Վիքիպեդիա:Վիքիպեդիաների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
↱
  • ՎՊ:ՎՑ

Այս էջի վիճակագրական տվյալները թարմացվում են պարբերաբար։
Բոլոր սյունակները վերադասավորվում են մեծացող և փոքրացող կարգով։

Բոլոր Վիքիպեդիաներն ըստ հոդվածների քանակի

Վերջին անգամ թարմացվել է 2022 թվականի սեպտեմբերի 25-ին՝ Երևանի ժամանակով 04:00-ին։ (Հայերեն Վիքիպեդիայի տվյալները թարմացվում են անմիջապես)

Ընդհանուր Հոդվածներ Էջեր Խմբագրումներ Ադմիններ Մասնակիցներ Ակտիվ
մասնակիցներ
Նիշքեր Խորք
64 085 113 261 932 704 3 432 054 194 4376 110 521 256 314 847 2 855 325 124.89


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
ԼեզուԼեզու (տեղական)ՎիքիՀոդվածԷջԽմբագրումԱդմինՄասնակիցԱՄՆիշքԽորք
ԱնգլերենEnglishen6 554 47156 589 2151 107 426 201103244 219 920120 587893 9881140.38
ՍեբուանոCebuanoceb6 125 63911 232 33134 885 062694 58318902.16
ԳերմաներենDeutschde2 727 7977 529 795224 940 6871883 998 35216 955128 53192.58
Շվեդերենsvenskasv2 553 5296 127 28451 119 22667836 2022113016.34
Ֆրանսերենfrançaisfr2 457 34212 201 903196 755 2061574 472 14917 16268 684253.57
ՀոլանդերենNederlandsnl2 102 0124 476 02162 865 811361 231 36035702017.91
Ռուսերենрусскийru1 855 7277 449 158125 378 760753 251 25410 443238 642152.91
Իսպաներենespañoles1 804 8697 735 234145 705 779636 646 40014 0130203.36
Իտալերենitalianoit1 772 9317 519 470129 274 3501232 296 1147594137 373180.62
Եգիպտական արաբերենمصرىarz1 601 8342 025 0767 362 0217191 33320614790.25
Լեհերենpolskipl1 536 6533 537 21468 102 6191001 192 827410026332.63
Ճապոներեն日本語ja1 344 3553 970 39191 419 349411 981 56114 82327 93987.86
Չինարեն中文zh1 307 2417 160 67973 496 955663 264 789836161 146205.79
ՎիետնամերենTiếng Việtvi1 276 47019 382 17369 077 56720881 278193824 662717.04
ՎարայերենWinaraywar1 265 9532 881 8076 288 040353 21884423.55
Ուկրաիներենукраїнськаuk1 197 2014 157 05237 113 94046645 3353230110 67554.57
Արաբերենالعربيةar1 187 4037 845 67859 234 584272 306 187467550 271237.4
Պորտուգալերենportuguêspt1 095 3345 419 64064 268 381542 809 328831258 484184.83
Պարսկերենفارسیfa930 3115 365 05435 541 239341 151 387515082 230150.54
Կատալաներենcatalàca711 0071 772 33730 627 85430429 010104215 67238.51
Սերբերենсрпски / srpskisr663 1753 992 72625 202 33619312 45874036 732159.11
ԻնդոնեզերենBahasa Indonesiaid629 3063 312 14421 672 015441 354 632316047 830118.92
Կորեերեն한국어ko606 9762 752 41133 281 78027753 893171612 724151.07
Նորվեգերենnorskno598 5791 704 99722 934 86045562 0731282445.96
Ֆիններենsuomifi539 0071 415 33320 749 59132523 778175371 10538.75
ԹուրքերենTürkçetr520 6192 418 85128 528 828241 428 968283637 710156.8
Հունգարերենmagyarhu512 8271 467 22525 246 32524513 1511599849759.6
Չեխերենčeštinacs510 4941 411 78621 670 69032590 2322162147.85
Չեչեներենнохчийнce484 090911 1008 704 763331 111573157.43
Սերբա-խորվաթերենsrpskohrvatski / српскохрватскиsh456 9864 644 57441 245 69112177 41519210 245745.68
