Տեխասի բարձր շենքերի ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Տեխասի բարձր շենքերի ցուցակը, բարձրահարկ շենքեր Տեխաս նահանգում:

Կառուցված շենքերը[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Այս ցուցակում նշված են ամենաբարձր Տեխաս նահանգի շենքերը 180 մետրից ոչ պակաս:

Անուն Նկարները Քաղաք Բարձրություն, մ Հարկերը Կառուցման տարին Նշումներ
1 JPMorgan Chase Tower Chase Tower, a block away.jpg Հյուստոն 305 75 1982
2 Wells Fargo Plaza Wells Fargo Bank Plaza, Houston, from base.jpg Հյուստոն 302 71 1983
3 Bank of America Plaza Bank of America Plaza - Dallas.jpg Դալաս 281 72 1985
4 Williams Tower WiliamsTowerFromStreet.jpg Հյուստոն 275 64 1983
5 Renaissance Tower 120px Դալաս 270 56 1974
6 Bank of America Center Bank One Center.jpg Դալաս 240 60 1987 [1][2]
6 Bank of America Center Bank of America Center Houston 1.jpg Հյուստոն 240 56 1983 [3][4]
8 Heritage Plaza Heritage Plaza Building Houston Texas.jpg Հյուստոն 232 53 1987 [5][6]
9 Enterprise Plaza EnterprisePlazaHoustonTX.JPG Հյուստոն 230 55 1980 [7][8]
10 CenterPoint Energy Plaza Centerpoint energy plaza.jpg Հյուստոն 225 47 1974 [9][10]
10 JPMorgan Chase Tower (Դալաս) JPMorganChaseTower.png Դալաս 225 55 1987 [11][12]
12 Continental Center I ContinentalHQHoustonTX.JPG Հյուստոն 223 53 1984 [13][14]
13 Fulbright Tower Fulbright Tower.jpg Հյուստոն 221 52 1982 [15][16]
14 Fountain Place Fountain place.jpg Դալաս 219 62 или 63 1986 [17][18]
15 One Shell Plaza OneShellPlaza.jpg Հյուստոն 217 50 1971 [19][20]
16 1400 Smith Street Enron Complex.jpg Հյուստոն 211 50 1983 [21][22]
17 Trammell Crow Center Dallas Trammell Crow Center 2.jpg Դալաս 209 50 1985 [23][24]
18 Allen Center AllenCenterHoustonTX.JPG Հյուստոն 208 50 1980 [25][26]
18 Austonian TheAustonian.jpg Օսթին 208 56 2010 [27][28]
20 One Houston Center HoustonCenterComplex.JPG Հյուստոն 207 48 1978 [27][28]
21 First City Tower FirstCityTowerWasteManagement.JPG Հյուստոն 202 49 1981
22 1700 Pacific 1700 Pacific northside.jpg Դալաս 199 50 1983 [29][30]
23 Thanksgiving Tower Thanksgiving Tower.jpg Դալաս 196 50 1982 [31][32]
24 BG Group Place BPGroupplaceHouston.JPG Հյուստոն 192 46 2011 [33][34]
25 Energy Plaza Dallas Energy Plaza.jpg Դալաս 191 49 1983 [35][36]
25= Elm Place|Elm Place|en|Elm Place}} Dallas Elm Place.jpg Դալաս 191 52 1965 [37][38]
25 San Felipe Plaza SanFelipePlazaHouston.JPG Հյուստոն 191 45 1984 [39][40]
28 ExxonMobil Building ExxonMobilBuilding.JPG Հյուստոն 185 44 1963 [41][42]
29 1500 Louisiana Street Enron Complex.jpg Հյուստոն 183 40 2002 [43][44]
29 Republic Center Tower I Republic Tower I.JPG Դալաս 183 36 1954 [45][46]
31 Republic Center Tower II Republic II.jpg Դալաս 182 53 1964 [47][48]
32 American General Center AmericaTowerHoustonTX.JPG Հյուստոն 180 42 1983 [49][50]

