Ռուսաստանի ֆուտբոլի ազգային հավաքականի մարզիչների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Ռուսաստանի ֆուտբոլի ազգային հավաքականի մարզիչների ցանկ. ստորև նշված են Ռուսաստանի ֆուտբոլի ազգային հավաքականի բոլոր մարզիչների անունները։ Ստորև նշված է 12 անուն։ Ռուսաստանի ֆուտբոլի ազգային հավաքականը հիմնադրվել է 1992 թվականին։

Մարզիչների ցանկ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Պայմանական նշանակում.

      - ժամանակավոր պաշտոնակատար

Մարզիչ Պատկեր Աշխատանքի սկիզբ Աշխատանքի վերջ Խ Հ Ո Պ % Հ Մրցաշարեր Ծան.
1 Ռուսաստան Պավել Սադիրին Silver - replace this image male.svg 01992-07-16 16 հուլիսի 1992 01994-07-28 28 հուլիսի 1994 23 12 6 5 52,1 Ֆուտբոլի աշխարհի առաջնություն 1994. խմբում 3-րդ տեղ [1][2]
2 Ռուսաստան Օլեգ Ռոմանցև Oleg Romantsev.jpg 01994-07-28 28 հուլիսի 1994 01996-06-11 11 հունիսի 1996 25 17 4 4 68,0 Եվրոպայի ֆուտբոլի առաջնություն 1996. խմբում 4-րդ տեղ [3][4]
3 Ռուսաստան Բորիս Իգնատև Boris Ignatiev 2008.JPG 01996-07-11 11 հուլիսի 1996 01998-06-19 19 հունիսի 1998 20 8 8 4 40,0 [5][6]
4 Ռուսաստան Անատոլի Բիշովեց Anatoliy Byshovets 2 edit.jpg 01998-07-24 24 հուլիսի 1998 01998-12-20 20 դեկտեմբերի 1998 6 0 0 6 0 [7][8]
5 Ռուսաստան Օլեգ Ռոմանցև Oleg Romantsev.jpg 01998-12-28 28 դեկտեմբերի 1998 02002-07-08 8 հուլիսի 2002 35 19 10 6 54,2 Ֆուտբոլի աշխարհի առաջնություն 2002. խմբում 3-րդ տեղ [3][4]
6 Ռուսաստան Վալերի Գազաև Valeriy Gazzaev.jpg 02002-07-08 8 հուլիսի 2002 02003-08-25 25 օգոստոսի 2003 9 4 2 3 44,4 [9][10]
7 Ռուսաստան Գեորգի Յարցև Georgi Yartsev 2011.jpg 02003-08-25 25 օգոստոսի 2003 02005-04-05 5 ապրիլի 2005 19 8 6 5 42,1 Եվրոպայի ֆուտբոլի առաջնություն 2004. խմբում 4-րդ տեղ [11][12]
8 Ռուսաստան Յուրի Սյոմին Semin2009.JPG 02005-04-18 18 ապրիլի 2005 02005-12-31 31 դեկտեմբերի 2005 7 3 4 0 42,8 [13][14]
ժ.պ. Ռուսաստան Ալեքսանդր Բորոդյուկ Aleksandr Borodyuk 2011.jpg 02006-01-01 1 հունվարի 2006 02006-07-09 9 հուլիսի 2006 2 0 1 1 0 [15][16]
9 Նիդերլանդներ Գուս Հիդինգ Guus Hiddink Rusia - Azerbaiyan.jpg 02006-07-09 9 հուլիսի 2006 02010-06-30 30 հունիսի 2010 39 22 7 10 56,4 Եվրոպայի ֆուտբոլի առաջնություն 2008: 3-րդ տեղ [17][18]
10 Նիդերլանդներ Դիկ Ադվոկատ Dick Advocaat (2007).jpg 02010-07-15 15 հուլիսի 2010 02012-06-16 16 հունիսի 2012 24 12 8 4 50,0 Եվրոպայի ֆուտբոլի առաջնություն 2012. խմբում 3-րդ տեղ [19][20]
11 Իտալիա Ֆաբիո Կապելո Austria vs. Russia 20141115 (122).jpg 02012-07-26 26 հուլիսի 2012 02015-07-14 14 հուլիսի 2015 33 17 11 5 51,5 Ֆուտբոլի աշխարհի առաջնություն 2014. խմբում 3-րդ տեղ [21][22]
12 Ռուսաստան Լեոնիդ Սլուցկի Leonid Viktorovich Slutsky 2012.jpg 02015-08-07 7 օգոստոսի 2015 8 6 0 2 75 Եվրոպայի ֆուտբոլի առաջնություն 2016. խմբում 4-րդ տեղ [23]

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. «Պավել Սադիրին»։ rusteam.permian.ru։ Վերցված է 27.7.2015 
  2. «Պավել Ֆյոդորովիչ Սադիրին»։ eu-football.ru։ Վերցված է 27.7.2015 
  3. 3,0 3,1 «Օլեգ Ռոմանցև»։ rusteam.permian.ru։ Վերցված է 27.7.2015 
  4. 4,0 4,1 «Օլեգ Իվանովիչ Ռոմանցև»։ eu-football.ru։ Վերցված է 27.7.2015 
  5. «Բորիս Իգնատև»։ rusteam.permian.ru։ Վերցված է 27.7.2015 
  6. «Բորիս Պետրովիչ Իգնատև»։ eu-football.ru։ Վերցված է 27.7.2015 
  7. «Անատոլի Բիշովեց»։ rusteam.permian.ru։ Վերցված է 27.7.2015 
  8. «Անատոլի Ֆյոդորովիչ Բիշովեց»։ eu-football.ru։ Վերցված է 27.7.2015 
  9. «Վալերի Գազաև»։ rusteam.permian.ru։ Վերցված է 27.7.2015 
  10. «Վալերի Գեորգիևիչ Գազաև»։ eu-football.ru։ Վերցված է 27.7.2015 
  11. «Գեորգի Յարցև»։ rusteam.permian.ru։ Վերցված է 27.7.2015 
  12. «Գեորգի Ալեքսանդրովիչ Յարցև»։ eu-football.ru։ Վերցված է 27.7.2015 
  13. «Յուրի Սյոմին»։ rusteam.permian.ru։ Վերցված է 27.7.2015 
  14. «Յուրի Պավլովիչ Սյոմին»։ eu-football.ru։ Վերցված է 27.7.2015 
  15. «Ալեքսանդր Բորոդյուկ»։ rusteam.permian.ru։ Վերցված է 27.7.2015 
  16. «Ալեքսանդր Հենրիխովիչ Բորոդյուկ»։ eu-football.ru։ Վերցված է 27.7.2015 
  17. «Գուս Հիդինգ»։ rusteam.permian.ru։ Վերցված է 27.7.2015 
  18. «Գուս Հիդինգ»։ eu-football.ru։ Վերցված է 27.7.2015 
  19. «Դիկ Ադվոկատ»։ rusteam.permian.ru։ Վերցված է 27.7.2015 
  20. «Դիկ Ադվոկատ»։ eu-football.ru։ Վերցված է 27.7.2015 
  21. «Ֆաբիո Կապելո»։ rusteam.permian.ru։ Վերցված է 27.7.2015 
  22. «Ֆաբիո Կապելո»։ eu-football.ru։ Վերցված է 27.7.2015 
  23. «Լեոնիդ Սլուցկի»։ eu-football.ru։ Վերցված է 30.3.2016