Ռումիներենromânăro433 6042 627 59415 059 02217594 708925116 599146.73
Մին նանBân-lâm-gúzh-min-nan431 7891 063 7143 140 172654 429883356.32
Թաթարերենтатарча/tatarçatt417 674566 5183 547 256543 5648561250.8
Բասկերենeuskaraeu398 832829 4419 024 92412139 651283012.68
ՄալայերենBahasa Melayums360 5921 043 6085 662 05515300 42256619 58119.47
ԷսպերանտոEsperantoeo324 773724 7937 712 75216200 80732211 41416.14
Եբրայերենעבריתhe322 7251 349 15234 665 907321 006 359296874 574259.92
Հայերենհայերենhy293 364990 8478 500 97711125 00637611 38348.5
Դանիերենdanskda285 163910 60211 226 23325438 175822059.3
Բուլղարերենбългарскиbg284 719634 13011 512 32925313 25070352827.34
ՈւելսերենCymraegcy277 433418 57911 304 3301674 47711311 2776.99
Ազարերենتۆرکجهazb242 452572 5851 526 725538 5391052464.94
Սլովակերենslovenčinask242 138550 6997 417 74410223 138506021.87
Ղազախերենқазақшаkk232 285589 4993 075 90316122 04926810 54412.34
Էստոներենeestiet230 285543 9276 191 73834169 56646075821.12
ՄինանգկաբաուMinangkabaumin225 720385 6892 445 629516 280721773.18
Բելառուսերենбеларускаяbe223 209650 2784 204 03811122 007308325623.67
Պարզ անգլերենSimple Englishsimple218 946711 2438 432 346181 234 36311103659.94
ՀունարենΕλληνικάel213 472633 2299 666 68722372 360106718 55259.02
Խորվաթերենhrvatskihr212 961443 2616 463 75111279 68648421 05317.05
Լիտվերենlietuviųlt204 986502 2056 681 15010167 60333923 92227.97
Գալիսերենgalegogl190 054476 6566 179 3678129 18325931329.48
Ադրբեջաներենazərbaycancaaz188 089513 9096 638 93117254 11563822 21338.77
Սլովեներենslovenščinasl177 844440 9045 756 26222214 619332832428.56
Ուրդուاردوur177 7301 002 1375 151 97011151 41831012 701110.61
Ուզբեկերենoʻzbekcha/ўзбекчаuz176 653709 0762 897 8022079 575774213137.12
Վրացերենქართულიka163 165461 4764 407 5826143 98421414 87131.93
Նոր նորվեգերենnorsk nynorsknn162 873372 8383 394 84714122 5911601615.13
Հինդիहिन्दीhi152 8851 198 3985 639 0826716 21613893623220.06
Թայերենไทยth150 110980 61110 290 74315432 559107027 079321.23
Թամիլերենதமிழ்ta148 955468 6843 511 45131209 232287766634.52
ԼատիներենLatinala137 036276 0273 695 78021159 420170013.77
Մակեդոներենмакедонскиmk130 590525 5604 802 17912103 990201868283.58
Աստուրերենasturianuast130 290229 1983 717 55311107 76811509.35
Բենգալերենবাংলাbn127 943996 4216 111 18513389 696123115 655282.6
Կանտոներեն粵語zh-yue127 378287 1241 883 65513245 329253262910.32
Լատվիերենlatviešulv115 753470 0383 684 44113108 80831225 63973.43
Տաջիկերենтоҷикӣtg107 869263 2371 311 689636 4868448510.34
ԱֆրիկաանսAfrikaansaf104 787373 5802 521 41116153 704165961844.41
Բիրմաներենမြန်မာဘာသာmy103 828218 555760 0284104 32815029604.25
ՄալգաշերենMalagasymg94 921245 2531 047 876329 06946310.72
Բոսնիերենbosanskibs90 557368 2783 421 0319145 521171549187.37
Աքվիտաներենoccitanoc87 659156 6092 329 703448 745919339.2
Մարաթիमराठीmr86 924288 8742 175 11712146 82419519 14140.64
