Հայաստանի Հանրապետության մշակույթի վաստակավոր գործիչների ցանկ

From Վիքիպեդիա
Jump to navigation Jump to search

Ստորև ներկայացված է Հայաստանի Հանրապետության մշակույթի վաստակավոր գործիչների ցանկը։ Ներկայացված են միայն այն անձինք, ում պատվավոր կոչումը շնորհվել է ՀՀ Նախագահ Ս. Սարգսյանի կողմից (2008 թ. ապրիլի 9-ից առ այսօր)։ Մինչ այդ կոչումը ստացածների ցանկը կտեղադրվի տվյալների ձեռքբերումից հետո։

2008 թվական[edit | edit source]

2009 թվական[edit | edit source]

2010 թվական[edit | edit source]

2011 թվական[edit | edit source]

2012 թվական[edit | edit source]

2013 թվական[edit | edit source]

2014 թվական[edit | edit source]

2015 թվական[edit | edit source]

Ծանոթագրություններ[edit | edit source]

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 1,4 Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  2. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  3. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  4. 4,0 4,1 Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  5. 5,0 5,1 5,2 5,3 5,4 Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  6. 6,0 6,1 6,2 6,3 6,4 ՀՀ պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  7. 7,0 7,1 7,2 7,3 7,4 7,5 7,6 Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  8. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  9. ՀՀ մշակույթի վաստակավոր գործչի պատվավոր կոչում շնորհելու մասին
  10. ՀՀ մշակույթի վաստակավոր գործչի պատվավոր կոչում շնորհելու մասին
  11. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  12. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  13. «Նիկա Բաբայանը հրաժարվել է ՀՀ մշակույթի վաստակավոր գործչի կոչումից»։ Lragir.am (հայերեն)։ Վերցված է 2018-04-24 
  14. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  15. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  16. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  17. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  18. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  19. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  20. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  21. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  22. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  23. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  24. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  25. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  26. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  27. Ա. Բ. Մովսիսյանին ՀՀ մշակույթի վաստակավոր գործչի պատվավոր կոչում շնորհելու մասին
  28. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  29. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  30. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  31. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  32. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  33. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  34. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  35. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  36. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  37. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  38. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  39. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  40. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  41. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  42. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  43. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  44. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  45. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  46. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  47. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  48. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  49. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  50. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  51. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  52. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  53. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  54. Հայաստանի Հանրապետության պատվավոր կոչումներ շնորհելու մասին
  55. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄՆԵՐ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  56. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄՆԵՐ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  57. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄՆԵՐ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  58. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄՆԵՐ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  59. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄՆԵՐ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  60. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄՆԵՐ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  61. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄՆԵՐ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  62. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄՆԵՐ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  63. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄՆԵՐ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  64. Ա. Հ. ԿԱՐԱՊԵՏՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄՇԱԿՈՒՅԹԻ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  65. Ե. Ա. ԹՈՐՈՍՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄՇԱԿՈՒՅԹԻ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  66. Հ. Ս. ՍԱՀԱԿՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄՇԱԿՈՒՅԹԻ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  67. Ն. Լ. ԳՈՒՐՋԻՆՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄՇԱԿՈՒՅԹԻ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  68. Մ. Վ. ԱՀԱՐՈՆՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄՇԱԿՈՒՅԹԻ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  69. Ա. Ա. ՕՀԱՆՅԱՆԻՆ ՄՇԱԿՈՒՅԹԻ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  70. Ա. Վ. ՊԵՏՐՈՍՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄՇԱԿՈՒՅԹԻ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  71. Ա. Գ. ՇԱՀԶԱԴԵՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄՇԱԿՈՒՅԹԻ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  72. Կ. Վ. ԱՌԱՔԵԼՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄՇԱԿՈՒՅԹԻ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  73. Մ. Փ. ԱԴՈՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄՇԱԿՈՒՅԹԻ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  74. Վ. Ա. ՊԼՈՒԶՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄՇԱԿՈՒՅԹԻ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  75. Հ. Բ. ԽԱՉԵՐԵԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄՇԱԿՈՒՅԹԻ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  76. Ս. Օ. ՄՈՒՐԱԴՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄՇԱԿՈՒՅԹԻ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  77. Ս. Օ. ՄՈՒՐԱԴՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄՇԱԿՈՒՅԹԻ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  78. Ա. Գ. ԷՄԻՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄՇԱԿՈՒՅԹԻ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  79. Ղ. Վ. ՂԱԶԱՐՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄՇԱԿՈՒՅԹԻ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  80. Ա. Ա. ԱՄԻՐՅԱՆԻՆ ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄՇԱԿՈՒՅԹԻ ՎԱՍՏԱԿԱՎՈՐ ԳՈՐԾՉԻ ՊԱՏՎԱՎՈՐ ԿՈՉՈՒՄ ՇՆՈՐՀԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