Մովսես Խորենացու մեդալակիրների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Ստորև ներկայացված է Մովսես Խորենացու մեդալակիրների ցանկը։ Ներկայացված են միայն ՀՀ Նախագահ Ս. Սարգսյանի կողմից պարգևատրված անձինք (2008 թ. ապրիլի 9-ից առ այսօր)։ Մինչ այդ պարգևատրվածների ցանկը կտեղադրվի տվյալների ձեռքբերումից հետո։

2008 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2009 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2010 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2011 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2012 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2013 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2014 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2015 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Այլ մեդալակիրներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  • Բաբկեն Հարությունի ՀԱՐՈՒԹՅՈՒՆՅԱՆ - ԵՊՀ հայոց պատմության ամբիոնի վարիչ, պատմական գիտությունների դոկտոր, պրոֆեսոր։ Պարգևատրվել է 2006 թվականի սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-ամյակի կապակցությամբ, ինչպես նաև գիտության և կրթության բնագավառներում ներդրած նշանակալի ավանդի համար։
  • Տիգրան Հովհաննեսի ՆԱՂԴԱԼՅԱՆ - Հայաստանի Հանրային հեռուստառադիոընկերության խորհրդի նախկին նախագահ։ Պարգևատրվել է 2006 թվականի սեպտեմբերի 17-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 15-ամյակի կապակցությամբ (հետմահու)։
  • Էդվարդ Աթայան - փիլիսոփա, լեզվաբան։
  • Ժաննա Ավետիքի ՄԿՐՏՉՅԱՆ - Կոտայքի մարզի Ալափարսի միջնակարգ դպրոցի հայոց լեզվի և գրականության ուսուցչուհի։ Պարգևատրվել է 1998 թվականի Սեպտեմբերի 19-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 7-րդ տարեդարձի առթիվ, մատաղ սերնդի կրթության և դաստիարակության գործում ներդրած նշանակալի ավանդի համար։

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. Ռոջեր Վ. Սմիթին Մովսես Խորենացու մեդալով պարգեվատրելու մասին
  2. 2,0 2,1 2,2 Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  3. 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,5 3,6 3,7 Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  4. 4,0 4,1 Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  5. Վ. Ռ. Դարչինյանին Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  6. 6,0 6,1 6,2 6,3 6,4 6,5 Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  7. 7,0 7,1 Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  8. 8,0 8,1 Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  9. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  10. 10,0 10,1 10,2 10,3 10,4 10,5 10,6 10,7 10,8 Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  11. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  12. 12,0 12,1 12,2 Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  13. 13,0 13,1 13,2 13,3 13,4 13,5 13,6 13,7 13,8 Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  14. 14,0 14,1 Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  15. 15,0 15,1 15,2 15,3 15,4 Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  16. Մ. Ե. Շվիդկոյին Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  17. Ի.Գ.Ղարիբյանին Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  18. 18,0 18,1 Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  19. 19,0 19,1 19,2 19,3 19,4 Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով եւ մեդալով պարգևատրելու մասին
  20. 20,0 20,1 20,2 20,3 20,4 20,5 Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  21. 21,0 21,1 21,2 21,3 21,4 ՀՀ շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  22. Մ. Հ. Ադամյանին Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  23. 23,0 23,1 ՀՀ մեդալներով պարգևատրելու մասին
  24. Ս. Վարդանյանին Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  25. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  26. 26,0 26,1 26,2 26,3 26,4 26,5 26,6 26,7 26,8 Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով եւ մեդալով պարգևատրելու մասին
  27. 27,0 27,1 27,2 27,3 27,4 27,5 27,6 Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  28. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  29. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  30. Մ. Ռոտովնիկին Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  31. Ա.Գ.Հայթայանին Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  32. 32,0 32,1 Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  33. ՀՀ մեդալներով պարգևատրելու մասին
  34. 34,00 34,01 34,02 34,03 34,04 34,05 34,06 34,07 34,08 34,09 34,10 34,11 Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  35. Լ.Մ.Ղազարյանին Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  36. 36,0 36,1 Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  37. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  38. 38,0 38,1 38,2 Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  39. 39,0 39,1 Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  40. 40,0 40,1 40,2 40,3 40,4 Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  41. 41,0 41,1 41,2 41,3 41,4 41,5 Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  42. 42,0 42,1 42,2 42,3 42,4 Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  43. 43,0 43,1 Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  44. 44,0 44,1 44,2 44,3 Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  45. 45,0 45,1 45,2 45,3 45,4 Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  46. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  47. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  48. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  49. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  50. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  51. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  52. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  53. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  54. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  55. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  56. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  57. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  58. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  59. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  60. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  61. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  62. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  63. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  64. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  65. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  66. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  67. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  68. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  69. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  70. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  71. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  72. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  73. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  74. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  75. Մ. Սթոունին Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  76. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  77. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  78. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  79. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  80. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  81. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  82. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  83. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  84. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  85. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  86. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  87. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  88. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  89. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  90. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  91. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  92. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  93. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  94. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  95. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  96. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  97. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  98. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  99. