Արիության մեդալակիրների ցանկ

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search

Ստորև ներկայացված է Արիության մեդալակիրների ցանկը։ Ներկայացված են միայն ՀՀ Նախագահ Ս. Սարգսյանի կողմից պարգևատրված անձինք (2008 թ. ապրիլի 9-ից)։ Մինչ այդ պարգևատրվածների ցանկը կտեղադրվի տվյալների ձեռքբերումից հետո։

2008 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2009 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Հ/Հ
Ազգանուն, Անուն, Հայրանուն
Լուսանկարը
Երկիրը
Մեդալով պարգևատրման ամսաթիվը
Պաշտոնը պարգևատրման օրվա դրությամբ
Կոչումը պարգևատրման օրվա դրությամբ
Կյանքի տարիները, ծննդյան և մահվան վայրերը
Պարգևատրման հիմքը
Ծանոթություն
10
Մանվել Հրանտի ՄԻՐԶԱԽԱՆՅԱՆ
24 հունվարի 2009[3]
թիվ 60925 զորամասի հրամանատարի տեղակալ
փոխգնդապետ
Բանակի օրվա կապակցությամբ, զորքերի մարտական պատրաստվածության ապահովման գործում ներդրած նշանակալի ավանդի, ինչպես նաև ծառայության ընթացքում ցուցաբերած խիզախության և անձնվիրության համար
11
Կուրբանմուրադ Բազարբայի Նեֆեսով
Թուրքմենստան Թուրքմենստան
24 հունվարի 2009[3]
ազատամարտիկ
Բանակի օրվա կապակցությամբ, զորքերի մարտական պատրաստվածության ապահովման գործում ներդրած նշանակալի ավանդի, ինչպես նաև ծառայության ընթացքում ցուցաբերած խիզախության և անձնվիրության համար Հետմահու
12
Կարեն Աղասու ՋԱԼԱՎՅԱՆ
24 հունվարի 2009[3]
թիվ 38862 զորամասի գումարտակի հրամանատար
փոխգնդապետ
Բանակի օրվա կապակցությամբ, զորքերի մարտական պատրաստվածության ապահովման գործում ներդրած նշանակալի ավանդի, ինչպես նաև ծառայության ընթացքում ցուցաբերած խիզախության և անձնվիրության համար
13
Վլադիմիր Սերգեյի ՎԱՐՏԱՆՈՎ
24 հունվարի 2009[3]
ազատամարտիկ
Բանակի օրվա կապակցությամբ, զորքերի մարտական պատրաստվածության ապահովման գործում ներդրած նշանակալի ավանդի, ինչպես նաև ծառայության ընթացքում ցուցաբերած խիզախության և անձնվիրության համար
14
Արթուր Նորիկի ՄԱՐԳԱՐՅԱՆ
14 ապրիլի 2009[4]
ՀՀ ոստիկանության ճանապարհային ոստիկանության Երևանի թիվ 1 բաժանմունքի պետ
ոստիկանության գնդապետ
Ոստիկանության օրվա կապակցությամբ, իրավակարգի ամրապնդման գործում ներդրած ավանդի և ծառայողական պարտքը կատարելիս ցուցաբերած խիզախության համար
15
Ալեքսանդր Աշոտի ՄԿՐՏՉՅԱՆ
14 ապրիլի 2009[4]
ՀՀ ոստիկանության Երևան քաղաքի վարչության քրեական հետախուզության բաժնի բաժանմունքի պետ
ոստիկանության փոխգնդապետ
Ոստիկանության օրվա կապակցությամբ, իրավակարգի ամրապնդման գործում ներդրած ավանդի և ծառայողական պարտքը կատարելիս ցուցաբերած խիզախության համար
16
Գարեգին Աշոտի ԳԱԲՐԻԵԼՅԱՆ
19 հունիսի 2009[5]
ՀՀ ոստիկանության զորքերի հրամանատար, ոստիկանության պետի տեղակալ
գեներալ-մայոր
ծնվ. 3 սեպտեմբերի 1961 թ., Բաքու
Ոստիկանության զորքերի օրվա կապակցությամբ, ծառայողական պարտականությունները կատարելիս ցուցաբերած խիզախության համար
17
Դավիթ Արկադիի ԱՂԱՋԱՆՅԱՆ
17 սեպտեմբերի 2009[6]
թիվ 16396 զորամասի հրամանատարի տեղակալ
գնդապետ
ՀՀ անկախության հռչակման 18-րդ տարեդարձի առթիվ, զորքերի մարտական պատրաստվածության ապահովման գործում ներդրած նշանակալի ավանդի, ինչպես նաև ցուցաբերած արիության և անձնական խիզախության համար
18
Պետրոս Ռուբենի ՄԱՐՏԻՐՈՍՅԱՆ
17 սեպտեմբերի 2009[6]
թիվ 10222 զորամասի հրամանատարի տեղակալ
գնդապետ
ՀՀ անկախության հռչակման 18-րդ տարեդարձի առթիվ, զորքերի մարտական պատրաստվածության ապահովման գործում ներդրած նշանակալի ավանդի, ինչպես նաև ցուցաբերած արիության և անձնական խիզախության համար
19
Արամ Սուրենի ԱՅԴԻՆՅԱՆ
17 սեպտեմբերի 2009[6]
թիվ 38636 զորամասի շտաբի պետ
փոխգնդապետ
ՀՀ անկախության հռչակման 18-րդ տարեդարձի առթիվ, զորքերի մարտական պատրաստվածության ապահովման գործում ներդրած նշանակալի ավանդի, ինչպես նաև ցուցաբերած արիության և անձնական խիզախության համար
20
Լեռնիկ Ռուդիկի ԲԱԲԱՅԱՆ
17 սեպտեմբերի 2009[6]
թիվ 46677 զորամասի հրամանատարի տեղակալ
փոխգնդապետ
ՀՀ անկախության հռչակման 18-րդ տարեդարձի առթիվ, զորքերի մարտական պատրաստվածության ապահովման գործում ներդրած նշանակալի ավանդի, ինչպես նաև ցուցաբերած արիության և անձնական խիզախության համար
21
Միքայել Հակոբի ԲԱՂՄԱՆՅԱՆ
17 սեպտեմբերի 2009[6]
թիվ 43013 զորամասի հրամանատար
փոխգնդապետ
