաժամը
Բեթմենը կարմիր գլխարկի տակ
Սուպերմեն/Բեթմեն Ապոկալիպսիս
2011 Գերնոր Սուպերմեն
Կանաչ լապտերը: Ադամանդյա ասպետները
2012 Սուպերմեն ընդդեմ էլիտայի
Սև ասպետի վերադարձը
2013
Արդարության լիգա։ Կոնֆլիկտի աղբյուրի պարադոկս
Սուպերմեն: Ամհաղթը
2014 Արդարության լիգա: Ժամանակի որոգայթը
Արդարության լիգա: պատերազմ
Բեթմենի տղան
Բեթմեն: Արկխամի վրա հարձակումը
2015 Արդարության լիգա: Ատլանտիդայի գահը
Բեթմենը ընդդեմ Ռոբինի
Անսահմանափակ Բեթմեն: Կենդանական բնազդները
Արդարության լիգա: աստվածներ և հրեշներ
Անսահմանափակ Բեթմեն: Հրեշային ջախջախումը
2016 Բեթմեն: կեղտոտ արյուն
Արդարության լիգա Երիտասարդ Տիտանների դեմ
Բեթմեն: մահացու կատակ
DC կին սուպերհերոսները: Տարվա հերոսները
Անսահմանափակ Բեթմեն: Роботы против Мутантов
Բեթմեն: Թիկնոցով խաչակիրի վերադարձը
Շուտով
2017 Մութ արդարության լիգա
Երիտասարդ Տիտանները: Հուդայի պայմանագիրը
Բեթմեն և Հարլի Քվինն
TBA Բեթմեն: Հաշ
Բեթմեն: Մահ ընտանիքում
Սուպերմեն: Կարմիր որդին
Հարշք կին