ՅուԹյուբում ամենից շատ դիտված տեսահոլովակների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Այս ցանկում ընդգրկված են ՅուԹյուբում 30 ամենաշատ դիտված տեսահոլովակները։

2017 թվականի հուլիսի տվյալներով՝ 69 տեսահոլովակ ունի մեկ միլիարդից ավելի դիտում։ Դրանցից տասնհինգ ունեն երկու միլիարդից ավելի դիտում։ Ամենաշատ դիտումներ ունեցող տեսահոլովակը՝ «See You Again»[1]:

Ամենաարագը մեկ միլիարդ դիտում հավաքած հինգ տեսահոլովակներն են՝ «Hello» (87 օր), «Despacito» (97 օր), «Shape of You» (97 օր), «Sorry» (137 օր) և «Chantaje» (140 օր)[2][3][4][5]։

Երկու միլիարդ դիտում ամենաարագը հավաքած հինգ տեսահոլովակներն են՝ «Despacito» (154 օր), «Sorry» (394 օր), «See You Again» (515 օր), «Hello» (620 օր) և «Gangnam Style» (684 օր)։

Ամենադիտված տեսահոլովակներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

     Ոչ երաժշտական տեսահոլովակ

Տեղ Տեսահոլովակ Բեռնող / կատարող Դիտումներ (միլիարդ) Բեռնման ամսաթիվ
1. Despacito[6] Լուիս Ֆոնսի, Դեդի Յանկիի մասնակցությամբ 4,01 12 հունվարի, 2017
2. See You Again[7] Վիզ Խալիֆա` Չարլի Փութի մասնակցությամբ 3,16 6 ապրիլի, 2015
3. Gangnam Style[8] Psy 2,97 15 հուլիսի, 2012
4. Sorry[9] Ջասթին Բիբեր 2,79 22 հոկտեմբերի, 2015
5. Uptown Funk[10] Մարկ Ռոնսոն, Բրունո Մարսի մասնակցությամբ 2,71 19 նոյեմբերի, 2014
6. Մաշան ու Արջը. Маша плюс каша[11] Get Movies 2.355 31 հունվարի, 2012
7. Shake It Off[12] Թեյլոր Սվիֆթ 2.297 18 օգոստոսի, 2014
8. Bailando[13] Էնրիկե Իգլեսիաս, Descemer Bueno ևGente De Zona-ի մասնակցությամբ 2.279 11 ապրիլի, 2014
9. Sugar[14] Maroon 5 2.212 14 հունվարի, 2015
10. Roar[15] Քեթի Փերրի 2.183 5 եպտեմբերի, 2013
11. "Lean On"[16] Major Lazer և DJ Snake, -ի մասնակցությամբ 2.132 22 մարտի, 2015
12. Blank Space[17] Թեյլոր Սվիֆթ 2.121 10 նոյեմբերի, 2014
13. All About That Bass[18] Մեգան Թրեյնոր 2.052 11 հունիսի, 2014
14. Dark Horse[19] Քեթի Փերրի, Juicy J-ի մասնակցությամբ 2.036 20 փետրվարի, 2014
15. Hello[20] Ադել 2.025 22 հոկտեմբերի, 2015
16. Shape of You[21] Էդ Շիրան 1.981 30 հունվարի, 2017
17. Wheels on the Bus[22] LittleBabyBum 1.940 9 օգոստոսի, 2014
18. Counting Stars[23] OneRepublic 1.892 31 մայիսի, 2013
19. What Do You Mean?[24] Ջասթին Բիբեր 1.752 30 օգոստոսի, 2015
20. Closer (Lyric video)[25] The Chainsmokers, Halsey-ի մասնակցությամբ 1.752 29 հուլիսի, 2016
21. Thinking Out Loud[26] Էդ Շիրան 1.750 7 հոկտեմբերի, 2014
22. This Is What You Came For[27] Քելվին Հարիս, Ռիհաննայի մասնակցությամբ 1.703 16 հունիսի, 2016
23. Baby[28] Ջասթին Բիբեր, Լուդաքրիսի մասնակցությամբ 1.658 19 փետրվարի, 2010
24. Work from Home[29] Fifth Harmony, Ty Dolla $ign-ի մասնակցությամբ 1.630 26 փետրվարի, 2016
25. Chandelier[30] Սիա 1.626 6 մայիսի, 2014
26. Chantaje[31] Շակիրա, Maluma-ի մասնակցությամբ 1.525 18 նոյեմբերի, 2016
27. Let Her Go[32] Passenger 1.514 25 հուլիսի, 2012
28. Love Me Like You Do[33] Էլլի Գոլդինգ 1.502 22 հունվարի, 2015
29. Waka Waka (This Time for Africa)[34] Շակիրա, Freshlyground-ի մասնակցությամբ 1.465 4 հունիսի, 2010
30. Worth It[35] Fifth Harmony, Kid Ink-ի մասնակցությամբ 1.430 28 մարտի, 2015
2017 թվականի օգոստոսի 6-ի դրությամբ