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  100. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  101. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  102. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  103. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  104. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  105. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  106. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  107. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  108. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  109. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  110. Հ. Մարգարյանին Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  111. Ջ. Գալուստյանին Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  112. Ն. Պէրպէրեանին Մովսես խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  113. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  114. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  115. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  116. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  117. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  118. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  119. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  120. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  121. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  122. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  123. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  124. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  125. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  126. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  127. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  128. Կ. Գուջերոտտիին Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  129. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  130. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  131. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  132. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  133. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  134. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  135. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  136. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  137. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  138. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  139. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  140. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  141. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  142. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  143. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  144. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  145. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  146. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  147. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  148. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  149. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  150. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  151. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  152. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  153. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  154. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  155. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  156. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  157. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  158. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  159. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  160. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  161. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  162. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  163. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  164. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  165. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  166. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  167. Ի. Յ. Գայուկին Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  168. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  169. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  170. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  171. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  172. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  173. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  174. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  175. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  176. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  177. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  178. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  179. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  180. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  181. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  182. Մ. Գ. Ստամբոլցյանին Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  183. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրվելու մասին
  184. Ն. Յ. Վահանյանին Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  185. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  186. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  187. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  188. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  189. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  190. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  191. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  192. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  193. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  194. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  195. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  196. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  197. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  198. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  199. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  200. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  201. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  202. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  203. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  204. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  205. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  206. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  207. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  208. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  209. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  210. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  211. Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  212. Պ. Տ. Գալաճյանին Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  213. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  214. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  215. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  216. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  217. Ֆ. Գանցհորնին Մովսես Խորենացու մեդալով պարգևատրելու մասին
