ՀՀ ԱԺ 1-ին գումարման պատգամավորների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Հայաստանի Հանրապետության Ազգային ժողովը (ՀՀ ԱԺ) Հայաստանի Հանրապետության բարձրագույն օրենսդիր մարմինն է։ 1995 թվականի հուլիսի 5-ին ընդունվել է անկախացած Հայաստանի Հանրապետության Սահմանադրությունը։ Նույն օրն անցկացվեցին նաև Հայաստանի Հանրապետության Ազգային ժողովի 1-ին գումարման ընտրությունները։

Պատգամավորների ընթացիկ ցանկ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Անուն Լուսանկար Ծննդյան թիվ Կուսակցություն Խմբակցություն Ընտրակարգ Պաշտոնավարման սկիզբ Ընտրատարածք
1 Երջանիկ Աբգարյան
Erjanik Abgaryan 02.jpg
1940 փետրվարի 8 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 106
2 Գագիկ Աբրահամյան
Photo Events.svg
1956 հունվարի 20 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 141
3 Հովիկ Աբրահամյան
President of the National Assembly.jpg
1958 հունվարի 24 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 85
4 Սամվել Աբրահամյան
Photo Events.svg
1965 հունիսի 1 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 165
5 Սուրեն Աբրահամյան
Photo Events.svg
1947 հունվարի 14 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 145
6 Մարատ Ալեքսանյան
Photo Events.svg
1949 օգոստոսի 3 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 067
7 Հովհաննես Ահարոնյան
Photo Events.svg
1963 մայիսի 27 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 030
8 Նորայր Ահարոնյան
Photo Events.svg
1950 հունվարի 1 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 079
9 Սմբատ Այվազյան
Photo Events.svg
1959 մարտի 10 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 089
10 Վարդան Այվազյան
Photo Events.svg
1961 նոյեմբերի 7 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 071
11 Ջեմմա Անանյան
Photo Events.svg
1931 հունիսի 9 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 130
12 Բագրատ Ասատրյան
Bagrat-asatryan.jpg
1956 փետրվարի 2 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ ??
13 Էդիկ Ասատրյան
Photo Events.svg
1953 ապրիլի 18 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 097
14 Պավլիկ Ասատրյան
Photo Events.svg
1949 ապրիլի 22 Ռամկավար ազատական կուսակցություն (լիբերալ-դեմոկրատական) «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 103
15 Գրիգոր Ավագյան
Photo Events.svg
1928 սեպտեմբերի 23 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 162
16 Սեյրան Ավագյան
Photo Events.svg
1954 դեկտեմբերի 15 Ազգային ժողովրդավարական միություն «Ազգային ժողովրդավարական միություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 187
17 Ալեքսան Ավետիսյան
Photo Events.svg
1960 հունիսի 26 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 113
18 Սուքիաս Ավետիսյան
Photo Events.svg
1959 ապրիլի 28 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 052
19 Վարազդատ Ավոյան
Photo Events.svg
1947 նոյեմբերի 7 ՀՌԱԿ Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 054
20 Բաբկեն Արարքցյան
Photo Events.svg
1944 սեպտեմբերի 16 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 50
21 Կամո Արեյան
Photo Events.svg
1957 նոյեմբերի 20 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 095
22 Զարուհի Արևշատյան
Photo Events.svg
1961 դեկտեմբերի 10 «Շամիրամ» «Շամիրամ» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 178
23 Արմենակ Արմենակյան
Armenak-armenakyan.jpg
1955 դեկտեմբերի 2 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 010
24 Ազատ Արշակյան
Photo Events.svg
1950 օգոստոսի 13 Հայաստանի Քրիստոնեա-դեմոկրատական միություն «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 014
25 Արամ Բաբաջանյան
Photo Events.svg
1952 հունվարի 16 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 133
26 Սերյոժա Բաբոյան
Photo Events.svg
1950 մայիսի 26 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 099
27 Գեվորգ Բադալյան
Photo Events.svg
1955 նոյեմբերի 25 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 088
28 Սերգեյ Բադալյան
Photo Events.svg
1947 հուլիսի 4 ՀԿԿ «Հայաստանի կոմունիստական կուսակցություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 179
29 Վոլոդյա Բադալյան
