Վիքիպեդիա:Վիքիպեդիաների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
↱ ՎՊ:ՎՑ

Այս էջի վիճակագրական տվյալները թարմացվում են պարբերաբար։
Բոլոր սյունակները վերադասավորվում են մեծացող և փոքրացող կարգով։

Բոլոր Վիքիպեդիաներն ըստ հոդվածների քանակի

Վերջին անգամ թարմացվել է 2019 թվականի օգոստոսի 18-ին՝ Երևանի ժամանակով 03:59-ին։ (Հայերեն Վիքիպեդիայի տվյալները թարմացվում են անմիջապես)

Ընդհանուր Հոդվածներ Էջեր Խմբագրումներ Ադմիններ Մասնակիցներ Ակտիվ
մասնակիցներ
Նիշքեր Խորք
50 847 344 205 644 711 2 620 854 652 4367 83 752 230 283 348 2 637 725 118.12


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
ԼեզուԼեզու (տեղական)ՎիքիՀոդվածԷջԽմբագրումԱդմինՄասնակիցԱՄՆիշքԽորք
ԱնգլերենEnglishen5 911 58848 357 888906 583 659114936 942 056122 062880 598966.52
ՍեբուանոCebuanoceb5 359 1709 436 65428 342 835660 27218701.74
Շվեդերենsvenskasv3 748 7317 736 07746 121 18459685 180219506.74
ԳերմաներենDeutschde2 333 4646 528 101190 105 4981903 255 65518 520130 49294.1
Ֆրանսերենfrançaisfr2 132 12210 288 468161 439 4201613 524 45316 13058 670229.63
ՀոլանդերենNederlandsnl1 975 7974 111 11554 235 657421 013 98737312115.41
Ռուսերենрусскийru1 563 0455 969 347101 359 718882 576 99310 652220 392134.94
Իտալերենitalianoit1 547 7596 332 851106 897 2351091 858 3807828139 876161.34
Իսպաներենespañoles1 538 3406 759 452117 868 703725 519 50215 1130200.87
Լեհերենpolskipl1 351 1463 078 22857 066 987101975 889402427130.29
ՎարայերենWinaraywar1 263 6922 877 5226 202 544342 28291423.52
ՎիետնամերենTiếng Việtvi1 231 78615 038 87154 880 62021687 305196032 325458.5
Ճապոներեն日本語ja1 164 1493 449 83773 686 169401 516 56113 46785 61482.34
Չինարեն中文zh1 070 3035 876 16855 398 440822 789 267861851 973190.08
Պորտուգալերենportuguêspt1 012 4984 878 28055 836 626762 286 855544853 155166.85
Ուկրաիներենукраїнськаuk928 3072 814 84225 843 50145466 5922651101 21337.92
Արաբերենالعربيةar918 1055 454 12937 507 020261 699 674448732 736167.86
Պարսկերենفارسیfa687 7004 401 43826 745 54430846 785496858 325177.21
Սերբերենсрпски / srpskisr623 1623 803 38322 055 40516248 45176931 844151.03
Կատալաներենcatalàca619 9091 526 68821 684 76521330 699107611 58430.39
Նորվեգերենnorskno516 8791 408 81219 641 15743469 2921098441.51
ԻնդոնեզերենBahasa Indonesiaid500 3192 592 93515 430 024361 080 673255060 072104.1
Ֆիններենsuomifi466 5601 251 27718 294 55135425 473160357 25841.36
Կորեերեն한국어ko465 8812 142 94124 679 47324578 499204614 944149.24
Հունգարերենmagyarhu455 6031 315 44921 554 68931421 388163314 75658.36
Սերբա-խորվաթերենsrpskohrvatski / српскохрватскиsh449 8764 618 24740 894 16011138 1401989973760.21
Չեխերենčeštinacs433 3201 204 60917 533 42432463 2652018146.11
Ռումիներենromânăro400 0902 139 07912 980 84218487 33686137 194114.64
Բասկերենeuskaraeu337 471680 7447 021 55712102 812210010.67
ԹուրքերենTürkçetr332 1381 663 46020 829 466231 040 45572332 525201.18