Ալբաներենshqipsq86 331264 2482 472 59711144 759206473239.74
Ստորին սաքսոներենPlattdüütschnds83 984162 722990 926449 2874305.35
Ղրղզերենкыргызчаky80 688110 505427 134433 5368926870.53
Մալայալամമലയാളംml79 375490 3333 722 49915164 2872696974203.5
Բելառուսերենбеларуская (тарашкевіца)be-tarask79 138227 3702 331 821476 720137190235.98
Թելուգուతెలుగుte78 564308 0883 656 58613115 37817712 950101.3
ՍուահիլիKiswahilisw75 110153 1601 247 2471455 81919522748.79
Բրետոներենbrezhonegbr74 310144 1622 009 574670 72099532112.32
Նևարիनेपाल भाषाnew72 352196 960849 005225 20615012.79
ՃավայերենJawajv71 512180 0501 596 487454 37598543020.43
Վենետիկերենvènetovec69 033140 5681 102 274532 303317248.42
ՀայիթերենKreyòl ayisyenht68 09882 179806 131328 7614200.42
ՊյեմոնտերենPiemontèispms66 402101 530855 656425 4544120692.36
Արևմտյան փենջաբերենپنجابیpnb66 152114 281608 495232 775571482.82
ՍունդաներենSundasu61 29697 448629 793728 594595452.25
ԼյուքսեմբուրգերենLëtzebuergeschlb61 133131 8712 395 665555 54277238124.32
Բաշկիրերենбашҡортсаba60 550170 4261 173 600735 73480145722.68
ԻռլանդերենGaeilgega57 59996 8931 100 512752 9998111285.29
Սիլեզերենślůnskiszl55 88969 194348 050321 9493600.29
Լոմբարդերենlombardlmo55 805124 8911 136 645538 11142443713.95
Քրդերենkurdîku55 465111 0161 100 753352 282995649.95
Իսլանդերենíslenskais54 967142 2671 764 5531987 407146321831.29
Չուվաշերենчӑвашлаcv49 82398 217764 454231 446555377.34
ԱրևմտաֆրիզերենFryskfy49 566151 0511 090 408843 78374761930.26
Սորանի քրդերենکوردیckb43 413187 099990 342752 007153161857.98
ԹագալոգTagalogtl43 223234 7211 968 29111124 7631391896164.6
Վու吴语wuu42 55656 274298 375479 268491320.55
Արագոներենaragonésan42 343128 7621 842 337668 96682151059.6
ՇոտլանդերենScotssco40 292146 342863 953496 4869969040.9
ԶազակիZazakidiq40 16560 575487 734325 172272092.08
Փենջաբերենਪੰਜਾਬੀpa38 728135 150613 131942 734100159428.12
ԻդոIdoio34 05750 171996 954533 8915604.45
Նեպալերենनेपालीne32 143103 8421 077 039559 18190126851.61
ՎոլապուկVolapükvo32 041159 4203 277 345232 569340324.91
ՅորուբաYorùbáyo31 86055 547555 824325 169821685.53
Գուջարաթիગુજરાતીgu29 980118 524827 934369 85180060.93
ԱլեմաներենAlemannischals29 11370 1981 017 551993 2348557128.87
Կաննադաಕನ್ನಡkn28 659131 0631 115 688476 9921692603108.69
ԲավարերենBoarischbar26 828108 749831 519363 91855132071.3
Սիցիլերենsicilianuscn26 22155 714733 272541 61043140716.65
Ինտերլինգուաinterlinguaia25 11839 122644 485645 0943645.12
Բիշնուպրիաবিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরীbpy25 08562 867887 912323 615144532.04
ԿեչուաRuna Simiqu23 07555 990650 263227 39043023.63
Մոնղոլերենмонголmn21 51198 389711 085378 763106147592.31
ՆավահոDiné bizaadnv20 62934 840296 652215 294187164.04
Ղրիմի թաթարերենqırımtatarcacrh20 60840 713179 155218 0633504.19
Մեգրելերենმარგალურიxmf19 69336 666188 293317 2283303.81
