Աստերոիդների ցանկ (27501-27600)

Վիքիպեդիայից՝ ազատ հանրագիտարանից
Jump to navigation Jump to search
Աստերոիդների ցանկ (27401-27500)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (27601-27700)
Անունը Ժամանակավոր
նշանակումը
Հայտնաբերման
ամսաթիվը
Հայտնաբերման
վայրը
Հայտնաբերող(ներ)ը
(27501) 2000 GP135 8 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27502) Ստեֆբեկա 2000 GR137 3 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա Լ. Վասերման
(27503) 2000 GM140 4 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(27504) 2000 GK141 7 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(27505) 2000 GN141 7 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(27506) 2000 GQ141 7 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(27507) 2000 GS141 7 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(27508) 2000 GS142 7 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(27509) 2000 GB143 7 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(27510) 2000 GD143 7 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(27511) 2000 GD153 6 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(27512) Գիլստրապ 2000 GC167 4 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27513) 2000 GY169 4 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(27514) Մարկով 2000 HM3 26 ապրիլ 2000 Պրեսկոտ Պ. Կոմբա
(27515) Գանելս 2000 HM7 27 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27516) 2000 HN10 27 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27517) 2000 HD13 28 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27518) 2000 HE14 28 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27519) Մայամես 2000 HV20 27 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27520) 2000 HL26 24 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(27521) 2000 HS26 24 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(27522) Լենկենյոն 2000 HF29 27 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27523) 2000 HC31 28 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27524) 2000 HZ33 25 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(27525) Վարտովկա 2000 HZ34 29 ապրիլ 2000 Օնդրեյով Պ. Պրավեց, Պ. Կուշնիրակ
(27526) 2000 HP51 29 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27527) Կիրկկոխլեր 2000 HL52 29 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27528) 2000 HS54 29 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27529) 2000 HJ64 26 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(27530) 2000 HC66 26 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(27531) 2000 HH66 26 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(27532) 2000 HL66 26 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(27533) 2000 HP70 26 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(27534) 2000 HB76 27 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27535) 2000 HL76 27 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27536) 2000 HY77 28 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27537) 2000 HZ83 30 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(27538) 2000 HB89 29 ապրիլ 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27539) 2000 HB97 27 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(27540) 2000 HA100 27 ապրիլ 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(27541) 2000 JU2 3 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27542) 2000 JB11 3 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27543) 2000 JC13 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27544) 2000 JR14 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27545) 2000 JX16 5 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27546) Մարիֆրան 2000 JB17 5 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27547) 2000 JW20 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27548) 2000 JY22 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27549) Ջոանմիտչել 2000 JF23 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27550) 2000 JC24 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27551) Պելայո 2000 JU31 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27552) 2000 JZ32 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27553) 2000 JB39 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27554) 2000 JM39 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27555) 2000 JT43 7 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27556) Ուիլիամպրեմ 2000 JO54 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27557) 2000 JP55 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27558) 2000 JW55 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27559) 2000 JB66 6 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27560) 2000 JK81 8 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27561) 2000 KJ1 24 մայիս 2000 Չռնի Վըրխ Չռնի Վըրխ աստղադիտարան
(27562) 2000 KJ54 27 մայիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(27563) 2000 KD60 25 մայիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(27564) Աստրիխելտ 2000 KE77 27 մայիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27565) 2000 KX81 24 մայիս 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(27566) 2000 LX32 4 հունիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27567) 2000 OK36 24 հուլիս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27568) 2000 PT6 4 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27569) 2000 QW122 25 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27570) Էրինշումախեր 2000 QA150 25 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27571) Բոբսքոթ 2000 QT204 31 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27572) Շարտլեֆ 2000 QS227 31 օգոստոս 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27573) 2000 RU2 1 սեպտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27574) 2000 RT16 1 սեպտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27575) 2000 RX29 1 սեպտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27576) Դենիսէսպիրու 2000 RM70 2 սեպտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27577) 2000 RZ76 8 սեպտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27578) Յոգիսալիվան 2000 SX142 23 սեպտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27579) 2000 TA29 3 հոկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27580) Անջելաթեյլոր 2000 UJ23 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27581) 2000 UR26 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27582) Ջեքիտերել 2000 UJ50 24 հոկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27583) 2000 UF72 25 հոկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27584) Բարբարավելեզ 2000 UH99 25 հոկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27585) 2000 VN1 1 նոյեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27586) 2000 XH34 4 դեկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27587) 2000 XG39 4 դեկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27588) Վեգլի 2000 YP10 22 դեկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27589) 2000 YV95 30 դեկտեմբեր 2000 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27590) 2000 YO132 30 դեկտեմբեր 2000 Անդերսոն Մեսա LONEOS ծրագիր
(27591) 2001 AL15 2 հունվար 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27592) 2001 AL44 14 հունվար 2001 Կվիստաբերգ UDAS ծրագիր
(27593) 2001 CA13 1 փետրվար 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27594) 2001 CZ19 1 փետրվար 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27595) 2001 CR42 13 փետրվար 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27596) 2001 DH 16 փետրվար 2001 Դեզերտ Բիվեր Ու. Յոն
(27597) 2001 DF14 19 փետրվար 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27598) 2001 DZ28 17 փետրվար 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27599) 2001 FN2 18 մարտ 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
(27600) 2001 FB26 18 մարտ 2001 Սոկոռո ԼԻՆԵԱՐ ծրագիր
Աստերոիդների ցանկ (27401-27500)  • Աստերոիդների ցանկ  • Աստերոիդների ցանկ (27601-27700)

Աղբյուր[խմբագրել | խմբագրել կոդը]