ՄալայերենBahasa Melayums328 743908 8944 610 44716240 64850921 63015.8
ԷսպերանտոEsperantoeo262 980586 1726 662 35319161 620359621817.17
Հայերենհայերենhy256 804852 6546 485 3091188 229639776040.95
Բուլղարերենбългарскиbg254 733565 7979 554 42626256 04269859325.18
Դանիերենdanskda251 747833 83110 003 63424360 239890064.14
Եբրայերենעבריתhe248 4981 053 18126 039 01239545 341302158 659259.25
Սլովակերենslovenčinask230 821507 9416 858 8689176 636503019.46
Մին նանBân-lâm-gúzh-min-nan228 307742 1421 931 498539 3917236213.18
Ղազախերենқазақшаkk224 830537 9712 702 8691788 97514196729.75
ՄինանգկաբաուMinangkabaumin222 898322 9441 644 93459322461101.03
Չեչեներենнохчийнce221 063247 9563 003 552320 607433220.18
Խորվաթերենhrvatskihr208 501520 3105 291 37616222 92951417 21322.74
Էստոներենeestiet200 377484 6055 420 35435129 977425152922.5
Լիտվերենlietuviųlt196 182465 2225 590 62413134 97732222 30122.6
Բելառուսերենбеларускаяbe174 596548 7843 415 0341088 276274293028.58
ՀունարենΕλληνικάel166 802497 5907 659 05121281 13496217 21960.53
Սլովեներենslovenščinasl165 153395 0955 164 30822181 952267823725.34
Գալիսերենgalegogl158 236420 8945 216 8559100 385254931334.15
Ազարերենتۆرکجهazb151 960413 2971 027 329419 06411107.35
Նոր նորվեգերենnorsk nynorsknn149 721346 0703 152 3892098 4991321615.67
Ադրբեջաներենazərbaycancaaz149 067387 3254 828 79616179 00252522 68431.85
Պարզ անգլերենSimple Englishsimple148 409513 6716 614 79617870 1347783678
Ուրդուاردوur148 081829 2483 946 8461298 5182359991100.71
Թայերենไทยth132 795804 8878 435 42614361 571125935 195268.45
Հինդիहिन्दीhi132 617901 4514 272 50911474 46813354046159.3
Ուզբեկերենoʻzbekcha/ўзбекчаuz131 349626 7632 047 252946 158108103146.47
Վրացերենქართულიka131 310381 1833 706 4544112 96823214 20335.21
ԼատիներենLatinala131 044257 5353 461 42218121 996141012.52
Թամիլերենதமிழ்ta123 020374 5242 784 18042158 376368763631.07
ՎոլապուկVolapükvo122 976252 9093 200 932326 60432014.13
ՈւելսերենCymraegcy105 793231 5008 855 6651356 36213017 56054.01
Մակեդոներենмакедонскиmk101 964458 2093 860 4001783 2311877868102.84
Աստուրերենasturianuast99 742154 4192 422 616958 46815504.71
Տաջիկերենтоҷикӣtg98 207183 9501 040 670626 457464194.31
Լատվիերենlatviešulv97 726395 3103 092 5881185 28124623 26972.54
ՄալգաշերենMalagasymg91 862235 485971 944320 76843310.09
Թաթարերենтатарча/tatarçatt86 756206 9342 387 471330 979101457822.14
Աքվիտաներենoccitanoc86 081144 5392 122 725538 7241049006.77
ԱֆրիկաանսAfrikaansaf83 862254 2852 024 44514113 574166896832.88
Բոսնիերենbosanskibs80 508371 1482 997 3129116 74316924 246105.25
ՂրղզերենКыргызчаky79 509105 126350 565323 3255626790.35
Ալբաներենshqipsq77 459222 6281 981 60513115 85120711 39131.26
ԹագալոգTagalogtl75 594232 4321 707 81612101 267119190831.63
Կանտոներեն粵語zh-yue73 758188 3551 317 53211181 854253164016.89
