Աստերոիդների ցանկ (332501-332600)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (332401-332500)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (332601-332700)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(332501) 2008 FE117 31 մարտ 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332502) 2008 FO118 31 մարտ 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332503) 2008 FZ127 28 մարտ 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332504) 2008 FF128 28 մարտ 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(332505) 2008 GX11 01 ապրիլ 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332506) 2008 GV16 03 ապրիլ 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(332507) 2008 GE51 09 փետրվար 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(332508) 2008 GA52 05 ապրիլ 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(332509) 2008 GA82 08 ապրիլ 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332510) 2008 GG82 08 ապրիլ 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332511) 2008 GD87 10 ապրիլ 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332512) 2008 GK102 10 ապրիլ 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332513) 2008 GE107 08 հուլիս 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332514) 2008 GX143 01 ապրիլ 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(332515) 2008 GS145 11 ապրիլ 2008 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(332516) 2008 HB14 11 մայիս 2000 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332517) 2008 JB4 01 մայիս 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(332518) 2008 JK13 04 մայիս 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(332519) 2008 JG26 04 նոյեմբեր 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(332520) 2008 JJ36 03 մայիս 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(332521) 2008 KB28 15 մայիս 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(332522) 2008 KB35 27 մայիս 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332523) 2008 KD41 30 մայիս 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332524) 2008 LP4 29 մայիս 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332525) 2008 LB6 03 հունիս 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332526) 2008 LK8 06 հունիս 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332527) 2008 NZ4 02 հուլիս 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332528) 2008 NE5 11 հուլիս 2008 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(332529) 2008 OJ3 27 հուլիս 2008 Բեյսեյ կենտրոն BATTeRS ծրագիր
(332530) 2008 OS18 29 հուլիս 2008 Բալդոնե Կ․ Չեռնիս, Ի. Էգլիտիս
(332531) 2008 OP19 29 հուլիս 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332532) 2008 OU19 29 հուլիս 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332533) 2008 OS23 30 հուլիս 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(332534) 2008 OW24 30 հուլիս 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(332535) 2008 PJ2 02 օգոստոս 2008 Լա Սագրա Լա Սագրա աստղադիտարան
(332536) 2008 PX7 07 հունիս 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(332537) 2008 PD11 06 օգոստոս 2008 Մարլի Պ. Կոչեր
(332538) 2008 PJ17 10 օգոստոս 2008 Չռնի Վըրխ Չռնի Վըրխ աստղադիտարան
(332539) 2008 PN20 02 օգոստոս 2008 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(332540) 2008 PN21 06 օգոստոս 2008 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(332541) 2008 QG6 25 օգոստոս 2008 Շանտե-Պերդրիքս Ֆ. Կուգել
(332542) 2008 QT8 25 օգոստոս 2008 Լա Սագրա Լա Սագրա աստղադիտարան
(332543) 2008 QE10 26 օգոստոս 2008 Լա Սագրա Լա Սագրա աստղադիտարան
(332544) 2008 QX10 26 օգոստոս 2008 Լա Սագրա Լա Սագրա աստղադիտարան
(332545) 2008 QM15 27 օգոստոս 2008 Ալտշվենդտ Վ. Ռայես
(332546) 2008 QH16 28 օգոստոս 2008 Հիբիսկուս Ս. Հյոնիգ, Ն. Տեամո
(332547) 2008 QV20 26 օգոստոս 2008 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(332548) 2008 QP24 29 օգոստոս 2008 Շանտե-Պերդրիքս Ֆ. Կուգել
(332549) 2008 QH32 30 օգոստոս 2008 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(332550) 2008 QJ41 21 օգոստոս 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332551) 2008 RA 01 սեպտեմբեր 2008 Լա Սագրա Լա Սագրա աստղադիտարան
(332552) 2008 RM1 03 սեպտեմբեր 2008 Հիբիսկուս Ժ․-Կ․ Պելե
(332553) 2008 RY3 02 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332554) 2008 RX21 02 սեպտեմբեր 2008 Լա Սագրա Լա Սագրա աստղադիտարան
(332555) 2008 RH26 09 սեպտեմբեր 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(332556) 2008 RB29 02 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332557) 2008 RA45 02 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332558) 2008 RE51 03 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332559) 2008 RT98 08 սեպտեմբեր 2008 Շանտե-Պերդրիքս Ֆ. Կուգել
(332560) 2008 RO100 04 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332561) 2008 RT102 04 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332562) 2008 RH104 05 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332563) 2008 RO113 05 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332564) 2008 RB117 07 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(332565) 2008 RT117 09 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332566) 2008 RY129 06 սեպտեմբեր 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(332567) 2008 RA132 06 սեպտեմբեր 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(332568) 2008 RW133 12 օգոստոս 2008 Լա Սագրա Լա Սագրա աստղադիտարան
(332569) 2008 SH 18 սեպտեմբեր 2008 Սանդլոտ Գ. Հուգ
(332570) 2008 SN12 24 սեպտեմբեր 2008 Գուդրիկ-Պիգոտ Ռ. Տակեր
(332571) 2008 SX38 20 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332572) 2008 SM45 20 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332573) 2008 SZ51 20 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(332574) 2008 SR53 20 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(332575) 2008 SU55 20 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332576) 2008 SD67 21 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(332577) 2008 SB73 22 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332578) 2008 SM80 23 սեպտեմբեր 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(332579) 2008 SD82 22 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332580) 2008 SY83 24 սեպտեմբեր 2008 Շանտե-Պերդրիքս Ֆ. Կուգել
(332581) 2008 SG93 21 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332582) 2008 SO97 21 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332583) 2008 SL98 09 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(332584) 2008 SQ128 22 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332585) 2008 SK143 24 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(332586) 2008 SS149 29 սեպտեմբեր 2008 Շանտե-Պերդրիքս Ֆ. Կուգել
(332587) 2008 SF151 28 սեպտեմբեր 2008 Շանտե-Պերդրիքս Ֆ. Կուգել
(332588) 2008 SC153 22 սեպտեմբեր 2008 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(332589) 2008 SU165 28 սեպտեմբեր 2008 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(332590) 2008 SD170 21 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(332591) 2008 SP174 22 սեպտեմբեր 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(332592) 2008 SR174 22 սեպտեմբեր 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(332593) 2008 SH177 23 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(332594) 2008 SE185 24 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332595) 2008 SD201 26 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332596) 2008 SQ223 25 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(332597) 2008 SK229 28 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(332598) 2008 SL234 28 սեպտեմբեր 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(332599) 2008 SH251 24 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(332600) 2008 SZ252 21 սեպտեմբեր 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (332401-332500)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (332601-332700)