ՀաուսաHausaha18 66932 899174 014518 93512503.07
Սինհալերենසිංහලsi18 08980 468514 308358 99877311376.01
Ժեմատերենžemaitėškabat-smg17 11729 169355 924524 283241096.05
Օսերենиронos16 35260 316526 203322 7542915863.06
Հյուսիսային ֆարյորերենNordfriiskfrr16 23641 677233 408518 15332133813.75
Օրիյաଓଡ଼ିଆor16 01372 249464 796631 3214513279.34
Փուշթուپښتوps15 98855 313285 297128 11640173431.2
Գայելյան շոտլանդերենGàidhliggd15 92132 229567 341625 7943034718.47
Մին ԴոնգMìng-dĕ̤ng-ngṳ̄cdo15 57331 41090 421419 1122802.98
Իդիշייִדישyi15 39944 260579 953345 83347106246.03
Բուգիᨅᨔ ᨕᨘᨁᨗbug15 39619 644200 908112 3461500.78
ԻլոկաներենIlokanoilo15 36270 192392 526216 28019071.24
Սինդհիسنڌيsd15 25556 272240 562415 9102914530.91
Ամհարերենአማርኛam15 05745 982371 969239 73856176734.12
Յակուտերենсаха тылаsah14 76447 998385 619322 38142176540.71
ՆապոլերենNapulitanonap14 73123 720664 780327 9052528110.44
Վերին սորբերենhornjoserbscehsb13 83635 401377 637423 2093313325.91
Ֆարյորերենføroysktfo13 80040 297369 186327 13944033.78
ԼիմբուրգերենLimburgsli13 79465 668454 678726 7042362397.92
ԲանյումասաներենBasa Banyumasanmap-bms13 75230 213213 333115 0221846210.12
Մայթիլիमैथिलीmai13 72439 439229 926511 9133111520.47
Մազանդարաներենمازِرونیmzn13 45530 468166 057330 602282638.71
Էմիլիանո-ռոմանյոլոemiliàn e rumagnòleml13 01335 084152 636323 54931274212.52
ԱչեհերենAcèhace12 55026 516142 423324 3844106.65
ԲիկոլերենBikol Centralbcl12 41433 622235 334319 9464286520.43
Սանսկրիտसंस्कृतम्sa11 78770 679470 996435 79180445166.35
Դասական չինարեն文言zh-classical11 63397 716382 140695 059620214.15
Վալոներենwalonwa11 60627 345389 323422 4334061426.18
ԻնտերլինգուեInterlingueie11 37715 228152 318317 0762901.15
ՋենովերենLigurelij11 04026 650234 839814 61828717.62
Ասամերենঅসমীয়াas10 75173 808333 490534 981761720155.43
ԻգբոIgboig10 60016 23997 473514 1337601.7
ԶուլուերենisiZuluzu10 58423 99196 858117 8283206.48
Դաշտային Մարիերենолык марийmhr10 44827 361185 264113 19825017.74
Լեռնային մարիերենкырык марыmrj10 42618 738100 742110 0231603.42
ԱրևմտահայերենԱրեւմտահայերէնhyw10 27421 675195 6065752127011.11
Ֆիջիական հնդկերենFiji Hindihif10 26942 459272 599229 8412319263.09
Քհմերերենភាសាខ្មែរkm945933 319283 504636 717103104154.14
Հակ–Կա客家語/Hak-kâ-ngîhak944918 279122 578130 5772705.86
Տարանտիներենtarandíneroa-tara930617 658140 394210 867102886.4
ԿապամպանգանKapampanganpam884821 429295 886219 5162640327.92
ՇոնաchiShonasn880417 20899 166115 6462905.25
ՍոմալիերենSoomaaligaso855325 960241 532132 57682038.54
Հյուսիսային սոթոSesotho sa Leboanso852510 77449 870159181000.32
Ռուսիներենрусиньскыйrue841517 705131 733125 63227879.07
Բհոջպուրիभोजपुरीbh807369 513724 796230 0434153603.92
Հյուսիսային սաամիdavvisámegiellase780220 857301 013626 50427040.41
Էրզյաներենэрзяньmyv771726 402140 339411 88518031.16
Արևմտյան ֆլամանդերենWest-Vlamsvls765221 259309 482524 7791948046.03