ՀՀ անկախության հռչակման 18-րդ տարեդարձի առթիվ, զորքերի մարտական պատրաստվածության ապահովման գործում ներդրած նշանակալի ավանդի, ինչպես նաև ցուցաբերած արիության և անձնական խիզախության համար
22
Ալեքսանդր Երվանդի ԹՈՎՄԱՍՅԱՆ
17 սեպտեմբերի 2009[6]
թիվ 46492 զորամասի գումարտակի հրամանատար
փոխգնդապետ
ՀՀ անկախության հռչակման 18-րդ տարեդարձի առթիվ, զորքերի մարտական պատրաստվածության ապահովման գործում ներդրած նշանակալի ավանդի, ինչպես նաև ցուցաբերած արիության և անձնական խիզախության համար
23
Մեսրոպ Նահապետի ՄԵՍՐՈՊՅԱՆ
17 սեպտեմբերի 2009[6]
թիվ 84682 զորամասի հրամանատարի տեղակալ
փոխգնդապետ
ՀՀ անկախության հռչակման 18-րդ տարեդարձի առթիվ, զորքերի մարտական պատրաստվածության ապահովման գործում ներդրած նշանակալի ավանդի, ինչպես նաև ցուցաբերած արիության և անձնական խիզախության համար
24
Տիգրան Վաչագանի ԱՎԵՏԻՍՅԱՆ
17 սեպտեմբերի 2009[6]
թիվ 60369 զորամասի մարտկոցի հրամանատար
կապիտան
ՀՀ անկախության հռչակման 18-րդ տարեդարձի առթիվ, զորքերի մարտական պատրաստվածության ապահովման գործում ներդրած նշանակալի ավանդի, ինչպես նաև ցուցաբերած արիության և անձնական խիզախության համար
25
Վալերի Հրաչիկի ԲԱՂԴԱՍԱՐՅԱՆ
17 սեպտեմբերի 2009[6]
թիվ 33651 զորամասի գումարտակի հրամանատարի տեղակալ
կապիտան
ՀՀ անկախության հռչակման 18-րդ տարեդարձի առթիվ, զորքերի մարտական պատրաստվածության ապահովման գործում ներդրած նշանակալի ավանդի, ինչպես նաև ցուցաբերած արիության և անձնական խիզախության համար
26
Ռաֆիկ Միքայելի ԲԱՂԴԱՍԱՐՅԱՆ
17 սեպտեմբերի 2009[6]
ազատամարտիկ
ՀՀ անկախության հռչակման 18-րդ տարեդարձի առթիվ, զորքերի մարտական պատրաստվածության ապահովման գործում ներդրած նշանակալի ավանդի, ինչպես նաև ցուցաբերած արիության և անձնական խիզախության համար
Հետմահու
27
Հակոբ Հայկարամի ԳԱՍՊԱՐՅԱՆ
17 սեպտեմբերի 2009[6]
ազատամարտիկ
ՀՀ անկախության հռչակման 18-րդ տարեդարձի առթիվ, զորքերի մարտական պատրաստվածության ապահովման գործում ներդրած նշանակալի ավանդի, ինչպես նաև ցուցաբերած արիության և անձնական խիզախության համար
Հետմահու
28
Սամվել Կիմիկի ԴԱՎԹՅԱՆ
17 սեպտեմբերի 2009[6]
ազատամարտիկ
ՀՀ անկախության հռչակման 18-րդ տարեդարձի առթիվ, զորքերի մարտական պատրաստվածության ապահովման գործում ներդրած նշանակալի ավանդի, ինչպես նաև ցուցաբերած արիության և անձնական խիզախության համար
Հետմահու
29
Վահան Ռուբիկի ԴԱՎԹՅԱՆ
17 սեպտեմբերի 2009[6]
ազատամարտիկ
ՀՀ անկախության հռչակման 18-րդ տարեդարձի առթիվ, զորքերի մարտական պատրաստվածության ապահովման գործում ներդրած նշանակալի ավանդի, ինչպես նաև ցուցաբերած արիության և անձնական խիզախության համար
Հետմահու
30
Գագիկ Գրիգորի ՀԱԿՈԲՅԱՆ
17 սեպտեմբերի 2009[6]
ազատամարտիկ
ՀՀ անկախության հռչակման 18-րդ տարեդարձի առթիվ, զորքերի մարտական պատրաստվածության ապահովման գործում ներդրած նշանակալի ավանդի, ինչպես նաև ցուցաբերած արիության և անձնական խիզախության համար
Հետմահու
31
Արարատ Դարվինի ՀԱՄԲԱՐՁՈՒՄՅԱՆ
17 սեպտեմբերի 2009[6]
ազատամարտիկ
ՀՀ անկախության հռչակման 18-րդ տարեդարձի առթիվ, զորքերի մարտական պատրաստվածության ապահովման գործում ներդրած նշանակալի ավանդի, ինչպես նաև ցուցաբերած արիության և անձնական խիզախության համար
Հետմահու
32
Հովհաննես Հայկի ՊՈՂՈՍՅԱՆ
17 սեպտեմբերի 2009[6]
ազատամարտիկ
ՀՀ անկախության հռչակման 18-րդ տարեդարձի առթիվ, զորքերի մարտական պատրաստվածության ապահովման գործում ներդրած նշանակալի ավանդի, ինչպես նաև ցուցաբերած արիության և անձնական խիզախության համար
Հետմահու
33
Արմեն Վարազդատի ՍԻՄՈՆՅԱՆ
17 սեպտեմբերի 2009[6]
ազատամարտիկ
ՀՀ անկախության հռչակման 18-րդ տարեդարձի առթիվ, զորքերի մարտական պատրաստվածության ապահովման գործում ներդրած նշանակալի ավանդի, ինչպես նաև ցուցաբերած արիության և անձնական խիզախության համար
Հետմահու
34
Լյուդվիգ Լենդրուշի ՍՏԵՓԱՆՅԱՆ
17 սեպտեմբերի 2009[6]
ազատամարտիկ
ՀՀ անկախության հռչակման 18-րդ տարեդարձի առթիվ, զորքերի մարտական պատրաստվածության ապահովման գործում ներդրած նշանակալի ավանդի, ինչպես նաև ցուցաբերած արիության և անձնական խիզախության համար
Հետմահու
35
Իվան Արմենակի ՎԱՆՅԱՆ
17 սեպտեմբերի 2009[6]
ազատամարտիկ
ՀՀ անկախության հռչակման 18-րդ տարեդարձի առթիվ, զորքերի մարտական պատրաստվածության ապահովման գործում ներդրած նշանակալի ավանդի, ինչպես նաև ցուցաբերած արիության և անձնական խիզախության համար