Նևարիनेपाल भाषाnew72 230196 436845 091220 57719012.72
Բենգալերենবাংলাbn72 010685 7633 605 46211240 63317396297381.93
Թելուգուతెలుగుte71 055256 7222 698 6261588 02720412 49971.77
Բելառուսերենбеларуская (тарашкевіца)‎be-tarask67 859188 5852 076 890460 545123145634.86
Բրետոներենbrezhonegbr67 068131 0331 838 653555 11882540112.76
Մալայալամമലയാളംml64 753402 7923 139 62521126 2023146015212.43
ՊյեմոնտերենPiemontèispms64 50599 006842 8881020 6183620782.44
ԼյուքսեմբուրգերենLëtzebuergeschlb57 016122 7712 191 053544 38290259023.74
ՃավայերենJawajv56 421151 8831 488 461840 626115544628.05
ՀայիթերենKreyòl ayisyenht56 35669 036730 305221 5623100.54
ՇոտլանդերենScotssco54 586198 479709 230560 913109155724.83
Մարաթիमराठीmr54 059224 2641 693 2329109 36526919 18674.85
ՍուահիլիKiswahilisw53 360110 7111 075 0141137 585130221911.22
Ստորին սաքսոներենPlattdüütschnds53 281112 360878 710436 6665109.62
ՍունդաներենBasa Sundasu53 02285 729579 169722 392495462.57
ԻռլանդերենGaeilgega51 44283 710934 621839 7669511694.39
Բաշկիրերենбашҡортсаba49 492140 333902 189825 59564135621.66
Իսլանդերենíslenskais48 041127 7961 640 8822868 759120305135.39
Արևմտյան փենջաբերենپنجابیpnb47 98376 372529 985323 699372382.43
Բիրմաներենမြန်မာဘာသာmy44 685102 171470 243561 10312828467.62
ԱրևմտաֆրիզերենFryskfy42 605129 226970 320934 17663687831.04
ՉուվաշերենЧӑвашлаcv42 07874 895657 418324 900405365.34
Լոմբարդերենlumbaartlmo38 823100 444987 619726 69542443724.77
Արագոներենaragonésan35 685110 7531 635 851653 51272126365.36
Նեպալերենनेपालीne32 30891 455738 592843 39110883527.07
ՅորուբաYorùbáyo31 90754 902519 515319 073431724.91
Փենջաբերենਪੰਜਾਬੀpa31 619110 608484 153729 22899138427.32
ԻդոIdoio28 61043 040948 842526 9984315.61
Գուջարաթիગુજરાતીgu28 57892 926668 912451 00388036.5
ԲավարերենBoarischbar28 559104 800718 133748 10875133848.84
Քրդերենkurdîku26 24564 560735 210438 3596258024.27
ԱլեմաներենAlemannischals26 16160 928914 660971 5348648926.51
Սիցիլերենsicilianuscn26 05955 233725 702832 97642140816.47
Բիշնուպրիաবিষ্ণুপ্রিয়া মণিপুরীbpy25 08958 356781 732219 536214923.55
Կաննադաಕನ್ನಡkn24 922106 855926 327456 681228338193.7
Սորանի քրդերենکوردیckb24 377129 079635 198836 2568993390.78
Ինտերլինգուաinterlinguaia21 86234 814613 435735 1703846.18
ԿեչուաRuna Simiqu21 44353 337636 933321 85330026.42
Վու吴语wuu21 06033 031253 693460 761542382.48
Եգիպտական արաբերենمصرىarz20 796179 256882 9556114 2361331457285.99
Մոնղոլերենмонголmn18 84873 343586 357559 72796145066.83
Ժեմատերենžemaitėškabat-smg16 76128 213347 645519 964231095.75
Վալոներենwalonwa15 30839 418349 025217 35624214121.96
Սինհալերենසිංහලsi15 27670 615439 347341 67284455381.65
Օրիյաଓଡ଼ିଆor15 04264 325372 157622 1236512662.11
Գայելյան շոտլանդերենGàidhliggd14 83230 793549 340420 7543034720.66
Ամհարերենአማርኛam14 81145 275355 733329 53959171733.24