Հոլանդական սաքսոներենNedersaksiesnds-nl759520 408321 531626 0322657144.84
ՄաորիMāorimi750913 593154 125216 8343307.44
Սարդիներենsardusc734216 461177 904422 1163415016.67
ՆահուատլNāhuatlnah727019 584503 970320 8403017073.83
ԹումբուկաchiTumbukatum7101983136 442272372600.55
Վեպսերենvepsän kel’vep669731 246153 300114 55429065.93
Գան贛語gan649133 497394 981138 8031657204.11
ԿաբիլերենTaqbaylitkab645315 926106 052212 14020014.35
Գելերենگیلکیglk644213 90762 488314 379138076.03
ԹուրքմեներենTürkmençetk643815 931231 855324 9883332031.64
Վիրուերենvõrofiu-vro635312 232177 405413 2832118812.42
Կորսիկերենcorsuco625514 865379 920220 04244048.43
Տիբեթերենབོད་ཡིགbo601217 584139 964126 68720029.49
Աբխազերենаԥсшәаab599920 415118 899217 89320933.63
ՄեներենGaelggv565921 439313 124318 21321184113.57
Ֆրանկո-պրովանսերենarpetanfrp563015 575215 691214 85422043.21
Կոռներենkernowekkw556011 820199 770213 84225621.42
Կոմիերենкомиkv549116 803139 945113 32821035.35
ՊիկարդերենPicardpcd544310 58368 949315 94225495.81
Քաշուբերենkaszëbsczicsb54368729186 057315 5251907.82
Ույղուրերենئۇيغۇرچە / Uyghurcheug540215 026154 786119 9853924132.7
Ուդմուրտերենудмуртudm534217 546121 656413 89122936.19
ԶեյլանդերենZeêuwszea526210 014122 341312 1511619.96
ԱյմարերենAymar aruay5029863295 661115 4412305.69
ԳուարանիAvañe'ẽgn495011 425121 505216 61633018.2
ՄալթայերենMaltimt493719 408280 485520 339321143124.17
ՆորմաներենNouormandnrm483610 379219 312212 43415027.76
ԲանջարերենBanjarbjn465522 59877 441212 89643150.92
Լեզգիերենлезгиlez430713 06786 75739868181027.47
ՍաթերլանդֆրիզերենSeelterskstq406610 700121 211512 6031542930.16
Լաոսերենລາວlo402612 31395 126115 57638032.73
Ֆրանկո-պրովանսերենMirandésmwl388410 22298 760112 28320025.73
Ֆրիուլիերենfurlanfur37678614170 523213 3182931832.77
Ռոմանշերենrumantschrm37569599163 158318 680235141.13
Հին անգլերենÆngliscang375116 679206 4642118 38446299147.04
ԿինյառուանդաIkinyarwandarw3618973487 443111 29539025.67
ՍեֆարդերենLadinolad360512 947208 951519 7811923108.38
Գոան կոնկանիगोंयची कोंकणी / Gõychi Konknnigom35579063206 4703872815054.59
Պերմյակ կոմիերենперем комиkoi344211 07959 8471793713026.59
Էքստրեմադուրերենestremeñuext33927587116 326116 15220023.45
Թուվայերենтыва дылtyv336811 29743 5621814813021.37
Ստորին սորբերենdolnoserbskidsb332911 205143 021117 32718071.44
Լինգալաlingálaln32888595121 930411 922283236.96
Ավարերենаварav317514 83683 586213 45427076
ՉավականոChavacano de Zamboangacbk-zam31318248110 140213 58718035.67
Մալդիվերենދިވެހިބަސްdv302011 209130 095323 4632193285.34
ՌիփյուարերենRipoarischksh291610 5431 606 880321 4541801042.68
ԳագաուզերենGagauzgag2805659367 817112 78614018.76
ՊապյամենտուPapiamentupap2787612691 662213 45020021.48
Բուրյաթերենбуряадbxr277311 04669 983113 94421956.39
Պֆալցի գերմաներենPälzischpfl2740691690 086410 8538030.26
ՊանագասինաներենPangasinanpag2562880473 2991761810049.42
Պալիपालिpi25474641101 687266805114.81