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. «Comerica Bank Tower»։ SkyscraperPage.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-02-12-ին։ Վերցված է 2011-01-01 
  2. «Comerica Bank Tower»։ Emporis.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-02-12-ին։ Վերցված է 2011-05-14 
  3. «Bank of America Center»։ SkyscraperPage.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-05-22-ին։ Վերցված է 2011-01-01 
  4. «Bank of America Center»։ Emporis.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-05-22-ին։ Վերցված է 2011-05-14 
  5. «Heritage Plaza»։ SkyscraperPage.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-05-22-ին։ Վերցված է 2011-01-01 
  6. «Heritage Plaza»։ Emporis.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-05-22-ին։ Վերցված է 2011-05-14 
  7. «Enterprise Plaza»։ SkyscraperPage.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-05-22-ին։ Վերցված է 2011-01-01 
  8. «Enterprise Plaza»։ Emporis.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-05-22-ին։ Վերցված է 2011-05-14 
  9. «CenterPoint Energy Plaza»։ SkyscraperPage.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-05-22-ին։ Վերցված է 2011-01-01 
  10. «CenterPoint Energy Plaza»։ Emporis.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-05-22-ին։ Վերցված է 2011-05-14 
  11. «JPMorgan Chase Tower»։ SkyscraperPage.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-02-12-ին։ Վերցված է 2011-01-01 
  12. «JPMorgan Chase Tower»։ Emporis.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-02-12-ին։ Վերցված է 2011-05-14 
  13. «Continental Center I»։ SkyscraperPage.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-05-22-ին։ Վերցված է 2011-01-01 
  14. «Continental Center I»։ Emporis.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-05-22-ին։ Վերցված է 2011-05-14 
  15. «Fulbright Tower»։ SkyscraperPage.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-05-22-ին։ Վերցված է 2011-01-01 
  16. «Fulbright Tower»։ Emporis.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-05-22-ին։ Վերցված է 2011-05-14 
  17. «Fountain place»։ SkyscraperPage.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-02-12-ին։ Վերցված է 2011-01-01 
  18. «Fountain place»։ Emporis.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-02-12-ին։ Վերցված է 2011-05-14 
  19. «One Shell Plaza»։ SkyscraperPage.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-05-22-ին։ Վերցված է 2011-01-01 
  20. «One Shell Plaza»։ Emporis.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-05-22-ին։ Վերցված է 2011-05-14 
  21. «1400 Smith Street»։ SkyscraperPage.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-05-22-ին։ Վերցված է 2011-01-01 
  22. «1400 Smith Street»։ Emporis.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-05-22-ին։ Վերցված է 2011-05-14 
  23. «Trammell Crow Center»։ SkyscraperPage.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-02-12-ին։ Վերցված է 2011-01-01 
  24. «Trammell Crow Center»։ Emporis.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-02-12-ին։ Վերցված է 2011-05-14 
  25. «Allen Center»։ SkyscraperPage.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-05-22-ին։ Վերցված է 2011-01-01 
  26. «Allen Center»։ Emporis.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-05-22-ին։ Վերցված է 2011-05-14 
  27. 27,0 27,1 «One Houston Center»։ SkyscraperPage.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-05-22-ին։ Վերցված է 2011-01-01 
  28. 28,0 28,1 «One Houston Center»։ Emporis.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-05-22-ին։ Վերցված է 2011-05-14 
  29. «1700 Pacific»։ SkyscraperPage.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-02-12-ին։ Վերցված է 2011-01-01 
  30. «1700 Pacific»։ Emporis.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-02-12-ին։ Վերցված է 2011-05-14 
  31. «Thanksgiving Tower»։ SkyscraperPage.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-02-12-ին։ Վերցված է 2011-01-01 
  32. «Thanksgiving Tower»։ Emporis.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-02-12-ին։ Վերցված է 2011-05-14 
  33. «BG Group Place»։ SkyscraperPage.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-05-22-ին։ Վերցված է 2011-01-01 
  34. «BG Group Place»։ Emporis.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-05-22-ին։ Վերցված է 2011-05-14 
  35. «Energy Plaza»։ SkyscraperPage.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-02-12-ին։ Վերցված է 2011-01-01 
  36. «Energy Plaza»։ Emporis.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-02-12-ին։ Վերցված է 2011-05-14 
  37. «Elm Place»։ SkyscraperPage.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-02-12-ին։ Վերցված է 2011-01-01 
  38. «Elm Place»։ Emporis.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-02-12-ին։ Վերցված է 2011-05-14 
  39. «San Felipe Plaza»։ SkyscraperPage.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-05-22-ին։ Վերցված է 2011-01-01 
  40. «San Felipe Plaza»։ Emporis.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-05-22-ին։ Վերցված է 2011-05-14 
  41. «ExxonMobil Building»։ SkyscraperPage.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-05-22-ին։ Վերցված է 2011-01-01 
  42. «ExxonMobil Building»։ Emporis.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-05-22-ին։ Վերցված է 2011-05-14 
  43. «1500 Louisiana Street»։ SkyscraperPage.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-05-22-ին։ Վերցված է 2011-01-01 
  44. «1500 Louisiana Street»։ Emporis.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-05-22-ին։ Վերցված է 2011-05-14 
  45. «Republic Center Tower I»։ SkyscraperPage.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-02-12-ին։ Վերցված է 2011-01-01 
  46. «Republic Center Tower I»։ Emporis.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-02-12-ին։ Վերցված է 2011-05-14 
  47. «Republic Center Tower II»։ SkyscraperPage.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-02-12-ին։ Վերցված է 2011-01-01 
  48. «Republic Center Tower I»։ Emporis.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-02-12-ին։ Վերցված է 2011-05-14 
  49. «American General Center»։ SkyscraperPage.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-05-22-ին։ Վերցված է 2011-01-01 
  50. «American General Center»։ Emporis.com։ Արխիվացված օրիգինալից-ից 2012-05-22-ին։ Վերցված է 2011-05-14