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. Schneider Marc (հունվարի 12, 2016)։ «A Billion Views on YouTube? Once Exclusive Club Is Getting Crowded»։ Billboard։ Վերցված է հունվարի 12, 2016 
  2. Spanos Brittany (հոկտեմբերի 13, 2015)։ «The Billion View Club: YouTube's 10 Most Watched Videos»։ Rolling Stone։ Վերցված է դեկտեմբերի 30, 2015 
  3. Towbridge Kurt (սեպտեմբերի 22, 2015)։ «The Road to a Billion Views on YouTube Is Getting Shorter All the Time»։ Billboard։ Վերցված է դեկտեմբերի 30, 2015 
  4. Allee Manning and Jishai Evers (հունվարի 18, 2016)։ «Adele Poised To Break A Billion-Views Record»։ Vocativ։ Վերցված է հունվարի 18, 2016 
  5. «Justin Bieber Makes History: First Artist With Three Videos To Hit 1 Billion Views On VEVO»։ Inquisitr 
  6. «Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee»։ YouTube։ Վերցված է հուլիսի 15, 2017 
  7. «Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth [Official Video] Furious 7 Soundtrack»։ YouTube։ Վերցված է հուլիսի 15, 2017 
  8. «PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M/V»։ YouTube։ Վերցված է հուլիսի 15, 2017 
  9. «Justin Bieber - Sorry (PURPOSE : The Movement)»։ YouTube։ Վերցված է հուլիսի 14, 2017 
  10. «Mark Ronson - Uptown Funk ft. Bruno Mars»։ YouTube։ Վերցված է հուլիսի 14, 2017 
  11. «Маша и Медведь (Masha and The Bear) - Маша плюс каша (17 Серия)»։ YouTube։ Վերցված է հուլիսի 10, 2017 
  12. «Taylor Swift - Shake It Off»։ YouTube։ Վերցված է հուլիսի 10, 2017 
  13. «Enrique Iglesias - Bailando (Español) ft. Descemer Bueno, Gente De Zona»։ YouTube։ Վերցված է հուլիսի 10, 2017 
  14. «Maroon 5 - Sugar»։ YouTube։ Վերցված է հուլիսի 10, 2017 
  15. «Katy Perry - Roar (Official)»։ YouTube։ Վերցված է հուլիսի 10, 2017 
  16. «Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ) (Official Music Video)»։ YouTube։ Վերցված է հուլիսի 12, 2017 
  17. «Taylor Swift - Blank Space»։ YouTube։ Վերցված է հուլիսի 12, 2017 
  18. «Meghan Trainor - All About That Bass»։ YouTube։ Վերցված է հուլիսի 10, 2017 
  19. «Katy Perry - Dark Horse (Official) ft. Juicy J»։ YouTube։ Վերցված է հուլիսի 14, 2017 
  20. «Adele - Hello»։ YouTube։ Վերցված է հուլիսի 10, 2017 
  21. «Ed Sheeran - Shape of You [Official Video]»։ YouTube։ Վերցված է հուլիսի 15, 2017 
  22. «Wheels On The Bus | 54 Minutes Compilation from LittleBabyBum!»։ YouTube։ Վերցված է հուլիսի 10, 2017 
  23. «OneRepublic - Counting Stars»։ YouTube։ Վերցված է հուլիսի 10, 2017 
  24. «Justin Bieber - What Do You Mean?»։ YouTube։ Վերցված է հուլիսի 10, 2017 
  25. «The Chainsmokers - Closer (Lyric) ft. Halsey»։ YouTube։ Վերցված է հուլիսի 12, 2017 
  26. «Ed Sheeran - Thinking Out Loud [Official Video]»։ YouTube։ Վերցված է հուլիսի 10, 2017 
  27. «Calvin Harris - This Is What You Came For (Official Video) ft. Rihanna»։ YouTube։ Վերցված է հուլիսի 12, 2017 
  28. «Justin Bieber - Baby ft. Ludacris»։ YouTube։ Վերցված է հուլիսի 12, 2017 
  29. «Fifth Harmony - Work From Home ft. Ty Dolla $ign»։ YouTube։ Վերցված է հուլիսի 7, 2017 
  30. «Sia - Chandelier (Official Video)»։ YouTube։ Վերցված է հուլիսի 7, 2017 
  31. «Shakira - Chantaje (Official video) ft. Maluma»։ YouTube։ Վերցված է հուլիսի 15, 2017 
  32. «Passenger | Let Her Go (Official Video)»։ YouTube։ Վերցված է հուլիսի 11, 2017 
  33. «Ellie Goulding - Love Me Like You Do (Official Video)»։ YouTube։ Վերցված է հուլիսի 8, 2017 
  34. «Shakira - Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup™ Song)»։ YouTube։ Վերցված է հուլիսի 7, 2017 
  35. «Fifth Harmony - Worth It ft. Kid Ink»։ YouTube։ Վերցված է հուլիսի 7, 2017 

Քաղվածելու սխալ՝ «Charts» անվանումով <references>-ում սահմանված <ref> թեգը սկզբնական տեքստում չի օգտագործվել:
Քաղվածելու սխալ՝ «Manipulation» անվանումով <references>-ում սահմանված <ref> թեգը սկզբնական տեքստում չի օգտագործվել: