Սուրբ Մեսրոպ Մաշտոցի շքանշանի ասպետների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Ստորև ներկայացված է Սուրբ Մեսրոպ Մաշտոցի շքանշանի ասպետների ցանկը։ Ներկայացված են միայն ՀՀ Նախագահ Ս. Սարգսյանի կողմից պարգևատրված անձինք (2008 թ. ապրիլի 9-ից առ այսօր)։ Մինչ այդ պարգևատրվածների ցանկը կտեղադրվի տվյալների ձեռքբերումից հետո։

2008 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2009 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2010 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2011 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2012 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2013 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2014 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Որևէ մեկը չի պարգևատրվել։

2015 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Այլ պարգևատրվածներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Ստորև ներկայացված են 1994-2008 թթ. (մինչև 2008 թ. ապրիլի 9) պարգևատրված որոշ անձինք։ Անհրաժեշտ տվյալների ամբողջացման պես տվյալները կաղյուսակավորվեն։

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. 1,0 1,1 Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  2. Ն. Բ. Նիկողոսյանին Սուրբ Մեսրոպ Մաշտոցի շքանշանով պարգևատրելու մասին
  3. Ա. Լ. Թախտաջյանին Սուրբ Մեսրոպ Մաշտոցի շքանշանով պարգևատրելու մասին
  4. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  5. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  6. Ա. Բ. Պուգաչովային Սուրբ Մեսրոպ Մաշտոցի շքանշանով պարգևատրելու մասին
  7. Ամենայն Հայոց Կաթողիկոս Ն. Ս. Օ. Տ. Տ. Գարեգին Երկրորդին Սուրբ Մեսրոպ Մաշտոցի շքանշանով պարգևատրելու մասին
  8. Զ. Հ. Բալայանին Սուրբ Մեսրոպ Մաշտոցի շքանշանով պարգևատրելու մասին
  9. Թորգոմ արքեպիսկոպոս Մանուկյանին Սուրբ Մեսրոպ Մաշտոցի շքանշանով պարգևատրելու մասին
  10. 10,0 10,1 ՀՀ շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  11. Ս. Վ. Լավրովին Սուրբ Մեսրոպ Մաշտոց շքանշանով պարգևատրելու մասին
  12. Մ.Հ. Մուրադյանին Սուրբ Մեսրոպ Մաշտոցի շքանշանով պարգևատրելու մասին
  13. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալով պարգևատրելու մասին
  14. Հ.Խ. Բարսեղյանին Սուրբ Մեսրոպ Մաշտոցի շքանշանով պարգևատրելու մասին
  15. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  16. Վ. Ֆ. Յանուկովիչին Սուրբ Մեսրոպ Մաշտոցի շքանշանով պարգևատրելու մասին
  17. 17,0 17,1 Սուրբ Մեսրոպ Մաշտոցի շքանշանով պարգևատրելու մասին
  18. 18,0 18,1 18,2 Սուրբ Մեսրոպ Մաշտոցի շքանշանով պարգևատրելու մասին
  19. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  20. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  21. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալով պարգևատրելու մասին
  22. Նորին Սրբություն Մոսկվայի և Համայն Ռուսիո Պատրիարք Կիրիլին Սուրբ Մեսրոպ Մաշտոցի շքանշանով պարգևատրելու մասին
  23. Զ. Խրախունուն Սուրբ Մեսրոպ Մաշտոցի շքանշանով պարգևատրելու մասին
  24. Լ. Գ. Արոնյանին Սուրբ Մեսրոպ Մաշտոցի շքանշանով պարգևատրելու մասին
  25. Ա. Բ. Պետրոսյանին Սուրբ Մեսրոպ Մաշտոցի շքանշանով պարգևատրելու մասին
  26. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  27. Տ. Իզմիրլյանին Սուրբ Մեսրոպ Մաշտոցի շքանշանով պարգևատրելու մասին
  28. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  29. Ն. Ս. Օ. Տ. Տ. ՄԵԾԻ ՏԱՆՆ ԿԻԼԻԿԻՈ ԱՐԱՄ Ա ԿԱԹՈՂԻԿՈՍԻՆ ՍՈՒՐԲ ՄԵՍՐՈՊ ՄԱՇՏՈՑԻ ՇՔԱՆՇԱՆՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  30. ՏԱՆՆ ԿԻԼԻԿԻՈ ՆԵՐՍԵՍ ՊԵՏՐՈՍ ԺԹ ԿԱԹՈՂԻԿԵ ՀԱՅՈՑ ԿԱԹՈՂԻԿՈՍ-ՊԱՏՐԻԱՐՔԻՆ ՍՈՒՐԲ ՄԵՍՐՈՊ ՄԱՇՏՈՑԻ ՇՔԱՆՇԱՆՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  31. Գ. ՈՒ. ՉԵՆԲԵՐՋՅԱՆԻՆ ՍՈՒՐԲ ՄԵՍՐՈՊ ՄԱՇՏՈՑԻ ՇՔԱՆՇԱՆՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