Իդիշייִדישyi14 79941 197543 810334 71751106242
Մին ԴոնգMìng-dĕ̤ng-ngṳ̄cdo14 61628 79578 917414 9432042.58
ՆապոլերենNapulitanonap14 54223 290658 247421 6572528610.23
Բուգիᨅᨔ ᨕᨘᨁᨗbug14 12918 696192 28919922901.07
Վերին սորբերենhornjoserbscehsb13 43134 255365 514418 8763113825.65
Մայթիլիमैथिलीmai13 40333 480193 582675924210112.97
ԲանյումասաներենBasa Banyumasanmap-bms13 36328 959208 205111 620204849.79
Ֆարյորերենføroysktfo13 16338 918355 153421 39739034.94
Մազանդարաներենمازِرونیmzn13 11728 714148 848420 647312637.33
Մեգրելերենმარგალურიxmf13 10928 750138 593312 6713506.86
ԻլոկաներենIlokanoilo13 01751 016341 028213 21921056.96
ԼիմբուրգերենLimburgsli12 43861 313434 822620 66027624109.5
Վենետիկերենvènetovec12 42636 646603 344323 9753872362.55
Էմիլիանո-ռոմանյոլոemiliàn e rumagnòleml12 09431 850131 660317 11921218111.03
Յակուտերենсаха тылаsah12 03841 643347 210417 27725176650.43
Սինդհիسنڌيsd11 99835 324150 714310 679366616.13
ՕսերենИронos11 65844 694474 484318 5823117985.25
Սանսկրիտसंस्कृतम्sa11 39958 638445 080526 71732437130.35
ԶազակիZazakidiq11 10329 644389 944618 5512921536.68
Փուշթուپښتوps10 52938 684240 851319 74830149644.52
Լեռնային մարիերենкырык марыmrj10 26816 32394 992181391502.02
Դաշտային Մարիերենолык марийmhr10 04724 044176 658110 51918014.26
Դասական չինարեն文言zh-classical987580 589337 680678 790670214.87
Ֆիջիական հնդկերենFiji Hindihif976833 855250 969222 5003219345.08
Տարանտիներենtarandíneroa-tara924617 371135 6712889192906.03
ԲիկոլերենBikol Centralbcl916216 512183 200214 373248807.14
Հյուսիսային ֆարյորերենNordfriiskfrr912326 077169 097512 9261896822.39
ՆավահոDiné bizaadnv909320 480220 680411 7621054216.9
ԱչեհերենAcèhace906716 258114 776118 5793104.44
Հակ–Կա客家語/Hak-kâ-ngîhak897317 285115 396124 7412805.73
ԿապամպանգանKapampanganpam863018 614281 659216 0302141220.25
Սիլեզերենślůnskiszl851619 560235 850216 28232020.28
Հյուսիսային սոթոSesotho sa Leboanso817210 06539 18914225900.21
Հյուսիսային սաամիdavvisámegiellase753618 407289 896520 57019032.77
Քհմերերենភាសាខ្មែរkm747028 632233 757527 49751119665.52
ԱրևմտահայերենԱրեւմտահայերէնhyw744714 413137 480216354308.35
Ռուսիներենрусиньскыйrue719414 566113 714118 0742208.2
ՄաորիMāorimi715012 795148 536210 8971607.24
ՆահուատլNāhuatlnah695418 354446 465317 1942017565.37
Արևմտյան ֆլամանդերենWest-Vlamsvls690019 531300 385518 8672150051.54
Բհոջպուրիभोजपुरीbh688353 725659 063318 7733456568.15
Հոլանդական սաքսոներենNedersaksiesnds-nl684017 045302 304619 4452561139.48
Ղրիմի թաթարերենqırımtatarcacrh659922 030141 292213 27925035.07
Գան贛語gan642333 314392 079432 51115146206.29
Վեպսերենvepsän kel’vep607322 403117 799111 00436038.02
Սարդիներենsardusc602213 401159 714415 9192713217.89
ԱբխազերենАҧсшәаab594816 95483 471213 654281916.86
Տիբեթերենབོད་ཡིགbo586116 949136 633120 07029028.85
Ասամերենঅসমীয়াas582145 202201 958523 399711151204.49