  218. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  219. Ա. Վ. ԱՍԱՏՐՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  220. Ա. Գ. ԱԲԳԱՐՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  221. Մ. Ի. ՀԱՐՈՒԹՅՈՒՆՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  222. Ա. Հ. ՊՈՂՈՍՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  223. ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  224. ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  225. ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  226. ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  227. ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  228. ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  229. ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  230. ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  231. ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  232. ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  233. ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  234. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  235. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  236. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  237. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  238. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  239. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  240. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  241. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  242. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  243. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  244. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  245. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  246. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  247. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  248. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  249. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  250. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  251. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  252. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  253. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  254. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  255. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  256. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  257. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  258. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  259. Յ. Ա. ԵՂԻԱԶԱՐՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  260. ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  261. ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  262. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  263. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  264. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  265. ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  266. ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  267. ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  268. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  269. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  270. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  271. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  272. Հ. ԿՈՒՅՈՒՄՋՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  273. Ա. Պ. ՂԱԶԱՐՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  274. ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  275. ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  276. ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  277. Օ. Վ. ԱՌԱՔԵԼՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  278. Հ. ԳԱԼՖԱՅԱՆ-ՓԱՆՈՍՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  279. Հ. ԽԱԼՈՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  280. Ն. ՄԻՆԱՍՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  281. Ս. ԳՈՒՅՈՒՄՋՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  282. Գ. ՎԱՐԴԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  283. Ս. ՆԱՋԱՐՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  284. Պ. ՀԱԿՈԲՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  285. Հ. Մ. ՊՈՂՈՍՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  286. Ա. ԹՈՐԱՆՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  287. Յ. Լ. ՆԱՎՈՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  288. Ս. ԱՅՆԵՋՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  289. Ք. ԳԵԼԻՋԻԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  290. Պ. ՍՎԱԶԼՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  291. Է. ԱՎԵՏԻՍՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  292. Հ. Տ. ՄԱՐՈՒԹՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  293. Վ. Մ. ՍՈՂՈՄՈՆՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  294. Հ. Ա. ՍԱՆԱՄՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  295. Մ. Հ. ՀԱՐՈՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  296. Մ. Ե. ՀՈՎՀԱՆՆԻՍՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  297. Է. Վ. ՇԱՀԻՐՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  298. Ա. Ռ. ԿԱՐԱՊԵՏՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  299. Ռ. Պ. ՎԱՐԺԱՊԵՏՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  300. Հ. ՊԱԼԵԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  301. Ռ. Լ. ՄԻՆԱՍՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  302. Ա. Ա. ԾԱՏՈՒՐՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  303. Ա. Ջ. ԳԱԼՍՏՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  304. Հ. Հ. ՍԱՀԱԿՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  305. Լ. Ա. ՇԱՀԲԱԶՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  306. Շ. Վ. ԱՂԱՋԱՆՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  307. Ա. Ս. ԵԶԵԿՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  308. Հ. Բ. ԲԱԲՈՒԽԱՆՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  309. Ն. Ս. ՍԱՐԳՍՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  310. Պ. Ս. ԱՎԵՏԻՍՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  311. Է. Մ. ՍԱՆԴՈՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  312. Տ. Ա. ՂԱՐԻԲՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  313. Ռ. Յ. ՀԱԿՈԲՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  314. Ա. Հ. ՍԱՄՈՒԵԼՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  315. Ա. Ա. ԴԱՎԹՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  316. Պ. ՔՈՒՉՈՒԿՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  317. Է. ԱԼԻՊՐԱՆԴԻԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  318. Ռ. ԱԹԹԱՐՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  319. Դ. Վ. ԳԱՍՊԱՐՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  320. Ս. Կ. ԿԻՐԱԿՈՍՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  321. Գ. Վ. ԶԱՔՈՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  322. Ս. Վ. ԳԱԼՈՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  323. Դ. Վ. ՀԵՋԻՆՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  324. Հ. Պ. ԳՐԻԳՈՐՅԱՆՑԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  325. Ռ. Ս. ՄԱԹՈՍՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  326. Ռ. Պ. ՆԱԼԲԱՆԴՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  327. Բ. Հ. ՀՈՎՍԵՓՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  328. Հ. Վ. ՀԱՐՈՒԹՅՈՒՆՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  329. Ի. Խ. ՅԱՐԱԼՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  330. Գ. Ս. ԲՈՋՈՒԿՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  331. Կ. Ս. ՔԱԼԱՆԹԱՐՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  332. Ա. Մ. ՀԱՐՈՒԹՅՈՒՆՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  333. Վ. ԿԱՐԱՊԵՏՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  334. Վ. Ա. ԲԱՅԲՈՒՐԴՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  335. Ա. Մ. ՆԱԼԲԱՆԴՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  336. Ռ. Դ. ՇԱՌՈՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  337. Յ. Վ. ՅՈՒԶԲԱՇՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  338. Ն. Ա. ՆԱՆԱԳՈՒԼՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  339. Բ. Ա. ՄԻՆԱՍՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  340. Մ. Գ. ԹՈՒՄԱՆՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  341. Շ. ԱՐԾՐՈՒՆՈՒՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  342. Մ. Ռ. ՀՈՎՍԵՓՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  343. Ն. Հ. ՂՈՒՇՉՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  344. Է. Հ. ԹՈՐՈՍՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  345. Ն. Ն. ՄՈՒՐԱԴՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  346. Ե. Ժ. ԵՂԻԱԶԱՐՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  347. Օ. Ա. ՄԱՆՈՒԿՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  348. Լ. Լ. ԱՎԴՈՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  349. Գ. Հ. ԴԱՎԹՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  350. Ժ. Գ. ՀԱՅՐԱՊԵՏՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  351. Ա. Ա. ԲԱՂԴԱՍԱՐՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  352. Ա. Հ. ՍԱՐԳՍՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  353. Ս. Ա. ԱՎԵՏԻՍՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  354. Կ. Վ. ՀԱՐՈՒԹՅՈՒՆՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  355. Գ. Ա. ՄԱՆՈՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  356. Ա. Ս. ԾԱՏՈՒՐՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  357. Ա. Մ. ՍՈՒՔԻԱՍՅԱՆԻՆ ՄՈՎՍԵՍ ԽՈՐԵՆԱՑՈՒ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