Աստերոիդների ցանկ (292601-292700)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (292501-292600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (292701-292800)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(292601) 2006 TX108 02 հոկտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(292602) 2006 TZ108 02 հոկտեմբեր 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(292603) 2006 TC109 02 հոկտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(292604) 2006 TN109 04 հոկտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(292605) 2006 TS111 01 հոկտեմբեր 2006 Ապաչի Փոյնթ Է. Բեքեր
(292606) 2006 TD115 01 հոկտեմբեր 2006 Ապաչի Փոյնթ Է. Բեքեր
(292607) 2006 TX115 02 հոկտեմբեր 2006 Ապաչի Փոյնթ Է. Բեքեր
(292608) 2006 TA117 03 հոկտեմբեր 2006 Ապաչի Փոյնթ Է. Բեքեր
(292609) 2006 TW120 12 հոկտեմբեր 2006 Ապաչի Փոյնթ Է. Բեքեր
(292610) 2006 TW121 04 հոկտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(292611) 2006 TN124 03 հոկտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(292612) 2006 TB128 13 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292613) 2006 TL128 15 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292614) 2006 TO129 02 հոկտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(292615) 2006 UC1 16 հոկտեմբեր 2006 Ալտշվենդտ Վ. Ռայես
(292616) 2006 UE1 16 հոկտեմբեր 2006 Պիսկեշտետո Կ. Սարնեցկի, Զ. Կուլի
(292617) 2006 US2 16 հոկտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(292618) 2006 UC3 16 հոկտեմբեր 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(292619) 2006 UH5 16 հոկտեմբեր 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(292620) 2006 UL6 16 հոկտեմբեր 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(292621) 2006 UD7 16 հոկտեմբեր 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(292622) 2006 UN7 16 հոկտեմբեր 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(292623) 2006 UD9 16 հոկտեմբեր 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(292624) 2006 UG9 16 հոկտեմբեր 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(292625) 2006 UH18 16 հոկտեմբեր 2006 Բերգիշ Գլադբախ Վ. Բիկել
(292626) 2006 UP19 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292627) 2006 UW19 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292628) 2006 UL20 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292629) 2006 UQ21 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292630) 2006 UD23 16 հոկտեմբեր 2006 Կելվին-Ռեբութ Լ. Մոլնար
(292631) 2006 UZ23 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292632) 2006 UR24 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292633) 2006 UL25 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292634) 2006 UB27 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292635) 2006 UG27 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292636) 2006 UM29 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292637) 2006 UW29 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292638) 2006 UC30 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292639) 2006 UG33 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292640) 2006 UZ34 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292641) 2006 UZ35 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292642) 2006 UT36 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292643) 2006 UD37 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292644) 2006 UB38 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292645) 2006 UP38 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292646) 2006 UT38 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292647) 2006 UT39 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292648) 2006 UB44 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292649) 2006 UG45 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292650) 2006 UZ50 17 հոկտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(292651) 2006 UP51 17 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292652) 2006 UR51 17 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292653) 2006 UB52 17 հոկտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(292654) 2006 UO52 17 հոկտեմբեր 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(292655) 2006 UP52 17 հոկտեմբեր 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(292656) 2006 UC53 17 հոկտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(292657) 2006 UY53 17 հոկտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(292658) 2006 UQ54 17 հոկտեմբեր 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(292659) 2006 UK57 18 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292660) 2006 UZ57 18 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292661) 2006 UV58 19 հոկտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(292662) 2006 UA60 19 հոկտեմբեր 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(292663) 2006 UC62 21 հոկտեմբեր 2006 Դեզերտ Մուն Բ. Ստիվենս
(292664) 2006 UL65 16 հոկտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(292665) 2006 UO66 16 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292666) 2006 UY66 16 հոկտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(292667) 2006 UD69 16 հոկտեմբեր 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(292668) 2006 UX69 16 հոկտեմբեր 2006 Կատալինա CSS ծրագիր
(292669) 2006 UM74 17 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292670) 2006 UA75 17 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292671) 2006 UK75 17 հոկտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(292672) 2006 UT76 17 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292673) 2006 UK78 17 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292674) 2006 UM79 17 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292675) 2006 UB81 17 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292676) 2006 UK83 17 հոկտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(292677) 2006 US83 17 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292678) 2006 UF84 17 հոկտեմբեր 2006 Մաունթ Լեմոն Մաունթ Լեմոն հետազոտություն
(292679) 2006 UR84 17 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292680) 2006 UR89 17 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292681) 2006 UO90 17 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292682) 2006 UN92 18 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292683) 2006 UB93 18 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292684) 2006 UW93 18 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292685) 2006 UL94 18 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292686) 2006 UV96 18 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292687) 2006 UG97 18 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292688) 2006 UM97 18 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292689) 2006 UB98 18 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292690) 2006 UO98 18 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292691) 2006 UB99 18 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292692) 2006 UL99 18 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292693) 2006 UZ110 19 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292694) 2006 UB111 19 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292695) 2006 UZ113 19 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292696) 2006 UD117 19 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292697) 2006 UW117 19 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292698) 2006 UE121 19 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292699) 2006 UF121 19 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
(292700) 2006 UV121 19 հոկտեմբեր 2006 Կիթ Պիկ Սփեյսուոչ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (292501-292600)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (292701-292800)