Աստերոիդների ցանկ (318401-318500)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (318301-318400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (318501-318600)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(318401) 2004 XT135 15 դեկտեմբեր 2004 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(318402) 2004 XJ163 15 դեկտեմբեր 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318403) 2004 XZ166 02 դեկտեմբեր 2004 Կատալինա CSS ծրագիր
(318404) 2004 XO183 03 դեկտեմբեր 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318405) 2004 XF185 11 դեկտեմբեր 2004 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318406) 2004 YS19 18 դեկտեմբեր 2004 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(318407) 2004 YF22 18 դեկտեմբեր 2004 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(318408) 2005 AO2 06 հունվար 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(318409) 2005 AM7 06 հունվար 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(318410) 2005 AF12 06 հունվար 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(318411) 2005 AH14 07 հունվար 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(318412) 2005 AB27 11 հունվար 2005 Վալմեկա Մ. Օրի, Հ. Լեման
(318413) 2005 AK29 14 հունվար 2005 Կվիստաբերգ UDAS ծրագիր
(318414) 2005 AD41 15 հունվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(318415) 2005 AO42 15 հունվար 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(318416) 2005 AC48 13 հունվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318417) 2005 AB63 13 հունվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318418) 2005 AU67 13 հունվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(318419) 2005 AB75 15 հունվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318420) 2005 BM10 16 հունվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318421) 2005 BE12 17 հունվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318422) 2005 BG17 16 հունվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318423) 2005 BS17 16 հունվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318424) 2005 BD20 16 հունվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(318425) 2005 BZ22 16 հունվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318426) 2005 BZ23 17 հունվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318427) 2005 BA29 31 հունվար 2005 Պալոմար NEAT ծրագիր
(318428) 2005 BY44 16 հունվար 2005 Մաունա Կեա Ք. Վիլլե
(318429) 2005 CG2 01 փետրվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318430) 2005 CL3 01 փետրվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318431) 2005 CS4 01 փետրվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318432) 2005 CP6 01 փետրվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318433) 2005 CA12 01 փետրվար 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(318434) 2005 CR13 02 փետրվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318435) 2005 CD16 02 փետրվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(318436) 2005 CU22 01 փետրվար 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(318437) 2005 CY32 02 փետրվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318438) 2005 CD38 03 փետրվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(318439) 2005 CL44 02 փետրվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318440) 2005 CS45 02 փետրվար 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(318441) 2005 CY45 02 փետրվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318442) 2005 CL46 02 փետրվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318443) 2005 CO52 03 փետրվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(318444) 2005 CT52 03 փետրվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(318445) 2005 CF60 03 փետրվար 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(318446) 2005 CY60 09 փետրվար 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(318447) 2005 CX71 01 փետրվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318448) 2005 CN73 01 փետրվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318449) 2005 CR79 01 փետրվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318450) 2005 EJ 01 մարտ 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(318451) 2005 ET1 02 մարտ 2005 Ալտշվենդտ Վ. Ռայես
(318452) 2005 EA3 19 հունվար 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318453) 2005 ET4 01 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318454) 2005 EP7 01 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318455) 2005 EW8 02 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318456) 2005 EV10 02 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318457) 2005 EH12 07 հունվար 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(318458) 2005 EF16 03 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318459) 2005 EC20 03 մարտ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(318460) 2005 EF20 03 մարտ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(318461) 2005 ET21 03 մարտ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(318462) 2005 EN24 03 մարտ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(318463) 2005 EB26 03 մարտ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(318464) 2005 EH29 03 մարտ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(318465) 2005 EK33 04 մարտ 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(318466) 2005 EU40 01 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318467) 2005 ES41 01 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318468) 2005 EZ48 03 մարտ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(318469) 2005 EK50 03 մարտ 2005 Ջարնակ Ջարնակ աստղադիտարան
(318470) 2005 EX50 03 մարտ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(318471) 2005 EU52 04 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318472) 2005 EA55 04 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318473) 2005 EJ58 04 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318474) 2005 EB64 04 մարտ 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(318475) 2005 EZ67 07 մարտ 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(318476) 2005 ED70 07 մարտ 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(318477) 2005 EZ72 18 նոյեմբեր 2003 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318478) 2005 EE74 03 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318479) 2005 EF75 03 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318480) 2005 EB87 04 մարտ 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(318481) 2005 EC89 08 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318482) 2005 EF89 08 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318483) 2005 ES94 01 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318484) 2005 EA98 03 մարտ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(318485) 2005 EF99 03 մարտ 2005 Կատալինա CSS ծրագիր
(318486) 2005 ED104 04 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318487) 2005 EX110 04 մարտ 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(318488) 2005 ER114 04 մարտ 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(318489) 2005 EK117 04 մարտ 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(318490) 2005 EF119 07 մարտ 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(318491) 2005 EF120 08 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318492) 2005 EW120 08 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318493) 2005 EA121 08 մարտ 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(318494) 2005 EW128 09 մարտ 2005 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(318495) 2005 EJ136 09 մարտ 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(318496) 2005 EK136 09 մարտ 2005 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(318497) 2005 EP137 09 մարտ 2005 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(318498) 2005 EZ138 09 մարտ 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(318499) 2005 EL145 10 մարտ 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(318500) 2005 EW145 10 մարտ 2005 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
Աստերոիդների ցանկ (318301-318400)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (318501-318600)