Աստերոիդների ցանկ (65801-65900)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (65701-65800)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (65901-66000)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(65801) 1996 AJ7 12 հունվար 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65802) 1996 BA3 27 հունվար 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(65803) Դիդիմոս 1996 GT 11 ապրիլ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65804) 1996 HT6 18 ապրիլ 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65805) 1996 HO14 17 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65806) 1996 HW18 18 ապրիլ 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65807) 1996 JT9 13 մայիս 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65808) 1996 LO1 14 հունիս 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(65809) 1996 RW15 13 սեպտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65810) 1996 RL26 5 սեպտեմբեր 1996 Բերգիշ Գլադբախ Վ. Բիկել
(65811) 1996 RW30 13 սեպտեմբեր 1996 Լա Սիլյա UDTS ծրագիր
(65812) 1996 SG7 30 սեպտեմբեր 1996 Ստրոնկոնե Ա. Վանյոցի
(65813) 1996 TT5 7 հոկտեմբեր 1996 Կատալինա կայան Թ. Սպար
(65814) 1996 TH8 9 հոկտեմբեր 1996 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(65815) 1996 TB18 4 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65816) 1996 TW28 7 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65817) 1996 TC33 10 հոկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65818) 1996 TP39 8 հոկտեմբեր 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65819) 1996 TE40 8 հոկտեմբեր 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65820) 1996 TR40 8 հոկտեմբեր 1996 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65821) 1996 UC3 30 հոկտեմբեր 1996 Կոլևերդե Վ. Կազուլի
(65822) 1996 VO5 14 նոյեմբեր 1996 Օոհիրա Տ. Ուրատա
(65823) 1996 VO10 4 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65824) 1996 VJ11 4 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65825) 1996 VF19 7 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65826) 1996 VA28 11 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65827) 1996 VG32 4 նոյեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65828) 1996 VZ37 1 նոյեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(65829) 1996 WS2 26 նոյեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(65830) 1996 XA 1 դեկտեմբեր 1996 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(65831) 1996 XQ4 6 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65832) 1996 XN5 7 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(65833) 1996 XE6 7 դեկտեմբեր 1996 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(65834) 1996 XK7 1 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65835) 1996 XJ11 2 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65836) 1996 XS15 10 դեկտեմբեր 1996 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(65837) 1996 XX20 5 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65838) 1996 XD26 8 դեկտեմբեր 1996 Չիչիբու Ն. Սատո
(65839) 1996 XV28 12 դեկտեմբեր 1996 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65840) 1997 AA4 6 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(65841) 1997 AD9 2 հունվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65842) 1997 AF14 4 հունվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(65843) 1997 AR15 12 հունվար 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(65844) 1997 AV15 12 հունվար 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(65845) 1997 AK22 14 հունվար 1997 Կամպո Իմպերատորե Ա. Բոատինի, Ա. Դի Պաոլա
(65846) 1997 BT2 30 հունվար 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(65847) 1997 BH6 31 հունվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65848) Էնրիկոմարի 1997 BP9 30 հունվար 1997 Սիմա Էկար Մ. Տոմբելի
(65849) 1997 CF9 1 փետրվար 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65850) 1997 CG28 7 փետրվար 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(65851) 1997 EM2 4 մարտ 1997 Մոդրա Ա. Գալադ, Ա. Պրավդա
(65852) 1997 EX7 7 մարտ 1997 Բոլոնիա Սան Վիտորե աստղադիտարան
(65853) 1997 EV38 5 մարտ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(65854) 1997 EH46 7 մարտ 1997 Բերգիշ Գլադբախ Վ. Բիկել
(65855) 1997 GQ5 8 ապրիլ 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65856) 1997 GX11 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(65857) 1997 GN17 3 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(65858) 1997 GL35 6 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(65859) Մադլեր 1997 GF42 9 ապրիլ 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65860) 1997 HW7 30 ապրիլ 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(65861) 1997 JK4 1 մայիս 1997 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(65862) 1997 JN11 3 մայիս 1997 Լա Սիլյա Է. Էլստ
(65863) 1997 KW1 28 մայիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65864) 1997 OT 27 հուլիս 1997 Կոսոլ ODAS ծրագիր
(65865) 1997 OQ1 31 հուլիս 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65866) 1997 PA4 10 օգոստոս 1997 Ռանդ Ջ. Վիսկոմ
(65867) 1997 QG5 25 օգոստոս 1997 Ռիդի Քրիկ Ջ. Բրոուտոն
(65868) 1997 RR5 8 սեպտեմբեր 1997 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(65869) 1997 SP17 30 սեպտեմբեր 1997 Նանյո Տ. Օկունի
(65870) 1997 UK9 30 հոկտեմբեր 1997 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(65871) 1997 UC22 28 հոկտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(65872) 1997 VQ2 1 նոյեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(65873) 1997 WD7 24 նոյեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65874) 1997 WL13 24 նոյեմբեր 1997 Նաչի-Կացուուրա Յ. Սիմիձու, Տ. Ուրատա
(65875) 1997 WY14 23 նոյեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65876) 1997 WV28 29 նոյեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65877) 1997 XK1 4 դեկտեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(65878) 1997 XD10 5 դեկտեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(65879) 1997 YC2 21 դեկտեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(65880) 1997 YD5 21 դեկտեմբեր 1997 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(65881) 1997 YO5 25 դեկտեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(65882) 1997 YR8 28 դեկտեմբեր 1997 Ստրոնկոնե Ստրոնկոնե աստղադիտարան
(65883) 1997 YX13 31 դեկտեմբեր 1997 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(65884) 1997 YP15 29 դեկտեմբեր 1997 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65885) Լյուբենով 1997 YF20 27 դեկտեմբեր 1997 Անդերսոն Մեսա Մ. Բույե
(65886) 1998 AM 5 հունվար 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(65887) 1998 AW6 5 հունվար 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(65888) 1998 BS3 18 հունվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65889) 1998 BB4 23 հունվար 1998 Զենո Թ. Ստաֆորդ
(65890) 1998 BW23 26 հունվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65891) 1998 BQ24 28 հունվար 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(65892) 1998 BH30 28 հունվար 1998 Բեդոին Պ. Անտոնինի
(65893) 1998 BY33 31 հունվար 1998 Օիզումի Տ. Կոբայաշի
(65894) Էչիզենմիսակի 1998 BO48 30 հունվար 1998 Գեյսեյ Ց. Սեկի
(65895) 1998 CP 3 փետրվար 1998 Կլետ Մ. Տիխի, Զ. Մորավեց
(65896) 1998 CW1 1 փետրվար 1998 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(65897) 1998 DQ7 22 փետրվար 1998 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(65898) 1998 DG9 22 փետրվար 1998 Հալեկալա NEAT ծրագիր
(65899) 1998 DG12 23 փետրվար 1998 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(65900) 1998 DV15 23 փետրվար 1998 Հալեկալա NEAT ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (65701-65800)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (65901-66000)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]