Աստերոիդների ցանկ (70001-70100)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (69901-70000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (70101-70200)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(70001) 1998 XB7 8 դեկտեմբեր 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(70002) 1998 XY9 7 դեկտեմբեր 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(70003) 1998 XV12 15 դեկտեմբեր 1998 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(70004) 1998 XF26 15 դեկտեմբեր 1998 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(70005) 1998 XN28 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70006) 1998 XZ32 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70007) 1998 XX40 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70008) 1998 XA53 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70009) 1998 XM53 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70010) 1998 XO64 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70011) 1998 XQ68 14 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70012) 1998 XC78 15 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70013) 1998 XZ81 15 դեկտեմբեր 1998 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70014) 1998 YL3 17 դեկտեմբեր 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(70015) 1998 YT5 19 դեկտեմբեր 1998 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(70016) 1998 YJ6 22 դեկտեմբեր 1998 Կատալինա CSS ծրագիր
(70017) 1998 YL9 26 դեկտեմբեր 1998 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(70018) 1998 YP9 25 դեկտեմբեր 1998 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ, Մ. Յուրիչ
(70019) 1998 YE12 27 դեկտեմբեր 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(70020) 1998 YR29 27 դեկտեմբեր 1998 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(70021) 1999 AB 3 հունվար 1999 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(70022) 1999 AF7 9 հունվար 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(70023) 1999 AT13 8 հունվար 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(70024) 1999 AB22 13 հունվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70025) 1999 BH2 19 հունվար 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(70026) 1999 BO3 20 հունվար 1999 Գիեսինգ Պ. Սալա
(70027) 1999 BQ15 18 հունվար 1999 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(70028) 1999 BM17 16 հունվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70029) 1999 CB 4 փետրվար 1999 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(70030) Մարգարետմիլեր 1999 CZ1 7 փետրվար 1999 Պալմեր Դիվայդ Բ. Ուորներ
(70031) 1999 CF6 10 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70032) 1999 CZ13 13 փետրվար 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(70033) 1999 CO20 10 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70034) 1999 CY35 10 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70035) 1999 CO47 10 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70036) 1999 CZ48 10 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70037) 1999 CX64 12 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70038) 1999 CF80 12 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70039) 1999 CL85 10 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70040) 1999 CY97 10 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70041) 1999 CY117 12 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70042) 1999 CZ122 11 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70043) 1999 CJ127 11 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70044) 1999 DD2 18 փետրվար 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(70045) 1999 DA5 17 փետրվար 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70046) 1999 EN3 10 մարտ 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(70047) 1999 FL10 16 մարտ 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(70048) 1999 FV39 20 մարտ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70049) 1999 GV35 7 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70050) 1999 GG44 12 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70051) 1999 GD46 12 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70052) 1999 GS60 15 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70053) 1999 HO1 17 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70054) 1999 HZ10 17 ապրիլ 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70055) 1999 JN6 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70056) 1999 JJ8 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70057) 1999 JJ11 12 մայիս 1999 Վումերա Ֆ. Զոլտովսկի
(70058) 1999 JF13 15 մայիս 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(70059) 1999 JD21 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70060) 1999 JU27 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70061) 1999 JO29 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70062) 1999 JH40 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70063) 1999 JT43 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70064) 1999 JA44 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70065) 1999 JM44 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70066) 1999 JC45 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70067) 1999 JE46 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70068) 1999 JC48 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70069) 1999 JT49 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70070) 1999 JX50 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70071) 1999 JG51 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70072) 1999 JO52 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70073) 1999 JN54 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70074) 1999 JY54 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70075) 1999 JK56 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70076) 1999 JD57 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70077) 1999 JJ59 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70078) 1999 JU59 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70079) 1999 JE61 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70080) 1999 JN61 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70081) 1999 JX61 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70082) 1999 JC63 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70083) 1999 JA64 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70084) 1999 JJ65 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70085) 1999 JD68 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70086) 1999 JV69 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70087) 1999 JO70 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70088) 1999 JF72 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70089) 1999 JV75 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70090) 1999 JN76 10 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70091) 1999 JN93 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70092) 1999 JH105 12 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70093) 1999 JP106 13 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70094) 1999 JS106 13 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70095) 1999 JH118 13 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70096) 1999 JC120 13 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70097) 1999 JG120 13 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70098) 1999 JR120 13 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70099) 1999 JG121 13 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(70100) 1999 JO121 13 մայիս 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (69901-70000)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (70101-70200)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]