Photo Events.svg
1948 մայիսի 12 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 102
30 Ռոմիկ Բալոյան
Photo Events.svg
1955 մարտի 5 Անկուսակցական ??? ??? Թիվ 045
31 Յուրի Բախշյան
Yuri-bakhshyan.jpg
1947 հունիսի 28 ՀՀԿ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 035
32 Անժելա Բակունց
Photo Events.svg
1953 հոկտեմբերի 7 «Շամիրամ» «Շամիրամ» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 177
33 Արթուր Բաղդասարյան
Artur-Baghdasaryan.jpg
1968 նոյեմբերի 8 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 005
34 Վահրամ Բաղդասարյան
Photo Events.svg
1961 հունիսի 15 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 060
35 Ստեփան Բարսեղյան
Photo Events.svg
1959 ապրիլի 18 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 126
36 Խաչատուր Բեզիրջյան
Photo Events.svg
1950 դեկտեմբերի 6 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 158
37 Հովհաննես Գաբրիելյան
Photo Events.svg
1950 ապրիլի 20 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 080
38 Գալուստ Գամազյան
Photo Events.svg
1945 հոկտեմբերի 12 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 108
39 Արտաշես Գեղամյան
Head of the Delegation of Armenia Artashes Geghamyan (cropped).jpg
1949 դեկտեմբերի 2 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 027
40 Գևորգ Գևորգյան
Photo Events.svg
1960 մարտի 11 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 078
41 Ժիրայր Գևորգյան
Photo Events.svg
1956 հունվարի 14 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 096
42 Ժորա Գևորգյան
Photo Events.svg
1949 հուլիսի 12 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 093
43 Սամվել Գևորգյան
Photo Events.svg
1948 հոկտեմբերի 2 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 083
44 Մկրտիչ Գիմիշյան
Photo Events.svg
1953 մայիսի 20 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ ??
45 Արարատ Գոմցյան
Photo Events.svg
1948 փետրվարի 2 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 057
46 Ավետիք Գրիգորյան
Photo Events.svg
1951 դեկտեմբերի 21 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 168
47 Գրիգոր Գրիգորյան
Photo Events.svg
1950 ապրիլի 26 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 029
48 Հովհաննես Գրիգորյան
Photo Events.svg
1962 մարտի 26 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 055
49 Հրաչյա Գրիգորյան
Photo Events.svg
1952 մայիսի 15 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 006
50 Սիմոն Գրիգորյան
Photo Events.svg
1953 հունվարի 9 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 092
51 Վահագն Գրիգորյան
Photo Events.svg
1950 մարտի 1 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 047
52 Վիկտոր Դալլաքյան
Photo Events.svg
1958 մարտի 1 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 061
53 Ռազմիկ Դանիելյան
Photo Events.svg
1936 օգոստոսի 10 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 021
54 Գևորգ Դավթյան
Photo Events.svg
1946 ապրիլի 24 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 131
55 Քոչար Դավթյան
Photo Events.svg
1957 փետրվարի 27 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 144
56 Վլադիմիր Դարբինյան
Photo Events.svg
1931 ապրիլի 10 ՀԿԿ «Հայաստանի կոմունիստական կուսակցություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 180
57 Խաչիկ Դումիկյան
Photo Events.svg
1947 մայիսի 8 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 140
58 Հովհաննես Դուրգարյան
Photo Events.svg
1970 փետրվարի 11 Ռամկավար ազատական կուսակցություն (լիբերալ-դեմոկրատական) «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 046
59 Էդուարդ Եգորյան
Photo Events.svg
1953 նոյեմբերի 5 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 028
60 Արմեն Եղիազարյան
Photo Events.svg
1951 նոյեմբերի 14 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 160
61 Ռոբերտ Ենգոյան
Photo Events.svg
1932 հունիսի 15 «Մտավորական Հայաստան» «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 025
62 Սերգո Երիցյան
SERGO (1).jpg
1957 հունիսի 11 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 038
63 Դավիթ Զադոյան
Photo Events.svg
1949 հունվարի 12 ՀՀՇ Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 111
64 Վահան Զատիկյան
Վահան Մյասնիկ Զատիկյան.jpg
1956 հոկտեմբերի 22 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 034
65 Արամազդ Զաքարյան
Photo Events.svg
1957 փետրվարի 9 Ազգային ինքնորոշում միավորում «Ազգային ինքնորոշում միավորում» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 189
66 Իշխան Զաքարյան
Photo Events.svg
1961 նոյեմբերի 21 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 044
67 Ֆիրդուս Զաքարյան
Ֆիրդուս Զաքարյան 1.jpg
1959 սեպտեմբերի 15 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 110
68 Ներսես Զեյնալվանդյան
Photo Events.svg
1961 օգոստոսի 15 Ազգային ինքնորոշում միավորում «Ազգային ինքնորոշում միավորում» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 190
69 Մարտին Զիլֆիմյան
Photo Events.svg
1956 նոյեմբերի 10 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 053
70 Գագիկ Թադևոսյան
Photo Events.svg
1950 հունիսի 29 ՀԿԿ «Հայաստանի կոմունիստական կուսակցություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 183
71 Նանա Թոգոշվիլի
Photo Events.svg
1962 դեկտեմբերի 31 «Շամիրամ» «Շամիրամ» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 173
72 Լևոն Թովմասյան
Photo Events.svg
1952 մայիսի 26 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 118
73 Արտաշես Թումանյան
Artashes Tumanyan.jpg
1949 նոյեմբերի 16 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 062
74 Հովհաննես Թոքմաջյան
TokmajyanH.jpg
1956 նոյեմբերի 7 «Մտավորական Հայաստան» «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 031
75 Հովհաննես Իգիթյան
Photo Events.svg
1960 ապրիլի 14 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 048
76 Տեր-Հուսիկ (Գարուշ) Լազարյան
Photo Events.svg
1955 փետրվարի 23 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 119
77 Վախթանգ Լալայան
Photo Events.svg
1953 հունվարի 9 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 135
78 Լևիկ Խաչատրյան
Photo Events.svg
1958 հունվարի 10 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 091
79 Հարություն Խաչատրյան
Photo Events.svg
1965 մայիսի 20 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 024
80 Ռուբեն Խաչատրյան
Photo Events.svg
1939 հոկտեմբերի 18 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 056
81 Սուրեն Խաչատրյան
Photo Events.svg
1939 հոկտեմբերի 18 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 146
82 Վահագն Խաչատրյան
Vahagn-Khachatryan.jpg
1959 ապրիլի 22 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 037
83 Վարդան Խաչատրյան
Photo Events.svg
1959 հունիսի 6 Հայաստանի Քրիստոնեա-դեմոկրատական միություն «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 170
84 Վիգեն Խաչատրյան
Photo Events.svg
1951 հուլիսի 7 Ռամկավար ազատական կուսակցություն (լիբերալ-դեմոկրատական) «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 026
85 Ֆրունզե Խառատյան
Photo Events.svg
1927 հոկտեմբերի 29 ՀԿԿ «Հայաստանի կոմունիստական կուսակցություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 184
86 Արարատ Խրիմյան
Photo Events.svg
1951 հոկտեմբերի 21 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 019
87 Ջուլիետ Կաժոյան
Photo Events.svg
1938 հունիսի 2 «Շամիրամ» «Շամիրամ» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 176
88 Կարեն Կարապետյան
Photo Events.svg
1961 մարտի 2 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 139
89 Արմեն Կիրակոսյան
Photo Events.svg
1960 մարտի 28 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 127
90 Ալեքսան Հակոբյան
Photo Events.svg
1955 հոկտեմբերի 11 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 147
91 Լեոնիդ Հակոբյան
Photo Events.svg
1936 հունիսի 5 ՀԿԿ «Հայաստանի կոմունիստական կուսակցություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 022
92 Հակոբ Հակոբյան
Photo Events.svg
1955 հունվարի 10 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 065
93 Հրանուշ Հակոբյան
Hranush Hakobyan.jpg
1954 ապրիլի 12 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 121
94 Մելս Հակոբյան
Photo Events.svg
1950 մարտի 10 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 101