Էրզյաներենэрзяньmyv569516 171113 9133914917023.84
Գելերենگیلکیglk568011 97952 468311 348128075.39
Կորսիկերենcorsuco567612 903362 540215 40928045.55
ԹուրքմեներենTürkmençetk555813 148209 602317 8672430729.73
ՍոմալիերենSoomaaligaso555619 930193 701123 36869165.05
ՎիրուերենVõrofiu-vro550910 375168 827310 4311521112.7
Հյուսիսային լուրերենلۊری شومالیlrc53919407115 845239431806.83
Կոմիերենкомиkv532014 262132 954110 57216026.34
Քաշուբերենkaszëbsczicsb53128494182 273312 4151507.7
ՄեներենGaelggv498416 879297 998314 87230181100.56
ՇոնաchiShonasn473011 54467 9821990820012.22
Ուդմուրտերենудмуртudm469914 072112 667510 91620931.86
ԶեյլանդերենZeêuwszea46768833109 534593731319.8
ԱյմարերենAymar aruay4625815090 254112 4482106.43
ԻնտերլինգուեInterlingueie45877432122 376112 7302206.33
ՊիկարդերենPicardpcd4542936063 151211 05127527.59
ՆորմաներենNouormandnrm42359405211 006110 09613033.44
Ույղուրերենئۇيغۇرچە / Uyghurcheug415112 186145 757115 1792029544.82
ԿաբիլերենTaqbaylitkab411611 15685 2262892321022.35
ՍաթերլանդֆրիզերենSeelterskstq400910 418118 137410 2301044228.98
Լեզգիերենлезгиlez398610 76178 34557303211021.03
Կոռներենkernowekkw38968023174 780110 72819024.44
ՍեֆարդերենLadinolad387313 039203 810515 835252387.55
Ֆրանկո-պրովանսերենMirandésmwl3764992695 4803984420025.78
ՀաուսաHausaha3755837050 971292142909.2
Գոան կոնկանիगोंयची कोंकणी / Gõychi Konknnigom37228250180 8273519718032.44
ԳուարանիAvañe'ẽgn36998817108 917212 69720023.65
ՀավայիերենHawaiʻihaw3696642687 547111 3001607.43
Ռոմանշերենrumantschrm36158636156 533314 581224934.97
ՋենովերենLigurelij357815 250163 042310 449330113.77
Պերմյակ կոմիերենПерем Комиkoi3450876755 6051634512015.06
Լաոսերենລາວlo344810 41479 107111 52524031
ՄալթայերենMaltimt341115 411252 863415 907301149203.07
Ֆրանկո-պրովանսերենarpetanfrp33568667189 310211 39921054.7
Ֆրիուլիերենfurlanfur33347813166 285210 6801631838.41
Ստորին սորբերենdolnoserbskidsb324310 863137 003114 23622069.63
Էքստրեմադուրերենestremeñuext31437139110 254113 01125024.96
Լինգալաlingálaln31248198119 20139203152938.36
Հին անգլերենÆngliscang312114 669195 2782100 80844300182.25
ՉավականոChavacano de Zamboangacbk-zam3012551199 811211 20513112.47
Մալդիվերենދިވެހިބަސްdv299610 541121 116219 6421493372.87
ՌիփյուարերենRipoarischksh285610 3391 600 476317 7671001062.69
ԳագաուզերենGagauzgag2720625363 5542907912017.15
ԲանջարերենBahasa Banjarbjn268115 58963 5372936638194.48
Պալիपालिpi2541446696 3721516011012.38
ՊանագասինաներենPangasinanpag2528768866 2641585410035.91
Պֆալցի գերմաներենPälzischpfl2525655083 7294789914032.48
Ավարերենаварav2314955768 817110 44425070.55
Բուրյաթերենбуряадbxr2160788054 138110 76214048.18
Կալմիկերենхальмгxal208210 81980 7401758680131.42
Ղարաչայ-բալկարերենкъарачай-малкъарkrc202913 504104 26527660100246.95
Ժոն–գուաVahcuenghza1929406138 5411766217011.59
