Աստերոիդների ցանկ (68601-68700)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (68501-68600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (68701-68800)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(68601) 2002 AD66 12 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68602) 2002 AB82 9 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68603) 2002 AR86 9 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68604) 2002 AJ100 8 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68605) 2002 AQ112 9 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68606) 2002 AT112 9 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68607) 2002 AP116 9 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68608) 2002 AM117 9 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68609) 2002 AT118 9 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68610) 2002 AD122 9 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68611) 2002 AG122 9 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68612) 2002 AM125 11 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68613) 2002 AH131 12 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68614) 2002 AL136 9 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68615) 2002 AC148 13 հունվար 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(68616) 2002 AO152 14 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68617) 2002 AL159 13 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68618) 2002 AK164 13 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68619) 2002 AS166 13 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68620) 2002 AL178 14 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68621) 2002 AK189 10 հունվար 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(68622) 2002 BQ 21 հունվար 2002 Դեզերտ Իգլ Ու. Յոն
(68623) 2002 BL8 18 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68624) 2002 BS8 18 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68625) 2002 BW11 19 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68626) 2002 BK16 19 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68627) 2002 BF17 19 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68628) 2002 BU17 21 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68629) 2002 BZ17 21 հունվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68630) 2002 BU25 25 հունվար 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(68631) 2002 BW28 19 հունվար 2002 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(68632) 2002 CN7 6 փետրվար 2002 Ֆոնտայն Հիլլզ Չ. Ջուելզ, Պ. Օլվորսեմ
(68633) 2002 CY13 8 փետրվար 2002 Դեզերտ Իգլ Ու. Յոն
(68634) 2002 CY14 9 փետրվար 2002 Դեզերտ Իգլ Ու. Յոն
(68635) 2002 CT15 8 փետրվար 2002 Ֆոնտայն Հիլլզ Չ. Ջուելզ, Պ. Օլվորսեմ
(68636) 2002 CR17 6 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68637) 2002 CU26 6 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68638) 2002 CO30 6 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68639) 2002 CV31 6 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68640) 2002 CX38 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68641) 2002 CR43 8 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68642) 2002 CH45 8 փետրվար 2002 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(68643) 2002 CZ49 3 փետրվար 2002 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(68644) 2002 CX50 12 փետրվար 2002 Դեզերտ Իգլ Ու. Յոն
(68645) 2002 CQ52 11 փետրվար 2002 Ֆոնտայն Հիլլզ Չ. Ջուելզ, Պ. Օլվորսեմ
(68646) 2002 CN53 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68647) 2002 CG54 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68648) 2002 CT55 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68649) 2002 CT57 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68650) 2002 CP59 13 փետրվար 2002 Դեզերտ Իգլ Ու. Յոն
(68651) 2002 CS60 6 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68652) 2002 CU74 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68653) 2002 CL78 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68654) 2002 CR78 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68655) 2002 CS78 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68656) 2002 CU78 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68657) 2002 CW87 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68658) 2002 CN89 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68659) 2002 CH91 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68660) 2002 CZ91 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68661) 2002 CR93 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68662) 2002 CP94 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68663) 2002 CM99 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68664) 2002 CN100 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68665) 2002 CM101 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68666) 2002 CN104 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68667) 2002 CJ107 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68668) 2002 CA109 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68669) 2002 CJ109 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68670) 2002 CV110 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68671) 2002 CC112 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68672) 2002 CS114 8 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68673) 2002 CD115 9 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68674) 2002 CV117 12 փետրվար 2002 Դեզերտ Իգլ Ու. Յոն
(68675) 2002 CV123 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68676) 2002 CZ125 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68677) 2002 CW133 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68678) 2002 CL134 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68679) 2002 CP134 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68680) 2002 CV134 7 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68681) 2002 CE138 8 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68682) 2002 CR140 8 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68683) 2002 CX141 8 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68684) 2002 CC142 8 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68685) 2002 CK142 8 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68686) 2002 CL145 9 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68687) 2002 CV145 9 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68688) 2002 CX145 9 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68689) 2002 CZ150 10 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68690) 2002 CD164 8 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68691) 2002 CO165 8 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68692) 2002 CV167 8 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68693) 2002 CX168 8 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68694) 2002 CG169 8 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68695) 2002 CB171 8 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68696) 2002 CX173 8 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68697) 2002 CR176 10 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68698) 2002 CG183 10 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68699) 2002 CY192 10 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(68700) 2002 CN198 10 փետրվար 2002 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (68501-68600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (68701-68800)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]