95 Ռուբիկ Հակոբյան
Photo Events.svg
1955 դեկտեմբերի 17 ՀՅԴ Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 008
96 Վահագն Հակոբյան
Photo Events.svg
1948 հուլիսի 19 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 122
97 Վարդգես Հայոցյան
Photo Events.svg
1946 հուլիսի 29 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 166
98 Սլավիկ Հայրապետյան
Photo Events.svg
1947 փետրվարի 1 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 149
98 Պարույր Հայրիկյան
Hayrikyan 2011.jpg
1949 հուլիսի 5 Ազգային ինքնորոշում միավորում «Ազգային ինքնորոշում միավորում» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 188
99 Վաչագան Հարոյան
Photo Events.svg
1940 հունիսի 2 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 043
100 Դավիթ Հարությունյան
Photo Events.svg
1963 մարտի 5 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 040
101 Զավեն Հարությունյան
Photo Events.svg
1957 հունիսի 16 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 039
102 Խոսրով Հարությունյան
Photo Events.svg
1948 մայիսի 30 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 007
103 Յուրիկ Հարությունյան
Photo Events.svg
1946 հունվարի 3 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 002
104 Ալբերտ Հերոյան
Photo Events.svg
1940 հունիսի 3 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 116
105 Գրիշա Հովեյան
Photo Events.svg
1954 հունվարի 2 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 120
106 Հովհաննես Հովհաննիսյան
Photo Events.svg
1952 հուլիսի 5 Ռամկավար ազատական կուսակցություն (լիբերալ-դեմոկրատական) «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 068
107 Հուսիկ Հովհաննիսյան
Photo Events.svg
1951 հուլիսի 9 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 124
108 Մարտին Հովհաննիսյան
Photo Events.svg
1959 մարտի 14 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 042
109 Սեդրակ Հովհաննիսյան
Photo Events.svg
1961 մարտի 1 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 107
110 Հրաչյա Հովսեփյան
Photo Events.svg
1948 դեկտեմբերի 20 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 084
111 Սամսոն Ղազարյան
Photo Events.svg
1953 հունվարի 28 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 017
112 Հարություն Ղարագյոզյան
Photo Events.svg
1959 մայիսի 1 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 004
113 Գեղամ Ղարիբջանյան
Gegham Gharibjanian.JPG
1951 հոկտեմբերի 2 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 009
114 Ռուդիկ Ղուկասյան
Photo Events.svg
1949 նոյեմբերի 10 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 117
115 Դավիթ Մաթևոսյան
Photo Events.svg
1960 մարտի 22 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 150
116 Շողեր Մաթևոսյան
Photo Events.svg
1962 սեպտեմբերի 24 «Շամիրամ» «Շամիրամ» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 175
117 Ռազմիկ Մաթևոսյան
Photo Events.svg
1946 մայիսի 23 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 115
118 Մյասնիկ Մալխասյան
Photo Events.svg
1961 փետրվարի 15 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 098
119 Պետրոս Մակեյան
Նոր Հայաստան 1.JPG
1954 հունվարի 10 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 100
120 Անդրանիկ Մանուկյան
Andranik MANUKYAN.jpg
1954 հունվարի 5 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 072
121 Արամ Մանուկյան
Photo Events.svg
1957 մարտի 9 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 064
122 Գնել Մանուկյան
Photo Events.svg
1960 հունվարի 2 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 076
123 Պանդուխտ Մանուկյան
Photo Events.svg
1951 մայիսի 25 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 143
124 Վազգեն Մանուկյան
Vazgen Manukyan.jpg
1946 փետրվարի 13 Ազգային ժողովրդավարական միություն «Ազգային ժողովրդավարական միություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 020
125 Հովհաննես Մատինյան
Photo Events.svg
1953 մայիսի 19 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 065
126 Անդրանիկ Մարգարյան
Andranik margaryan.jpg
1951 հունիսի 12 ՀՀԿ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ ??
