Աստերոիդների ցանկ (71901-72000)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (71801-71900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (72001-72100)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(71901) 2000 WS23 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71902) 2000 WB25 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71903) 2000 WO25 21 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71904) 2000 WB27 26 նոյեմբեր 2000 Դեզերտ Բիվեր Ու. Յոն
(71905) 2000 WF27 26 նոյեմբեր 2000 Դեզերտ Բիվեր Ու. Յոն
(71906) 2000 WP30 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71907) 2000 WN32 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71908) 2000 WC37 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71909) 2000 WV39 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71910) 2000 WJ41 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71911) 2000 WK43 21 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71912) 2000 WQ43 21 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71913) 2000 WF45 21 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71914) 2000 WO45 21 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71915) 2000 WK48 21 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71916) 2000 WV48 21 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71917) 2000 WK49 21 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71918) 2000 WN54 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71919) 2000 WT54 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71920) 2000 WX54 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71921) 2000 WY54 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71922) 2000 WW55 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71923) 2000 WB56 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71924) 2000 WE56 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71925) 2000 WQ56 21 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71926) 2000 WN59 21 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71927) 2000 WQ59 21 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71928) 2000 WB61 21 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71929) 2000 WD61 21 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71930) 2000 WM61 21 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71931) 2000 WN61 21 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71932) 2000 WO61 21 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71933) 2000 WW61 21 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71934) 2000 WA63 26 նոյեմբեր 2000 Դեզերտ Բիվեր Ու. Յոն
(71935) 2000 WF63 28 նոյեմբեր 2000 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(71936) 2000 WW67 20 նոյեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(71937) 2000 WT70 19 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71938) 2000 WO73 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71939) 2000 WZ74 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71940) 2000 WC78 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71941) 2000 WS80 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71942) 2000 WU82 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71943) 2000 WQ85 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71944) 2000 WB87 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71945) 2000 WG87 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71946) 2000 WS87 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71947) 2000 WW87 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71948) 2000 WR88 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71949) 2000 WT91 21 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71950) 2000 WN98 21 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71951) 2000 WY99 21 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71952) 2000 WW100 21 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71953) 2000 WC101 21 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71954) 2000 WW104 24 նոյեմբեր 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(71955) 2000 WD107 26 նոյեմբեր 2000 Նիդվիլ Ջորջի աստղադիտարան
(71956) 2000 WH107 30 նոյեմբեր 2000 Ֆարփոյնթ Գ. Հուգ
(71957) 2000 WO109 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71958) 2000 WR110 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71959) 2000 WP112 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71960) 2000 WV114 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71961) 2000 WO115 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71962) 2000 WF116 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71963) 2000 WJ116 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71964) 2000 WC117 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71965) 2000 WE118 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71966) 2000 WP118 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71967) 2000 WA120 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71968) 2000 WE120 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71969) 2000 WE123 29 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71970) 2000 WM123 29 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71971) 2000 WK126 25 նոյեմբեր 2000 Կարբանկլ հիլ Դ. Պրեյ
(71972) 2000 WQ126 16 նոյեմբեր 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(71973) 2000 WZ127 18 նոյեմբեր 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(71974) 2000 WB131 20 նոյեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(71975) 2000 WG133 19 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71976) 2000 WD136 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71977) 2000 WS137 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71978) 2000 WJ143 20 նոյեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(71979) 2000 WN143 20 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71980) 2000 WU152 29 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71981) 2000 WB153 29 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71982) 2000 WY155 30 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71983) 2000 WG157 30 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71984) 2000 WM157 30 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71985) 2000 WY158 27 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71986) 2000 WL159 30 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71987) 2000 WU160 20 նոյեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(71988) 2000 WQ163 21 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71989) 2000 WF167 24 նոյեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(71990) 2000 WG167 24 նոյեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(71991) 2000 WR168 25 նոյեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(71992) 2000 WF169 25 նոյեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(71993) 2000 WG173 25 նոյեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(71994) 2000 WU176 27 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71995) 2000 WW177 27 նոյեմբեր 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(71996) 2000 WB178 28 նոյեմբեր 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(71997) 2000 WD178 28 նոյեմբեր 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(71998) 2000 WS179 26 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(71999) 2000 WC185 29 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(72000) 2000 WJ186 27 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (71801-71900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (72001-72100)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]