Թվիթեր սոցիալական կայքի ամենաշատ հետևորդներ ունեցող օգտատերերի ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Թվիթթեր սոցիալական կայքի ամենաշատ հետևորդներ ունեցող օգտատերերի ցանկը ընդգրկում է Թոփ 50 հաշիվներ, որոնք Թվիթթեր սոցիալական կայքում ունեն ամենաշատ հետևորդները: Ըստ 2017 թվականի հունիսի 19-ի տվյալների Քեթի Փերրին միակ օկտատերն է Թվիթթերում ով ունի 100 միլիոն հետևորդ[1]: Իսկ աղյուսակում ներկայացված է Թվիթթերի 50 ամենաշատ հետևորդներ ունեցողների անուները, նրանց երկրները և էջի անվանումները[2]:

Համարը Էջի անվանում Օգտատեր Երկիր Հետևորդների թիվը (միլիոն) Մասնագիտություն
1 @katyperry Քեթի Փերրի ԱՄՆ 100 Երգչուհի
2 @justinbiber[3] Ջասթին Բիբեր Կանադա 96 Երգիչ
3 @BarackObama[4] Բարակ Օբամա ԱՄՆ 90 Քաղաքական գործիչ
4 @taylorswift13[4] Թեյլոր Սվիֆթ Բարբադոս 85 Երգչուհի
5 @rihanna[5] Ռիհաննա ԱՄՆ 74 Երգչուհի
6 @TheEllenShow[6] Էլլեն Դեջեներես ԱՄՆ 70 Կատակերգու դերասան
7 @YouTube YouTube[7] ԱՄՆ 69 Սոցիալական կայք
8 @ladygaga Լեդի Գագա[8] ԱՄՆ 67 Երգչուհի
9 @jtimbrelake[9] Ջասթին Թիմբրլեյք ԱՄՆ 61 Երգիչ,դերասան
10 @twitter[10] Twitter ԱՄՆ 61 Սոցիալական կայք
11 @britneyspears[11] Բրիտնի Սպիրս ԱՄՆ 53 Երգչուհի
12 @KimKardashian[12] Քիմ Քարդաշյան ԱՄՆ 53 Գործարարուհի
13 @Cristiano[13] Կրիշտիանու Ռոնալդու Պորտուգալիա 53 Ֆուտբոլիստ
14 @cnnbrk[14] CNN նորություններ ԱՄՆ 50 Հեռուստածրագիր
15 @selenagomez[15] Սելենա Գոմեզ ԱՄՆ 48 Երգչուհի և դերասանուհի
16 @jimmyfallon[16] Ջիմի Ֆալլոն ԱՄՆ 47 Կատակերգու դերասան
17 @AriannaGrande[17] Արիանա Գրանդե ԱՄՆ 47 Երգչուհի և դերասանուհի
18 @shakira[18] Շակիրա Կոլումբիա 45 Երգչուհի
19 @ddlovato[19] Դեմի Լովատո ԱՄՆ 44 Երգչուհի և դերասանուհի
20 @JLo[20] Ջենիֆեր Լոպես ԱՄՆ 41 Երգչուհի և դերասանուհի
21 @instagram Ինստագրամ[21] ԱՄՆ 40 Սոցիալական կայք
22 @nytimes[22] Նյու Յորք Թայմս ամսագիր ԱՄՆ 37 Ամսագիր
23 @Oprah[23] Օպրավ Վինֆրեյ ԱՄՆ 37 Գործարար
24 @Drake [24] Դարքի Կանադա 36 Ռեփեր
25 @KingJames[25] ԼեԲրոն Ջամես ԱՄՆ 36 Բասկետբոլիստ
26 @CNN[26] CNN ԱՄՆ 36 Հեռուստատեսային ծրագիր
27 @BillGates[27] Բիլ Գեյթս ԱՄՆ 35 Գործարար
28 @KavinHart4real[28] Քևին Հարթ ԱՄՆ 34 Կատակերգու դերասան
29 @SportCentral [29] Սպորտի Կենտրոն ԱՄՆ 33 Հեռուստատեսային ծրագիր
30 @MileyCyrus[30] Միլեյ Քրուզ ԱՄՆ 33 Երգչուհի
31 @espn[31] ESPN ԱՄՆ 33 Հեռուստատեսային ծրագիր
32 @BBCBreaking[32] ԲԲՍ հանրային տեսություն Միացյալ Թագավորություն 33 Հեռուստատեսային ծրագիր
33 @onediraction[33] One Diraction Մեծ Բրիտանիա և Իռլանդիա 32 Խումբ
34 @realDonaldTrump[34] Դոնալդ Թրամփ ԱՄՆ 32 Գործարար և քաղաքագետ
35 @narendramondi[35] Նարենդրա Մոդի Հնդկաստան 30 Քաղաքագետ
36 @Harry_Styles[36] Հարրի Սթայլես Միացյալ Թագավորություն 30 Երգիչ
37 @LilTunechi [37] Լիլի Վայն ԱՄՆ 30 Ռեփեր
38 @BrunoMars[38] Բրունո Մարս ԱՄՆ 30 Երգիչ
39 @NailOfficial[39] Նաիլ Հորան Իռլանդիա 30 Երգիչ
40 @wizkhalifa [40] ՈՒվիզ Կալիֆա ԱՄՆ 30 Ռեփեր
41 @Pink[41] Պինկ ԱՄՆ 30 Երգչուհի
42 @neymarjr[42] Նեյմար Բրազիլիա 29 Ֆուտբոլիստ
43 @Adele[43] Ադել Մեծ Բրիտանիա 28 Երգչուհի
44 @danieitosh[44] Դանիել Տոշ ԱՄՆ 27 Կատակերգու դերասան
45 @KAKA[45] Կակա Բրազիլիա 27 Ֆուտբոլիստ
46 @SrBachchan[46] Ամիտաբհ Բաչչան Հնդկաստան 27 Դերասան
47 @Actually[47] Նելլի Հարիս ԱՄՆ 27 Դերասան
48 @aliciakeys[48] Ալիսա Կեյս ԱՄՆ 26 Երգչուհի
49 @NBA[49] Բասկետբոլի հանրապետական թիմ ԱՄՆ 25 Սպորտային հավաքկազմ
50 @iamsrk[50] Շաշ Ռուկ Կան Հնդկաստան 25 Դերասան

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. «@katyperry»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  2. «Twitter: Most Followers»։ Friend or Follow։ Վերցված է March 20, 2017 