ՊապյամենտուPapiamentupap1913464871 9292922515031.63
ԿարակալպակերենQaraqalpaqshakaa1873477542 5802813814021.41
Փենսիլվանիայի գերմաներենDeitschpdc18705651102 926124 74019074.46
Թուվայերենтыва дылtyv1828714529 6221564315035.07
ԿինյառուանդաKinyarwandarw1822515371 6261814515046.46
Տոնգերենlea faka-Tongato1698498039 47326350121129.61
Կալաալիսուտkalaallisutkl1671399072 0142986412034.76
ՆովիալNovialnov16634509174 70828456120113.48
Արամեերենܐܪܡܝܐarc1637597993 054215 324170109.49
ԿաբարդիներենАдыгэбзэkbd1583663542 1851718613064.76
Թոք փիսինTok Pisintpi1505569984 56619384140115.23
Տեթումtetuntet1467375362 8432704312040.66
ԻգբոIgboig1422569663 94429614330101.41
ԿիկույուGĩkũyũki1360287719 51015386808.44
ԶուլուերենisiZuluzu1318541053 541112 13436095.4
ՆաուրուերենDorerin Naoerona1307411480 9271851715090.73
ՎոլոֆWolofwo12974880101 183211 277180158.23
Լոջբաներենla .lojban.jbo12465587108 970311 933160236.74
Առոմաներենarmãneashtiroa-rup12253873198 485110 892160239.47
Լակերենлаккуlbe121912 11845 0681643680297.31
ԲիսլամաBislamabi1213292437 9131829715025.8
Թայիթիերենreo tahitity1203287352 082156348034.93
ԿոնգոKongokg1197279842 649275909027.27
Մոկշաներենмокшеньmdf1186624650 40526811110146.89
ԳանդաLugandalg1177430624 3621512813039.99
ՍրանանտոնգոSranantongosrn1074265137 993156268030.9
ՔոսաisiXhosaxh1020355730 9271838416053.79
Լատգալերենlatgaļultg855295233 3571512411067.97
ՉերոկիᏣᎳᎩchr827364543 781214 927120139.46
ՍամոաներենGagana Samoasm809289539 1201647812089.84
ՆորֆոլկNorfuk / Pitkernpih789305541 02627855160110.77
ՕրոմոOromooom787326331 4591646822095.43
ԹսվանաSetswanatn699278322 322166149071.3
Հին սլավոներենсловѣньскъ / ⰔⰎⰑⰂⰡⰐⰠⰔⰍⰟcu680471876 320218 308140570.42
ԱքանAkanak671254221 0501842616064.38
ԹվիTwitw670218019 743186609046
Գնչուերենromani čhibrmy666256547 749213 366120151.35
Բամբարաbamanankanbm654252938 13117856100123.93
ԹսոնգաXitsongats645344534 16626517170186.9
ՇերոկիTsetsêhestâhesechy617217623 3061820811068.38
ՌունդիKirundirn614232920 2841583110067.95
Հարավային սոթոSesothost612228823 4171698012076.76
Գոթերեն𐌲𐌿𐍄𐌹𐍃𐌺got597322939 639213 776160238.6
ԹումբուկաchiTumbukatum575189521 6171552912060.12
ՆյանջաChi-Chewany542285921 00525919110134.26
ՉամորուChamoruch475234720 588111 409120136.25
ՍուաթիSiSwatiss469221236 50735930130227.95
ՊոնտերենΠοντιακάpnt465197834 1471744980182.77
ՖիջիերենNa Vosa Vakavitifj432199231 0151614160203.03
Ինուկտիտուտᐃᓄᒃᑎᑐᑦ/inuktitutiu420289742 270212 985110507.5
ՎենդաTshivendave369175617 0761486180137.39
Էվեeʋegbeee355265948 095210 426110761.89
Քաշմիրերենकॉशुर / کٲشُرks325164432 69616925100327.58
ԻնուպուաIñupiakik270228935 2551599760861.23
ՍանգոSängösg260162419 4501468490329.62
ՖուլաFulfuldeff229181321 27415939150561.42
Ջոնգքհաཇོང་ཁdz218202127 78717024110940.49
Տիգրինյաትግርኛti168163219 46716255130905.82
ՔրիNēhiyawēwin / ᓀᐦᐃᔭᐍᐏᐣcr104202433 959211 2661105718.47

Տես նաև