ՀավայիերենHawaiʻihaw2464553796 614115 21021027.14
Քաշմիրերենकॉशुर / کٲشُرks2262900564 9292944922964.07
ԹվիTwitw2145511594 155214 00223035.29
Ղարաչայ-բալկարերենкъарачай-малкъарkrc205714 327106 22929726130263.82
Կալմիկերենхальмгxal204711 90385 14219309160165.83
Մոկշաներենмокшеньmdf204012 01665 15238591130129.66
ԿարակալպակերենQaraqalpaqshakaa2025530147 469210 35044323.44
Ժոն–գուաVahcuenghza2010414339 3691981114010.7
Փենսիլվանիայի գերմաներենDeitschpdc19375841105 186130 55018073.15
Տոնգերենlea faka-Tongato1909533441 6132929481225.11
Արամեերենܐܪܡܝܐarc1862643895 408218 90713089.5
ՆաուրուերենDorerin Naoerona1661488589 573111 55316469.08
ՎոլոֆWolofwo16505371104 540314 01015098.99
Կաբարդիներենадыгэбзэkbd1595674243 716191839067.52
ՆովիալNovialnov15224416177 770310 885190145.54
Տեթումtetuntet1503391166 6402896712043.74
ԿիկույուGĩkũyũki1502307620 695180261207.39
ԳանդաLugandalg1447485726 9041723117030.76
ԲիսլամաBislamabi1397330642 191212 21715023.83
Թոք փիսինTok Pisintpi1351568086 640212 457110156.62
Լոջբաներենla .lojban.jbo13055718111 684215 12290223.35
Առոմաներենarmãneashtiroa-rup12984308205 393113 073150256.39
ՖիջիերենNa Vosa Vakavitifj1274363135 460184089033.43
Լակերենлаккуlbe126414 74150 34527845160388.26
ԿոնգոKongokg1256290743 808110 04913026.04
ՔոսաisiXhosaxh1241383533 973111 84823038.7
Թայիթիերենreo tahitity1217299353 090269065037.78
Հին սլավոներենсловѣньскъ / ⰔⰎⰑⰂⰡⰐⰠⰔⰍⰟcu1172557082 672223 216160209.01
ՍրանանտոնգոSranantongosrn1113273139 1781708110030.32
ՕրոմոOromooom1094374938 100195568059.86
ՍամոաներենGagana Samoasm1065330042 7021968213056.99
ՉերոկիᏣᎳᎩchr1020389546 196121 99611094.23
Լատգալերենlatgaļultg1015322335 340167387051.89
ՆյանջաChi-Chewany924401338 15129446170106.25
ՆորֆոլկNorfuk / Pitkernpih893332644 197110 55315098.64
Գոթերեն𐌲𐌿𐍄𐌹𐍃𐌺got866380846 154117 842130139.88
Հարավային սոթոSesothost845425928 48319494120109.17
ԹսվանաSetswanatn784387128 91829317164115.82
Բամբարաbamanankanbm775314840 50429933120120.63
ՎենդաTshivendave748223619 3131725511034.18
Գնչուերենromani čhibrmy730270250 255116 464140135.73
ԹսոնգաXitsongats720376636 7022888990174.42
ՇերոկիTsetsêhestâhesechy663226224 167110 65910062.14
Ռունդիikirundirn620245023 120190197082.21
Ինուկտիտուտᐃᓄᒃᑎᑐᑦ/inuktitutiu595318744 536217 109100265.19
ԱքանAkanak591244528 949112 61290116.52
ՍուաթիSiSwatiss579242138 11037680120159.32
ՖուլաFulfuldeff555258425 44717948160131.62
ՉամորուChamoruch543250222 863114 498140118.94
ՊոնտերենΠοντιακάpnt481204035 1521952970181.02
ԻնուպուաIñupiatunik445261637 9982798980345.72
Էվեeʋegbeee445316850 336313 347230594.93
ՍանգոSängösg312198420 57726013110297.85
Կալաալիսուտkalaallisutkl244226274 498212 3621002252.76
Տիգրինյաትግርኛti238273623 89728513130962.18
Ջոնգքհաཇོང་ཁdz229229529 45219283901044.53
ՔրիNēhiyawēwin / ᓀᐦᐃᔭᐍᐏᐣcr158216237 478216 8501702788.7
Հյուսիսային լուրերենلۊری شومالیlrc1237140 064150370032915630.99

Տես նաև