Աստերոիդների ցանկ (324901-325000)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (324801-324900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (325001-325100)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(324901) 2007 VJ145 04 նոյեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324902) 2007 VS157 05 նոյեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324903) 2007 VU183 08 նոյեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(324904) 2007 VU192 04 նոյեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(324905) 2007 VD207 09 նոյեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(324906) 2007 VP211 09 նոյեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324907) 2007 VV216 09 նոյեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324908) 2007 VL231 07 նոյեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324909) 2007 VP236 11 նոյեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(324910) 2007 VX237 12 նոյեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(324911) 2007 VP244 15 նոյեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(324912) 2007 VZ244 14 նոյեմբեր 2007 Բեյսեյ կենտրոն BATTeRS ծրագիր
(324913) 2007 VN247 13 նոյեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(324914) 2007 VB252 12 նոյեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(324915) 2007 VV289 02 նոյեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324916) 2007 VZ290 14 նոյեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324917) 2007 VW292 15 նոյեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(324918) 2007 VW308 08 նոյեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324919) 2007 VC309 09 նոյեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(324920) 2007 VF311 03 նոյեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324921) 2007 VW320 02 նոյեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(324922) 2007 VS326 04 նոյեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324923) 2007 VB331 05 նոյեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(324924) 2007 VR333 11 նոյեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(324925) 2007 WO1 17 նոյեմբեր 2007 Փարիզ Բ. Քրիստոֆ
(324926) 2007 WW1 17 նոյեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(324927) 2007 WL7 18 նոյեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(324928) 2007 WC11 02 նոյեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(324929) 2007 WE21 18 նոյեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(324930) 2007 WJ32 24 հոկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(324931) 2007 WF56 30 նոյեմբեր 2007 Լուլին LUSS ծրագիր
(324932) 2007 XC1 02 դեկտեմբեր 2007 Լուլին LUSS ծրագիր
(324933) 2007 XU15 08 դեկտեմբեր 2007 Բեյսեյ կենտրոն BATTeRS ծրագիր
(324934) 2007 XZ20 12 դեկտեմբեր 2007 Լա Սագրա Լա Սագրա աստղադիտարան
(324935) 2007 XC21 13 դեկտեմբեր 2007 Պլա դ՛Արգինես Ռ. Ֆեռանդո
(324936) 2007 XP23 09 դեկտեմբեր 2007 Բեյսեյ կենտրոն BATTeRS ծրագիր
(324937) 2007 XV34 13 դեկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(324938) 2007 XG37 06 դեկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324939) 2007 XG40 13 դեկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(324940) 2007 XE46 15 դեկտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(324941) 2007 XR49 15 դեկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324942) 2007 XW53 05 դեկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(324943) 2007 XM56 03 դեկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324944) 2007 XQ58 10 դեկտեմբեր 2007 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(324945) 2007 YL6 12 մարտ 2002 Պալոմար NEAT ծրագիր
(324946) 2007 YU8 16 դեկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(324947) 2007 YY13 17 դեկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(324948) 2007 YT26 18 դեկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(324949) 2007 YQ28 19 դեկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324950) 2007 YH30 28 դեկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324951) 2007 YW30 28 դեկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324952) 2007 YR43 30 դեկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324953) 2007 YC44 30 դեկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(324954) 2007 YL53 30 դեկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(324955) 2007 YE54 31 դեկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(324956) 2007 YY54 31 դեկտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(324957) 2007 YG57 28 դեկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324958) 2007 YW62 30 դեկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(324959) 2007 YN66 30 դեկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324960) 2007 YT72 19 դեկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(324961) 2007 YV72 19 դեկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(324962) 2007 YQ73 30 դեկտեմբեր 2007 Կատալինա CSS ծրագիր
(324963) 2007 YT74 31 դեկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324964) 2008 AY3 04 դեկտեմբեր 2007 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324965) 2008 AQ4 04 հունվար 2008 Մանուշակագույն լեռներ PMO NEO ծրագիր
(324966) 2008 AM7 10 հունվար 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324967) 2008 AC15 10 հունվար 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324968) 2008 AY19 10 հունվար 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(324969) 2008 AV20 10 հունվար 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(324970) 2008 AF27 10 հունվար 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(324971) 2008 AJ30 11 հունվար 2008 Դեզերտ Իգլ Ու. Յոն
(324972) 2008 AJ32 07 հունվար 2008 Լա Սագրա Լա Սագրա աստղադիտարան
(324973) 2008 AE37 10 հունվար 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324974) 2008 AM43 10 հունվար 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324975) 2008 AA46 11 հունվար 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324976) 2008 AH56 11 հունվար 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324977) 2008 AH58 11 հունվար 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324978) 2008 AW64 11 հունվար 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(324979) 2008 AJ71 12 հունվար 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324980) 2008 AS75 11 հունվար 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(324981) 2008 AB88 13 հունվար 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324982) 2008 AL96 14 հունվար 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324983) 2008 AR98 14 հունվար 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324984) 2008 AJ107 15 հունվար 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324985) 2008 AQ114 10 հունվար 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324986) 2008 AQ136 13 հունվար 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(324987) 2008 AB137 15 հունվար 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(324988) 2008 BA7 16 հունվար 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324989) 2008 BJ7 16 հունվար 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324990) 2008 BW9 16 հունվար 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324991) 2008 BD10 16 հունվար 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324992) 2008 BA13 10 հոկտեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(324993) 2008 BQ13 19 հունվար 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(324994) 2008 BV14 28 հունվար 2008 Ալտշվենդտ Վ. Ռայես
(324995) 2008 BA15 08 նոյեմբեր 2007 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(324996) 2008 BW15 28 հունվար 2008 Լուլին LUSS ծրագիր
(324997) 2008 BF18 30 հունվար 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(324998) 2008 BA26 30 հունվար 2008 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(324999) 2008 BX27 30 հունվար 2008 Կատալինա CSS ծրագիր
(325000) 2008 BL28 30 հունվար 2008 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
Աստերոիդների ցանկ (324801-324900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (325001-325100)