Աստերոիդների ցանկ (308901-309000)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (308801-308900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (309001-309100)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(308901) 2006 SB203 25 սեպտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(308902) 2006 SM206 25 սեպտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(308903) 2006 SV231 26 սեպտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308904) 2006 SK232 26 սեպտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308905) 2006 SK234 26 սեպտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308906) 2006 SY234 26 սեպտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308907) 2006 SH236 28 օգոստոս 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308908) 2006 SW254 26 սեպտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(308909) 2006 SQ261 26 սեպտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(308910) 2006 SN264 26 սեպտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308911) 2006 SW265 26 սեպտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308912) 2006 SZ268 26 սեպտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308913) 2006 SZ273 27 սեպտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(308914) 2006 SM286 19 սեպտեմբեր 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(308915) 2006 SG291 16 սեպտեմբեր 2006 Սայդինգ Սփրինգ Սայդինգ Սփրինգ հետազոտություն
(308916) 2006 SD292 27 սեպտեմբեր 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(308917) 2006 SH296 25 սեպտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308918) 2006 SD305 27 սեպտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308919) 2006 SC316 27 սեպտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308920) 2006 SO318 27 սեպտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308921) 2006 SK319 27 սեպտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308922) 2006 SA323 27 սեպտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308923) 2006 SS325 27 սեպտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308924) 2006 SR331 28 սեպտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308925) 2006 SB333 28 սեպտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308926) 2006 SF334 28 սեպտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308927) 2006 SG336 28 սեպտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308928) 2006 SE349 29 սեպտեմբեր 2006 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(308929) 2006 SE352 30 սեպտեմբեր 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(308930) 2006 SW352 30 սեպտեմբեր 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(308931) 2006 SM365 30 սեպտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(308932) 2006 SO367 26 սեպտեմբեր 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(308933) 2006 SQ372 27 սեպտեմբեր 2006 Ապաչի Փոյնթ Է. Բեքեր, Է. Պուկետ, Ջ. Կուբիցա
(308934) 2006 SV372 25 սեպտեմբեր 2006 Մոլետայ Մոլետայի աստղադիտարան
(308935) 2006 SK383 29 սեպտեմբեր 2006 Ապաչի Փոյնթ Է. Բեքեր
(308936) 2006 SL391 18 սեպտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308937) 2006 SN393 28 սեպտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(308938) 2006 SF395 17 սեպտեմբեր 2006 Մաունա Կեա Ջ. Մասիերո
(308939) 2006 SL397 25 սեպտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308940) 2006 SS400 25 սեպտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308941) 2006 SE406 19 սեպտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308942) 2006 SV409 18 սեպտեմբեր 2006 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(308943) 2006 SL412 27 սեպտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(308944) 2006 SO413 29 սեպտեմբեր 2006 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(308945) 2006 TY1 01 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308946) 2006 TZ11 15 հոկտեմբեր 2006 Պիսկեշտետո Կ. Սարնեցկի, Զ. Կուլի
(308947) 2006 TV13 10 հոկտեմբեր 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(308948) 2006 TC14 10 հոկտեմբեր 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(308949) 2006 TG15 19 սեպտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308950) 2006 TJ16 11 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308951) 2006 TX16 11 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308952) 2006 TF24 12 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308953) 2006 TG32 12 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308954) 2006 TU35 12 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308955) 2006 TS36 12 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308956) 2006 TA38 12 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308957) 2006 TA42 12 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308958) 2006 TK44 12 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308959) 2006 TA46 12 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308960) 2006 TL46 12 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308961) 2006 TJ47 12 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308962) 2006 TU50 12 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308963) 2006 TE61 15 հոկտեմբեր 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(308964) 2006 TH65 11 հոկտեմբեր 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(308965) 2006 TG67 11 հոկտեմբեր 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(308966) 2006 TD69 11 հոկտեմբեր 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(308967) 2006 TH70 11 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308968) 2006 TL74 11 հոկտեմբեր 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(308969) 2006 TK77 11 հոկտեմբեր 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(308970) 2006 TP87 13 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308971) 2006 TJ96 12 հոկտեմբեր 2006 Պալոմար NEAT ծրագիր
(308972) 2006 TA97 20 նոյեմբեր 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(308973) 2006 TH99 15 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308974) 2006 TQ99 15 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308975) 2006 TY99 15 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308976) 2006 TH102 15 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308977) 2006 TU103 15 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308978) 2006 TJ114 01 հոկտեմբեր 2006 Ապաչի Փոյնթ Է. Բեքեր
(308979) 2006 TZ116 03 հոկտեմբեր 2006 Ապաչի Փոյնթ Է. Բեքեր
(308980) 2006 TB118 03 հոկտեմբեր 2006 Ապաչի Փոյնթ Է. Բեքեր
(308981) 2006 TM123 01 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308982) 2006 TK124 02 հոկտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(308983) 2006 TY128 02 հոկտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(308984) 2006 TB130 02 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308985) 2006 UA1 16 հոկտեմբեր 2006 Ալտշվենդտ Վ. Ռայես
(308986) 2006 UK10 26 սեպտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(308987) 2006 UX10 17 հոկտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(308988) 2006 UE13 17 հոկտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(308989) 2006 UK16 17 հոկտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(308990) 2006 UG17 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308991) 2006 UP20 03 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308992) 2006 UX24 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308993) 2006 UD32 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308994) 2006 UE35 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308995) 2006 UY36 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308996) 2006 UV37 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308997) 2006 UD39 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308998) 2006 UJ39 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(308999) 2006 UJ42 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(309000) 2006 UH44 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (308801-308900)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (309001-309100)