  3. «@justinbieber»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  4. 4,0 4,1 «@BarackObama»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  5. «@rihanna»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  6. «@TheEllenShow»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  7. «@YouTube»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  8. «@ladygaga»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  9. «@jtimberlake»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  10. «@twitter»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  11. «@britneyspears»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  12. «@KimKardashian»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  13. «@Cristiano»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  14. «@cnnbrk»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  15. «@selenagomez»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  16. «@jimmyfallon»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  17. «@ArianaGrande»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  18. «@shakira»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  19. «@ddlovato»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  20. «@JLo»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  21. «@instagram»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  22. «@nytimes»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  23. «@Oprah»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  24. «@Drake»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  25. «@KingJames»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  26. «@CNN»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  27. «@BillGates»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  28. «@KevinHart4real»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  29. «@SportsCenter»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  30. «@MileyCyrus»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  31. «@ESPN»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  32. «@BBCBreaking»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  33. «@onedirection»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  34. «@realDonaldTrump»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  35. «@narendramodi»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  36. «@Harry_Styles»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  37. «@LilTunechi»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  38. «@BrunoMars»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  39. «@NiallOfficial»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  40. «@wizkhalifa»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  41. «@Pink»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  42. «@neymarjr»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  43. «@Adele»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  44. «@danieltosh»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  45. «@KAKA»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  46. «@SrBachchan»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  47. «@ActuallyNPH»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  48. «@aliciakeys»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  49. «@NBA»։ Twitter։ Վերցված է March 20, 2017 
  50. «@iamsrk»։ Twitter։ Վերցված է May 30, 2017