127 Դերենիկ Մարգարյան
Photo Events.svg
1944 հունիսի 6 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 148
128 Արմեն Մարտիրոսյան
Photo Events.svg
1961 փետրվարի 10 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 074
129 Ռազմիկ Մարտիրոսյան
Photo Events.svg
1959 մայիսի 24 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 112
130 Սիմոն Մարտիրոսյան
Photo Events.svg
1957 հոկտեմբերի 10 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 109
131 Արտուշ Մելիքբեկյան
Photo Events.svg
1957 հունվարի 15 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 129
132 Կարլեն Միքայելյան
Photo Events.svg
1953 փետրվարի 19 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 077
133 Սասուն Միքայելյան
Սասուն Միքայելյան.JPG
1957 նոյեմբերի 7 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 75
134 Բորիս Մխիթարյան
Photo Events.svg
1952 հունիսի 17 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 063
135 Հայկարամ Մխիթարյան
Photo Events.svg
1954 մայիսի 3 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 051
136 Արամ Մկրտչյան
Photo Events.svg
1965 հուլիսի 17 Հայաստանի Քրիստոնեա-դեմոկրատական միություն «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 155
137 Արմենակ Մկրտչյան
Photo Events.svg
1946 փետրվարի 4 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 094
138 Ռոբերտ Մնացականյան
Photo Events.svg
1943 մայիսի 26 Ռամկավար ազատական կուսակցություն (լիբերալ-դեմոկրատական) «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 157
139 Նորիկ Մնոյան
Photo Events.svg
1959 փետրվարի 20 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 105
140 Այդին Մորիկյան
Photo Events.svg
1958 ապրիլի 18 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 159
141 Հերմինե Նաղդալյան
Hermine-Naghdalyan.jpg
1960 հուլիսի 28 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 049
142 Եղիա Նաճարյան
Photo Events.svg
1933 ապրիլի 17 Սոցիալ-դեմոկրատ հնչակյան կուսակցություն «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 151
143 Աշոտ Նավասարդյան
Ashot Navasardian.jpg
1950 մարտի 28 ՀՀԿ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 003
144 Գագիկ Ներսիսյան
Photo Events.svg
1951 փետրվարի 5 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 083
145 Յուրի Շահբազյան
Photo Events.svg
1930 դեկտեմբերի 25 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 161
146 Դավիթ Շահնազարյան
David-Shahnazaryan (3).JPG
1954 մայիսի 26 ՀՀՇ Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 016
147 Վահե Շահվերդյան
Photo Events.svg
1945 օգոստոսի 19 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 132
148 Աշոտ Ոսկանյան
Photo Events.svg
1949 ապրիլի 24 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 045
149 Գրիգոր Ոսկերչյան
Photo Events.svg
1956 հոկտեմբերի 1 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 066
150 Նվեր Չախոյան
Photo Events.svg
1968 փետրվարի 3 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 012
151 Վասիլ Չիլինգարյան
Photo Events.svg
1948 նոյեմբերի 9 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 137
152 Ռաֆայել Պապայան
Photo Events.svg
1942 դեկտեմբերի 22 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ ??