Հետմահու
36
Կարեն Զիրիֆի ՎԱՆՅԱՆ
17 սեպտեմբերի 2009[6]
ազատամարտիկ
ՀՀ անկախության հռչակման 18-րդ տարեդարձի առթիվ, զորքերի մարտական պատրաստվածության ապահովման գործում ներդրած նշանակալի ավանդի, ինչպես նաև ցուցաբերած արիության և անձնական խիզախության համար
Հետմահու
37
Կարո Աշոտի ԲԱՂԴԱՍԱՐՅԱՆ
17 սեպտեմբերի 2009[7]
ՀՀ ոստիկանության կազմակերպված հանցավորության դեմ պայքարի գլխավոր վարչության 5-րդ վարչության 4-րդ բաժնի կրտսեր օպերլիազոր
ոստիկանության ենթասպա
ՀՀ անկախության հռչակման 18-րդ տարեդարձի առթիվ, իրավակարգի ամրապնդման և հասարակական կարգի պահպանության գործում ունեցած նշանակալի ներդրման, ծառայության ընթացքում ցուցաբերած խիզախության համար

2010 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2011 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2012 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2013 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2014 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2015 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

2016 թվական[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

Այլ մեդալակիրներ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  • Նիկոլայ Նարինբեկի Քոչարյան - Ազատամարտիկ, Վարդենիսի հատուկ գնդի վաշտի հրամանատար։ Պարգևատրվել է 1998 թ. սեպտեմբերի 19-ին Հայաստանի Հանրապետության անկախության հռչակման 17-րդ տարեդարձի առթիվ, զորքերի մարտական պատրաստվածության ապահովման գործում ներդրած նշանակալի ավանդի, ցուցաբերած արիության և խիզախության համար։
  • Գարեգին Ռաֆիկի ԽԱՉԱՏՐՅԱՆ - ազատամարտիկ։ 1989-1994 թթ. «Ազգային լեգեոն» կամավորական ջոկատի և «Արծիվ-4» մահապարտ գումարտակի կազմում մասնակցել է ՀՀ սահմանամերձ շրջաններում և Արցախում մղված ռազմական գործողություններին։
  • Խաչիկ Ռոլանդի ՍՏԵՓԱՆՅԱՆ - 27527 զորամասի ժամկետային զինծառայող, շարքային (հետմահու) Պարգևատրվել է 2008 թ. հունվարի 25-ին Բանակի օրվա կապակցությամբ, զորքերի մարտական պատրաստվածության ապահովման գործում ներդրած նշանակալի ավանդի, ինչպես նաև ծառայության ընթացքում ցուցաբերած խիզախության և անձնվիրության համար։

Ծանոթագրություններ[խմբագրել | խմբագրել կոդը]

  1. Ս. Ռ. Մարտիրոսյանին Արիության մեդալով պարգևատրելու մասին
  2. 2,0 2,1 Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  3. 3,0 3,1 3,2 3,3 Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  4. 4,0 4,1 Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  5. Գ. Ա. Գաբրիելյանին Արիության մեդալով պարգևատրելու մասին
  6. 6,00 6,01 6,02 6,03 6,04 6,05 6,06 6,07 6,08 6,09 6,10 6,11 6,12 6,13 6,14 6,15 6,16 6,17 6,18 6,19 Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  7. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  8. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  9. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  10. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  11. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  12. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  13. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  14. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  15. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  16. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  17. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  18. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  19. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  20. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  21. Շ. Վ. Կարապետյանին Արիության մեդալով պարգևատրելու մասին
  22. Ս. Ժ. Աբաղյանին Արիության մեդալով պարգևատրելու մասին
