Աստերոիդների ցանկ (40701-40800)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (40601-40700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (40801-40900)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(40701) 1999 RG235 8 սեպտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(40702) 1999 RH236 8 սեպտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(40703) 1999 RR237 8 սեպտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(40704) 1999 RB238 8 սեպտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(40705) 1999 RG239 8 սեպտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(40706) 1999 RO240 11 սեպտեմբեր 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(40707) 1999 RV240 11 սեպտեմբեր 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(40708) 1999 RR242 4 սեպտեմբեր 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(40709) 1999 RW242 4 սեպտեմբեր 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(40710) 1999 RS245 7 սեպտեմբեր 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(40711) 1999 RU245 7 սեպտեմբեր 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(40712) 1999 RB246 7 սեպտեմբեր 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(40713) 1999 RT248 7 սեպտեմբեր 1999 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(40714) 1999 RS252 8 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40715) 1999 RX253 7 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40716) 1999 SL 16 սեպտեմբեր 1999 Ռիդի Քրիկ Ջ. Բրոուտոն
(40717) 1999 SC2 18 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40718) 1999 SU2 21 սեպտեմբեր 1999 Օնդրեյով Լ. Սարունովա
(40719) 1999 SZ2 29 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40720) 1999 SL6 30 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40721) 1999 SM6 30 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40722) 1999 SO6 30 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40723) 1999 SF7 29 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40724) 1999 SY8 29 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40725) 1999 SP9 30 սեպտեմբեր 1999 Ստրոնկոնե Ստրոնկոնե աստղադիտարան
(40726) 1999 SG11 30 սեպտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(40727) 1999 SQ11 30 սեպտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(40728) 1999 SS11 30 սեպտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(40729) 1999 SJ12 30 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40730) 1999 SY12 30 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40731) 1999 SB13 30 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40732) 1999 SC13 30 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40733) 1999 SM17 30 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40734) 1999 SB19 30 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40735) 1999 SU19 30 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40736) 1999 SD20 30 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40737) 1999 SE20 30 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40738) 1999 SG20 30 սեպտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40739) 1999 SX25 30 սեպտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(40740) 1999 SF27 30 սեպտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(40741) 1999 TD 1 հոկտեմբեր 1999 Հայ Փոյնթ Դ. Չեսնեյ
(40742) 1999 TK 2 հոկտեմբեր 1999 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(40743) 1999 TL 2 հոկտեմբեր 1999 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(40744) 1999 TG1 1 հոկտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(40745) 1999 TN2 2 հոկտեմբեր 1999 Ֆոնտայն Հիլլզ Չ. Ջուելզ
(40746) 1999 TP2 2 հոկտեմբեր 1999 Ֆոնտայն Հիլլզ Չ. Ջուելզ
(40747) 1999 TK5 2 հոկտեմբեր 1999 Հայ Փոյնթ Դ. Չեսնեյ
(40748) 1999 TO5 1 հոկտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ, Մ. Յուրիչ
(40749) 1999 TP6 6 հոկտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ, Մ. Յուրիչ
(40750) 1999 TA7 6 հոկտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ, Մ. Յուրիչ
(40751) 1999 TD7 6 հոկտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ, Մ. Յուրիչ
(40752) 1999 TO7 7 հոկտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ, Մ. Յուրիչ
(40753) 1999 TK8 6 հոկտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ, Մ. Յուրիչ
(40754) 1999 TM8 6 հոկտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ, Մ. Յուրիչ
(40755) 1999 TO8 6 հոկտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ, Մ. Յուրիչ
(40756) 1999 TQ8 7 հոկտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ, Մ. Յուրիչ
(40757) 1999 TS8 5 հոկտեմբեր 1999 Գեկկո Տ. Կագավա
(40758) 1999 TT8 5 հոկտեմբեր 1999 Գեկկո Տ. Կագավա
(40759) 1999 TY9 6 հոկտեմբեր 1999 Դոսոբուոնո Լ. Լայ
(40760) 1999 TH11 9 հոկտեմբեր 1999 Ֆոնտայն Հիլլզ Չ. Ջուելզ
(40761) 1999 TT13 11 հոկտեմբեր 1999 Չռնի Վըրխ Չռնի Վըրխ աստղադիտարան
(40762) 1999 TL14 11 հոկտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ, Մ. Յուրիչ
(40763) 1999 TS14 5 հոկտեմբեր 1999 Օնդրեյով Պ. Կուշնիրակ
(40764) Գերհարդիսեր 1999 TA16 13 հոկտեմբեր 1999 Ստարկենբուրգ Ստարկենբուրգի աստղադիտարան
(40765) 1999 TF16 10 հոկտեմբեր 1999 Բեդոին Պ. Անտոնինի
(40766) 1999 TB17 14 հոկտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(40767) 1999 TC17 14 հոկտեմբեր 1999 Վիշնյան Կ. Կորոլևիչ
(40768) 1999 TZ17 10 հոկտեմբեր 1999 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(40769) 1999 TJ18 10 հոկտեմբեր 1999 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(40770) 1999 TV18 11 հոկտեմբեր 1999 Չռնի Վըրխ Չռնի Վըրխ աստղադիտարան
(40771) 1999 TP19 15 հոկտեմբեր 1999 Ֆարրա դ'Իսոնզո Ֆարրա դ'Իսոնզո աստղադիտարան
(40772) 1999 TY19 14 հոկտեմբեր 1999 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(40773) 1999 TZ19 15 հոկտեմբեր 1999 Քսիլոնգ Պեկինի Շմիդտ-ԼԿՍ աստերոիդների ծրագիր
(40774) 1999 TH20 11 հոկտեմբեր 1999 Նանյո Տ. Օկունի
(40775) 1999 TO20 5 հոկտեմբեր 1999 Գուդրիկ-Պիգոտ Ռ. Տակեր
(40776) 1999 TA21 7 հոկտեմբեր 1999 Գուդրիկ-Պիգոտ Ռ. Տակեր
(40777) 1999 TM25 3 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40778) 1999 TV25 3 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40779) 1999 TY25 3 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40780) 1999 TB26 3 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40781) 1999 TN26 3 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40782) 1999 TX26 3 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40783) 1999 TT28 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40784) 1999 TV28 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40785) 1999 TA29 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40786) 1999 TR30 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40787) 1999 TV30 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40788) 1999 TK31 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40789) 1999 TW31 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40790) 1999 TP32 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40791) 1999 TO33 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40792) 1999 TY33 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40793) 1999 TZ33 4 հոկտեմբեր 1999 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(40794) 1999 TD36 2 հոկտեմբեր 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(40795) 1999 TF36 5 հոկտեմբեր 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(40796) 1999 TT36 13 հոկտեմբեր 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(40797) 1999 TM37 15 հոկտեմբեր 1999 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(40798) 1999 TV37 1 հոկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(40799) 1999 TW37 1 հոկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
(40800) 1999 TD38 1 հոկտեմբեր 1999 Կատալինա CSS ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (40601-40700)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (40801-40900)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]