153 Ալբերտ Պապոյան
Photo Events.svg
1942 սեպտեմբերի 2 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 136
154 Հենրիկ Պառավյան
Photo Events.svg
1947 օգոստոսի 24 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 081
155 Հովիկ Պառավյան
Photo Events.svg
1956 մարտի 23 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 134
156 Ամալյա Պետրոսյան
Photo Events.svg
1937 ապրիլի 8 «Շամիրամ» «Շամիրամ» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 174
157 Շահեն Պետրոսյան
Photo Events.svg
1955 հուլիսի 14 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 082
158 Վարդան Պետրոսյան
Photo Events.svg
1963 հունվարի 18 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 128
159 Գագիկ Պողոսյան
Photo Events.svg
1952 սեպտեմբերի 9 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 087
160 Վազգեն Պողոսյան
Photo Events.svg
1951 նոյեմբերի 1 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 123
161 Ռուբինյան Կարապետ
Karapet Rubinyan 001.jpg
1957 սեպտեմբերի 14 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 001
162 Արշակ Սադոյան
Arshak Sadoyan 02.jpg
1940 փետրվարի 22 Ազգային ժողովրդավարական միություն «Ազգային ժողովրդավարական միություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 011
163 Արա Սահակյան
Photo Events.svg
1955 հունվարի 1 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 13
164 Արտավազդ Սահակյան
Photo Events.svg
1953 փետրվարի 22 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 138
165 Գալուստ Սահակյան
Galust Sahakyan.jpg
1948 ապրիլի 8 ՀՀԿ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 032
166 Աշոտ Սարգսյան
Photo Events.svg
1951 հունվարի 16 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 142
167 Էդուարդ Սարգսյան
Photo Events.svg
1957 նոյեմբերի 14 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 023
168 Խորեն Սարգսյան
Photo Events.svg
1948 հունվարի 2 ՀԿԿ «Հայաստանի Կոմունիստական կուսակցություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 181
169 Նադեժդա Սարգսյան
Photo Events.svg
1954 հոկտեմբերի 17 «Շամիրամ» «Շամիրամ» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 172
170 Ֆադեյ Սարգսյան
Fadey Sargissian.jpg
1923 սեպտեմբերի 13 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 152
171 Ֆելիքս Սարգսյան
Photo Events.svg
1954 ապրիլի 1 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 125
172 Կտրիճ Սարդարյան
Photo Events.svg
1947 հունիսի 1 Անկուսակցական Ընդգրկված չէ ??? ??? Թիվ 033
173 Գայանե Սարուխանյան
Photo Events.svg
1960 փետրվարի 20 «Շամիրամ» «Շամիրամ» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 171
174 Թաթուլ Սաֆարյան
Photo Events.svg
1955 նոյեմբերի 1 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 170
175 Խաչիկ Սաֆարյան
Photo Events.svg
1932 ապրիլի 1 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ ??
176 Վազգեն Սաֆարյան
Photo Events.svg
1950 հունիսի 6 ՀԿԿ «Հայաստանի Կոմունիստական կուսակցություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ ??
177 Մհեր Սեդրակյան
Photo Events.svg
1951 հունիսի 8 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 015
178 Աղասի Սիմոնյան
Photo Events.svg
1954 դեկտեմբերի 0 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 090
179 Էռնեստ Սողոմոնյան
Photo Events.svg
1949 հոկտեմբերի 20 Սոցիալ-դեմոկրատ հնչակյան կուսակցություն «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 167
180 Դավիթ Վարդանյան
Photo Events.svg
1950 փետրվարի 12 Ազգային ժողովրդավարական միություն «Ազգային ժողովրդավարական միություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 185
181 Կարլեն (Կամո) Վարդանյան
Photo Events.svg
1929 դեկտեմբերի 15 ՀՀՇ «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 104
182 Մանուկ Վարդանյան
Photo Events.svg
1961 մարտի 16 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 041
183 Մարգուշ Վարդանյան
Photo Events.svg
1950 նոյեմբերի 16 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 036
184 Միշա Վարդանյան
Photo Events.svg
1955 հոկտեմբերի 11 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 058
185 Յուրի Վարդանյան
Photo Events.svg
1936 օգոստոսի 20 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 164
186 Մերուժան Տեր-Գուլանյան
Մերուժան Տեր-Գուլանյան.jpg
1948 նոյեմբերի 29 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 114
187 Թելման Տեր-Պետրոսյան
Photo Events.svg
1937 օգոստոսի 11 Անկուսակցական «Բարեփոխումներ» պատգամավորական խումբ ??? ??? Թիվ 073
188 Անդրանիկ Քոչարյան
Photo Events.svg
1961 մայիսի 3 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 059
189 Շավարշ Քոչարյան
Shavarsh-Kocharyan.jpg
1948 ապրիլի 3 Ազգային ժողովրդավարական միություն «Ազգային ժողովրդավարական միություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 186
190 Հարություն Քուշկյան
Photo Events.svg
1956 ապրիլի 14 Անկուսակցական «Հանրապետություն» խմբակցություն ??? ??? Թիվ 018

Նշումներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Տես նաև[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Նշումներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]