  23. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  24. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  25. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  26. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  27. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  28. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  29. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  30. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  31. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  32. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  33. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  34. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  35. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  36. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  37. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  38. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  39. Գ. Շ. Գիշյանին Արիության մեդալով պարգևատրելու մասին
  40. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  41. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  42. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  43. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  44. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  45. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  46. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  47. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  48. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  49. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  50. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  51. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  52. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  53. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  54. Մ. Ն. Հովսեփյանին Արիության մեդալով պարգևատրելու մասին
  55. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  56. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  57. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  58. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  59. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  60. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  61. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  62. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  63. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  64. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  65. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  66. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  67. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  68. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  69. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  70. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  71. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  72. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  73. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  74. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  75. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  76. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  77. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  78. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  79. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  80. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  81. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  82. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  83. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  84. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  85. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  86. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  87. Հայաստանի Հանրապետության շքանշաններով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  88. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  89. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  90. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  91. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  92. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  93. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  94. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  95. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  96. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  97. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրելու մասին
  98. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրվելու մասին
  99. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրվելու մասին
  100. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրվելու մասին
  101. Հայաստանի Հանրապետության մեդալներով պարգևատրվելու մասին
  102. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  103. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  104. Հայաստանի Հանրապետության շքանշանով և մեդալներով պարգևատրելու մասին
  105. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  106. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  107. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  108. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  109. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  110. ՆԱԽԱԳԱՀ ՍԵՐԺ ՍԱՐԳՍՅԱՆԻ ՀՐԱՄԱՆԱԳՐԵՐՈՎ ՇՆՈՐՀՎԵԼ ԵՆ ՀՀ ՊԵՏԱԿԱՆ ՊԱՐԳԵՎՆԵՐ
  111. ՆԱԽԱԳԱՀ ՍԵՐԺ ՍԱՐԳՍՅԱՆԻ ՀՐԱՄԱՆԱԳՐԵՐՈՎ ՇՆՈՐՀՎԵԼ ԵՆ ՀՀ ՊԵՏԱԿԱՆ ՊԱՐԳԵՎՆԵՐ
  112. ՆԱԽԱԳԱՀ ՍԵՐԺ ՍԱՐԳՍՅԱՆԻ ՀՐԱՄԱՆԱԳՐԵՐՈՎ ՇՆՈՐՀՎԵԼ ԵՆ ՀՀ ՊԵՏԱԿԱՆ ՊԱՐԳԵՎՆԵՐ
  113. ՆԱԽԱԳԱՀ ՍԵՐԺ ՍԱՐԳՍՅԱՆԻ ՀՐԱՄԱՆԱԳՐԵՐՈՎ ՇՆՈՐՀՎԵԼ ԵՆ ՀՀ ՊԵՏԱԿԱՆ ՊԱՐԳԵՎՆԵՐ
  114. ՆԱԽԱԳԱՀ ՍԵՐԺ ՍԱՐԳՍՅԱՆԻ ՀՐԱՄԱՆԱԳՐԵՐՈՎ ՇՆՈՐՀՎԵԼ ԵՆ ՀՀ ՊԵՏԱԿԱՆ ՊԱՐԳԵՎՆԵՐ
  115. ՆԱԽԱԳԱՀ ՍԵՐԺ ՍԱՐԳՍՅԱՆԻ ՀՐԱՄԱՆԱԳՐԵՐՈՎ ՇՆՈՐՀՎԵԼ ԵՆ ՀՀ ՊԵՏԱԿԱՆ ՊԱՐԳԵՎՆԵՐ
  116. ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  117. ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  118. ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  119. Գ. Լ. ԱԼԼԱՀՎԵՐԴՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  120. Է. Վ. ԱՎԱՆԵՍՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  121. Ա. Ս. ԱՎԵՏԻՍՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  122. Ս. Ա. ԱՌՍՏԱՄՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  123. Ա. Յ. ԳՐԻԳՈՐՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  124. Հ. Լ. ԳՐԻԳՈՐՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  125. Ն. Ս. ԵՂՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  126. Ա. Լ. ԵՆԳԻԲԱՐՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  127. Ա. Ի. ԼԱԼԱՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  128. Ա. Վ. ՀԱՄԲԱՐՁՈՒՄՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  129. Ս. Ա. ՂՈՒԿԱՍՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  130. Հ. Գ. ՄԻՐԶՈՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  131. Ե. Մ. ՄՈՒՍԻՆՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  132. Ս. Վ. ՍՏԵՓԱՆՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  133. Ս. Ս. ԱԲՐԱՀԱՄՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  134. Հ. Կ. ԼԵՎՈՆՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  135. Ա. Վ. ՊԵՏՐՈՍՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  136. Ա. Ս. ԱԴԱՄՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  137. Մ. Մ. ԱՂԱՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  138. Գ. Հ. ԱՍԱՏՐՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  139. Զ. Ս. ԱՎԱՆԵՍՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  140. Հ. Գ. ԳԱԲՐԻԵԼՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  141. Դ. Մ. ԳՐԻԳՈՐՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  142. Վ. Բ. ԳԵՎՈՐԳՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  143. Ռ. Ա. ԴՈՒՄՈՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  144. Գ. Հ. ԵՂԻԱԶԱՐՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  145. Ռ. Ա. ԼԱԶԳՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  146. Ց. Ս. ԿԱՐԱՊԵՏՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  147. Ա. Ա. ՀՈՎՀԱՆՆԻՍՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  148. Մ. Խ. ՂԱԶԱՐՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  149. Լ. Լ. ՂԱԼԱՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  