Աստերոիդների ցանկ (92401-92500)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (92301-92400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (92501-92600)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(92401) 2000 JL25 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92402) 2000 JC28 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92403) 2000 JX28 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92404) 2000 JB29 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92405) 2000 JH32 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92406) 2000 JN32 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92407) 2000 JM34 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92408) 2000 JZ34 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92409) 2000 JW35 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92410) 2000 JA36 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92411) 2000 JC37 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92412) 2000 JX38 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92413) 2000 JN39 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92414) 2000 JU40 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92415) 2000 JP42 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92416) 2000 JS42 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92417) 2000 JQ44 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92418) 2000 JP45 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92419) 2000 JG46 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92420) 2000 JJ48 9 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92421) 2000 JM48 9 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92422) 2000 JO48 9 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92423) 2000 JZ49 9 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92424) 2000 JO50 9 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92425) 2000 JR54 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92426) 2000 JD55 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92427) 2000 JD56 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92428) 2000 JM60 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92429) 2000 JT63 9 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92430) 2000 JW63 10 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92431) 2000 JO65 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92432) 2000 JQ65 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92433) 2000 JN66 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92434) 2000 JV71 1 մայիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(92435) 2000 JW73 2 մայիս 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(92436) 2000 JX76 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92437) 2000 JZ80 1 մայիս 2000 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(92438) 2000 JX85 2 մայիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(92439) 2000 KD 24 մայիս 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(92440) 2000 KG1 24 մայիս 2000 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(92441) 2000 KY1 26 մայիս 2000 Չռնի Վըրխ Չռնի Վըրխ աստղադիտարան
(92442) 2000 KF4 27 մայիս 2000 Ռիդի Քրիկ Ջ. Բրոուտոն
(92443) 2000 KS4 27 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92444) 2000 KG5 28 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92445) 2000 KL5 28 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92446) 2000 KS6 27 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92447) 2000 KR7 27 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92448) 2000 KC9 28 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92449) 2000 KU10 28 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92450) 2000 KW13 28 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92451) 2000 KS20 28 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92452) 2000 KV20 28 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92453) 2000 KZ21 28 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92454) 2000 KV25 28 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92455) 2000 KQ28 28 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92456) 2000 KB34 29 մայիս 2000 Ռիդի Քրիկ Ջ. Բրոուտոն
(92457) 2000 KY34 27 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92458) 2000 KO35 27 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92459) 2000 KC39 24 մայիս 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(92460) 2000 KT39 24 մայիս 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(92461) 2000 KQ43 26 մայիս 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(92462) 2000 KB55 27 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92463) 2000 KB56 27 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92464) 2000 KS56 27 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92465) 2000 KB57 28 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92466) 2000 KS57 24 մայիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(92467) 2000 KY58 24 մայիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(92468) 2000 KU60 25 մայիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(92469) 2000 KX62 26 մայիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(92470) 2000 KK63 26 մայիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(92471) 2000 KX69 29 մայիս 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(92472) 2000 KR70 28 մայիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(92473) 2000 LP 2 հունիս 2000 Ռիդի Քրիկ Ջ. Բրոուտոն
(92474) 2000 LF4 4 հունիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92475) 2000 LQ4 5 հունիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92476) 2000 LA5 5 հունիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92477) 2000 LP5 5 հունիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92478) 2000 LA8 6 հունիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92479) 2000 LZ8 5 հունիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92480) 2000 LM9 5 հունիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92481) 2000 LC11 4 հունիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92482) 2000 LQ13 6 հունիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92483) 2000 LL20 8 հունիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92484) 2000 LV21 8 հունիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92485) 2000 LM23 10 հունիս 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(92486) 2000 LR30 9 հունիս 2000 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(92487) 2000 LL31 5 հունիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(92488) 2000 LH36 1 հունիս 2000 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(92489) 2000 MK 24 հունիս 2000 Տիբուտ Ֆ. Զոլտովսկի
(92490) 2000 MG2 29 հունիս 2000 Ռիդի Քրիկ Ջ. Բրոուտոն
(92491) 2000 MA3 29 հունիս 2000 Ռիդի Քրիկ Ջ. Բրոուտոն
(92492) 2000 MV3 24 հունիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92493) 2000 MX4 25 հունիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92494) 2000 MH6 24 հունիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92495) 2000 NY 4 հուլիս 2000 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(92496) 2000 NB2 5 հուլիս 2000 Ռիդի Քրիկ Ջ. Բրոուտոն
(92497) 2000 NQ2 3 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92498) 2000 NH9 7 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(92499) 2000 NQ13 5 հուլիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(92500) 2000 NY13 5 հուլիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (92301-92400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (92501-92600)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]