Աստերոիդների ցանկ (85001-85100)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (84901-85000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (85101-85200)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(85001) 2003 YP128 27 դեկտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(85002) 2003 YT138 27 դեկտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(85003) 2003 YR142 28 դեկտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(85004) 2003 YY152 29 դեկտեմբեր 2003 Կատալինա CSS ծրագիր
(85005) 2003 YF154 29 դեկտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(85006) 2003 YU154 29 դեկտեմբեր 2003 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(85007) 2004 AK3 13 հունվար 2004 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(85008) 2004 BL3 16 հունվար 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(85009) 2004 BL4 16 հունվար 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(85010) 2004 BY9 16 հունվար 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(85011) 2004 BA16 18 հունվար 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(85012) 2004 BY27 18 հունվար 2004 Պալոմար NEAT ծրագիր
(85013) 2004 BO36 19 հունվար 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(85014) 2004 BD38 19 հունվար 2004 Կատալինա CSS ծրագիր
(85015) 2004 BE38 19 հունվար 2004 Կատալինա CSS ծրագիր
(85016) 2004 BW42 19 հունվար 2004 Կատալինա CSS ծրագիր
(85017) 2004 BH52 21 հունվար 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(85018) 2004 BL54 22 հունվար 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(85019) 2039 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85020) 2057 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85021) 2067 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85022) 2068 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85023) 2087 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85024) 2224 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85025) 2544 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85026) 2653 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85027) 2677 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85028) 2729 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85029) 2755 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85030) Ադմետոս 2804 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85031) 2860 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85032) 3054 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85033) 3073 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85034) 3542 P-L 17 հոկտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85035) 4149 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85036) 4203 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85037) 4279 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85038) 4313 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85039) 4541 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85040) 4617 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85041) 4653 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85042) 4779 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85043) 4817 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85044) 4829 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85045) 5015 P-L 22 հոկտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85046) 6126 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85047) 6255 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85048) 6265 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85049) 6279 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85050) 6572 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85051) 6641 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85052) 6778 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85053) 6789 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85054) 6841 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85055) 6872 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85056) 9093 P-L 24 սեպտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85057) 9608 P-L 17 հոկտեմբեր 1960 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85058) 1112 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85059) 1211 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85060) 2080 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85061) 2137 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85062) 2272 T-1 25 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85063) 3148 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85064) 3338 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85065) 4053 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85066) 4255 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85067) 4333 T-1 26 մարտ 1971 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85068) 1021 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85069) 1056 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85070) 1120 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85071) 1189 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85072) 1245 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85073) 1263 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85074) 1288 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85075) 1444 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85076) 1451 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85077) 1454 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85078) 1509 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85079) 2047 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85080) 2070 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85081) 2153 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85082) 2158 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85083) 2305 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85084) 2309 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85085) 3014 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85086) 3059 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85087) 3090 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85088) 3202 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85089) 3304 T-2 30 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85090) 4028 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85091) 4112 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85092) 4253 T-2 29 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85093) 5071 T-2 25 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85094) 5119 T-2 25 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85095) 5192 T-2 25 սեպտեմբեր 1973 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85096) 1044 T-3 17 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85097) 1082 T-3 17 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85098) 1208 T-3 17 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85099) 1213 T-3 17 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
(85100) 2189 T-3 16 հոկտեմբեր 1977 Պալոմար Կ. վան Հաուտեն, Ի. վան Հաուտեն-Գրունևելդ, Թ. Գերելս
Աստերոիդների ցանկ (84901-85000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (85101-85200)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]