150. Է. Կ. ՄԵԼՔՈՆՅԱՆՑԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  151. Ա. Գ. ՍԱՐԳՍՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  152. Ժ. Հ. ՖԱՐՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  153. Մ. Ս. ՂԱԶԱՐՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  154. Ս. Չ. ՀԱՅՐԱՊԵՏՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  155. Ա. Բ. ՀԱՐՈՒԹՅՈՒՆՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  156. Ա. Վ. ԲԵԳԼԱՐՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  157. Գ. Գ. ԴԱՆԻԵԼՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  158. Կ. Գ. ԱՎԱՆԵՍՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  159. Խ. Լ. ԲԱԴԱՍՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  160. Վ. Մ. ՄԿՐՏՉՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  161. Ա. Վ. ԹԵՎՈՆՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  162. Ա. Ջ. ԲԱԲԱՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  163. Վ. Բ. ՂՈՒԿԱՍՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  164. Հ. Ս. ԲԱՂԴԱՍԱՐՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  165. ԶԻՆԾԱՌԱՅՈՂՆԵՐ ԿԱՐԵՆ ԳԱԼՍՏՅԱՆԸ ԵՎ ԱՐՏԱԿ ՍԱՐԳՍՅԱՆԸ ՆԱԽԱԳԱՀԻ ՀՐԱՄԱՆԱԳՐԵՐՈՎ ՀԵՏՄԱՀՈՒ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐՎԵԼ ԵՆ ՄԵԴԱԼՆԵՐՈՎ
  166. Վ. Մ. ՅԱՅԼՈՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  167. Ա. Ե. ԲԱՂԴԱՍԱՐՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  168. Ս. Ե. ԳԱԲՐԻԵԼՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  169. Օ. Մ. ՄԻՔԱՅԵԼՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  170. Ռ. Գ. ՆԱԶԱՐՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  171. ՆԱԽԱԳԱՀԸ ՀՐԱՄԱՆԱԳԻՐ Է ՍՏՈՐԱԳՐԵԼ ԱՐՄԱՆ ԵՓՐԵՄՅԱՆԻՆ ՀԵՏՄԱՀՈՒ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  172. Ս. Վ. ՀԱՅՐԱՊԵՏՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  173. Մ. Կ. ՎԱՐԴԱԶԱՐՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  174. Կ. Յ. ԱԼԻԽԱՆՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  175. Կ. Դ. ՀՈՎՍԵՓՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  176. Գ. Հ. ԴԱՐՄԱՆՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  177. Ա. Կ. ՀԱՐՈՒԹՅՈՒՆՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  178. Հ. Գ. ԽԱՉԱՏՐՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  179. Է. Գ. ՀԱՅՐԱՊԵՏՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  180. Ս. Ս. ՀԱԿՈԲՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  181. Ա. Վ. ԱՂԱԲԵԿՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  182. Գ. Վ. ՕՀԱՆՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  183. Վ. Ա. ՎԱՐԴԱՆՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  184. Կ. Ա. ԳՐԻԳՈՐՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  185. Ռ. Ռ. ԱԼԵՔՍԱՆՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  186. Ս. Ի. ԱԼՈՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  187. Ա. Ա. ԳՐԻԳՈՐՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  188. Է. Է. ԳՐԻԳՈՐՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  189. Մ. Ա. ԹՈՐՈՍՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  190. Վ. Վ. ՎԱՆՈՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  191. Ս. Խ. ՓԻԼՈՍՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  192. Հ. Ս. ԱՆԴՐԵԱՍՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  193. Կ. Ս. ԱՔՈՒԼՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  194. Հ. Գ. ԲԱՐՈՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  195. Հ. Մ. ՀԱԿՈԲՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  196. Շ. Մ. ՀԱԿՈԲՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  197. Կ. Պ. ՀՈՎՀԱՆՆԻՍՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  198. Ռ. Ս. ՄԿՐՏՉՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  199. Կ. Գ. ՇԱՀԻՆՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ
  200. Ա. Յ. ՈՍԿԱՆՅԱՆԻՆ ԱՐԻՈՒԹՅԱՆ ՄԵԴԱԼՈՎ ՊԱՐԳԵՎԱՏՐԵԼՈՒ ՄԱՍԻՆ